Ζώδια Εβδομάδας 22-28/01 – Ό,τι χρειάζεστε έρχεται στο δρόμο σας

imerisies-provlepseis-zodia-savvato-7-6

Ζώδια Εβδομάδας 22-28/01 Β’.

ζώδια Εβδομάδας 22-28/01 ζυγός .

Αυτή την εβδομάδα, ό,τι χρειάζεστε έρχεται στο δρόμο σας. Την Κυριακή 22 Ιανουαρίου, η Αφροδίτη κάνει σύνοδο με τον Κρόνο στον Υδροχόο στον Οίκο του ρομαντισμού και της περιπέτειας. Σήμερα θα πάρετε πολύ σοβαρά την εύρεση αγάπης. Θα το σκεφτείτε στρατηγικά… και με δοκιμασμένες στο χρόνο μεθόδους. Θα συμβουλευτείτε διαδικτυακές διαλέξεις σχετικά με τις καλές πρακτικές γνωριμιών ή θα διαβάσετε βιβλία για την εύρεση της αδελφής ψυχής σας.

Η αγάπη… είναι πλέον ο κύριος στόχος σας. Τη Δευτέρα 23 Ιανουαρίου, ο Ερμής στον Αιγόκερω στον Οίκο του σπιτιού και της οικογένειας κάνει ημι-τετράγωνο με τον Κρόνο στον Υδροχόο στον Οίκο των απογόνων σας. Μπορεί να κάνετε αλλαγές στο σπίτι για να φιλοξενήσετε τα παιδιά σας ή να μεγαλώσετε τα παιδικά υπνοδωμάτια, γιατί πλέον τα παιδιά θέλουν το δικό τους χώρο. Σήμερα είστε πολυάσχολοι.

zodia-taro-45

ζώδια σκορπιός .

Μικρές προσαρμογές, κάνουν τα πράγματα πολύ καλύτερα αυτή την εβδομάδα. Την Κυριακή 22 Ιανουαρίου, η Αφροδίτη κάνει σύνοδο με τον Κρόνο στον Υδροχόο στον Οίκο της κατοικίας σας. Αυτό σημαίνει πως το επισκευάζετε ή το καθαρίζετε. Ίσως επίσης σκέφτεστε να κάνετε κάποια ανακαίνιση. Σήμερα, θα εστιάσετε στο πώς να κάνετε το σπίτι σας καλύτερο, για το μέλλον.

Τη Δευτέρα 23 Ιανουαρίου, ο Ερμής στον Αιγόκερω στον Οίκο των αδερφών και των συνομηλίκων σας κάνει ημι-τετράγωνο με τον Κρόνο στον Υδροχόο στον Οίκο της οικογένειας. Σήμερα, θα κάνετε διευθετήσεις με στενούς συγγενείς, πιθανώς για μια μελλοντική γιορτή ή για να βοηθήσετε ένα μέλος της οικογένειας. Θα διατηρήσετε μάλιστα την ηρεμία σας, ενώ οι άλλοι συζητούν για υποχρεώσεις και ευθύνες.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-3-zodia

ζώδια Εβδομάδας 22-28/01 τοξότης

Αυτή την εβδομάδα, ακολουθείτε μια υπεύθυνη προσέγγιση στο ρίσκο. Την Κυριακή 22 Ιανουαρίου, η Αφροδίτη κάνει σύνοδο με τον Κρόνο στον Υδροχόο στον Οίκο της επικοινωνίας, της γραφειοκρατίας και των εφαρμογών σας. Αυτή τη στιγμή, έχετε μια ισχυρή ικανότητα συγκέντρωσης, ειδικά σε δύσκολες εργασίες. Μπορεί να εργαστείτε για ένα επιχειρηματικό δάνειο ή για να τακτοποιήσετε τους φόρους σας. Είναι επίσης καλή μέρα για να λύσετε τεχνολογικά προβλήματα ή για να μάθετε ένα περίπλοκο κομμάτι λογισμικού, όπως ένα νέο σύστημα διαχείρισης πελατειακών σχέσεων.

Τη Δευτέρα 23 Ιανουαρίου, ο Ερμής στον Αιγόκερω στον Οίκο των χρημάτων σας κάνει ημι-τετράγωνο με τον Κρόνο στον Υδροχόο. Μια από τις αποφάσεις που πήρατε την Πρωτοχρονιά ήταν να παρακολουθείτε καλύτερα τα χρήματά σας. Γενικά, όσο περισσότερη προσοχή τους δίνετε, τόσο περισσότερα χρήματα μπορείτε να προσελκύσετε. Είστε έτοιμοι να τακτοποιήσετε τις αποδείξεις σας και να δημιουργήσετε ένα σύστημα παρακολούθησης των δαπανών σας. Τώρα είστε πιο υπεύθυνοι με τα χρήματά σας.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις για το Σαββατοκυριακο καθε ζωδιου

