Ζώδια Εβδομάδας 20-26/03 Τα μηνύματα πάνε κι έρχονται

erwtikes-27314-ζωδια

Ζώδια Εβδομάδας 20-26/03 Β΄.

ζώδια Εβδομάδας 20-26/03 ζυγός .

Αυτή την εβδομάδα, τακτοποιείτε τα πάντα. Την Κυριακή 20 Μαρτίου, ο Ερμής στους Ιχθύες κάνει σύνοδο με τον Δία στον Οίκο της καθημερινότητας και της ρουτίνας σας. Ίσως έχετε μια κουραστική μέρα σήμερα. Θα ασχοληθείτε με το ανοιξιάτικο καθάρισμα του σπιτιού. Ίσως, κάνετε κάποια προετοιμασία για τα γεύματα της εβδομάδας, βάζοντάς τα στη κατάψυξη αργότερα. Είναι καλή μέρα για να κάνετε τετριμμένες εργασίες, όπως κατάθεση εγγράφων ή τακτοποίηση παλαιών αρχείων. Ίσως βρείτε έναν καλύτερο τρόπο για να κάνετε τις καθημερινές σας εργασίες.

Τη Δευτέρα 21 Μαρτίου, ο Άρης στον Υδροχόο στον Οίκο των σχέσεων, κάνει εξάγωνο με τον Χείρωνα στον Κριό. Με το ταίρι σας μπορεί να περάσατε μερικές δυσκολίες.. αλλά σήμερα, τα πράγματα μεταξύ σας είναι πολύ καλύτερα. Μπορεί να καθίσετε αναπαυτικά στον καναπέ και να ανταλλάξετε λόγια αγάπης σφιχταγκαλιασμένοι.

zodia-taro-45

ζώδια σκορπιός

Έχετε μεγάλη ζήτηση αυτή την εβδομάδα! Την Κυριακή 20 Μαρτίου, ο Ερμής στους Ιχθύες κάνει σύνοδο με τον Δία στον Οίκο του ρομαντισμού και της περιπέτειας. Μπορεί να σας κυνηγήσει για τη δημιουργία ερωτικής σχέσης κάποιο άτομο, με το οποίο έχετε επανασυνδεθεί πρόσφατα. Τώρα το τηλέφωνό σας κουδουνίζει και τα μηνύματα πάνε κι έρχονται. Μπορεί να σας διασκεδάζει η όλη κατάσταση, όμως κατά βάθος, δεν είστε σίγουροι αν θέλετε να προχωρήσετε μαζί του/της.

Τη Δευτέρα 21 Μαρτίου, ο Άρης στον Υδροχόο στον Οίκο της οικογένειας, κάνει εξάγωνο με τον Χείρωνα στον Κριό. Μπορεί να έρθετε πιο κοντά, με ένα αποξενωμένο μέλος της οικογένειας. Σήμερα, θα είστε το άτομο με το οποίο όλοι θέλουν να μιλήσουν. Μπορεί να θέλουν να σας εκμυστηρευτούν κάτι. Μέχρι το τέλος της ημέρας, ίσως γνωρίζετε μερικά ζουμερά οικογενειακά μυστικά.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

tarw-taro-xartomanteia

ζώδια Εβδομάδας 20-26/03 τοξότης

Είναι ώρα για εορτασμούς, αυτή την εβδομάδα! Την Κυριακή 20 Μαρτίου, ο Ερμής στους Ιχθύες κάνει σύνοδο με τον Δία στον Οίκο του σπιτιού και της οικογένειας. Τα μέλη της οικογένειάς σας μπορεί να συγκεντρωθούν για μια επανένωση ή για να γιορτάσουν κάποια γενέθλια. Μπορείτε να κάνετε πάρτι γενεθλίων για την κόρη σας ή να παρευρεθείτε σε μια γιορτή. Ίσως πάλι να καλέσετε την οικογένεια για φαγητό. Είναι μια μέρα για οικογενειακές συγκεντρώσεις.

Τη Δευτέρα 21 Μαρτίου, ο Άρης στον Υδροχόο, στον Οίκο των μεταφορών κάνει εξάγωνο με τον Χείρωνα στον Κριό. Μπορεί να βρείτε έναν καλύτερο τρόπο για να κυκλοφορείτε στην πόλη. Ίσως το αυτοκίνητό σας είναι για φτιάξιμο. Ίσως πάλι αποφασίσετε πως δεν χρειάζεστε καθόλου δικό σας όχημα. Με την αγορά ενός ηλεκτρικού ποδήλατου, μπορεί να αφήσετε εντελώς το αυτοκίνητό σας.

