Ζώδια εβδομάδας 18 -24/02 Αποκτάτε αυτό που χρειάζεστε

zwdia-shmera-erwtikes-201014

Ζώδια εβδομάδας 18 -24/02 Β’ .

ζώδια εβδομάδας 18 -24/02 ζυγός .

Τα σχέδιά σας αποδεικνύονται καλά, αυτή την εβδομάδα. Την Κυριακή 18 Φεβρουαρίου, ο ήλιος μπαίνει στο ζώδιο των Ιχθύων. Για τις επόμενες τέσσερις εβδομάδες, θα έχετε την ευκαιρία να δημιουργήσετε νέες συνήθειες που μπορούν να κάνουν μια ουσιαστική διαφορά στη ζωή σας.

Μπορεί να ακολουθήσετε ένα πρόγραμμα γυμναστικής, αλλάζοντας παράλληλα τις διατροφικές σας συνήθειες. Επίσης, ίσως αποφασίσετε να απενεργοποιήσετε τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για να διαβάσετε ένα βιβλίο ή να μελετήσετε ένα ενδιαφέρον θέμα.

zodia-taro-45

Θα δείτε μεγάλες αλλαγές στη ζωή σας, σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα. Τη Δευτέρα 19 Φεβρουαρίου, ο ήλιος στους Ιχθύες κάνει ημι-εξάγωνο με τον Πλούτωνα στον Υδροχόο στον Οίκο των παιδιών και των μικρότερων συγγενών σας. Ανυπομονείτε να βοηθήσετε κάποιον νεότερο, όμως μάλλον απίθανο να σας ακούσει σήμερα.

Μπορεί να ανησυχείτε για το μέλλον του ή για το πόσο χρόνο ξοδεύει στον υπολογιστή.. όμως δεν είναι η κατάλληλη μέρα για να εκφράσετε τις απόψεις σας. Σήμερα το άτομο με το οποίο θέλετε να μιλήσετε, δεν είναι έτοιμο να σας ακούσει.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-tarw-zodia-19

ζώδια σκορπιός

Αυτή την εβδομάδα θα βοηθήσετε… και θα βοηθηθείτε. Την Κυριακή 18 Φεβρουαρίου, ο ήλιος μπαίνει στο ζώδιο των Ιχθύων. Για τις επόμενες τέσσερις εβδομάδες, θα έχετε πολύ έντονο ενδιαφέρον για θέματα δημιουργικά ή καλλιτεχνικά. Μπορεί να μελετήσετε μια εφαρμογή για τη δημιουργία εικόνων ή τη μίξη μουσικών κομματιών. Αυτή είναι μια καλή στιγμή για να δείξετε την τέχνη σας στον κόσμο, μέσω μιας γκαλερί ή μιας ιστοσελίδας. Επίσης, μπορεί να ανεβείτε στη σκηνή και να τραγουδήσετε για τους θαυμαστές σας.

Είναι υπέροχη στιγμή για να δείξετε στον κόσμο τι μπορείτε να κάνετε. Τη Δευτέρα 19 Φεβρουαρίου, ο ήλιος στους Ιχθύες κάνει ημι-εξάγωνο με τον Πλούτωνα στον Υδροχόο στον Οίκο του σπιτιού και της οικογένειάς σας. Ενώ προσπαθείτε να βοηθήσετε ένα μέλος της οικογένειας, θα σας απωθήσει.. επειδή θέλει να είναι ανεξάρτητο ή αυτοδύναμο. Ίσως πρόκειται για ένα συγγενή που είναι πολύ μεγαλύτερος ή πολύ νεότερος από εσάς. Σήμερα υποστηρίξτε απλά με την παρουσία σας ένα άτομο που σας ενδιαφέρει – σε περίπτωση που θέλει τη βοήθειά σας.

zwdia Maketa BUDDHA-8065

ζώδια εβδομάδας 18 -24/02 τοξότης

Αυτή η εβδομάδα φέρνει μερικές ενθαρρυντικές δραστηριότητες. Την Κυριακή 18 Φεβρουαρίου, ο ήλιος μπαίνει στο ζώδιο των Ιχθύων. Για τις επόμενες τέσσερις εβδομάδες, θα εστιάσετε στο σπίτι σας. Μπορεί να μετακομίσετε ή να κάνετε σημαντικές ανακαινίσεις… ή κάποιο μέλος της οικογένειας να επιστρέφει ή να φεύγει από το σπίτι. Το καλύτερο που έχετε να κάνετε αυτή την περίοδο είναι να οραματιστείτε πώς θέλετε να είναι η ζωή σας στο σπίτι.

