Ζώδια εβδομάδας 22-28/08 Μια ξαφνική ερωτική σχέση

afroditi-ixtheis-zvdia

Ζώδια εβδομάδας 22-28/08 . Β΄ .

Ζώδια εβδομάδας 22-28/08 ζώδια ζυγός .

Αυτή την εβδομάδα, εμφανίζονται πολλές ευκαιρίες και κάνετε ριζικές αλλαγές στη ζωή σας.

Την Κυριακή 22 Αυγούστου, θα λάμψει η πανσέληνος στον Υδροχόο και ο Άρης στην Παρθένο θα κάνει τρίγωνο με τον Ουρανό στον οίκο των πόρων σας.

zodia-taro-45

Μπορεί να ξυπνήσετε με μια απόλυτη αποφασιστικότητα, να αλλάξετε την οικονομική σας τύχη. Ίσως σχετίζεται με την εξόφληση κάποιου χρέους, την οργάνωση των οικονομικών σας ή την ενεργή αναζήτηση άλλων πηγών εσόδων. Βαδίζετε στον δρόμο της ευημερίας.

Τη Δευτέρα 23 Αυγούστου, η Αφροδίτη στο δικό σας ζώδιο, κάνει τρίγωνο με τον Κρόνο στον Υδροχόο, στον οίκο του φλερτ και του έρωτα. Αν ψάχνετε για σχέση, μπορεί να συνδεθείτε με κάποιον που αναζητά μακροχρόνιο δεσμό. Μπορεί να έχετε πολλά κοινά και να βαδίσετε στον ίδιο δρόμο. Αν είστε ήδη σε σχέση, ήρθε η ώρα να συζητήσετε τις ευθύνες του ενός προς στον άλλο προσπαθώντας να κάνετε τη ζωή σας υπέροχη!

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zvdia-22

Ζώδια εβδομάδας 22-28/08 ζώδια σκορπιός

Αυτή την εβδομάδα, η προσαρμοστικότητα… είναι το όνομα του παιχνιδιού! Θα αναγνωρίσετε πότε πρέπει να κάνετε κινήσεις καθοριστικής σημασίας.

Την Κυριακή 22 Αυγούστου, θα λάμψει η πανσέληνος στον Υδροχόο και ο Άρης στην Παρθένο θα κάνει τρίγωνο με τον Ουρανό στον οίκο των σχέσεων. Ίσως εμφανιστεί μια ξαφνική ερωτική σχέση ή ίσως μπει ένας καινούργιος φίλος στη ζωή σας. Οι αστρολογικοί χάρτες σας ταιριάζουν, καταγράφοντας συμβατότητα. Σήμερα μια ευχή σας, θα γίνει πραγματικότητα.

Τη Δευτέρα, 23 Αυγούστου, η Αφροδίτη στον Ζυγό κάνει τρίγωνο με τον Κρόνο στον Υδροχόο στον οίκο του σπιτιού. Τώρα η προσοχή σας επικεντρώνεται σε πεζά θέματα, όπως να φτιάξετε το σπίτι σας, να τακτοποιήσετε ντουλάπες ή να οργανώσετε το γραφείο σας. Είναι μια εξαιρετική μέρα για να ολοκληρώσετε μια μεγάλη λίστα καθυστερημένων υποχρεώσεων. Ό, τι δεν μπορείτε να κάνετε, μπορείτε να το αναθέσετε σε κάποια υπηρεσία για να το χειριστεί.

Διαβαστε επισης : Τράπουλα Κατίνας – Προβλέψεις για 3ο 10ήμερο Αυγούστου 21

tarw-taro-xartomanteia

Ζώδια εβδομάδας 22-28/08 ζώδια τοξότης

Η έναρξη μιας ελεύθερης από επαγγελματικές υποχρεώσεις εβδομάδας, μπορεί να σας δώσει πολλές ευκαιρίες. Το μέλλον είναι λαμπρό για εσάς αυτή την εβδομάδα!

Την Κυριακή 22 Αυγούστου, θα λάμψει η πανσέληνος στον Υδροχόο και ο Άρης στην Παρθένο θα κάνει τρίγωνο με τον Ουρανό στον οίκο της ρουτίνας και της καθημερινότητας. Μπορεί να σας ενδιαφέρει να δημιουργήσετε κάποιες νέες καλές συνήθειες. Μπορείτε να δημιουργήσετε μια πρωινή ρουτίνα που περιλαμβάνει διαλογισμό, και υγιεινή διατροφή.

Τη Δευτέρα 23 Αυγούστου, η Αφροδίτη στον Ζυγό κάνει τρίγωνο με τον Κρόνο στον Υδροχόο στον οίκο της επικοινωνίας. Έχετε αυξημένη εστίαση… και ικανότητα να ολοκληρώσετε τα πράγματα σήμερα. Ελέγχετε τη λίστα των υποχρεώσεών σας σαν τρελοί. Μπερδεμένα συμβόλαια και έντυπα, υποχωρούν στη θέλησή σας. Μπορείτε να εστιάσετε σε πιθανά προβλήματα και να βρείτε λύσεις σε χρόνο μηδέν.

zwdia-zodia-33ζώδια αιγόκερως

Αυτή την εβδομάδα βλέπετε τον κόπο σας να αποδίδει. Θα έχετε μάλιστα μια σημαντική ανακάλυψη.

