Ζώδια Εβδομάδας 21-27/08 – Παίρνετε ό,τι χρειάζεστε αυτή την εβδομάδα

zwdia-trito-dekaimero-oktwvrioy

Ζώδια Εβδομάδας 21-27/08 Β’ .

ζώδια Εβδομάδας 21-27/08 ζυγός .

Αυτή την εβδομάδα, κάνετε βήματα για να καλυτερεύσετε τη ζωή σας. Η εβδομάδα ξεκινά την Κυριακή 21 Αυγούστου, με τον Ερμή στην Παρθένο στον Οίκο των αποδράσεων να κοντράρει τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες. Αφήστε για σήμερα στην άκρη τη λίστα με τις δουλειές σας, γιατί χρειάζεστε ένα διάλειμμα. Σήμερα είναι μια καλή μέρα για να ξαπλώσετε απλά σε ένα στρώμα στη μέση μιας πισίνας και να ρεμβάσετε. Είναι καλή μέρα για να χαλαρώσετε και να αφεθείτε.

Τη Δευτέρα 22 Αυγούστου, ο Ερμής τριγωνίζει τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω στον Οίκο του σπιτιού και της οικογένειας. Τώρα η ενέργεια μετατοπίζεται σημαντικά και μπορείτε να δείτε ξεκάθαρα πώς λειτουργούν οι σχέσεις σας, υποστηρίζοντας την αλήθεια για μια οικογενειακή σχέση ή φιλία. Σήμερα, όχι μόνο μπορείτε να είστε ειλικρινείς με τον εαυτό σας, αλλά μπορείτε επίσης να δείτε τα κίνητρα και την αλήθεια των άλλων.

zodia-taro-45

ζώδια σκορπιός

Μαθαίνετε να κάνετε καλές ερωτήσεις, αυτή την εβδομάδα. Την Κυριακή 21 Αυγούστου, ο Ερμής στην Παρθένο στον Οίκο της φιλίας κοντράρει τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες. Πιθανόν σήμερα να ακυρώσετε σχέδια που αφορούν τη σκληρή δουλειά ή τις δυσάρεστες δραστηριότητες. Αυτή η μέρα είναι καλή για να μιλήσετε για ταινίες και να χαλαρώσετε στο σπίτι σας. Να είστε ευγενικοί με τον εαυτό σας και μην ασχοληθείτε με δύσκολες δραστηριότητες σήμερα.

Τη Δευτέρα 22 Αυγούστου, ο Ερμής τριγωνίζει τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω στον Οίκο της επικοινωνίας. Φαίνεται πως το χθεσινό διάλειμμα σας έδωσε την ενέργεια για να αντιμετωπίσετε τη σημερινή μέρα. Μπορείτε να διευθετήσετε περίπλοκες επικοινωνίες, να διαγράψετε τα email σας και να ελέγξετε διάφορες συμβάσεις με σιγουριά. Αυτή είναι μια καλή όψη για τον υπολογισμό της καθαρής σας αξίας ή την απόσβεση ενός δανείου (στο μυαλό σας, χωρίς αριθμομηχανή).

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

μελλοντολόγος

ζώδια Εβδομάδας 21-27/08 τοξότης

Οι άλλοι σας προσέχουν αυτή την εβδομάδα! Την Κυριακή 21 Αυγούστου, ο Ερμής στην Παρθένο στον Οίκο της καριέρας σας κοντράρει τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες. Μπορεί να μην έχετε κανένα ενδιαφέρον να πάτε στη δουλειά σήμερα, αλλά αυτό μπορεί να μην σχετίζεται με τη δουλειά. Σήμερα, η ενέργεια δεν βοηθάει καθόλου για να δουλέψετε. Καλύτερα πάρτε ρεπό. Τη Δευτέρα 22 Αυγούστου, ο Ερμής τριγωνίζει τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω στον Οίκο των χρημάτων σας. Τώρα όλα είναι διαφορετικά.

Το διάλειμμα που κάνατε χθες σας έχει δώσει αρκετή ενέργεια για να κάνετε κάτι εξαιρετικό σήμερα. Αναζητήστε λοιπόν, μια νέα πηγή χρημάτων. Αυτό μπορεί να σημαίνει να ξεκινήσετε μια επιχείρηση, να κάνετε μια μεγάλη πώληση ή να χτυπήσετε την πόρτα του ατόμου που σας χρωστάει χρήματα, για να τα εισπράξετε. Αυτή είναι επίσης μια καλή στιγμή για να βάλετε σε τάξη τα οικονομικά σας. Σήμερα, μπορείτε να ακολουθήσετε τον δρόμο προς την ευημερία.