Διαβαστε επισης : Τράπουλα Κατίνας 20-31/03 – Deste 3ο 10ήμερο ΜΑΡ΄22

zodia-zvdia-75

ζώδια αιγόκερως

Αυτή την εβδομάδα, μπορείτε να διαπραγματευτείτε αυτό που θέλετε. Την Κυριακή 20 Μαρτίου, ο Ερμής στους Ιχθύες κάνει σύνοδο με τον Δία στον Οίκο των συμβολαίων και των συμφωνιών. Μπορεί να ψάχνετε για μια σύμβαση εργασίας. Σήμερα μπορείτε να ζητήσετε αυτό ακριβώς που θέλετε, ακόμα κι αν αυτό σημαίνει ότι ένα συμβόλαιο πρέπει να αλλάξει. Ίσως μπορείτε να κάνετε μια προσθήκη. Η τύχη είναι με το μέρος σας, όταν πρόκειται για συμφωνίες.

Τη Δευτέρα 21 Μαρτίου, ο Άρης στον Υδροχόο στον Οίκο των αποκτημάτων σας, κάνει εξάγωνο με τον Χείρωνα στον Κριό. Κάποιος από την οικογένεια μπορεί να σας κάνει ένα δώρο. Μπορεί να είναι ένα αντικείμενο που επιθυμούσατε και τώρα το έχετε. Ίσως είναι ένα vintage αντικείμενο… που σας κάνει να χαμογελάτε.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-66

ζώδια Εβδομάδας 20-26/03 υδροχόος

Βρίσκεστε στη ζώνη ευημερίας, αυτή την εβδομάδα. Την Κυριακή 20 Μαρτίου, ο Ερμής στους Ιχθύες, κάνει σύνοδο με τον Δία στον Οίκο των χρημάτων σας. Κάποια επιπλέον χρήματα μπορεί να μπουν στον λογαριασμό σας, αλλά θα μπορούσαν να φύγουν το ίδιο γρήγορα αν κάνετε παρορμητικές αγορές. Προσέξτε τις παρορμητικές δαπάνες σήμερα.

Τη Δευτέρα 21 Μαρτίου, ο Άρης στο δικό σας ζώδιο και στον Οίκο της αυτοπεποίθησης, κάνει εξάγωνο με τον Χείρωνα στον Κριό. Οι άλλοι μπορεί να σας επαινέσουν για το πόσο καλά μιλάτε ή για την καταπληκτική σας παρουσίαση στην τελευταία συνάντηση της εταιρείας που εργάζεστε. Μπορεί να επαινέσουν ακόμη τη γραφή ή τη διδασκαλία σας. Υπάρχουν άνθρωποι γύρω σας, που σας θαυμάζουν περισσότερο από ποτέ.

Διαβαστε επισης : Τράπουλα Κατίνας 20-31/03 – Deste 3ο 10ήμερο ΜΑΡ΄22

taro-zodia-76

ζώδια ιχθύες

Αυτή την εβδομάδα, έχετε πολλά να μοιραστείτε. Την Κυριακή 20 Μαρτίου, ο Ερμής στο δικό σας ζώδιο, κάνει σύνοδο με τον Δία στον Οίκο της αυτοπεποίθησης. Σήμερα, ο Ερμής δίνει φωνή στον επεκτατικό, πεπειραμένο Δία… κι αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να πείτε στους άλλους αυτό που γνωρίζετε ότι είναι αλήθεια. Μπορεί να διδάσκετε μια τάξη ή να παρουσιάζετε κάποιο υλικό στο διαδίκτυο. Αυτή είναι μια εξαιρετική στιγμή για να καθίσετε και να γράψετε τα δικά σας απομνημονεύματα ή να συνθέσετε μικρά ποιήματα για να τα κολλήσετε στον τοίχο στην κρεβατοκάμαρά σας.

Τη Δευτέρα 21 Μαρτίου, ο Άρης στον Υδροχόο στον Οίκο των ονείρων σας, κάνει εξάγωνο με τον Χείρωνα στον Κριό. Πιθανόν να έχετε ήδη ονειρευτεί, μερικά εκπληκτικά όνειρα. Σήμερα, μπορεί να έχετε ένα όραμα για κάτι που αφορά το μέλλον σας. Και καθώς περπατάτε σ’ αυτό το ονειρικό τοπίο, θα δείτε πόσο μακριά έχετε φτάσει, πώς έχετε προχωρήσει και πώς καταφέρατε να γιατρευτείτε.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia shmera