Ζώδια εβδομάδας 23-29/10 – Πρέπει να δοκιμάσετε τα όρια σας

kerato-7-logoi-na-fugeis

Ζώδια εβδομάδας 23-29/10 Β’ .

ζώδια εβδομάδας 23-29/10 ζυγός .

Χρησιμοποιείτε την μεγάλη σας ικανότητα αυτή την εβδομάδα, που είναι η ακρόαση. Την Κυριακή 23 Οκτωβρίου, η Αφροδίτη και ο ήλιος στον Σκορπιό στον Οίκο των χρημάτων σας, κάνουν χιαστί με τον Δία στον Κριό στον Οίκο των σχέσεων. Μπορεί να ξεκινήσετε μια σοβαρή συζήτηση με στο ταίρι σας για τα οικονομικά σας. Είναι καλό να το συζητήσετε για να βρείτε πού μπορείτε και οι δύο να κάνετε κάποιους συμβιβασμούς. Αυτό θα σας βοηθήσει να φέρετε σε καλή κατάσταση τα οικονομικά σας.

Την Τρίτη 25 Οκτωβρίου, ο Ερμής στο δικό σας ζώδιο και στον Οίκο των ταλέντων σας, κάνει χιαστί με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες. Σήμερα μια παρατεταμένη ματιά ή ένα γρήγορο κλείσιμο του ματιού από έναν ελκυστικό άγνωστο, θα σας κόψει την ανάσα. Μόλις αποκατασταθεί το οξυγόνο στους πνεύμονές σας, χαιρετήστε αυτό το άτομο και ίσως βρείτε στο πρόσωπό του, έναν νέο φίλο – ή ακόμα και ένα ειδύλλιο!

zodia-taro-45

ζώδια σκορπιός

Αυτή την εβδομάδα, είστε έτοιμοι να ρισκάρετε. Την Κυριακή 23 Οκτωβρίου, η Αφροδίτη και ο ήλιος στον Σκορπιό (χρόνια πολλά!) στον Οίκο της αυτοπεποίθησής σας κάνουν χιαστί με τον Δία στον Κριό στον Οίκο της ευχαρίστησης και της περιπέτειας. Σήμερα, δεν θα υπάρχουν προστατευτικά κιγκλιδώματα στη ζωή σας.

Μπορεί να είστε έτοιμοι για κάτι καινούργιο. Και ενώ δεν είναι «ριψοκίνδυνο», θα είναι σίγουρα ένα βήμα έξω από τη ζώνη άνεσής σας. Δεν έχει σημασία τι θα κάνετε… αρκεί να δοκιμάσετε τα όριά σας. Την Τρίτη 25 Οκτωβρίου, ο Ερμής στον Ζυγό στον Οίκο της ξεκούρασης και της ανάρρωσης κάνει χιαστί με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες. Αυτή είναι μια υπέροχη μέρα για να ξεκουραστείτε παραπάνω. Παρακάμψετε τις δουλειές.. και χαρίστε στον εαυτό σας μια μέρα ψυχικής ευδαιμονίας.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-provlepseis-01

ζώδια εβδομάδας 23-29/10 τοξότης

Αυτή την εβδομάδα, οραματίζεστε αυτό που θέλετε. Την Κυριακή 23 Οκτωβρίου, η Αφροδίτη και ο ήλιος στον Σκορπιό στον Οίκο του μυστικισμού και της μαγείας, σχηματίζουν όψη χιαστί με τον Δία στον Κριό στον Οίκο της δημιουργικότητάς σας. Σήμερα, μπορείτε να προσθέσετε λίγη μαγεία στη ζωή σας, δημιουργώντας μια συλλογή από φωτογραφίες περιοδικών και εμπνευσμένα αποσπάσματα, που θα τα βάλετε προφίλ στην οθόνη του υπολογιστή ή του κινητού σας. Με αυτή τη διαδικασία, στέλνετε ένα ξεκάθαρο μήνυμα στο Σύμπαν.

Την Τρίτη 25 Οκτωβρίου, ο Ερμής στον Ζυγό στον Οίκο της φιλίας κάνει χιαστί με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες. Σήμερα, μπορεί να διαφωνήσετε μ’ έναν φίλο που θα συναντήσετε… ή να πάτε σε διαφορετική τοποθεσία εξαιτίας του μπερδεμένου μηνύματος στον τηλεφωνητή. Από την άλλη πλευρά, μπορείτε να αγκαλιάσετε την ενέργεια του Ποσειδώνα στους Ιχθύες, προγραμματίζοντας τη συνάντησή σας σε μια υπέροχη ψαροταβέρνα που γνωρίζετε.

