Ζώδια Εβδομάδας 18-24/12 – Γνήσια συναισθήματα

panselinos-zwdio-ydroxoos

Ζώδια Εβδομάδας 18-24/12 Β’ .

ζώδια Εβδομάδας 18-24/12 ζυγός .

Αυτή την εβδομάδα, θα υπάρχει ενθουσιασμός και παιχνίδια. Τη Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου, η Αφροδίτη στον Αιγόκερω στον Οίκο της κατοικίας σας κάνει χιαστί με τον Άρη στους Διδύμους στον Οίκο του ενθουσιασμού σας. Σήμερα, τα καλά μελετημένα σχέδιά σας διακόπτονται γιατί πρέπει να βρείτε έναν επισκευαστή ή να μάθετε πώς να αντικαταστήσετε ένα αντικείμενο που σπάσατε. Να περιμένετε εμπόδια και καθυστερήσεις στα σχέδιά σας.

Την Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου, ο ήλιος στον Τοξότη στον Οίκο της μεταφοράς σας τετραγωνίζει τον Δία στους Ιχθύες. Σήμερα, μπορεί να έχετε μια μακρά λίστα θελημάτων για να εκτελέσετε. Μπορεί να πάτε τα παιδιά σας στο σπίτι ενός φίλου, να μαζεύετε μερικά ντουλάπια για την αδερφή σας, να φεύγετε κρυφά για να πάρετε ένα δώρο στον/την σύντροφό σας ή να τολμήσετε μια έξοδο για ψώνια σ’ ένα πολυκατάστημα. Σήμερα είστε αποφασισμένοι να τα καταφέρετε.

zodia-taro-45

ζώδια σκορπιός

Αυτή την εβδομάδα, βλέπετε πως βρίσκεστε σε καλύτερη θέση. Τη Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου, η Αφροδίτη στον Αιγόκερω στον Οίκο της μεταφοράς σας κάνει χιαστί με τον Άρη στους Διδύμους στον Οίκο του ελέγχου της κυκλοφορίας σας. Αυτή είναι μια προκλητική όψη, ειδικά αν πρέπει να φτάσετε από το σημείο Α στο σημείο Β. Φαίνεται να υπάρχουν εμπόδια στο δρόμο, όπως κατασκευές, προβλήματα με τις καιρικές συνθήκες και σκληρά εργαζόμενοι αστυνομικοί που προσπαθούν να κατευθύνουν την κυκλοφορία. Σήμερα, πρέπει να είστε υπομονετικοί αν βρίσκεστε στο αυτοκίνητο.

Την Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου, ο ήλιος στον Τοξότη στον Οίκο των οικονομικών σας τετραγωνίζει τον Δία στους Ιχθύες. Το εισόδημά σας πιθανόν να αυξηθεί την καινούργια χρονιά. Θα έχετε περισσότερη αυτοπεποίθηση από αυτή που είχατε εδώ και πολύ καιρό. Αναπτύσσετε δεξιότητες και βρίσκετε ευκαιρίες για να αποκτήσετε εισόδημα ή να έχετε διαφορετικές πηγές εσόδων. Σήμερα, θα αναθεωρήσετε τις επενδύσεις σας για να δείτε πού βρίσκεστε.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-66

ζώδια Εβδομάδας 18-24/12 τοξότης

Αυτή την εβδομάδα, μια καλή σας πράξη, σας ανταποδίδεται στο τριπλάσιο. Τη Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου, η Αφροδίτη στον Αιγόκερω στον Οίκο των αγορών σας κάνει χιαστί με τον Άρη στους Διδύμους στον Οίκο των σχέσεων. Αυτό που θέλατε να κάνετε δώρο σε κάποιον δεν είναι διαθέσιμο στο κατάστημα που βρίσκεστε και προσπαθείτε να το βρείτε με κάθε τρόπο. Δεν φταίτε εσείς. Υπάρχει πιθανότητα να υπάρχουν καθυστερήσεις στην εφοδιαστική αλυσίδα ή αυτό είναι ένα πολύ δημοφιλές προϊόν φέτος. Και ίσως χρειαστεί να κάνετε μια αναζήτηση τόσο στην πόλη όσο και στο διαδίκτυο για να βρείτε αυτό το πολύτιμο δώρο.

Την Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου, ο ήλιος στον Τοξότη στον Οίκο της αυτοπεποίθησης, τετραγωνίζει τον Δία στους Ιχθύες. Οι άνθρωποι γύρω σας φαίνεται να κάνουν τα πάντα για να σας επαινέσουν. Παρακολουθούν την πρόοδό σας σε όλη τη διάρκεια της χρονιάς και φίλοι και συγγενείς σας επευφημούν για την καλή δουλειά που κάνατε. Αυτά τα συναισθήματα είναι γνήσια, οπότε ανοίξτε την αγκαλιά σας για να τα δεχτείτε με χαρά.

