Ζώδια Εβδομάδας 22-28/05 Μεταμορφώνετε τη ζωή σας από μέσα προς τα έξω

afroditi-ixtheis-zvdia

Ζώδια Εβδομάδας 22-28/05 Β ΄ .

ζώδια Εβδομάδας 22-28/05 ζυγός .

Βρίσκεστε σε λειτουργία ανακάλυψης και μπορεί να βρείτε έναν θησαυρό, αυτή την εβδομάδα. Την Κυριακή 22 Μαΐου, ο Άρης στους Ιχθύες στον Οίκο της καθημερινότητάς σας κάνει εξάγωνο με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω στον Οίκο του σπιτιού και της οικογένειας. Μπορεί να κάνετε γενική καθαριότητα στο σπίτι σας, προσπαθώντας να εξαλείψετε την υπερβολική ακαταστασία που επικρατεί… και θα σημειώσετε μεγάλη πρόοδο.

Τη Δευτέρα 23 Μαΐου, ο ήλιος στους Διδύμους στον Οίκο της γνώσης κάνει εξάγωνο με τον Δία στον Κριό στον Οίκο των σχέσεων. Σήμερα, εσείς και το ταίρι σας, μαθαίνετε περισσότερα ο ένας για τον άλλον… μέσα από ένα διασκεδαστικό κουίζ. Αν ψάχνετε για αγάπη, αυτή είναι μια εξαιρετική μέρα για να ανταλλάξετε μυστικά με έναν υποψήφιο εραστή ή ερωμένη.

zodia-taro-45

ζώδια σκορπιός

Μεταμορφώνετε τη ζωή σας από μέσα προς τα έξω, αυτή την εβδομάδα. Την Κυριακή 22 Μαΐου, ο Άρης στους Ιχθύες στον Οίκο του ρομαντισμού και της περιπέτειας, κάνει εξάγωνο με τον Πλούτωνα στον Οίκο της επικοινωνίας σας. Μπορεί σήμερα να κάνετε την πιο ενδιαφέρουσα και σέξι συζήτηση με κάποιο καινούργιο άτομο. Αυτό θα είναι φλερτ υψηλού επιπέδου, χωρίς διακριτικούς υπαινιγμούς. Μια σέξι φωνή.. θα σας φτιάξει τη διάθεση!

Τη Δευτέρα 23 Μαΐου, ο ήλιος στους Διδύμους στον Οίκο των χρημάτων και των επενδύσεων, κάνει εξάγωνο με τον Δία στον Κριό και στον Οίκο της ανάλυσης σας. Μπορεί να «σκοντάψετε» σε μια μεγάλη επένδυση… που αφορά αποκλειστικά εσάς, όπως μια δημόσια εγγραφή ή μια μετοχή εταιρείας με έκπτωση. Φαίνεται ότι κάποιος σας παίρνει από το χέρι και σας καθοδηγεί στη διαδικασία. Αυτό θα να είναι ιδιαίτερα επικερδές.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zvdia-22

ζώδια Εβδομάδας 22-28/05 τοξότης

Το μονοπάτι απλώνεται μπροστά σας και κάνετε μεγάλη πρόοδο! Την Κυριακή 22 Μαΐου, ο Άρης στους Ιχθύες στον Οίκο της οικογένειάς σας κάνει εξάγωνο με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω στον Οίκο των οικονομικών σας. Μπορεί να συγκεντρώσετε την οικογένεια για να συζητήσετε ένα σχέδιο για την εξάλειψη κάποιου χρέους. Θα μπορούσατε να ξεκινήσετε την αποπληρωμή με μικρά ποσά στην αρχή, πριν προχωρήσετε με μεγαλύτερα, αργότερα.

Τη Δευτέρα 23 Μαΐου, ο ήλιος στους Διδύμους στον Οίκο των σχέσεων κάνει εξάγωνο με τον Δία στον Οίκο της ευχαρίστησης και του ρομαντισμού. Με το ταίρι σας θα περάσετε εξαιρετικά καλά (κάτι που θα συμβεί κυρίως πίσω από κλειστές πόρτες). Μπορεί να περιμένατε πολύ γι’ αυτό το διάστημα…. και τώρα υπάρχουν παντού πυροτεχνήματα! Αν ψάχνετε για αγάπη, αυτή είναι μια εξαιρετική μέρα για να βρείτε κάποιο πολύ ιδιαίτερο άτομο.