Διαβαστε επισης : Λενορμαν χαρτομαντεία 21-23/08 Λόγια ερωτευμένων – Σκέψεις γυναίκας – Τυχερά λεφτά

xartomanteia

ζώδια αιγόκερως

Αυτή την εβδομάδα, πρόκειται να πάτε σε διάφορα μέρη. Την Κυριακή 21 Αυγούστου, ο Ερμής στην Παρθένο στον Οίκο της εκπαίδευσης κοντράρει τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες. Πιθανόν σήμερα να σκέφτεστε την «επιστροφή στο σχολείο» και ό,τι αυτό συνεπάγεται, αλλά δεν έχετε την ενέργεια να δουλέψετε σε αυτό το έργο. Μια καλύτερη χρήση αυτής της ενέργειας είναι να πάτε για πικνίκ, να οδηγήσετε σε μια κοντινή λίμνη ή τελικά να πάτε στη θάλασσα για κολύμπι. Αυτή είναι μια καλή μέρα για να διασκεδάσετε.

Τη Δευτέρα 22 Αυγούστου, ο Ερμής τριγωνίζει τον Πλούτωνα στο δικό σας ζώδιο στον Οίκο της αυτοπεποίθησής σας. Μετά τη χθεσινή ανέμελη ημέρα, νιώθετε ανανεωμένοι. Το μυαλό σας είναι καθαρό και μπορείτε να δείτε τα εσωτερικά κίνητρα των άλλων. Αυτή είναι μια καλή στιγμή για να κάνετε μια βαθιά ανάλυση. Μπορείτε να συγκεντρώσετε γεγονότα και αριθμούς και να καταλήξετε σε καλές, σταθερές αποφάσεις που δεν βασίζονται σε τίποτα φανταχτερό. Μπορείτε να πάρετε σοβαρές αποφάσεις σήμερα.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-tarw-zodia-19ζώδια Εβδομάδας 21-27/08 υδροχόος

Παίρνετε ό,τι χρειάζεστε αυτή την εβδομάδα. Την Κυριακή 21 Αυγούστου, ο Ερμής στην Παρθένο στον Οίκο της οικειότητας κοντράρει τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες. Αυτός είναι ένας πολύ ρομαντικός συνδυασμός. Η φαντασία σας μπορεί να είναι ελεύθερη. Θα μπορούσατε να συνδεθείτε με τον σύντροφό σας μέσω του ταντρικού διαλογισμού και να φτάσετε σε ένα νέο επίπεδο οικειότητας.

Είναι σαν να αποκαλύπτετε την ψυχή σας ο ένας στον άλλο. Μπορεί επίσης να μείνετε ξαπλωμένοι στο κρεβάτι και να διαβάσετε ένα πραγματικά σέξι μυθιστόρημα. Τη Δευτέρα 22 Αυγούστου, ο Ερμής τριγωνίζει τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω στον Οίκο του παρασκηνίου. Σήμερα, μπορείτε να δείτε κάποια μοτίβα συμπεριφοράς και το πώς η ζωή σας, σας έχει οδηγήσει σε αυτό το μέρος. Μ’ αυτή τη γνώση, θα κατευθύνετε τη ζωή σας προς τα εμπρός. Είναι μια εξαιρετική στιγμή για να κοιτάξετε από ψηλά το χρονοδιάγραμμα της ζωής σας για να δείτε αν οδεύετε προς την κατεύθυνση, που θέλετε πραγματικά να πάτε.

Διαβαστε επισης : Τράπουλα Κατίνας 21-31/08 – Τρίτο Δεκαήμερο Αύγουστος 2022 .

dream

ζώδια ιχθύες

Αυτή την εβδομάδα, κάνετε νέες συνδέσεις. Την Κυριακή 21 Αυγούστου, ο Ερμής στην Παρθένο στον Οίκο των σχέσεων κοντράρει τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες. Δίνετε στους άλλους πολύ ενέργεια! Όμως είστε τόσο απασχολημένοι με το να δίνετε.. που δεν έχετε αντιληφθεί πως δεν παίρνετε τίποτα σε αντάλλαγμα. Αυτό είναι κάτι που δημιουργεί ανισορροπία. Είναι ώρα να το συνειδητοποιήσετε και να εργαστείτε για να ισορροπήσετε τα πράγματα.

Τη Δευτέρα 22 Αυγούστου, ο Ερμής τριγωνίζει τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω στον Οίκο της κοινότητάς σας. Τώρα μπορείτε να δείτε και να κατανοήσετε καλύτερα τον εαυτό σας που αντικατοπτρίζεται στους γύρω σας. Με άλλα λόγια, αν νομίζετε ότι ο φίλος σας είναι αφελής, θα συνειδητοποιήσετε πως σας ξεγέλασε. Αν νομίζετε ότι ο φίλος σας είναι «χαλάκι», θα ανακαλύψετε τα δικά σας όρια. Θα έχετε μια πνευματική ανακάλυψη σήμερα.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-taro-45