Διαβαστε επισης :  Οι κάρτες με τις Νεράιδες ψιθυρίζουν αυτά που πρόκειται να συμβούν μέχρι τέλος ΄22!

chartomantia-098

ζώδια αιγόκερως

Αυτή την εβδομάδα, εστιάζετε σε κάτι παλιό και κάτι καινούργιο. Τη Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου, η Αφροδίτη στον Αιγόκερω στον Οίκο της φυσικής σας παρουσίας, κάνει χιαστί με τον Άρη στους Διδύμους στον Οίκο της ευημερίας σας. Σήμερα, θα ήταν πολύ εύκολο να το παρακάνετε με τη γυμναστική και να πάθετε θλάση. Ξεκινήστε σιγά σιγά και χτίστε τη δυναμική σας. Το άλμα σε οτιδήποτε.. δεν συνιστάται.

Την Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου, ο ήλιος στον Τοξότη στον Οίκο της πνευματικότητας τετραγωνίζει τον Δία στους Ιχθύες. Ίσως νιώσετε πολύ συνδεδεμένοι με το Σύμπαν και ανάψετε κεριά προσευχόμενοι για την υγεία και την ευτυχία της οικογένειά σας και των φίλων σας. Είναι μια καλή μέρα για να ταΐσετε τα ζωάκια της γειτονιάς.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-0988

ζώδια Εβδομάδας 18-24/12 υδροχόος

Αυτή την εβδομάδα, βρίσκετε τις απαντήσεις που αναζητάτε. Τη Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου, η Αφροδίτη στον Αιγόκερω στον Οίκο της ανάπαυσης και της ανάρρωσης κάνει χιαστί με τον Άρη στους Διδύμους στον Οίκο της διασκέδασης και του ενθουσιασμού. Σήμερα, μπορεί να είστε λίγο κουρασμένοι λόγω του ενθουσιασμού και των δραστηριοτήτων σας. Χρειάζεστε περισσότερη ξεκούραση, αλλά δεν θέλετε να χάσετε ούτε μια στιγμή διασκέδασης. Σήμερα, μπορεί να προχωράτε μπροστά και να υπόσχεστε στον εαυτό σας ότι θα κοιμηθείτε αργότερα.

Την Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου, ο ήλιος στον Τοξότη στον Οίκο της φιλίας, τετραγωνίζει τον Δία στους Ιχθύες. Μπορεί να συναντηθείτε με μια μεγάλη ομάδα φίλων ή γνωστών και να κάνετε πάρτι σε έναν δημόσιο χώρο όπου ξαφνικά θα έχετε πολύ περισσότερα άτομα γύρω σας! Και όλοι γελούν, μιλάνε και περνούν καλά. Αν είστε ελεύθεροι μάλιστα, μπορεί να κάνετε και μια καινούργια γνωριμία!

Διαβαστε επισης :  Οι κάρτες με τις Νεράιδες ψιθυρίζουν αυτά που πρόκειται να συμβούν μέχρι τέλος ΄22!

zwdia-zodia-astrologia-65

ζώδια ιχθύες

Αυτή την εβδομάδα, δίνετε και παίρνετε. Τη Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου, η Αφροδίτη στον Αιγόκερω στον Οίκο της φιλίας κάνει χιαστί με τον Άρη στους Διδύμους στον Οίκο του σπιτιού και της οικογένειάς σας. Σήμερα θα χρειαστεί να παρευρεθείτε σε δύο μέρη ταυτόχρονα… αλλά επειδή δεν έχετε υπερδυνάμεις κάποιον θα απογοητεύσετε. Έχετε φίλους που θέλουν να σας δουν, ίσως το παιδί σας συμμετέχει σε ένα σχολικό εορταστικό πρόγραμμα ή ένα μέλος της οικογένειας χρειάζεται βοήθεια για τις προετοιμασίες των γιορτών. Σήμερα είναι μια κουραστική μέρα, αλλά πιθανότατα θα πρέπει να παρευρεθείτε τουλάχιστον σε ένα κοινωνικό γεγονός.

Την Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου, ο ήλιος στον Τοξότη στον Οίκο της αναγνώρισης τετραγωνίζει τον Δία στους Ιχθύες. Ίσως λάβετε επαίνους από τον προϊστάμενό σας ή σας δοθεί ένα μπόνους… για να δείξει η εταιρεία την εκτίμησή της για όλη τη σκληρή δουλειά σας. Αν ψάχνετε για μια νέα δουλειά, θα λάβετε μια προσφορά αυτό το διάστημα.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-fotia