Ζώδια Εβδομάδας 20-26/11 – Το μήνυμα που λαχταράτε

zwdio-ixtheis-afroditi

Ζώδια Εβδομάδας 20-26/11 Β’ .

ζώδια Εβδομάδας 20-26/11 ζυγός .

Εστιάστε στο ταξίδι.. κι όχι στον προορισμό, αυτή την εβδομάδα. Την Κυριακή 20 Νοεμβρίου, ο ήλιος στον Σκορπιό στον Οίκο των χρημάτων σας τριγωνίζει τον Δία στους Ιχθύες και οι φιλοδοξίες όπως και οι ικανότητές σας είναι ισχυρές! Αυτό σημαίνει ίσως μια καλή αύξηση στο εισόδημά σας! Ταυτόχρονα, η επιθυμία σας να έχετε περισσότερα, είναι εξίσου έντονη! Κι έτσι περισσότερα χρήματα μπορεί να ρέουν από τους λογαριασμούς σας από ό,τι συνήθως. Όμως η διάκριση μεταξύ αναγκών και επιθυμιών, ίσως είναι ασαφής. Όσον αφορά το εισόδημα μην διστάσετε… αλλά όσον αφορά τις δαπάνες, ίσως χρειαστεί να δώσετε στον εαυτό σας μια περίοδο 24ωρης αναμονής.

Τη Δευτέρα 21 Νοεμβρίου, ο Ερμής ενώνεται με την Αφροδίτη στον Τοξότη στον Οίκο της επικοινωνίας και της διαδικασίας σκέψης σας. Θα είστε πολύ δημοφιλείς σήμερα! Το τηλέφωνό σας θα χτυπάει από το πρωί μέχρι το βράδυ.. με προσκλήσεις για διάφορες συγκεντρώσεις. Το άτομο που λαχταράτε να επικοινωνήσει μαζί σας μπορεί να σας στείλει ένα μήνυμα. Μην αγνοείτε επίσης τα μηνύματα που σας στέλνουν οι άνθρωποι μέσω διαδικτύου. Σήμερα, τα δάχτυλά σας θα πετούν πάνω στα πλήκτρα, καθώς απαντάτε σε όλες αυτές τις προσκλήσεις.

zodia-taro-45

ζώδια σκορπιός

Βασίζεστε στην διαπραγματευτική σας ικανότητα αυτή την εβδομάδα. Την Κυριακή 20 Νοεμβρίου, ο ήλιος στον Σκορπιό, τριγωνίζει τον Δία στους Ιχθύες. Οι άλλοι πιστεύουν πως έχετε μεγάλη αυτοπεποίθηση και είστε ικανοί να αντιμετωπίσετε τις προκλήσεις. Αυτό σημαίνει πως θα λάβετε πολλά κομπλιμέντα καθώς και πρόσθετες ευθύνες. Τώρα μπορείτε να διαλέξετε και να επιλέξετε τι θέλετε να κάνετε. Αυτή είναι μια καλή μέρα για να αναζητήσετε μια νέα δουλειά, να συζητήσετε για κάποιες επαγγελματικές ευκαιρίες με έναν φίλο ή να διαπραγματευτείτε δουλειές με τον/την σύντροφό σας. Σήμερα, η ενέργεια είναι υπέρ σας.

Τη Δευτέρα 21 Νοεμβρίου, ο Ερμής ενώνεται με την Αφροδίτη στον Τοξότη στον Οίκο των χρημάτων σας, με αποτέλεσμα να προβείτε σε κάποιες δαπάνες. Συνήθως είστε αρκετά φειδωλοί, αλλά τώρα η επιθυμία σας για μια αγορά, είναι πολύ έντονη και θα πατήσετε πολύ γρήγορα το κουμπί «αγορά τώρα».

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-provlepseis-01

ζώδια Εβδομάδας 20-26/11 τοξότης

Αυτή την εβδομάδα ο προγραμματισμός, σας οδηγεί στον στόχο σας. Την Κυριακή 20 Νοεμβρίου, ο ήλιος στον Σκορπιό τριγωνίζει τον Δία στους Ιχθύες. Βρίσκεστε στις τελευταίες μέρες της φθίνουσας φάσης του φεγγαριού, πριν τη Νέα Σελήνη. Κάθε χρόνο αυτή την περίοδο έχετε την ευκαιρία να αναθεωρήσετε τους τελευταίους δώδεκα μήνες. Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, είναι πολύ δύσκολο να ξεκινήσετε ένα έργο, αν δεν έχετε καθαρίσει λίγη από την προηγούμενη ενέργεια. Ταυτόχρονα, πολλοί άνθρωποι θα σας δελεάσουν με ευκαιρίες, αλλά δεν είναι ακόμα ώρα για αυτές.

Τη Δευτέρα 21 Νοεμβρίου, ο Ερμής ενώνεται με την Αφροδίτη στο δικό σας ζώδιο. Το ταλέντο και η γοητεία σας είναι έντονα τώρα. Οι άνθρωποι έλκονται από εσάς είτε είστε ντυμένοι καλά.. είτε φοράτε μια απλή φόρμα. Απλά με το χαμόγελό σας, θα λάβετε κομπλιμέντα… ίσως ακόμη και προσκλήσεις. Αν ψάχνετε για αγάπη, αυτή είναι μια εξαιρετική στιγμή για να δημοσιεύσετε το προφίλ σας και να ξεκινήσετε να στέλνετε μηνύματα σε πιθανούς ερωτικούς συντρόφους.

