Ζώδια Εβδομάδας 18-24/09 – Τα σημάδια και τα μηνύματα θα σας καθοδηγήσουν

zwdia-nea-selini-lewn

Ζώδια Εβδομάδας 18-24/09 Β’ .

ζώδια Εβδομάδας 18-24/09 ζυγός .

Αυτή την εβδομάδα, κάποια πράγματα συνδυάζονται για εσάς. Η εβδομάδα ξεκινά την Κυριακή 18 Σεπτεμβρίου, με ένα ζευγάρι όψεων. Ο ανάδρομος Ερμής στον Οίκο της αυτοπεποίθησης αντιτίθεται στον Δία στον Κριό. Την ίδια στιγμή, ο ήλιος στην Παρθένο τριγωνίζει τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω. Σας δίνεται μια ευκαιρία για συνεργασία. Ένας φίλος μπορεί να θέλει να συναντηθείτε για να ενώσετε τις δυνάμεις σας σε ένα έργο ή μια επιχείρηση. Επειδή όμως η ενέργεια που επικρατεί επηρεάζει και τις σχέσεις, μπορεί να συναντηθείτε τόσο για δουλειά… όσο και για ευχαρίστηση.

Έχετε την γοητεία και το μαγνητισμό για να δημιουργήσετε μια ουσιαστική σχέση αυτή τη στιγμή. Τη Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου, η Αφροδίτη στην Παρθένο στον Οίκο της διαίσθησής σας τριγωνίζει τον Ουρανό στον Ταύρο και μπορεί να έχετε μια ξαφνική έμπνευση. Μπορεί να προέλθει από τους στίχους ενός τραγουδιού από το ραδιόφωνο ή από ένα βίντεο στο διαδίκτυο και ξαφνικά καταλαβαίνετε πώς να αλλάξετε την ενέργεια για να νιώσετε περισσότερη χαρά στη ζωή σας. Προσέξτε τα σημάδια σήμερα.

zodia-taro-45

ζώδια σκορπιός

Αυτή την εβδομάδα, οι άγγελοι και οι οδηγοί σας είναι παρόντες. Η εβδομάδα ξεκινά την Κυριακή 18 Σεπτεμβρίου, με ένα ζευγάρι όψεων. Ο ανάδρομος Ερμής στον Οίκο της ψυχικής σας ικανότητας αντιτίθεται στον Δία στον Κριό. Την ίδια στιγμή, ο ήλιος στην Παρθένο τριγωνίζει τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω. Μπορεί να συμβαίνουν κάποια τρελά πράγματα στον κόσμο, αλλά το Σύμπαν σας προσέχει, οπότε μπορείτε να ακολουθήσετε τα σημάδια και τα μηνύματα που θα σας καθοδηγήσουν. Είναι μια καλή στιγμή για να αναθεωρήσετε τις ενδόμυχες σκέψεις σας. Παρατηρήστε τι συμβαίνει στη φύση. Νιώστε τι συμβαίνει στο σώμα σας. Θα έρθουν μηνύματα.

Τη Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου, η Αφροδίτη στην Παρθένο στον Οίκο της φιλίας τριγωνίζει τον Ουρανό στον Ταύρο. Ένα από τα υπέροχα πράγματα με τους φίλους σας, είναι ότι αποδέχονται εσάς και τις παραξενιές σας. Μπορείτε να είστε ο εαυτός σας δίπλα τους, χωρίς περιορισμούς. Σήμερα, μπορεί με κάποιους φίλους να κάνετε κάτι διαφορετικό. Μπορεί να είναι ένα πάρτι, διαγωνισμός χορού ή κάτι άλλο. Όμως ό,τι και να κάνετε, θα είναι διασκεδαστικό.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

chartomantia-098

ζώδια Εβδομάδας 18-24/09 τοξότης

Αυτή την εβδομάδα, δηλώνετε συμμετοχή. Η εβδομάδα ξεκινά την Κυριακή 18 Σεπτεμβρίου, με ένα ζευγάρι όψων. Ο ανάδρομος Ερμής στον Οίκο της κοινότητάς σας αντιτίθεται στον Δία στον Κριό. Την ίδια στιγμή, ο ήλιος στην Παρθένο τριγωνίζει τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω. Η αίσθηση που έχετε για το τι χρειάζεται η κοινότητά σας, είναι πολύ δυνατή σήμερα. Μπορεί να διαμαρτύρεστε υπέρ ή κατά ενός ζητήματος. Είναι πιθανό να σκέφτεστε να υποβάλετε υποψηφιότητα ή να συμμετέχετε σε ένα δείπνο με τον εκπρόσωπο της περιοχής σας. Σήμερα, φροντίστε να εμπλακείτε.

