Ζώδια εβδομάδας 21-27/04 Θα κάνετε ριζικές αλλαγές

erwtikes-provlepseis-deytera-9-6-14-zwdia

Ζώδια εβδομάδας 21-27/04 Β’ .

ζώδια εβδομάδας 21-27/04 ζυγός .

Αυτή την εβδομάδα, ξεκινάτε έναν διαφορετικό δρόμο. Την Κυριακή 21 Απριλίου, ο ήλιος στον Ταύρο τετραγωνίζει τον Πλούτωνα στον Υδροχόο στον Οίκο του ρίσκου και της περιπέτειας.

Μπορείτε να μεταμορφώσετε τη ζωή σας, κάνοντας κάτι διαφορετικό. Ακόμη κι ένα μικρό ρίσκο, μπορεί να σας ανοίξει πόρτες σε καινούργιες ευκαιρίες.

zodia-taro-45

Κάντε ένα κρύο ντους σήμερα το πρωί για να ξυπνήσετε το σώμα σας! Μετά σκεφτείτε να πείτε ΝΑΙ σε μια ευκαιρία που εμφανίζεται. Τη Δευτέρα 22 Απριλίου, η Αφροδίτη στον Κριό κάνει ημι-εξάγωνο με τον Δία και τον Ουρανό στον Ταύρο.

Με το ταίρι ή τον συνεργάτη σας μπορεί να συζητήσετε για οικονομικά θέματα. Αν πρόκειται για μια επαγγελματική συνεργασία, θα αποκομίσετε μεγάλο όφελος αν γράψετε τα πάντα σε ένα υπολογιστικό φύλλο και υπογράψετε μια σύμβαση. Αν πρόκειται για προσωπική σχέση, θα μπορέσετε να εναρμονίσετε τους οικονομικούς σας στόχους.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-3-zodia

ζώδια σκορπιός

Θα κάνετε ριζικές αλλαγές, αυτή την εβδομάδα. Την Κυριακή 21 Απριλίου, ο ήλιος στον Ταύρο τετραγωνίζει τον Πλούτωνα στον Υδροχόο στον Οίκο της κατοικίας σας. Μάλλον δεν μπορείτε να αντέξετε τη μικροσκοπική σας κουζίνα.. ούτε μέρα παραπάνω. Επίσης το ροζ μπάνιο της δεκαετίας του 1970, σας τη δίνει στα νεύρα. Σκέφτεστε να κάνετε μερικές σημαντικές ανακαινίσεις ή απλά να μετακομίσετε.

Τη Δευτέρα 22 Απριλίου, η Αφροδίτη στον Κριό κάνει ημι-εξάγωνο με τον Δία και τον Ουρανό στον Ταύρο. Ίσως αναρωτιέστε αν εσείς και το ταίρι σας μπορείτε να συνεργαστείτε. Σκέφτεστε να ξεκινήσετε μια επιχείρηση και να συνδυάσετε τα ταλέντα του/της συντρόφου σας με τις δικές σας οργανωτικές ικανότητες… και να γίνετε ένα ισχυρό ζευγάρι! Αν ενδιαφέρεστε… μπορείτε να ξεκινήσετε μια επιχείρηση με τον/την σύντροφό σας – ή έναν στενό συγγενή.

tilefonikes-provlepsis

ζώδια εβδομάδας 21-27/04 τοξότης

Αυτή την εβδομάδα, τα εμπόδια και οι προκλήσεις εξαφανίζονται. Την Κυριακή 21 Απριλίου, ο ήλιος στον Ταύρο τετραγωνίζει τον Πλούτωνα στον Υδροχόο στον Οίκο των εμπνευσμένων ιδεών σας. Το Σύμπαν θα σας προσφέρει πληροφορίες σήμερα. Μπορεί να ξυπνήσετε από ένα όνειρο γνωρίζοντας ακριβώς τι πρέπει να κάνετε. Ξαφνικά τα μπλοκαρίσματα, σας φαίνονται σαν να είναι φτιαγμένα από λεπτό χαρτί. Τίποτα δεν σας συγκρατεί. Η σημερινή μέρα είναι καλή, για να κάνετε σχέδια.

Τη Δευτέρα 22 Απριλίου, η Αφροδίτη στον Κριό κάνει ημι-εξάγωνο με τον Δία και τον Ουρανό στον Ταύρο. Μπορεί να εκμεταλλευτείτε μια ευκαιρία στη δουλειά που πραγματικά αποδίδει. Ίσως κάνετε μια πρόταση που εξοικονομεί χρόνο και γλιτώνει από πολύ πονοκέφαλο εσάς και τους συνεργάτες σας. Το κόλπο σήμερα είναι να μην κινηθείτε πολύ δυναμικά. Δώστε χρόνο στους ανθρώπους να αφομοιώσουν τις ιδέες σας πριν προχωρήσετε στην υλοποίησή τους.