Την Κυριακή 22 Αυγούστου, θα λάμψει η πανσέληνος στον Υδροχόο και ο Άρης στην Παρθένο θα κάνει τρίγωνο με τον Ουρανό στον οίκο του ρομαντισμού και της περιπέτειας. Ξεχάστε τις δουλειές για σήμερα και πιάστε το ταίρι σας από το χέρι, για να τρέξετε προς νέες εμπειρίες. Μπορεί να εξερευνήσετε την πόλη σας, να πάτε σε μια έκθεση ή να κάνετε πεζοπορία σε μονοπάτια που δεν έχετε ξαναπερπατήσει. Αν ψάχνετε για σχέση, αυτή είναι μια εξαιρετική μέρα για να προγραμματίσετε κάποια ραντεβού.

Τη Δευτέρα 23 Αυγούστου, η Αφροδίτη στον Ζυγό τριγωνίζει τον Κρόνο στον Υδροχόο στον οίκο των χρημάτων. Εδώ και πολύ καιρό, μπορεί να βρίσκεστε στο δρόμο απαλλαγής χρεών ή αποταμίευσης, λόγω συνταξιοδότησης. Αυτή είναι μια εξαιρετική ημέρα για να αναθεωρήσετε την πρόοδό σας. Ίσως περνάτε από ψιλή κρησάρα τα λογιστικά φύλλα και τα γραφήματα. Μπορεί να μεταφέρετε χρήματα από μια επένδυση σε άλλη ή να ανοίξετε έναν επενδυτικό λογαριασμό, για ένα μέλος της οικογένειας.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

δωρεάν-προβλέψεις

ζώδια υδροχόος

Υπάρχουν αρκετές οικονομικές ευκαιρίες για εσάς αυτή την εβδομάδα. Θα ανακαλύψετε ένα μικρό θησαυρό!

Την Κυριακή 22 Αυγούστου, θα λάμψει η πανσέληνος στον Υδροχόο και ο Άρης στην Παρθένο θα κάνει τρίγωνο με τον Ουρανό στον οίκο του σπιτιού. Μπορεί να έχετε μια ξαφνική επιθυμία να αλλάξετε σπίτι και να μετακομίσετε. Μπορεί να εμπνευστείτε για να αλλάξετε ριζικά τις συνθήκες της ζωής σας, μετακομίζοντας σε μια ξένη χώρα… Ή μπορεί να αποφασίσετε να αναδιαμορφώσετε το σπίτι στο οποίο ζείτε. Αυτή τη στιγμή, μπορείτε να ξεκινήσετε έργα ανακαίνισης ή να χτίσετε ένα ιδιωτικό καταφύγιο στην αυλή σας.

Τη Δευτέρα, 23 Αυγούστου, η Αφροδίτη στον Ζυγό τριγωνίζει τον Κρόνο στο δικό σας ζώδιο, στον οίκο της αυτοπεποίθησης. Κάποιος μπορεί να σας βάλει επικεφαλής σήμερα. Αυτό είναι μάλλον καλό… καθώς είστε έτοιμοι να αναλάβετε περισσότερες ευθύνες, ούτως ή άλλως. Υπάρχει η δυνατότητα προαγωγής, λήψης ενός βραβείου από την εταιρεία σας ή μια προσφορά εργασίας. Για να κερδίσετε περισσότερα χρήματα, θα χρειαστούν κάποιες διαπραγματεύσεις, αλλά είστε έτοιμοι για την πρόκληση.

Διαβαστε επισης : Τράπουλα Κατίνας – Προβλέψεις για 3ο 10ήμερο Αυγούστου 21

xartomanteia

ζώδια ιχθύες

Αυτή την εβδομάδα, ακολουθείτε το τραγούδι του σύμπαντος. Συν-δημιουργείτε μαζί του!

Την Κυριακή 22 Αυγούστου, θα λάμψει η πανσέληνος στον Υδροχόο και ο Άρης στην Παρθένο θα κάνει τρίγωνο με τον Ουρανό, στον οίκο της μετακίνησης. Μπορεί να είστε πρωτοπόροι σήμερα και ανυπόμονοι να φτάσετε στον προορισμό σας. Κρατήστε τα μάτια σας ανοιχτά, διαφορετικά, μπορεί να βρεθείτε σε διαμάχη με άτομο κύρους. Η καλύτερη χρήση αυτής της ενέργειας είναι να δοκιμάσετε να οδηγήσετε ένα νέο αυτοκίνητο ή να αφιερώσετε λίγο χρόνο για το αυτοκίνητό σας, ώστε να είναι σε άριστη κατάσταση.

Τη Δευτέρα 23 Αυγούστου, η Αφροδίτη στον Ζυγό κάνει τρίγωνο με τον Κρόνο στον Υδροχόο, στον οίκο της πνευματικότητας και της μαγείας. Τώρα μπορείτε να ακολουθήσετε πνευματικές πρακτικές που είχατε παραβλέψει. Η ζωή σας μπορεί να φαίνεται πλούσια και γεμάτη όταν κάνετε πράγματα που σας γεμίζουν… όπως να εργαστείτε στον κήπο σας ή να προσθέσετε κάποια βότανα στη διατροφή σας. Είναι μια υπέροχη μέρα για να ενεργοποιήσετε ξανά τους κρυστάλλους σας, κάτω από την πανσέληνο.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-astra-tarot