Ζώδια Εβδομάδας 19 -25/02 Θα αποκαλυφθούν φαντασιώσεις και επιθυμίες

zwdia-trito-dekaimero-oktwvrioy

Ζώδια Εβδομάδας 19 -25/02 Β’ .

ζώδια Εβδομάδας 19 -25/02 ζυγός .

Μπαίνετε στο σωστό δρόμο, αυτή την εβδομάδα. Την Κυριακή 19 Φεβρουαρίου, η Αφροδίτη στους Ιχθύες στον Οίκο της καθημερινότητάς σας κάνει εξάγωνο με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω στον Οίκο της κατοικίας σας. Σήμερα, μπορεί να ξεκινήσετε νωρίτερα τον ανοιξιάτικο καθαρισμό του σπιτιού σας. Θέλετε να απαλλαγείτε από την ακαταστασία και να τακτοποιήσετε το χώρο σας. Μπορεί επίσης να μετακινείτε έπιπλα για να δημιουργήσετε χώρο για κάποιον που θα σας επισκεφτεί.

Επίσης την Κυριακή 19 Φεβρουαρίου, υπάρχει μια Νέα σελήνη στους Ιχθύες. Τις επόμενες τέσσερις εβδομάδες θα ήταν πολύ καλή ιδέα να εξετάσετε αυτά που κάνετε σε καθημερινή βάση για να εντοπίσετε πώς σας βοηθούν – ή σας εμποδίζουν- στο ταξίδι προς τους στόχους σας. Είναι πράγματα όπως ο καθημερινός διαλογισμός, η άσκηση και η υγιεινή διατροφή. Το πνευματικό σας ταξίδι είναι σημαντικό. Μπορείτε να αφιερώνετε λίγο χρόνο καθημερινά για προσευχή, ή ανάγνωση πνευματικών κειμένων.

zodia-taro-45

ζώδια σκορπιός

Θα είναι μια εβδομάδα γεμάτη πάθος! Την Κυριακή 19 Φεβρουαρίου, η Αφροδίτη στους Ιχθύες στον Οίκο της ευχαρίστησης και του ρομαντισμού κάνει εξάγωνο με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω στον Οίκο της επικοινωνίας σας. Σήμερα θα έχετε μια πολύ έντονη συζήτηση με τον/την σύντροφό σας για το τι χρειάζεστε και οι δύο στη σχέση σας. Σήμερα θα αποκαλυφθούν…φαντασιώσεις και επιθυμίες!

Επίσης την Κυριακή 19 Φεβρουαρίου, μια Νέα σελήνη στους Ιχθύες, σας επηρεάζει για τις επόμενες τέσσερις εβδομάδες να εξερευνήσετε.. ποια πράγματα απολαμβάνετε στη ζωή. Τα γούστα αλλάζουν και σίγουρα έχετε ωριμάσει πολύ τα τελευταία δύο χρόνια. Τα πράγματα που σας άρεσαν πριν, μπορεί να μην σας ενδιαφέρουν τώρα. Αυτό το διάστημα, αρχίζετε να προσέχετε τι σας ελκύει και ψάχνετε τρόπους για να βάλετε περισσότερα από αυτά στη ζωή σας.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-astra-tarot

ζώδια Εβδομάδας 19 -25/02 τοξότης

Αυτή την εβδομάδα, η οικογένεια ενώνεται. Την Κυριακή 19 Φεβρουαρίου, η Αφροδίτη στους Ιχθύες στον Οίκο των συγγενών κάνει εξάγωνο με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω στον Οίκο των χρημάτων σας. Θα σας δοθεί η ευκαιρία να κάνετε μια συζήτηση για τα χρήματα με τα παιδιά ή τον συγκάτοικό σας. Θα μιλήσετε για το πώς πρέπει να κατανέμονται τα χρήματα. Είναι επίσης πιθανό να μαζεύετε χρήματα για να κάνετε κάποιες συναρπαστικές επενδύσεις. Αυτή είναι μια καλή μέρα για να ενώσετε τις δυνάμεις σας, ώστε να έχετε ευημερία.

Επίσης την Κυριακή 19 Φεβρουαρίου, υπάρχει μια Νέα σελήνη στους Ιχθύες. Τις επόμενες τέσσερις εβδομάδες θα ασχοληθείτε με θέματα που αφορούν την οικογένεια και τους προγόνους σας. Μπορεί να ψάχνετε το οικογενειακό σας δέντρο ή να τακτοποιείτε φωτογραφίες σε λευκώματα. Μια οικογενειακή εκδήλωση που αφορά το γάμο ενός συγγενή ή τη γέννηση ενός μωρού… είναι πιθανή. Μπορεί επίσης να επισκεφτείτε το σπίτι στο οποίο μεγαλώσατε.

