Ζώδια Εβδομάδας 18-24/07 – Αν ψάχνετε για αγάπη, αυτή είναι η ιδανική στιγμή

imerisies-21214

Ζώδια Εβδομάδας 18-24/07 Β΄ .

ζώδια Εβδομάδας 18-24/07 ζυγός .

Αυτήν την εβδομάδα, θα αναρωτηθείτε για κάποια σημαντικά θέματα που αφορούν τη σταδιοδρομία σας. Όμως, θα εμφανιστεί μια ξεκάθαρη επιλογή.

Την Κυριακή 18 Ιουλίου, ο Άρης στον Λέοντα στον οίκο της κοινότητάς σας, κάνει χιαστί με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες στον εργασιακό σας οίκο. Μπορεί να αισθάνεστε ανεπιθύμητοι αυτή την εβδομάδα. Ίσως ονειρεύεστε να κάνετε κάτι σημαντικό για να βοηθήσετε την κοινότητά σας.

zodia-taro-45

Αυτός είναι ένας αξιόλογος στόχος. Σήμερα είναι μια καλή μέρα για να σχεδιάσετε νέους τρόπους.. για τα προς το ζην. Ζητήστε έμπνευση από το Σύμπαν… και την επόμενη εβδομάδα, θα γεμίσει από ιδέες το μυαλό σας. Τη Δευτέρα 19 Ιουλίου, ο Ερμής στον Καρκίνο, στον οίκο της φήμης τετραγωνίζει τον Χείρωνα στον οίκο των συνεργασιών.

Σήμερα, μπορείτε να επεκτείνετε τον φιλικό σας κύκλο, συναντώντας άτομα που συνδέονται με την δουλειά σας ή με την ομάδα στην οποία ανήκετε. Μπορείτε επίσης να ξεκινήσετε συνομιλίες με άτομα από το διαδίκτυο και να βρείτε κοινά ενδιαφέροντα. Αν ψάχνετε για αγάπη, αυτή είναι η ιδανική στιγμή για να τραβήξετε στην άκρη ένα φίλο, ζητώντας του ερωτικές συμβουλές.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-6-9

ζώδια Εβδομάδας 18-24/07 σκορπιός

Σκορπιέ κάποια μυστικά γεγονότα συμβαίνουν αυτή την εβδομάδα. Το Σύμπαν, σας μιλά απευθείας. Την Κυριακή 18 Ιουλίου, ο Άρης στον Λέοντα στον οίκο της καριέρας σας, κάνει χιαστί με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες στον οίκο του ρίσκου. Σήμερα, μπορεί να νιώθετε πολύ ανυπόμονοι για τη δουλειά σας. Αλλά αυτή η ενέργεια δεν είναι ευνοϊκή για μεγάλα άλματα- τουλάχιστον προς το παρόν. Έχετε ταλέντα και ιδέες, αλλά τα σχέδιά σας χρειάζονται περισσότερο χρόνο. Τώρα σχεδιάστε την καμπάνια σας για να βρείτε μια ουσιαστική δουλειά.

Τη Δευτέρα 19 Ιουλίου, ο Ερμής στον Καρκίνο, στον οίκο της πιστοποίησης και των διπλωμάτων σας, κάνει τετράγωνο με τον Χείρωνα στον εργασιακό σας οίκο. Αν σας οφείλεται κάποιο δίπλωμα από ένα ίδρυμα, είναι καλή στιγμή να μιλήσετε με τη διοίκηση για να το πάρετε. Μπορεί επίσης να θελήσετε να επιστρέψετε στα θρανία. Μπορεί να ετοιμάζεστε συλλέγοντας υλικό για μια μελέτη ή κάνοντας συναντήσεις με συμβούλους. Εξετάστε το ενδεχόμενο να πάρετε την πιστοποίηση για την ακίνητη περιουσία σας ή για κάποιο συμβόλαιο.

Διαβαστε επισης : Τράπουλα των Τσιγγάνων 17-19/07 Τα κρυφά μυστικά της καρδιάς

tarw-taro-xartomanteia

ζώδια Εβδομάδας 18-24/07 τοξότης

Αυτή την εβδομάδα, ένα κατηγορηματικό «όχι» μετατρέπεται σε «ίσως». Τοξότη, βρίσκεστε στο σωστό δρόμο. Την Κυριακή 18 Ιουλίου, ο Άρης στον Λέοντα στον οίκο της πνευματικότητάς σας, κάνει όψη χιαστί με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες στον οίκο των προγόνων σας. Καθώς μεγαλώνετε πνευματικά, ενδέχεται να απομακρυνθείτε από κάποιες παιδικές πεποιθήσεις. Τώρα νιώθετε πιο σίγουροι για τη σύνδεσή σας με το Σύμπαν.

