Ζώδια Εβδομάδας 17-23/07 Βρίσκετε τον δρόμο προς την επιτυχία

astrologia-gamos-7-oikos

Ζώδια Εβδομάδας 17-23/07 β΄.

ζώδια Εβδομάδας 17-23/07 ζυγός .

Βρίσκετε τον δρόμο προς την επιτυχία, αυτή την εβδομάδα! Την Κυριακή 17 Ιουλίου, ο ήλιος στον Καρκίνο στον Οίκο της φήμης και της επιτυχίας, τριγωνίζει τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες στον Οίκο της καθημερινής σας ρουτίνας. Μπορεί να υπάρχουν ορισμένα πράγματα που ξέρετε ότι θα σας φέρουν επιτυχία, αλλά για κάποιο λόγο, δεν τα κάνετε. Σήμερα, μπορεί να βρείτε χρόνο να έρθετε σε επαφή με το υποσυνείδητό σας.

Τη Δευτέρα 18 Ιουλίου, ο Ερμής στον Καρκίνο έρχεται σε αντίθεση με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω στον Οίκο του σπιτιού και της οικογένειας. Σήμερα, θα νιώσετε πως υπάρχει ένα τείχος ανάμεσα σε εσάς κι ένα μέλος της οικογένειάς σας. Αυτή όμως είναι μια ισχυρή ενέργεια που μπορεί να σας βοηθήσει να βρείτε ένα σημείο συμβιβασμού. Σήμερα θα διαπιστώσετε πως και των δύο οι ιδέες, μπορούν να συνυπάρχουν.

zodia-taro-45

ζώδια σκορπιός

Οι ιδέες σας, μπορούν να σας μεταμορφώσουν. Την Κυριακή 17 Ιουλίου, ο ήλιος στον Καρκίνο στον Οίκο των ταξιδιών, τριγωνίζει τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες στον Οίκο της απόλαυσης. Μπορεί να βρίσκεστε ήδη σε διακοπές, να επισκέπτεστε νέα μέρη και να μιλάτε με νέους ανθρώπους… Ή μπορεί να ετοιμάζετε τα πράγματά σας για να ταξιδέψετε. Ακόμα κι αν δεν έχετε πολύ χρόνο σήμερα, επισκεφτείτε ένα καινούργιο μέρος. Αγκαλιάστε τη χαρά να βρεθείτε σ’ ένα διαφορετικό μέρος, από ό,τι συνήθως.

Τη Δευτέρα 18 Ιουλίου, ο Ερμής στον Καρκίνο κοντράρει τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω στον Οίκο της επικοινωνίας σας. Αυτή είναι μια δύσκολη όψη για τους περισσότερους ανθρώπους, αλλά θα μπορούσατε να την ξεπεράσετε. Μπορεί να έχετε μερικές θαυμάσιες ιδέες που θα σας αλλάξουν τη ζωή. Είναι αλήθεια ότι οι άλλοι άνθρωποι δεν θα καταλάβουν αυτές τις ιδέες και μπορεί να μην υποστηρίξουν τα σχέδιά σας, αλλά δεν σας πειράζει λίγη αυτονομία. Με τη δυναμική που έχετε, μπορείτε να το κάνετε μόνοι σας.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-zodia-098

ζώδια Εβδομάδας 17-23/07 τοξότης

Αυτή την εβδομάδα, σας καλεί η περιπέτεια! Την Κυριακή 17 Ιουλίου, ο ήλιος στον Καρκίνο στον Οίκο της οικειότητας τριγωνίζει τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες. Με το ταίρι σας μπορεί να απολαύσετε λίγο επιπλέον ρομαντισμό αυτή τη στιγμή. Μπορεί να κλειδώσετε την πόρτα και να πετάξετε το κλειδί, ώστε οι δυο σας να συνδεθείτε πιο βαθιά, σε φυσικό επίπεδο. Μπορεί να συζητήσετε ιδέες, ακόμη και φαντασιώσεις σας, ή να ζήσετε αισθησιακές στιγμές.

Τη Δευτέρα 18 Ιουλίου, ο Ερμής στον Καρκίνο κοντράρει τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω στον Οίκο των οικονομικών σας. Η ιδέα να κερδίσετε χρήματα με πολλούς διαφορετικούς τρόπους, μπορεί να σας φανεί πολύ συναρπαστική αυτή τη στιγμή. Ίσως αποκτήσετε εμμονή με μετοχές που πληρώνουν μερίσματα ή με άλλου είδους επενδύσεις. Ίσως ανακαλύψετε τρόπους, για να αυξήσετε το εισόδημά σας.