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia Maketa BUDDHA-8065

ζώδια αιγόκερως

Αυτό στο οποίο εστιάζετε.. διευρύνεται αυτή την εβδομάδα. Την Κυριακή 22 Ιανουαρίου, η Αφροδίτη κάνει σύνοδο με τον Κρόνο στον Υδροχόο στον Οίκο των οικονομικών σας. Αυτή είναι μια από τις καλύτερες όψεις για να συγκεντρωθείτε σε κάτι που είναι σημαντικό για εσάς. Σήμερα, μπορείτε να συγκεντρώσετε τις αποδείξεις για να ασχοληθείτε με τους φόρους σας. Μπορεί επίσης να ξεκινήσετε ένα εγχείρημα για να κερδίσετε περισσότερα χρήματα, όπως να ανοίξετε ένα ηλεκτρονικό κατάστημα ή να ξεκινήσετε ένα κανάλι βίντεο.

Τη Δευτέρα 23 Ιανουαρίου, ο Ερμής στο δικό σας ζώδιο στον Οίκο της αυτοπεποίθησής σας, κάνει ημι-τετράγωνο με τον Κρόνο στον Υδροχόο στον Οίκο της αυτοεκτίμησής σας. Μπορεί να χρονοτριβείτε σχετικά με την αποστολή του βιογραφικού σας ή την προώθηση της μικρής σας επιχείρησης. Έχετε τις αμφιβολίες σας, παρόλο που υπάρχουν πολλοί άνθρωποι γύρω σας που σας ενθαρρύνουν να προχωρήσετε. Δουλεύετε σκληρά για να προβλέψετε κάθε εμπόδιο, όμως δεν θα ξέρετε αν το «σκάφος επιπλέει» εκτός και αν το βάλετε σε κίνηση. Σήμερα η μέρα υποστηρίζει τη βουτιά στα βαθιά.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-0988

ζώδια Εβδομάδας 22-28/01 υδροχόος

Βαδίζετε προς τη σωστή κατεύθυνση, αυτή την εβδομάδα. Την Κυριακή 22 Ιανουαρίου, η Αφροδίτη κάνει σύνοδο με τον Κρόνο στο δικό σας ζώδιο στον Οίκο της φυσικής σας παρουσίας. Μπορεί να είστε αποφασισμένοι να μπείτε σε φόρμα και είναι πιο εύκολο να κάνετε τώρα την αλλαγή χάρη στην θετική ενέργεια που επικρατεί. Μπορεί να εγγραφείτε σε ένα γυμναστήριο, να προσλάβετε έναν προσωπικό γυμναστή ή να αγοράσετε έναν εξαιρετικό εξοπλισμό για χρήση στο σπίτι. Προσθέστε ένα έξυπνο ρολόι για να παρακολουθείτε τις θερμίδες, τα επίπεδα σακχάρου στο αίμα και τον καρδιακό σας ρυθμό… και είστε στο δρόμο για καλύτερη ευεξία.

Τη Δευτέρα 23 Ιανουαρίου, ο Ερμής στον Αιγόκερω στον Οίκο της ξεκούρασης και ανάρρωσης κάνει ημι-τετράγωνο με τον Κρόνο στον Υδροχόο. Τώρα θα ψάξετε ό,τι κυκλοφορεί που να αφορά έναν ξεκούραστο ύπνο. Θα δοκιμάσετε ένα ζεστό μπάνιο ένα χαλαρωτικό μασάζ ή ένα ρόφημα με βότανα που βοηθά στη χαλάρωση. Σήμερα, φροντίζετε τον εαυτό σας!

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις για το Σαββατοκυριακο καθε ζωδιου

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zvdia-zwdia-tarw

ζώδια ιχθύες

Θα συνειδητοποιήσετε κάτι σημαντικό, αυτή την εβδομάδα. Την Κυριακή 22 Ιανουαρίου, η Αφροδίτη κάνει σύνοδο με τον Κρόνο στον Υδροχόο στον Οίκο της ενδοσκόπησής σας. Σήμερα θα έχετε μία αποκάλυψη. Θα συνειδητοποιήσετε ότι έχετε κλειδωθεί καιρό σε ένα μοτίβο… και τώρα βλέπετε τη διέξοδο. Είναι πολύ πιθανό αυτό να αφορά ένα θέμα σχέσης – που επαναλαμβάνεται σε κάθε σχέση που είχατε μέχρι τώρα.

Όμως μπορείτε πλέον να απαλλαγείτε από αυτό το μοτίβο. Τη Δευτέρα 23 Ιανουαρίου, ο Ερμής στον Αιγόκερω στον Οίκο της φιλίας, κάνει ημι-τετράγωνο με τον Κρόνο στον Υδροχόο. Μπορεί να συζητήσετε μ’ έναν φίλο για τις αποκαλύψεις σας και να τον εντυπωσιάσετε… όχι μόνο επειδή τα καταφέρατε, αλλά κι επειδή αναγνωρίζουν αυτή τη συμπεριφορά στη δική τους ζωή. Σήμερα, καθώς περιγράφετε το δικό σας ταξίδι, μπορείτε να βοηθήσετε κάποιον άλλον.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zvdia-22