Σήμερα η μέρα είναι καλή για να εξετάσετε τη μεταφορά πνευματικών πρακτικών στην καθημερινότητά σας – όπως προσευχή, ανάγνωση ιερών κειμένων ή διαλογισμό. Τη Δευτέρα 19 Ιουλίου, ο Ερμής στον Καρκίνο στον οίκο των πόρων σας, κάνει τετράγωνο με τον Χείρωνα στον οίκο των απογόνων σας. Αν έχετε παιδιά, ανιψιές και ανιψιούς, μπορεί να σας ζητηθεί να τους βοηθήσετε οικονομικά. Είναι εξαιρετικά χρήσιμο να δημιουργήσετε επενδυτικούς λογαριασμούς, για τους νεότερους συγγενείς σας αυτή τη στιγμή.

zodia-astra-tarot

ζώδια αιγόκερως

Μια ερωτική φαντασίωση, θα μπορούσε να γίνει πραγματικότητα. Αυτή την εβδομάδα, η προθυμία σας να ακούτε… θα είναι το κλειδί. Την Κυριακή 18 Ιουλίου, ο Άρης στον Λέοντα, στον οίκο των πόρων σας, κάνει χιαστί με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες στον οίκο των συμφωνιών. Αυτή είναι δύσκολη ενέργεια για την υπογραφή ή την τελική έγκριση ενός συμβολαίου. Αν σκέφτεστε να αγοράσετε ένα αυτοκίνητο ή να υπογράψετε μια αγοραπωλησία, να ξέρετε πως θα υπάρξουν δυσκολίες σήμερα. Θα ήταν καλύτερα να ασχοληθείτε με νομικά θέματα… αργότερα μέσα στην εβδομάδα.

Αν πρέπει να υπογράψετε, διαβάστε κάθε διάταξη προσεκτικά και δείτε αν μπορείτε να διαπραγματευτείτε τα σημεία που δεν σας αρέσουν. Τη Δευτέρα 19 Ιουλίου, ο Ερμής στον Καρκίνο στον οίκο των σχέσεων, κάνει τετράγωνο με τον Χείρωνα στον οίκο του σπιτιού και της οικογένειας. Ένα μέλος της οικογένειάς σας, μπορεί να σας ζητήσει συγχώρεση. Μπορεί να είχατε αποξενωθεί και τώρα είναι η ευκαιρία να έρθετε και πάλι πιο κοντά . Το αίτημά του είναι ειλικρινές και θα έχετε την ευκαιρία να θεραπεύσετε μια πληγή σήμερα.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-taro-astra

ζώδια υδροχόος

Θα κάνετε μια εκπληκτική συνειδητοποίηση για τον εαυτό σας αυτήν την εβδομάδα. Αυτό θα δώσει μια μεγάλη ώθηση στην αυτοπεποίθησή σας. Την Κυριακή 18 Ιουλίου ο Άρης στον Λέοντα στον οίκο των σχέσεων, κάνει όψη χιαστί με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες στον οίκο των οικονομικών σας. Αν και συμφωνείτε συνήθως με το ταίρι σας… σήμερα, μπορεί να υπάρχει μια διαφωνία σχετικά με τα χρήματα. Έχετε την ευκαιρία τώρα να επιλύσετε ορισμένα ζητήματα μεταξύ σας. Μπορείτε να βρεθείτε στην ίδια σελίδα, κάνοντας ένα σωστό οικονομικό προϋπολογισμό.

Τη Δευτέρα 19 Ιουλίου, ο Ερμής στον Καρκίνο στον οίκο της ευημερίας σας, κάνει τετράγωνο με τον Χείρωνα στον οίκο της σκέψης. Η αρνητική σκέψη και η κριτική απέναντι στον εαυτό σας δεν είναι ευεργετικά. Μπορεί να το γνωρίζετε καλά, αλλά είναι μια δύσκολη συνήθεια για να την ξεπεράσετε. Αποφασίστε να κάνετε μόνο θετικές σκέψεις. Δώστε συγχαρητήρια στον εαυτό σας. Θα τελειώσετε την ημέρα νιώθοντας ενεργοποιημένοι και αισιόδοξοι.

Διαβαστε επισης : Τράπουλα των Τσιγγάνων 17-19/07 Τα κρυφά μυστικά της καρδιάς

zwdia shmera

ζώδια ιχθύες

Θα ξεκινήσετε την εβδομάδα νιώθοντας εξαρτημένοι από τους άλλους. Όμως, είναι πιθανό να ολοκληρώσετε την εβδομάδα μ’ ένα αίσθημα ανεξαρτησίας και δύναμης. Την Κυριακή 18 Ιουλίου, ο Άρης στον Λέοντα, στον οίκο της δουλειάς σας, κάνει χιαστί με τον Ποσειδώνα στο δικό σας ζώδιο. Το τελευταίο πράγμα που θέλετε, είναι να περάσετε την ημέρα σας δουλεύοντας. Ωστόσο, η εργασία σας μπορεί να ακολουθεί κάποιο πρόγραμμα. Σκεφτείτε να συμβιβάσετε τα πράγματα με μισή μέρα εργασίας και μισή μέρα διασκέδασης.

Τη Δευτέρα 19 Ιουλίου, ο Ερμής στον Καρκίνο, στον οίκο του ρομαντισμού, κάνει τετράγωνο με τον Χείρωνα στον οίκο της αυτοεκτίμησης. Αν ψάχνετε για αγάπη, μπορείτε να επιταχύνετε τη διαδικασία κάνοντας πρώτα μια βαθιά ενδοσκόπηση. Όταν ξέρετε πόσα μπορείτε να προσφέρετε σε μια σχέση, θα είναι ευκολότερο να προσελκύσετε έναν υπέροχο σύντροφο.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-zodia-098