Διαβαστε επισης : Η τράπουλα της Κατίνας – Απαντήσεις για όλα τα θέματα της αγάπης

μελλοντολόγος

ζώδια αιγόκερως

Αυτό που ήταν μέχρι πρότινος αδύνατο.. τώρα φαίνεται εφικτό. Την Κυριακή 17 Ιουλίου, ο ήλιος στον Καρκίνο στον Οίκο των σχέσεων τριγωνίζει τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες στον Οίκο της επικοινωνίας σας. Σήμερα, κάτι μαγικό μπορεί να συμβεί ανάμεσα σε εσάς και το άλλο σας μισό. Τώρα μπορείτε να καταλάβετε ο ένας τον άλλον σε βαθύτερο επίπεδο και να ενισχύσετε αυτή τη σχέση. Αν πάλι είστε ελεύθεροι, είναι καλή στιγμή για να βγείτε ραντεβού αν θέλετε να γνωρίσετε νέα άτομα.

Τη Δευτέρα 18 Ιουλίου, ο Ερμής στον Καρκίνο αντιτίθεται στον Πλούτωνα στο δικό σας ζώδιο. Μπορεί να λάβετε κάποιες γνώσεις για τα μυστήρια του Σύμπαντος και για το πώς να πετύχετε αυτά που επιθυμείτε. Θα ανακαλύψετε την ισορροπία δυνάμεων, όπως και το πού έχετε μεγαλύτερο έλεγχο στη ζωή σας. Σήμερα, μπορείτε να κάνετε τις δικές σας επιλογές.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-3-zodia

ζώδια Εβδομάδας 17-23/07 υδροχόος

Αυτή την εβδομάδα, οι προσπάθειές σας οδηγούν στην τύχη. Την Κυριακή 17 Ιουλίου, ο ήλιος στον Καρκίνο στον Οίκο της εργασίας και της καθημερινότητας, τριγωνίζει τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες στον Οίκο των χρημάτων σας. Μπορεί να μην έχετε ρεπό όπως οι περισσότεροι άνθρωποι, αλλά οι προσπάθειές σας θα οδηγήσουν σε περισσότερα οικονομικά κέρδη. Μπορεί επίσης να εργάζεστε σε μια δευτερεύουσα επιχείρηση ή σε ένα δημιουργικό έργο… με αποτέλεσμα αυτό που κάνετε σήμερα, να αποφέρει μελλοντικά κέρδη.

Τη Δευτέρα 18 Ιουλίου, ο Ερμής στον Καρκίνο αντιτίθεται στον Πλούτωνα στον Αιγόκερω. Τώρα έχετε πρόσβαση σε ισχυρές πληροφορίες, με αποτέλεσμα να έχετε τη δυνατότητα να αλλάξετε γνώμη. Όμως χρειάζεται λίγη προσοχή μ’ αυτή την όψη. Βεβαιωθείτε ότι έχετε ξεκαθαρίσει τα δεδομένα σας πριν αρχίσετε να πείθετε τους άλλους. Αναγνωρίστε επίσης ότι αυτή η πειστική ενέργεια μπορεί να χρησιμοποιηθεί και σε εσάς. Να προσέχετε τι παρακολουθείτε σήμερα, γιατί οι ιδέες μπορούν να επηρεάσουν το υποσυνείδητό σας.

Διαβαστε επισης : Η τράπουλα της Κατίνας – Απαντήσεις για όλα τα θέματα της αγάπης

tarw-taro-xartomanteia

ζώδια ιχθύες

Αυτή την εβδομάδα, κάνετε τις επιθυμίες σας πραγματικότητα! Την Κυριακή 17 Ιουλίου, ο ήλιος στον Καρκίνο στον Οίκο του ρομαντισμού σας τριγωνίζει τον Ποσειδώνα στο δικό σας ζώδιο. Μαγικά συμβάντα είναι πιθανά στη ζωή σας! Αν ψάχνετε για αγάπη, ίσως θελήσετε να δημιουργήσετε μια μαγική ατμόσφαιρα με τριαντάφυλλα, αναμμένα κόκκινα κεριά κι ευχές κάτω από τα αστέρια. Αν είστε ήδη σε ερωτική σχέση, θυμηθείτε ότι η σοκολάτα είναι από τα καλύτερα αφροδισιακά!

Τη Δευτέρα 18 Ιουλίου, ο Ερμής στον Καρκίνο κοντράρει τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω στον Οίκο της φιλίας. Αυτή είναι μια έντονη όψη. Ένας φίλος μπορεί κατά λάθος να πληγώσει τα συναισθήματά σας στην προσπάθειά του να σας πείσει για κάτι. Μπορεί να οδηγηθείτε εύκολα σε μια διαφωνία ή σε μια παρεξήγηση. Το καλύτερο που μπορείτε να κάνετε, είναι να προσπαθήσετε να συμβιβαστείτε μεταξύ σας για να ενισχύσετε τη φιλία σας.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-fotia