Ζώδια Εβδομάδας 17-23/03 Τα ερωτικά θέματα είναι αυτά που ξεχωρίζουν!

imerisies-provlepseis-zodia-savvato-7-6

Ζώδια Εβδομάδας 17-23/03 Β’ .

ζώδια Εβδομάδας 17-23/03 ζυγός .

Είστε σε επαφή με υψηλότερες δυνάμεις αυτή την εβδομάδα. Την Κυριακή 17 Μαρτίου, ο ήλιος ενώνεται με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες στον Οίκο της ευημερίας σας. Θα σας ελκύει πολύ ο διαλογισμός τώρα. Μπορεί να αποκτήσετε μια καθημερινή πνευματική συνήθεια που σας βοηθά να ηρεμείτε να νιώθετε πιο προσγειωμένοι – και σε επαφή με τον ανώτερο εαυτό σας.

Τώρα μπορείτε να αξιοποιήσετε την αυξημένη ψυχική ικανότητα και την αληθινή μαγεία! Τη Δευτέρα 18 Μαρτίου, ο Ερμής ενώνεται με τον Β. Δεσμό στον Κριό. Θα γνωρίσετε άτομα που μπορεί να σας βοηθήσουν πολύ. Η στιγμή είναι ευνοϊκή για να προσεγγίσετε καινούργιους συνεργάτες – ή μέντορες. Αν ψάχνετε για αγάπη, μπορεί να βρείτε κάποιον/α που σας αναζητούσε – κι αυτό θα σας αρέσει αρκετά.

zodia-taro-45

ζώδια σκορπιός

Επεκτείνετε τον κόσμο σας, αυτή την εβδομάδα. Την Κυριακή 17 Μαρτίου, ο ήλιος ενώνεται με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες στον Οίκο της δημιουργικότητας και της ανάληψης ρίσκου. Ήρθε η ώρα να κάνετε κάτι που πιστεύετε ακράδαντα, παρότι είναι αμφιλεγόμενο. Ειδικά αν αφορά την τέχνη, τη γραφή, τη μουσική ή το σχέδιο.

Μην κρύβετε τα ταλέντα σας. Δείξτε στους άλλους τα έργα σας, ακόμα κι αν φοβάστε την κριτική. Οι κριτικές που θα δεχτείτε τώρα, θα σας βοηθήσουν μόνο να βελτιωθείτε. Τη Δευτέρα 18 Μαρτίου, ο Ερμής ενώνεται με τον Β. Δεσμό στον Κριό. Ένας φίλος ή συνεργάτης μπορεί να σας προσφέρει μια εργασιακή ευκαιρία. Μπορεί να είναι στην εταιρεία που εργάζονται… ή επιθυμούν να ξεκινήσουν μια δεύτερη δουλειά μαζί σας, που θα σας επιτρέψει να έχετε ένα επιπλέον εισόδημα. Είναι καλή ιδέα να συζητήσετε προσεκτικά τις ιδέες και τις απόψεις σας.. και να καταλήξετε σε μια προσοδοφόρα ευκαιρία.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-tarw-zodia-19

ζώδια Εβδομάδας 17-23/03 τοξότης

Αυτή την εβδομάδα το σπίτι και η οικογένεια, βρίσκονται στο επίκεντρο. Την Κυριακή 17 Μαρτίου, ο ήλιος ενώνεται με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες στον Οίκο του σπιτιού και της οικογένειάς σας. Θα νιώσετε πιο κοντά με κάποια από τα μέλη της οικογένειάς σας τώρα. Πιθανόν ένα από τα παιδιά σας να κάνει παιδί ή να επισκεφτείτε τους γονείς σας και να αναπολήσετε το παρελθόν. Μπορεί επίσης να πουλάτε το οικογενειακό σπίτι και να μαζεύετε τα πράγματά σας για να μετακομίσετε σε νέο χώρο.

