Ζώδια Εβδομάδας 17-23/04 – Μια απροσδόκητη ρομαντική συνάντηση

erwtikes-provlepseis-deytera-9-6-14-zwdia

Ζώδια Εβδομάδας 17-23/04 Β’.

ζώδια Εβδομάδας 17-23/04 ζυγός .

Νέοι δρόμοι ανοίγονται για εσάς, αυτή την εβδομάδα! Την Κυριακή 17 Απριλίου, ο Ερμής στον Ταύρο κάνει σύνοδο με τον Ουρανό στον Οίκο της οικειότητας.

Μπορεί να έχετε μια απροσδόκητη ρομαντική συνάντηση! Θα είναι κάτι εντελώς απρογραμμάτιστο – αφού εμπλέκεται ο Ουρανός- αλλά ξαφνικά ακολουθεί ένα φιλί και μετά μια προαιρετική δραστηριότητα με τα ρούχα σας. Αυτός είναι ο αυθορμητισμός στην πιο αληθινή του μορφή!

zodia-taro-45

Το προσωπικό σας εκκρεμές θα παρεκκλίνει τη συνηθισμένη σας ισορροπία…για να αποκαλύψει μια «αγριόγατα» από κάτω. Αυτή θα είναι μια πολύ διασκεδαστική και αξέχαστη μέρα! Τη Δευτέρα 18 Απριλίου, η Αφροδίτη στους Ιχθύες, στον Οίκο της δουλειάς σας, κάνει εξάγωνο με τον Ουρανό στον Ταύρο στον Οίκο των πόρων των άλλων.

Σήμερα μπορεί να κερδίσετε ένα βραβείο για τις πωλήσεις σας ή για την εξαιρετική σας δουλειά με την εξυπηρέτηση πελατών. Αυτή είναι μια καλή μέρα για να εκμεταλλευτείτε αγορές με έκπτωση σε όλα τα είδη, συμπεριλαμβανομένων εισιτηρίων μιας συναυλίας μέσω eBay ή αγοράς vintage παπουτσιών ή ρούχων.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

μελλοντολόγος

ζώδια σκορπιός

Κάποιες ενδιαφέρουσες συναντήσεις, φέρνουν πολλές ευκαιρίες, αυτή την εβδομάδα. Την Κυριακή 17 Απριλίου, ο Ερμής στον Ταύρο κάνει σύνοδο με τον Ουρανό στον Οίκο των σχέσεων. Σήμερα, θα γνωρίσετε κάποιο άτομο που είναι τόσο ενδιαφέρον και συναρπαστικό, που δεν θα μπορείτε να σταματήσετε να το σκέφτεστε. Και είναι πιθανό να νιώθει το ίδιο για εσάς. Αυτό το άτομο κάνει τον εγκέφαλό σας να σκέφτεται νέα πράγματα και σας δημιουργεί καλή διάθεση για το υπόλοιπο της ημέρας. Μπορεί να προέρχεται από διαφορετικό υπόβαθρο και έτσι να έχετε πολλές ιστορίες να πείτε ο ένας στον άλλον και να συγκρίνετε εμπειρίες.

Μπορεί να εξελιχθεί σε μια υπέροχη φιλία ή ακόμα και σε μια ρομαντική σχέση. Τη Δευτέρα 18 Απριλίου, η Αφροδίτη στους Ιχθύες, στον Οίκο του ρίσκου και της περιπέτειας, κάνει εξάγωνο με τον Ουρανό στον Ταύρο στον Οίκο των συνεργασιών σας. Ένας φίλος ή μια επαγγελματική σχέση μπορεί να σας ωθήσει να κάνετε κάτι που βρίσκεται εκτός της ζώνης άνεσής σας, αλλά στην πραγματικότητα είναι αρκετά επωφελές. Μπορεί να σας ωθήσουν να στείλετε το βιογραφικό σας σε μια δουλειά για την οποία δεν αισθάνεστε κατάλληλοι ή να υποβάλετε μια αίτηση για να δώσετε μια διάλεξη. Μπορεί επίσης με την ενθάρρυνσή τους, να ξεκινήσετε τη νέα σας ιστοσελίδα. Σήμερα, έχετε κάποιον στη ζωή σας που σας ωθεί προς την επιτυχία.

Διαβαστε επισης : Τράπουλα HAL 2ο 15ήμερο Απριλίου 2022 Ερωτικές Προβλέψεις

chartomantia-098

ζώδια Εβδομάδας 17-23/04 τοξότης

Αυτή την εβδομάδα κάποιες μικρές αλλαγές, οδηγούν σε εξαιρετικά αποτελέσματα. Την Κυριακή 17 Απριλίου, ο Ερμής στον Ταύρο κάνει σύνοδο με τον Ουρανό στον Οίκο της υγείας και της ευεξίας σας. Σήμερα, μπορεί να υιοθετήσετε μια νέα συνήθεια για χάρη της υγείας σας. Μπορεί να είναι μια αλλαγή στη διατροφή σας σε συνδυασμό με άσκηση.