Διαβαστε επισης : Πολίτικη Καφεμαντεία – Το Πεπρωμένο των Εραστών

 

xartomanteia

ζώδια αιγόκερως

Αυτή την εβδομάδα, προχωράτε προς το μέλλον σας. Είστε έτοιμοι να ξεκινήσετε. Την Κυριακή 22 Μαΐου, ο Άρης στους Ιχθύες στον Οίκο της επικοινωνίας, κάνει εξάγωνο με τον Πλούτωνα στο δικό σας ζώδιο. Σήμερα, η φωνή σας αντηχεί, αναγκάζοντας τους ανθρώπους να σταματήσουν και να την προσέξουν. Είναι καλή μέρα για δημοσίευση του λόγου σας μέσω αναρτήσεων ιστολογίου, βίντεο ή podcast. Είναι επίσης καλή μέρα για να ξεκινήσετε μια επιχείρηση.

Τη Δευτέρα 23 Μαΐου, ο ήλιος στους Διδύμους στον Οίκο της καθημερινότητας, κάνει εξάγωνο με τον Δία στον Οίκο του σπιτιού και της οικογένειας. Σήμερα, ίσως συγκεντρώσετε μέλη της οικογένειας για να φτιάξετε ένα υπαίθριο τζάκι ή για να τακτοποιήσετε το δωμάτιο του παιδιού σας που θα επιστρέψει από τις σπουδές του. Οι δουλειές είναι πιο εύκολες όταν γίνονται ομαδικά.

Διαβαστε επισης : Τσιγγάνικη Τράπουλα 23-25/05 – Της Καρδιάς το γραμμένο

taro-zodia-098

ζώδια Εβδομάδας 22-28/05 υδροχόος

Ο δρόμος είναι πλέον καθαρός για να προχωρήσετε αυτή την εβδομάδα. Την Κυριακή 22 Μαΐου, ο Άρης στους Ιχθύες στον Οίκο των χρημάτων κάνει εξάγωνο με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω στον Οίκο της διαίσθησής σας. Είναι η στιγμή για να καταγράψετε τις σκέψεις και τα συναισθήματα που έχετε για το μέλλον. Συχνά, η διαίσθησή σας εμφανίζεται ξαφνικά και απροσδόκητα. Καθώς καταγράφετε τις προβλέψεις σας, χτίζετε την εμπιστοσύνη σας στις διαισθητικές σας ικανότητες.

Τη Δευτέρα 23 Μαΐου, ο ήλιος στους Διδύμους στον Οίκο του ρομαντισμού και της περιπέτειας, κάνει εξάγωνο με τον Δία στον Οίκο της επικοινωνίας σας. Ενδεχομένως να κάνετε μια πολύ αισθησιακή συζήτηση με κάποιο αρκετά ελκυστικό άτομο. Μπορεί να γίνει αυτοπροσώπως ή από το τηλέφωνο.

Διαβαστε επισης : Τσιγγάνικη Τράπουλα 23-25/05 – Της Καρδιάς το γραμμένο

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

ζώδια ιχθύες

Αυτή την εβδομάδα, φεύγετε μπροστά από την αγέλη. Την Κυριακή 22 Μαΐου, ο Άρης στο δικό σας ζώδιο και στον Οίκο της αυτοπεποίθησής σας κάνει εξάγωνο με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω, στον Οίκο της κοινότητάς σας. Είναι πιθανό να σας προσφέρουν μια ηγετική θέση σε μια ομάδα ή έναν οργανισμό. Μπορεί επίσης να σας ζητηθεί να βοηθήσετε με έναν έρανο ή να αυξήσετε τα μέλη μιας ομάδας δικτύωσης ή της πνευματικής σας ομάδας. Σήμερα, θα μπείτε επικεφαλής.

Τη Δευτέρα 23 Μαΐου, ο ήλιος στους Διδύμους στον Οίκο του σπιτιού και της οικογένειας κάνει εξάγωνο με τον Δία στον Οίκο των χρημάτων σας. Έχετε την ευκαιρία να βγάλετε περισσότερα χρήματα. Αυτή είναι μια καλή όψη, για τη δημιουργία πηγής εσόδων που μπορείτε να κάνετε στο σπίτι, όπως μια επιχείρηση ηλεκτρονικών δημοπρασιών ή την κατασκευή ιστότοπων για μικρές επιχειρήσεις.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-3-zodia