Ζώδια Εβδομάδας 21-27/11 – Πρόσβαση στα βαθιά σκοτεινά μυστικά των άλλων

aris-sex-zwdia

Ζώδια Εβδομάδας 21-27/11 . Β΄ .

ζώδια Εβδομάδας 21-27/11 ζυγός .

Αυτή την εβδομάδα, η συγκέντρωση πόρων φέρνει οφέλη. Ζυγέ, ήρθε η ώρα να κάνετε μια συμφωνία. Την Κυριακή 21 Νοεμβρίου, ο Ερμής στον Σκορπιό, στον Οίκο των χρημάτων σας, κάνει εξάγωνο με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω στον Οίκο της οικογένειας. Σήμερα, μπορεί να ανοίξετε μία συζήτηση για οικονομικά θέματα, με ένα ή περισσότερα μέλη της οικογένειάς σας. Ίσως σκεφτείτε να συγκεντρώσετε πόρους από κοινού, για να επενδύσετε. Θα βρείτε έναν τρόπο να νοικιάσετε κάποιο ακίνητο ή ίσως σκεφτείτε να ξεκινήσετε μια επιχείρηση. Όλα αυτά βασίζονται στο να αναλάβετε δράση για να «κάνετε την μπάλα να κυλήσει».

Την Τρίτη 23 Νοεμβρίου, ο ήλιος στον Τοξότη, στον Οίκο της επικοινωνίας σας, κάνει αντίθεση με τον Βόρειο Δεσμό στον Οίκο της γνώσης σας. Μπορεί να σας ζητηθεί να επικοινωνήσετε με πολύ επίσημο ή δημόσιο τρόπο. Αυτό μπορεί να σημαίνει ότι διευθύνετε μια συνάντηση, διδάσκετε μια τάξη ή δίνετε εξετάσεις. Έχετε ήδη πολλά από αυτά που χρειάζεστε για να το πετύχετε με τις γνώσεις που διαθέτετε και την ρητορική σας ικανότητα. Όμως λίγη προετοιμασία, δεν θα έβλαπτε.

zodia-taro-45

ζώδια σκορπιός

Αυτή την εβδομάδα, οι άνθρωποι σας εξομολογούνται τα μυστικά τους. Σκορπιέ, ανακαλύπτετε την αλήθεια. Την Κυριακή 21 Νοεμβρίου ο Ερμής στο δικό σας ζώδιο, κάνει εξάγωνο με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω στον Οίκο της επικοινωνίας σας. Σήμερα, κάποιος θα έρθει σε εσάς και θα σας εξομολογηθεί τα πάντα. Θα σας μιλήσει για κάποια λάθη, που έκανε ή για τις ανασφάλειές του. Ένα από τα φυσικά σας χαρίσματα είναι να ανακαλύπτετε την αλήθεια.

Σήμερα όμως, έχετε μεγαλύτερη πρόσβαση στα βαθιά σκοτεινά μυστικά των άλλων. Την Τρίτη 23 Νοεμβρίου ο ήλιος στον Τοξότη στον Οίκο των χρημάτων σας, κάνει αντίθεση με τον Βόρειο Δεσμό, στον Οίκο των επενδύσεών σας. Ώρα να αναθεωρήσετε τις επενδύσεις σας. Θα εξερευνήσετε τις μυριάδες επενδυτικές ευκαιρίες που είναι διαθέσιμες σήμερα. Σκορπιέ, ο ήλιος θα είναι στον Οίκο των χρημάτων σας για τουλάχιστον ένα μήνα κι αυτό σημαίνει ότι έχετε χρόνο να πάρετε κάποιες αποφάσεις.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

tarw-taro-xartomanteia

ζώδια Εβδομάδας 21-27/11 τοξότης

Αυτή την εβδομάδα, το επενδυτικό σας ραντάρ…λειτουργεί. Τοξότη, «μυρίζετε» κέρδη. Την Κυριακή 21 Νοεμβρίου ο Ερμής στον Σκορπιό στον Οίκο της διαίσθησης, κάνει εξάγωνο στον Πλούτωνα στον Αιγόκερω στον Οίκο των χρημάτων σας. Σήμερα, μπορεί να ξυπνήσετε με την ιδέα ότι είναι ώρα να αγοράσετε ή να πουλήσετε. Σκεφτείτε να γράψετε ακριβώς αυτό που αισθάνεστε. Το Σύμπαν σας στέλνει μηνύματα.

Την Τρίτη 23 Νοεμβρίου, ο ήλιος στον Τοξότη (χρόνια πολλά!) κάνει μια αντίθεση με τον Βόρειο Δεσμό στον Οίκο των σχέσεων. Σήμερα, είστε πιο αξιοπρόσεκτοι, ειδικά σε πιθανές ερωτικές σχέσεις και φιλίες. Μπορείτε να γνωρίσετε νέους ανθρώπους και να δημιουργήσετε γρήγορα, δυνατές σχέσεις. Ίσως επίσης να συναντήσετε κάποιον με τον οποίο είχατε σχέση σε μια προηγούμενη ζωή ή μπορεί να σας χρωστάει κάποιο Καρμικό χρέος.

