Ζώδια εβδομάδας 16-22/10 – Το Σύμπαν προτείνει μια μεγάλη αλλαγή

panselinos-zwdio-ydroxoos

Ζώδια εβδομάδας 16-22/10 β ‘ .

ζώδια εβδομάδας 16-22/10 ζυγός .

Το ξεκίνημα της εβδομάδας έχει χαμηλούς τόνους.. αλλά καταπληκτικό φινάλε! Την Κυριακή 16 Οκτωβρίου, ο ήλιος στον Ζυγό (χρόνια πολλά!) στον Οίκο των σχέσεων σας, κάνει χιαστί με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες. Μπορεί να υπάρχουν κάποια προβλήματα προγραμματισμού ανάμεσα σε εσάς και το ταίρι σας. Μπορεί εσείς να θέλετε να βγείτε ραντεβού, αλλά εκείνος ή εκείνη πρέπει να δουλέψει. Ίσως να θέλει να σας δει, αλλά βρίσκεται εκτός πόλης. Θα συμβιβαστείτε με μια εικονική αγκαλιά, μέσω διαδικτύου.

Τη Δευτέρα 17 Οκτωβρίου, ο ήλιος τριγωνίζει τον Άρη στους Διδύμους στον Οίκο των ταξιδιών σας. Μπορεί να βρίσκεστε στο δρόμο για να επισκεφτείτε φίλους ή συγγενείς που δεν έχετε δει εδώ και καιρό ή να ταξιδεύετε για ένα συνέδριο. Παρόλο που υπάρχει πολλή κίνηση, το ταξίδι φαίνεται αρκετά ομαλό. Θα δείτε νέα μέρη και θα δοκιμάσετε διαφορετικά φαγητά.

zodia-taro-45

ζώδια σκορπιός

Αυτή την εβδομάδα εκμεταλλεύεστε ευκαιρίες, όπου κι αν πάτε. Την Κυριακή 16 Οκτωβρίου, ο ήλιος στον Ζυγό στον Οίκο της διαίσθησής σας κάνει χιαστί με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες. Μπορεί κάτι να σας βγάλει από τη ζώνη άνεσής σας. Το Σύμπαν προτείνει ότι είναι καιρός για μια μεγάλη αλλαγή, αλλά δεν νιώθετε έτοιμοι και θέλετε λίγη επιβεβαίωση. Η στιγμή είναι κατάλληλη για να κάνετε μία ενδοσκόπηση ή να επικοινωνήσετε με έναν έμπιστο ψυχολόγο. Σας περιμένει ένα σημαντικό μήνυμα.

Τη Δευτέρα 17 Οκτωβρίου, ο ήλιος τριγωνίζει τον Άρη στους Διδύμους στον Οίκο των πόρων και των επενδύσεων. Τώρα έχετε υψηλή αυτοπεποίθηση και οι πόρτες ανοίγουν διάπλατα. Θα υπάρξει μια επενδυτική ευκαιρία που συνοδεύεται από τις πληροφορίες που χρειάζεστε. Μπορεί να αφορά ένα πρόσθετο μπόνους από τη δουλειά σας ή κάτι που ακούσατε από τον τεχνολόγο ανιψιό σας. Σήμερα, θα αρπάξετε μια οικονομική ευκαιρία!

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-zodia-098

ζώδια εβδομάδας 16-22/10 τοξότης

Αυτό που ξεκινάει σαν ασάφεια, ξεκαθαρίζει μέχρι το τέλος της εβδομάδας. Την Κυριακή 16 Οκτωβρίου, ο ήλιος στον Ζυγό στον Οίκο της τεχνολογίας σας, κάνει χιαστί με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες. Η τεχνολογία σπάνια μπορεί να έχει νόημα, αλλά σήμερα δεν μπορεί να αποκρυπτογραφηθεί. Μπορεί να προσπαθείτε να συναρμολογήσετε την καινούργια σας καφετιέρα ή να εγκαταστήσετε μια κάμερα στο κουδούνι.

Τη Δευτέρα 17 Οκτωβρίου, ο ήλιος τριγωνίζει τον Άρη στους Διδύμους στον Οίκο των σχέσεων. Έχετε πολλή ενέργεια σήμερα…περισσότερη από το συνηθισμένο, πράγμα που σημαίνει ότι θα πιάσετε το ταίρι σας από το χέρι και θα χορεύετε στο δρόμο. Κάντε κάτι που καταναλώνει ενέργεια και σας προσφέρει άσκηση.