Διαβαστε επισης : Τσιγγάνικη Χαρτομαντεία 23-25/10 – Το Πεπρωμένο του Έρωτα .

tarw-taro-xartomanteia

ζώδια αιγόκερως

Αυτή την εβδομάδα βγαίνετε από τις σκιές, στο φως! Την Κυριακή 23 Οκτωβρίου, η Αφροδίτη και ο ήλιος στον Σκορπιό στον Οίκο των κοινωνικών δραστηριοτήτων σας κάνουν χιαστί με τον Δία στον Κριό στον Οίκο της κατοικίας σας. Μπορεί να έχετε πολλές και διαφορετικές προσκλήσεις για σήμερα, αλλά προτιμάτε να μείνετε σπίτι. Μερικές φορές σας αρέσει να είστε μόνοι στο σπίτι σας, κάνοντας μικροδουλειές κι απολαμβάνοντας την ησυχία.

Την Τρίτη 25 Οκτωβρίου, ο Ερμής στον Ζυγό στον Οίκο της φήμης σας κάνει χιαστί με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες. Σήμερα, κάποιος μπορεί να σας μπερδέψει με κάποιον άλλο. Κάποιος μπορεί να σας στείλει μήνυμα κατά λάθος ή να πει ότι δεν ήσασταν σε μια συνάντηση στην οποία όντως παρευρεθήκατε. Η σταγόνα που θα ξεχειλίσει όμως το ποτήρι είναι όταν ο σερβιτόρος φύγει χωρίς να πάρει την παραγγελία σας. Σήμερα είναι μια μέρα που σας δίνει τη δυνατότητα, να εκφράσετε τη γνώμη σας ελεύθερα.

Διαβαστε επισης : Τσιγγάνικη Χαρτομαντεία 23-25/10 – Το Πεπρωμένο του Έρωτα .

taro-6-9

ζώδια εβδομάδας 23-29/10 υδροχόος

Αυτή την εβδομάδα, ετοιμαστείτε για μια σημαντική ανακάλυψη! Την Κυριακή 23 Οκτωβρίου, η Αφροδίτη και ο ήλιος στον Σκορπιό στον Οίκο της φήμης σας, κάνουν χιαστί με τον Δία στον Κριό στον Οίκο της κοινωνικής δικτύωσης. Σήμερα αυτό που δημοσιεύετε, θα σταλεί σε όλο τον κόσμο. Είναι επίσης πιθανό κάποιος που γνωρίζατε στο παρελθόν να δει την ανάρτησή σας και να επικοινωνήσει μαζί σας. Είναι ίσως ένα παλιό αμόρε ή κάποιος που έχετε να δείτε από το λύκειο.

Την Τρίτη 25 Οκτωβρίου, ο Ερμής στον Ζυγό στον Οίκο των ταξιδιών, κάνει χιαστί με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες. Είναι πολύ εύκολο να χαθείτε σήμερα. Μπορεί να παραβλέψετε μια παράκαμψη στο δρόμο και να καταλήξετε σε μια γειτονιά γεμάτη αδιέξοδα. Αν ταξιδεύετε σήμερα, μπορεί να δυσκολευτείτε να βρείτε την πύλη στο αεροδρόμιο ή να εντοπίσετε το γραφείο ενοικίασης αυτοκινήτων. Είναι σημαντικό σήμερα να είστε προσεκτικοί, όταν περιηγείστε σε νέο περιβάλλον.

taro-zodia-76

ζώδια ιχθύες

Αυτή την εβδομάδα τα πράγματα γίνονται ολοένα και πιο ξεκάθαρα. Την Κυριακή 23 Οκτωβρίου, η Αφροδίτη και ο ήλιος στον Σκορπιό στον Οίκο της εκπαίδευσης, κάνουν χιαστί με τον Δία στον Κριό στον Οίκο των χρημάτων σας. Σήμερα, μπορεί ασχολείστε με ορισμένες αιτήσεις για ένα φοιτητικό δάνειο – του παιδιού σας ή δικό σας. Η μέρα ευνοεί την εξέταση υποτροφιών για μελλοντική εκπαίδευση ή προγράμματα ταχείας μάθησης που κοστίζουν πολύ λιγότερο.

Την Τρίτη 25 Οκτωβρίου, ο Ερμής στον Ζυγό στον Οίκο των επενδύσεων κάνει χιαστί με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες. Θα ήταν εύκολο να παρασυρθείτε σήμερα, νομίζοντας πως πέσατε πάνω σε μια καταπληκτική επένδυση. Όμως είναι μια μέρα που όλα φαίνονται λίγο πιο λαμπερά και πιο ασφαλή, από ότι είναι πραγματικά. Αυτή είναι μια δύσκολη όψη… επομένως, καλύτερα να περιμένετε μια ή δύο ημέρες πριν επενδύσετε.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

 

zodia-zvdia-22