Ίσως παρακολουθήσετε μαθήματα γιόγκα. Σήμερα, μπορείτε να ξεκινήσετε σωστά τη μέρα σας. Τη Δευτέρα, 18 Απριλίου, η Αφροδίτη στους Ιχθύες στον Οίκο της κατοικίας σας, κάνει ένα εξάγωνο με τον Ουρανό στον Ταύρο. Μπορεί να θελήσετε να αλλάξετε κάτι στο σπίτι σας. Ίσως μετακινήσετε κάποια έπιπλα σύμφωνα με το feng shui ή αποφασίσετε να ανανεώσετε το μπάνιο σας.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zvdia-75

ζώδια αιγόκερως

Αυτή την εβδομάδα, συμβαίνουν συναρπαστικά πράγματα που θα ανατρέψουν τον κόσμο σας. Την Κυριακή 17 Απριλίου, ο Ερμής στον Ταύρο κάνει σύνοδο με τον Ουρανό στον Οίκο του ρομαντισμού και της περιπέτειας. Μια σύντομη συνάντηση μπορεί να γίνει ρομαντική. Μπορεί να αγγίξετε τον ώμο ενός αγνώστου εντελώς τυχαία και να νιώσετε «ηλεκτρισμένοι». Πιθανόν να υπάρχει μια ισχυρή αστρολογική σύνδεση στους χάρτες σας. Θα είναι συνετό να πάρετε τον αριθμό τηλεφώνου του.

Τη Δευτέρα 18 Απριλίου, η Αφροδίτη στους Ιχθύες, στον Οίκο της επικοινωνίας σας, κάνει εξάγωνο με τον Ουρανό στον Ταύρο στον Οίκο της δημιουργικότητάς σας. Θα έχετε ένα καταιγισμό ιδεών σήμερα και δεν θα προλαβαίνετε να τις καταγράφετε. Μπορεί να αφορούν καλλιτεχνικά έργα, στίχους τραγουδιών ή πώς να δημιουργήσετε έναν ελκυστικό χώρο στον κήπο σας. Μην ανησυχείτε για το χρόνο και τα χρήματα που θα χρειαστούν αυτά τα έργα. Το σημαντικό είναι να συλλάβετε την ιδέα και να αντιμετωπίσετε το ζήτημα των πόρων, του χρόνου και της ενέργειας, σε μεταγενέστερη ημερομηνία.

zwdia-tarw-zodia-19ζώδια Εβδομάδας 17-23/04 υδροχόος

Αυτή την εβδομάδα, όταν μιλάτε.. οι άλλοι ακούνε. Την Κυριακή 17 Απριλίου, ο Ερμής στον Ταύρο κάνει σύνοδο με τον Ουρανό στον Οίκο της κατοικίας σας. Πολύ πιθανόν να αλλάξετε κάτι στο σπίτι σας. Ίσως μετακομίσατε πρόσφατα και αποσυσκευάζετε. Μπορεί επίσης, να κάνετε κάποιες ανακαινίσεις στο σπίτι.

Αυτή είναι μια καλή μέρα για να εξετάσετε αρχιτεκτονικά σχέδια ή να συναντηθείτε με έναν αρχιτέκτονα. Τη Δευτέρα 18 Απριλίου, η Αφροδίτη στους Ιχθύες, στον Οίκο των δαπανών σας, κάνει εξάγωνο με τον Ουρανό στον Ταύρο στον Οίκο του σπιτιού και της οικογένειας.

Μπορεί να συναντήσετε ένα υπέροχο vintage έπιπλο ή να κρεμάσετε στους τοίχους ένα γλυπτό. Ίσως δημιουργείτε ένα χώρο διαλογισμού τοποθετώντας στο πάτωμα μεγάλα μαξιλάρια κι ένα θιβετιανό μπολ για να καθαρίσετε την ενέργεια με τον ήχο.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

astrologia-zwdia-oroskopio-67

ζώδια ιχθύες

Αυτή την εβδομάδα, εφαρμόζετε νέες ιδέες που σας οδηγούν στην επιτυχία. Την Κυριακή 17 Απριλίου, ο Ερμής στον Ταύρο κάνει σύνοδο με τον Ουρανό στον Οίκο των σκέψεων και των ιδεών σας. Αυτή είναι στην πραγματικότητα μια ιδιοφυής όψη. Κάτι που σημαίνει ότι μπορείτε να κατεβάσετε ιδέες από το ίδιο το Σύμπαν. Αυτό το κάνετε δηλώνοντας το πρόβλημα που προσπαθείτε να λύσετε.

Στη συνέχεια, δώστε στον εαυτό σας χώρο χωρίς περισπασμούς για να αποκτήσετε ιδέες. Αν ξεκινήσετε τη διαδικασία, οι απαντήσεις θα εμφανιστούν σύντομα. Τη Δευτέρα 18 Απριλίου, η Αφροδίτη, στο δικό σας ζώδιο, κάνει εξάγωνο με τον Ουρανό στον Ταύρο στον Οίκο της επικοινωνίας σας. Μπορεί να γνωρίσετε κάποιον μέσω διαδικτύου και να βγείτε ραντεβού. Αν είστε ήδη σε σχέση, αφήστε ένα ερωτικό σημείωμα στο ταίρι σας. Θα του φτιάξει τη διάθεση!

Διαβαστε επισης : Τράπουλα HAL 2ο 15ήμερο Απριλίου 2022 Ερωτικές Προβλέψεις

taro-zodia-098