Διαβαστε επισης : Λενορμαν χαρτομαντεία 17-19/10 Δικαίωση σε επίπεδο συναισθημάτων – Διαφοροποίηση από τις αρχικές υποσχέσεις

xartomanteia

ζώδια αιγόκερως

Μία αργή εκκίνηση δεν θα σας εμποδίσει να κερδίσετε τον αγώνα, αυτή την εβδομάδα. Την Κυριακή 16 Οκτωβρίου, ο ήλιος στον Ζυγό στον Οίκο της φήμης σας κάνει χιαστί με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες. Κάποιος μπορεί να έχει μια πολύ λανθασμένη εντύπωση για εσάς κι αυτό θα σας εκνευρίσει… αλλά ο Ποσειδώνας κάνει τα πράγματα αρκετά ασαφή. Περιμένετε λίγες μέρες και ίσως ανακαλύψετε πως όλα αυτά έχουν τελειώσει.

Τη Δευτέρα 17 Οκτωβρίου, ο ήλιος τριγωνίζει τον Άρη στους Διδύμους στον εργασιακό σας Οίκο. Δεν έχετε πολλή ενέργεια σήμερα. Πιθανόν να εκπαιδεύετε ένα νέο μέλος της ομάδας σας ή να λαμβάνετε εκπαίδευση στη δουλειά σας. Υπάρχουν πολλά να μάθετε και στο τέλος της ημέρας θα νιώθετε κουρασμένοι… αλλά και ικανοποιημένοι παράλληλα, με τα αποτελέσματα.

zwdia-tarw-zodia-19Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

ζώδια εβδομάδας 16-22/10 υδροχόος

Αυτή την εβδομάδα, μπορεί να ανακαλύψετε έναν θησαυρό! Την Κυριακή 16 Οκτωβρίου, ο ήλιος στον Ζυγό στον Οίκο των ταξιδιών σας, κάνει χιαστί με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες δυσκολεύοντας τα ταξιδιωτικά σας σχέδια. Όλα φαίνονται μπερδεμένα και οι τιμές αλλάζουν εν ριπή οφθαλμού. Σήμερα όσο και να προσπαθήσετε, δεν θα καταφέρετε κάτι.

Ο Ποσειδώνας κάνει πολύ δύσκολη την ημέρα. Τη Δευτέρα 17 Οκτωβρίου, ο ήλιος τριγωνίζει τον Άρη στους Διδύμους στον Οίκο του ρίσκου και της περιπέτειας. Σήμερα, θα θελήσετε να κάνετε κάτι λίγο πιο έντονο. Ίσως ζείτε μια συνηθισμένη ζωή και τώρα επιθυμείτε να κάνετε κάτι πραγματικά εκκεντρικό. Μπορεί να ξεφύγετε από τη ρουτίνα σας, διαγράφοντας κάτι από τη λίστα σας. Σήμερα, θα διασκεδάσετε πραγματικά!

Διαβαστε επισης : Τσιγγάνικη Χαρτομαντεία 16-18/10 – Το Πεπρωμένο του Έρωτα .

astrologia-provlepseis-44

ζώδια ιχθύες

Αυτή την εβδομάδα, μπορείτε να κερδίσετε στο παιχνίδι της αγάπης. Την Κυριακή 16 Οκτωβρίου, ο ήλιος στον Ζυγό στον Οίκο της οικειότητας, κάνει χιαστί με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες. Αυτό που ξεκινά σαν κακός συγχρονισμός, στο τέλος θα λειτουργήσει άψογα. Απλά πρέπει να είστε έτοιμοι να προσαρμόσετε το πρόγραμμά σας με αυτό του/της συντρόφου σας. Έτσι θα μπορέσετε να διασκεδάσετε και να περάσετε φανταστικά!

Τη Δευτέρα 17 Οκτωβρίου, ο ήλιος τριγωνίζει τον Άρη στους Διδύμους στον Οίκο της κατοικίας σας. Έχετε πολλή ενέργεια σήμερα και μπορεί να την καταναλώσετε κάνοντας δουλειές στο σπίτι ή οργανώνοντας το γραφείο σας. Αυτή είναι μια καλή μέρα για να ελέγξετε πράγματα από τη λίστα υποχρεώσεων σας.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-taro-45