Τη Δευτέρα 18 Μαρτίου, ο Ερμής ενώνεται με τον Β. Δεσμό στον Κριό. Νιώθετε πως τ’ άστρα σας καλούν να ρισκάρετε. Κι ενώ μπορεί να αναφέρονται σε κάποια οικονομικά κέρδη, ίσως επίσης κάνουν κάποιες εικασίες για την ερωτική σας ζωή. Το ρίσκο μπορεί να αφορά το να ζητήσετε… ή να αποδεχτείτε μια πρόσκληση για ραντεβού με κάποιο άτομο. Κι ενώ μπορείτε ακόμα να «ρίξετε τα ζάρια» σε μια επένδυση…. τα ερωτικά θέματα είναι αυτά που ξεχωρίζουν!

tarw-wroskopio-4

ζώδια αιγόκερως

Αυτή την εβδομάδα, τα πράγματα καλυτερεύουν στο σπίτι. Την Κυριακή 17 Μαρτίου, ο ήλιος ενώνεται με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες στον Οίκο των διαδικασιών σκέψης σας. Ο τρόπος που σκέφτεστε, καθορίζει αυτό που βιώνετε στην πραγματικότητα! Κι αυτό που θεωρείτε δυνατό… σας ανοίγει νέες ευκαιρίες. Αν δεν βλέπετε να υπάρχουν δυνατότητες, τότε δύσκολα θα προχωρήσετε. Είναι καλή στιγμή να ανοίξετε το μυαλό σας στις διαφορετικές επιλογές που έχετε στη διάθεσή σας.

Είναι περισσότερες από ό, τι νομίζετε. Τη Δευτέρα 18 Μαρτίου, ο Ερμής ενώνεται με τον Β. Δεσμό στον Κριό. Θα έρθετε σε επαφή με έναν από καιρό χαμένο, συγγενή! Ένας γενεαλογικός ιστότοπος μπορεί να σας υποδείξει έναν διάσημο μακρινό ξάδελφο.. ή τις ρίζες σας σε μια χώρα που πάντα σας ενδιέφερε. Επίσης μπορεί να ασχοληθείτε με τα οικογενειακά κειμήλια.

Διαβαστε επισης : αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια και ζωδια

zwdia-zodia-astrologia-65

ζώδια Εβδομάδας 17-23/03 υδροχόος

Αυτή την εβδομάδα, ακολουθείτε τον δρόμο για την οικονομική σας ελευθερία. Την Κυριακή 17 Μαρτίου, ο ήλιος ενώνεται με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες στον Οίκο των χρημάτων σας. Σήμερα θα ακολουθήσετε μια εστιασμένη πρακτική που στοχεύει να σας βοηθήσει να καλλιεργήσετε μια πιο υγιή νοοτροπία με τα οικονομικά σας.

Μπορεί να περιλαμβάνει ψαλμωδίες ή προσευχές καθώς οραματίζεστε οικονομικές ευκαιρίες.. ή την κατασκευή ενός δέντρου από χαρτονομίσματα. Τη Δευτέρα 18 Μαρτίου, ο Ερμής ενώνεται με τον Β. Δεσμό στον Κριό. Θα καταφέρετε να επικοινωνήσετε με το σωστό άτομο την κατάλληλη στιγμή τώρα. Αυτό σημαίνει ότι αν απευθύνεστε σε κάποιον για δουλειά ή συνεργασία, θα τον πετύχετε τη στιγμή που αναζητάει κάποιον σαν εσάς. Είναι επίσης καλή στιγμή να έρθετε σε επαφή, με κάποιον που σας ενδιαφέρει να συνεργαστείτε.

Το τηλεφωνημα που μπορει να αλλαξει τη ζωη σου…!!! – Διάλεξε τον Αστρολόγο σου

ωροσκοπιο-98

ζώδια ιχθύες

Μπαίνετε σε μια δυναμική περίοδο αυτή την εβδομάδα. Την Κυριακή 17 Μαρτίου, ο ήλιος κάνει σύνοδο με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες στον Οίκο της προσωπικής σας έκφρασης. Είστε πιο εξωστρεφείς και οι άλλοι έλκονται από εσάς. Αν είστε σε ερωτική σχέση, θα νιώσετε πιο συγχρονισμένοι από ποτέ με το ταίρι σας. Αν ψάχνετε για αγάπη, η μέρα ευνοεί την επικοινωνία με το άτομο που σας ενδιαφέρει.

Τη Δευτέρα 18 Μαρτίου, ο Ερμής ενώνεται με τον Β. Δεσμό στον Κριό… και μπορεί να εμφανιστεί μια οικονομική ευκαιρία. Το άτομο με το οποίο πρέπει να μιλήσετε είναι διαθέσιμο. Είναι κάποιος με γνώση που μπορεί να σας πάρει από το χέρι και να σας καθοδηγήσει βήμα-βήμα στη διαδικασία. Τα οικονομικά σας θα πάρουν ώθηση.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

OLYMPUS DIGITAL CAMERA