Τη Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου, η Αφροδίτη στην Παρθένο στον Οίκο της καριέρας σας τριγωνίζει τον Ουρανό στον Ταύρο και ο εργοδότης σας θα σας θα σας θεωρήσει το νέο ανερχόμενο αστέρι. Μπορεί να ανοίξει μια ευκαιρία στη δουλειά και να κάνετε μια θετική συζήτηση για το μέλλον σας. Αυτή η όψη μπορεί να μην φέρει μια πραγματική προώθηση, αλλά πλησιάζει. Αυτή είναι επίσης μια καλή στιγμή για να ζητήσετε χάρες. Βεβαιωθείτε ότι θα το κάνετε ξαφνικά και μπορεί το ίδιο ξαφνικά να πάρετε θετική απάντηση.

zwdia-tarw-zodia-19Διαβαστε επισης : Σμυρνέικη Καφεμαντεία 16-19/09 Το μέλλον των ερωτικών σχέσεων

 

ζώδια αιγόκερως

Αυτή την εβδομάδα, ακούτε τη μουσική του Σύμπαντος. Η εβδομάδα ξεκινά την Κυριακή 18 Σεπτεμβρίου, με ένα ζευγάρι όψεων. Ο ανάδρομος Ερμής στον Οίκο της καριέρας σας αντιτίθεται στον Δία στον Κριό. Την ίδια στιγμή, ο ήλιος στην Παρθένο τριγωνίζει τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω. Μπορεί να πάρετε μια σημαντική απόφαση για την καριέρα σας σήμερα. Αυτός ο συνδυασμός πλανητών μπορεί να σας δώσει την αποφασιστικότητα να κάνετε κάτι να συμβεί. Εξετάστε το ενδεχόμενο να ενημερώσετε το βιογραφικό σας ή να σαρώσετε ορισμένους ιστότοπους απασχόλησης. Τη Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου, η Αφροδίτη στην Παρθένο στον Οίκο της πίστης σας τριγωνίζει τον Ουρανό στον Ταύρο. Αν εστιάσετε προσεκτικά, μπορείτε να ακούσετε τους αγγέλους και τους οδηγούς σας. Μιλούν μέσα από σημάδια και σύμβολα, παντού γύρω σας. Σήμερα, θα λάβετε πληθώρα μηνυμάτων.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zvdia-75

ζώδια Εβδομάδας 18-24/09 υδροχόος

Αυτή την εβδομάδα, αποκτάτε πολύτιμες δεξιότητες. Η εβδομάδα ξεκινά την Κυριακή 18 Σεπτεμβρίου, με ένα ζευγάρι όψεων. Ο Ερμής στον Οίκο της εκπαίδευσης αντιτίθεται στον Δία στον Κριό. Την ίδια στιγμή, ο ήλιος στην Παρθένο τριγωνίζει τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω. Είτε είστε στο σχολείο είτε όχι, ενδιαφέρεστε πολύ να αποκτήσετε κάποιες νέες δεξιότητες. Είστε έτοιμοι να «βουτήξετε» σε μια εκπαιδευτική διαδικασία. Μπορεί να αφιερώσετε μέρος της Κυριακής σας και να μάθετε κάτι νέο.

Τη Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου, η Αφροδίτη στην Παρθένο στον Οίκο των επενδύσεών σας τριγωνίζει τον Ουρανό στον Ταύρο. Μπορεί να αποκτήσετε ξαφνικό ενδιαφέρον για μια ασυνήθιστη επένδυση. Ίσως να είναι ένα νέο κρυπτονόμισμα ή κάτι που έχει να κάνει με πολύτιμα μέταλλα και θέλετε να εμπλακείτε άμεσα. Όμως αυτή είναι μια παρορμητική όψη. Καλύτερα να ερευνήσετε προσεκτικά, πριν κινηθείτε προς αυτή την κατεύθυνση.

Διαβαστε επισης : Σμυρνέικη Καφεμαντεία 16-19/09 Το μέλλον των ερωτικών σχέσεων

zwdia-fotia

ζώδια ιχθύες

Αυτή την εβδομάδα, τα οικονομικά σας βελτιώνονται. Η εβδομάδα ξεκινά την Κυριακή 18 Σεπτεμβρίου, με ένα ζευγάρι όψεων. Ο Ερμής στον Οίκο των επενδύσεων και του παθητικού σας εισοδήματος, κοντράρει τον Δία στον Κριό. Την ίδια στιγμή, ο ήλιος στην Παρθένο τριγωνίζει τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω. Σήμερα, προσπαθείτε να βρείτε πηγές παθητικού εισοδήματος για εσάς και την οικογένειά σας. Το Διαδίκτυο προσφέρει πολλές επιλογές και διαφορετικούς τρόπους για να κερδίσετε χρήματα. Και αν τεκμηριώσετε το όλο θέμα σε βίντεο, ενδέχεται να δημιουργήσετε μια πρόσθετη ροή εσόδων.

Τη Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου, η Αφροδίτη στην Παρθένο στον Οίκο των σχέσεων, τριγωνίζει τον Ουρανό στον Ταύρο. Έχετε έναν θαυμαστή ή μια θαυμάστρια σήμερα. Αυτό το άτομο είναι πολύ ενθουσιασμένο μαζί σας και θα σας ζητήσει να βγείτε ραντεβού. Πιθανόν να γνωρίζατε αυτό το άτομο εδώ και λίγο καιρό. Κι τώρα είστε και οι δύο ελεύθεροι και διαθέσιμοι για σχέση. Μπορεί όμως να είναι κάποιος που μόλις γνωρίσατε μέσω ενός φίλου και τώρα θα βγείτε το πρώτο σας ραντεβού. Και θα είναι μαγικό!

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-zodia-098