Διαβαστε επισης : Χαρτομαντεία Sibylla 20-30/11 Σκέψεις και συναισθήματα αποκαλύπτονται

dream

ζώδια αιγόκερως

Αυτή την εβδομάδα, η δημοτικότητά σας αυξάνεται. Αιγόκερε, οι άνθρωποι θέλουν να σας γνωρίσουν. Την Κυριακή 21 Νοεμβρίου ο Ερμής στον Σκορπιό στον Οίκο της φιλίας, κάνει εξάγωνο με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω στον Οίκο της αυτοπεποίθησης. Σήμερα, θα διευρύνετε τον κύκλο των φίλων σας παρακολουθώντας μια διαδικτυακή συνάντηση ή μια κοινωνική εκδήλωση. Μπορεί επίσης, να αποκτήσετε φιλίες με έναν γείτονα μετά από μια μακρά συζήτηση για θέματα κηπουρικής. Αιγόκερε, αυτή είναι μια καλή μέρα για να απλώσετε το χέρι σας στη φιλία- και θα γνωρίσετε κάποιον που θα γίνει πολύ σημαντικός στη ζωή σας.

Την Τρίτη 23 Νοεμβρίου, ο ήλιος στον Τοξότη, στον Οίκο της πνευματικότητάς σας, κάνει αντίθεση με τον Βόρειο Δεσμό στον Οίκο των τελετουργιών σας. Σήμερα, σκεφτείτε να εφαρμόσετε ένα πνευματικό τελετουργικό για να συνδεθείτε με την αφθονία του Σύμπαντος. Μπορείτε να κάνετε διαλογισμό και να ανάβετε ένα κερί, για λίγα λεπτά κάθε μέρα. Σκεφτείτε να τακτοποιήσετε τα έπιπλα σύμφωνα με το Feng Shui και να καλωσορίσετε τη θετική ενέργεια.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-66

ζώδια Εβδομάδας 21-27/11 υδροχόος

Αυτή την εβδομάδα, θα αξιοποιήσετε τη μαγευτική σας πλευρά! Υδροχόε, αυτό μπορεί να σας βοηθήσει να προχωρήσετε. Την Κυριακή 21 Νοεμβρίου ο Ερμής στον Σκορπιό στον Οίκο της καριέρας, κάνει εξάγωνο με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω στον Οίκο της πνευματικότητάς σας. Σήμερα, είναι καλή ιδέα να συνδυάσετε τις επαγγελματικές σας φιλοδοξίες με λίγη μαγεία. Μπορεί να βάλετε ένα αντικείμενο σύμφωνα με το Feng Shui στο γραφείο σας… ή ένα κομμάτι λάπις λάζουλι στην τσέπη σας καθώς πηγαίνετε σε μια συνέντευξη.

Την Τρίτη 23 Νοεμβρίου ο ήλιος στον Τοξότη στον Οίκο της φιλίας, κάνει αντίθεση με τον Βόρειο Δεσμό στον Οίκο του ρομαντισμού σας. Ο ήλιος αντιπροσωπεύει την αίσθηση της ατομικότητάς σας και όταν αγγίζει τους σεληνιακούς δεσμούς σας ωθεί να σκεφτείτε ποιοι είστε. Σήμερα, ένας φίλος μπορεί να επισημάνει βασικά πράγματα που μπορείτε να κάνετε για να βελτιώσετε τις πιθανότητες για μια ευτυχισμένη ερωτική σχέση. Μπορείτε να ενστερνιστείτε αυτές τις ιδέες… ή μπορεί να πεισμώσετε, πιστεύοντας πως εσείς ξέρετε καλύτερα και δεν θέλετε να αλλάξετε. Πάντως σήμερα, έχετε επιλογές.

Διαβαστε επισης : Χαρτομαντεία Sibylla 20-30/11 Σκέψεις και συναισθήματα αποκαλύπτονται

taro-zodia-76

ζώδια ιχθύες

Αυτή την εβδομάδα, έχετε ισχυρές απόψεις για το τι συμβαίνει στον κόσμο. Ιχθύες, η φωνή σας έχει σημασία. Την Κυριακή 21 Νοεμβρίου ο Ερμής στον Σκορπιό στον Οίκο της δικαιοσύνης, κάνει εξάγωνο με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω, στον Οίκο της κοινότητάς σας. Μπορεί να μαζευτείτε με ομοϊδεάτες σας για μια διαδήλωση μπροστά από την έπαυλη του δήμαρχου. Ή ίσως στείλετε επιστολές στον βουλευτή σας και στους εκπροσώπους της πολιτείας. Αυτή είναι μια καλή μέρα για να ασχοληθείτε με θέματα της κοινότητας.

Την Τρίτη 23 Νοεμβρίου ο ήλιος στον Τοξότη στον Οίκο της καριέρας σας, κάνει αντίθεση με τον Βόρειο Δεσμό στον Οίκο των θεμελίων σας. Τώρα βρίσκεστε στο επίκεντρο κι έχετε σαφή άποψη για τους εργοδότες σας. Αν θέλετε να ανεβείτε βαθμίδα σ’ αυτήν την εταιρεία, έχετε μια ευκαιρία σήμερα. Και αν θέλετε να προχωρήσετε σε μια διαφορετική δουλειά, στείλτε το βιογραφικό σας τώρα… καθώς είναι πιθανότερο να βρεθεί στην κορυφή του σωρού.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-zodia-098