μελλοντολόγος

ζώδια αιγόκερως

Αυτή την εβδομάδα, καταργείτε τα όρια. Την Κυριακή 19 Φεβρουαρίου, η Αφροδίτη στους Ιχθύες στον Οίκο της επικοινωνίας σας κάνει εξάγωνο με τον Πλούτωνα στο δικό σας ζώδιο. Μπορεί πραγματικά να ακουστεί η φωνή σας αυτή τη στιγμή. Αυτά που λέτε, όπως και ο τρόπος που εκφράζεστε μπορούν να προσεγγίσουν το κοινό σας. Δεν έχει σημασία αν γράφετε μια ευχετήρια κάρτα, ηχογραφείτε ένα podcast ή γράφετε ένα μυθιστόρημα. Σήμερα, μπορείτε να εκφραστείτε όμορφα.

Επίσης την Κυριακή 19 Φεβρουαρίου, με τη Νέα σελήνη στους Ιχθύες, θα θελήσετε για τις επόμενες τέσσερις εβδομάδες, να διευρύνετε τους ορίζοντές σας. Μπορεί να ξεκινήσετε, βγαίνοντας έξω από τον μικρό σας κύκλο. Ίσως δοκιμάσετε ένα νέο παντοπωλείο, ένα νέο εστιατόριο ή ένα γυμναστήριο σε άλλη περιοχή. Θα περπατήσετε μέσα από γειτονιές και θα δείτε τι άλλο υπάρχει γύρω σας. Κι αυτό όχι μόνο θα σας εμπνεύσει, αλλά θα βοηθήσει να διαλύσετε τα όρια που έχετε βάλει γύρω σας.

Διαβαστε επισης : Λενορμαν Χαρτομαντεία 19-21/02 Ομιλίες ερωτευμένων – ξαφνικές και κρυφές αποφάσεις

δωρεάν-προβλέψεις

ζώδια Εβδομάδας 19 -25/02 υδροχόος

Αυτή την εβδομάδα τα πράγματα πάνε καλά. Την Κυριακή 19 Φεβρουαρίου, η Αφροδίτη στους Ιχθύες στον Οίκο των χρημάτων σας κάνει εξάγωνο με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω στον Οίκο της διαίσθησής σας. Η διαίσθησή σας θα είναι ιδιαίτερα οξυμμένη σε θέματα που αφορούν επενδύσεις ή αγορές.. κι αυτή μπορεί να είναι η καλύτερη στιγμή για να αναλάβετε δράση. Ίσως όμως επιβραδύνετε για λίγο για να κατανοήσετε τα λόγια του πωλητή. Μην τον αφήσετε να σας πείσει! Καθοδηγηθείτε από το ένστικτό σας.

Επίσης την Κυριακή 19 Φεβρουαρίου, υπάρχει μια Νέα σελήνη στους Ιχθύες. Τις επόμενες τέσσερις εβδομάδες θα είναι πολύ σημαντικό να εξετάσετε την αίσθηση της αυτοεκτίμησής σας. Όταν ξέρετε την αξία σας, τότε έρχονται οι ευκαιρίες. Κι αυτό μπορεί να αφορά το πώς συμπεριφέρεστε στον εαυτό σας, ή πώς μιλάτε με τα άτομα που κάνετε παρέα. Όταν δραστηριοποιείστε με αυτοπεποίθηση, μπορεί να συμβούν σπουδαία πράγματα. Αυτή είναι μια καλή μέρα για να αλλάξετε την πορεία σας.

Διαβαστε επισης : αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια και ζωδια

tarw-taro-xartomanteia

ζώδια ιχθύες

Η δράση φέρνει εξαιρετικά αποτελέσματα, αυτή την εβδομάδα. Την Κυριακή 19 Φεβρουαρίου, η Αφροδίτη στο δικό σας ζώδιο κάνει εξάγωνο με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω στον Οίκο της φιλίας. Κάποιος γνωστός σας, μπορεί να σας δώσει μια υπέροχη ιδέα, για ένα ταξίδι ή ένα δημιουργικό έργο. Και τώρα που νιώθετε εμπνευσμένοι, δεν υπάρχει λόγος να περιμένετε στο περιθώριο. Σήμερα είναι ημέρα δράσης.

Επίσης την Κυριακή 19 Φεβρουαρίου, υπάρχει μια Νέα σελήνη στο ζώδιο των Ιχθύων. Τώρα ξεκινάτε τον νέο σας δωδεκάμηνο σεληνιακό κύκλο. Τις επόμενες τέσσερις εβδομάδες θα θέλετε να κάνετε όσο το δυνατόν περισσότερα καινούργια πράγματα. Αυτοί θα είναι σπόροι που φυτεύετε… για να εξελιχθούν σε μια υπέροχη συγκομιδή τους επόμενους έξι μήνες. Μπορεί να αναζητήσετε μια νέα δουλειά, να κάνετε αλλαγές στη σχέση σας ή να αλλάξετε χτένισμα.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-zodia-76