Διαβαστε επισης : Χαρτομαντεία Τσιγγάνικη 20-22/11 – Το Πεπρωμένο του Έρωτα

tarw-taro-xartomanteia

ζώδια αιγόκερως

Αυτή την εβδομάδα, είστε σε επαφή με την πνευματική σας πλευρά. Την Κυριακή 20 Νοεμβρίου, ο ήλιος στον Σκορπιό στον Οίκο της φιλίας, τριγωνίζει τον Δία στους Ιχθύες. Σήμερα, μπορεί να έχετε περισσότερους φίλους από ό,τι συνήθως. Θα παρακολουθήσετε μια εκδήλωση και θα σας καλωσορίσουν αμέσως σαν μέλος της ομάδας. Ξαφνικά θα έχετε περισσότερους φίλους από ό,τι πιστεύατε πως ήταν ποτέ δυνατόν. Φυσικά, ίσως χρειαστεί να κάνετε έναν έλεγχο αυτών των ανθρώπων. Βρίσκεστε στο σωστό δρόμο.. κάνοντας νέες γνωριμίες και διευρύνοντας τις επαφές σας σήμερα.

Τη Δευτέρα 21 Νοεμβρίου, ο Ερμής ενώνεται με την Αφροδίτη στον Τοξότη στον Οίκο της απομόνωσης. Σήμερα, νιώθετε πως θέλετε να αποσυρθείτε από τον κόσμο… ίσως για να μπορέσετε να ολοκληρώσετε κάποια δουλειά ή να επεξεργαστείτε τα γεγονότα που έχουν συμβεί τελευταία. Είναι καλή στιγμή για να κλείσετε την πόρτα του γραφείου σας ή να πάρετε άδεια, να απενεργοποιήσετε το τηλέφωνο.. και να απολαύσετε μια προσωπική μέρα ευεξίας!

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-6-9

ζώδια Εβδομάδας 20-26/11 υδροχόος

Αυτή την εβδομάδα, αναβαθμίζετε κάποιες πτυχές της ζωής σας. Την Κυριακή 20 Νοεμβρίου, ο ήλιος στον Σκορπιό στον Οίκο της καριέρας σας τριγωνίζει τον Δία στους Ιχθύες. Αυτή είναι εξαιρετική ενέργεια για να ζητήσετε αύξηση, να αναζητήσετε νέα δουλειά ή να διαπραγματευτείτε μια προσφορά που λάβατε από άλλη εταιρεία. Κι ενώ δεν είναι εργάσιμη ημέρα για όλους, αυτή η ενέργεια είναι αρκετά δυνατή και θα τη νιώθετε για λίγες μέρες. Σημειώστε όμως ότι ο ήλιος θα φύγει σύντομα από τον Οίκο της καριέρας σας… επομένως πρέπει να δραστηριοποιηθείτε άμεσα.

Τη Δευτέρα 21 Νοεμβρίου, ο Ερμής ενώνεται με την Αφροδίτη στον Τοξότη στον Οίκο των χρημάτων σας. Για μερικούς Υδροχόους, αυτή εξακολουθεί να είναι μια εξαιρετική στιγμή για να κερδίσετε περισσότερα χρήματα για τις προσπάθειές σας. Αν έχετε δική σας επιχείρηση, μπορεί να αυξήσετε τις τιμές σας ή να προσφέρετε στους συνεργάτες σας ένα ποσοστό συμμετοχής για την προώθηση των προϊόντων σας. Περισσότερα χρήματα θα βρεθούν σύντομα στα χέρια σας.

Διαβαστε επισης : Τράπουλα Κατίνας 20-30/11 – Τρίτο δεκαήμερο Νοεμβρίου 2022

zodia-taro-45

ζώδια ιχθύες

Αυτή την εβδομάδα οι σκέψεις σας, δημιουργούν την ποιότητα της ζωής σας. Την Κυριακή 20 Νοεμβρίου, ο ήλιος στον Σκορπιό στον Οίκο της εκπαίδευσης τριγωνίζει τον Δία στους Ιχθύες. Σήμερα, απορροφάτε τη γνώση σαν σφουγγάρι. Ίσως έχετε βρει ένα θέμα που σας ενδιαφέρει τόσο πολύ, που θέλετε να γεμίσετε γνώση και πληροφορίες τον εγκέφαλό σας. Ίσως να εγγραφείτε σε ένα πρόγραμμα ταχείας μάθησης… ή ακολουθήσετε μια πρακτική χρήση βοτάνων, για να ενισχύσετε τη νοητική σας ικανότητα. Ο εγκέφαλός σας διευρύνεται σήμερα.

Τη Δευτέρα 21 Νοεμβρίου, ο Ερμής ενώνεται με την Αφροδίτη στον Τοξότη στον Οίκο της φήμης σας. Είστε πολύ συμπαθείς και σας το λένε όλοι γύρω σας. Είναι πολύ πιθανό να λάβετε επαίνους από τον προϊστάμενό σας, λαμπερές συστάσεις από πελάτες και θαυμασμό από τους ανθρώπους που συναντάτε σήμερα. Αποδεχτείτε τα κομπλιμέντα! Αυτή τη μέρα μπορείτε να απολαύσετε τη δόξα!

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-66