Μ’ αυτό τον τρόπο στέλνετε την ενέργεια στο Σύμπαν που αρχίζει να σας φέρνει ευκαιρίες. Τη Δευτέρα 19 Φεβρουαρίου, ο ήλιος στους Ιχθύες κάνει ένα ημι-εξάγωνο με τον Πλούτωνα στον Υδροχόο στον Οίκο των μεταφορών. To να φτάσετε εκεί που θέλετε σήμερα, θα είναι μάλλον δύσκολο. Μπορεί να υπάρχει συγκοινωνιακό πρόβλημα ή ακατάλληλες καιρικές συνθήκες. Δώστε στον εαυτό σας επιπλέον χρόνο για να φτάσετε εκεί που θέλετε και τηρήστε τους οδικούς κανόνες – διαφορετικά ίσως καταλήξετε με μια κλήση στο χέρι.

zwdia-zodia-astrologia-65

ζώδια αιγόκερως

Η προσπάθεια για κάτι νέο, φέρνει ευκαιρίες αυτή την εβδομάδα. Την Κυριακή 18 Φεβρουαρίου, ο ήλιος μπαίνει στο ζώδιο των Ιχθύων. Για τις επόμενες τέσσερις εβδομάδες, θα επικεντρωθείτε στο πώς θα τακτοποιήσετε τα θέματά σας. Μπορεί να ψάχνετε τρόπους για να επισκευάσετε ή να αναβαθμίσετε το μεταφορικό σας μέσο βάφοντάς το ή προσθέτοντάς του κάποια αξεσουάρ. Ίσως πάλι σκέφτεστε να αγοράσετε ένα καινούργιο όχημα.

Τη Δευτέρα 19 Φεβρουαρίου, ο ήλιος στους Ιχθύες κάνει ημι-εξάγωνο με τον Πλούτωνα στον Υδροχόο στον Οίκο των χρημάτων σας. Θα είστε επικεντρωμένοι στις μικρές λεπτομέρειες των οικονομικών σας. Εξετάζετε τι πληρώνετε σε επιτόκια, πόσος χρόνος χρειάζεται για να φτάσει ο μισθός σας στον τραπεζικό σας λογαριασμό ή πώς μπορείτε να αποταμιεύσετε περισσότερα χρήματα. Κι ενώ αυτή η ενέργεια μπορεί να είναι γενικά εκνευριστική, θα σημειώσετε αρκετή πρόοδο στη δημιουργία ενός καλού προϋπολογισμού τώρα.

Διαβαστε επισης : αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια και ζωδια

ωροσκοπιο-98

ζώδια εβδομάδας 18 -24/02 υδροχόος

Οι μικρές αλλαγές μπορούν να οδηγήσουν σε πολύτιμες γνώσεις, αυτή την εβδομάδα. Την Κυριακή 18 Φεβρουαρίου, ο ήλιος μπαίνει στο ζώδιο των Ιχθύων. Για τις επόμενες τέσσερις εβδομάδες, μπορεί να είστε επικεντρωμένοι στα οικονομικά σας. Τώρα έχετε περισσότερες οικονομικές ευκαιρίες … από ό,τι είχατε εδώ και καιρό. Αυτές θα υποδείξουν μια επέκταση της επιχείρησής σας ή μια ευκαιρία να πάρετε αύξηση στη δουλειά σας. Αν θέλετε να πουλήσετε ένα αυτοκίνητο ή ένα σπίτι, αυτή είναι καλή στιγμή για να ξεκινήσετε τη διαδικασία.

Τη Δευτέρα 19 Φεβρουαρίου, ο ήλιος στους Ιχθύες κάνει ημι-εξάγωνο με τον Πλούτωνα στο δικό σας ζώδιο στον Οίκο της προσωπικής σας έκφρασης. Κάποιος θα σας δώσει μια μικρή ώθηση προς μια κατεύθυνση, λέγοντας στους άλλους ότι είστε καλοί σε κάτι, για το οποίο εσείς δεν νιώθετε και τόσο σίγουροι. Όμως αυτή είναι μια καλή στιγμή για να το αποκτήσετε. Μπορεί να σταθείτε μπροστά σε ένα πλήθος και να τραγουδήσετε ή να απαγγείλετε τα ποιήματά σας. Είναι καλό να ρισκάρετε.. ακόμα κι αν δεν νιώθετε έτοιμοι.

Το τηλεφωνημα που μπορει να αλλαξει τη ζωη σου…!!! – Διάλεξε τον Αστρολόγο σου

zvdia-zwdia-tarw

ζώδια ιχθύες

Αυτή την εβδομάδα, αποκτάτε αυτό που χρειάζεστε. Χρόνια Πολλά Ιχθύες! Αυτή την Κυριακή 18 Φεβρουαρίου, ο ήλιος μπαίνει στο ζώδιό σας και θα είστε στο προσκήνιο για τις επόμενες τέσσερις εβδομάδες. Είναι πιο αισθητή η παρουσία σας τώρα… κι αυτό θα σας βοηθήσει να βρείτε δουλειά, να κάνετε νέες γνωριμίες ή να δημιουργήσετε μια ερωτική σχέση. Μπορείτε να φυτέψετε τώρα τους σπόρους των στόχων σας, για να έχετε καλή συγκομιδή τους επόμενους δώδεκα μήνες. Θα είναι μια πολυάσχολη… αλλά πολύ χρήσιμη στιγμή.

Τη Δευτέρα 19 Φεβρουαρίου, ο ήλιος στους Ιχθύες κάνει ημι-εξάγωνο με τον Πλούτωνα στον Υδροχόο στον Οίκο των πνευματικών σας γνώσεων. Θα αποκτήσετε μια σαφή εικόνα του τι συμβαίνει γύρω σας, ακόμα κι αν γνωρίζετε ότι θα οδηγήσει σε περισσότερη δουλειά. Αυτό μπορεί να αφορά τα οικονομικά σας ή το πώς τα πάτε στη δουλειά. Αυτές οι πληροφορίες θα είναι εξαιρετικά πολύτιμες – ακόμα κι αν είναι λίγο ενοχλητικές.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

μελλοντολόγος