zwdia-zodia-astrologia-65

ζώδια αιγόκερως

Είστε συγκεντρωμένοι και παραγωγικοί αυτή την εβδομάδα. Την Κυριακή 21 Απριλίου, ο ήλιος στον Ταύρο τετραγωνίζει τον Πλούτωνα στον Υδροχόο στον Οίκο των οικονομικών σας. Είστε έτοιμοι να πάρετε τον έλεγχο των χρημάτων σας. Μόλις κάνετε την αρχή, θ’ αρχίσετε να βλέπετε αμέσως ευκαιρίες για να εξοικονομήσετε χρήματα και να κερδίσετε περισσότερα. Είναι μια καλή στιγμή για να ζητήσετε χρήματα που σας οφείλονται, να στείλετε τιμολόγια και να ζητήσετε αύξηση στην επόμενη συνάντηση με τον προϊστάμενό σας.

Τη Δευτέρα 22 Απριλίου, η Αφροδίτη στον Κριό κάνει ημι-εξάγωνο με τον Δία και τον Ουρανό στον Ταύρο. Ο ρομαντισμός έρχεται να σας χτυπήσει την πόρτα! Αν ψάχνετε για αγάπη, αυτή είναι μια εξαιρετική μέρα για να γνωρίσετε νέα άτομα σε μια κοινωνική εκδήλωση. Η επόμενη σχέση σας θα μπορούσε να βρίσκεται ανάμεσα σε μια νέα ομάδα φίλων. Αν είστε ήδη σε σχέση, θα περάσετε μια ρομαντική βραδιά κάτω από το φεγγάρι με το ταίρι σας!

Διαβαστε επισης : αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια και ζωδια

zodia-0988

ζώδια εβδομάδας 21-27/04 υδροχόος

Αυτή την εβδομάδα, νέες ευκαιρίες έρχονται προς το μέρος σας. Την Κυριακή 21 Απριλίου, ο ήλιος στον Ταύρο τετραγωνίζει τον Πλούτωνα στο δικό σας ζώδιο στον Οίκο της αυτοπεποίθησής σας. Τα μέλη της οικογένειας θα παρατηρήσουν πως τώρα, έχετε μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση. Μπορείτε να κερδίσετε τον σεβασμό ενός μεγαλύτερου συγγενή .. και να λάβετε ενθάρρυνση από έναν αδερφό. Τα μέλη της οικογένειάς σας, σας βλέπουν όπως πραγματικά είστε.

Τη Δευτέρα 22 Απριλίου, η Αφροδίτη στον Κριό κάνει ημι-εξάγωνο με τον Δία και τον Ουρανό στον Ταύρο. Μπορεί να είστε πολύ απασχολημένοι σήμερα. Όλοι φαίνεται να σας χρειάζονται και το τηλέφωνό σας χτυπάει όλη μέρα. Μπορεί να τρέχετε προς δέκα διαφορετικές κατευθύνσεις ταυτόχρονα. Σήμερα, είστε πολύ δημοφιλείς και σε μεγάλη ζήτηση. Είναι επίσης καλή μέρα για να ξεκινήσετε μια εκστρατεία από τα μέσα ενημέρωσης.

Το τηλεφωνημα που μπορει να αλλαξει τη ζωη σου…!!! – Διάλεξε τον Αστρολόγο σου

zvdia-zwdia-tarw

ζώδια ιχθύες

Ξέρετε για τι πράγμα μιλάτε, αυτή την εβδομάδα. Την Κυριακή 21 Απριλίου, ο ήλιος στον Ταύρο τετραγωνίζει τον Πλούτωνα στον Υδροχόο στον Οίκο των κρυφών ταλέντων σας. Μπορεί να ανακαλύψετε ότι είστε αρκετά καλοί στη δημιουργία τέχνης… στο να παίζετε ένα μουσικό όργανο ή να κερδίζετε ένα βιντεοπαιχνίδι που απαιτεί έντονο μάτι και καλές ικανότητες. Αυτό μπορεί να σας οδηγήσει να αναπτύξετε με την πάροδο του χρόνου, μια εμπορεύσιμη νέα δεξιότητα. Σήμερα θα ανακαλύψετε ένα κερδοφόρο χόμπι!

Τη Δευτέρα 22 Απριλίου, η Αφροδίτη στον Κριό κάνει ημι-εξάγωνο με τον Δία και τον Ουρανό στον Ταύρο. Ίσως ψάχνετε να αγοράσετε ένα μεταφορικό μέσο για να διευκολύνετε την μετακίνησή σας στην πόλη. Μπορεί να ενδιαφέρεστε για ένα νέο αυτοκίνητο, ένα σκούτερ, μια μοτοσικλέτα ή ένα ηλεκτρικό ποδήλατο. Σήμερα είναι καλή μέρα για να δοκιμάσετε ένα όχημα, όμως κάντε υπομονή λίγες ακόμη μέρες, πριν κάνετε την αγορά.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

μελλοντολόγος