Ζώδια εβδομάδας 24-30/03 – Αν ψάχνετε για αγάπη

erwtikes-evdomadiaies-provlepseis-9-15-6

Ζώδια εβδομάδας 24-30/03 Β’ .

ζώδια εβδομάδας 24-30/03 ζυγός .

Αυτή την εβδομάδα, η εντύπωσή σας για μία κατάσταση είναι θετική. Την Κυριακή 24 Μαρτίου, η Αφροδίτη στους Ιχθύες κάνει εξάγωνο με τον Δία στον Ταύρο στον Οίκο των πιστώσεων και των χρεών σας.

Μπορεί να λάβετε πίστωση με χαμηλό επιτόκιο! Και θα έρθει την κατάλληλη στιγμή, αφού ετοιμάζεστε να πληρώσετε αεροπορικά εισιτήρια ή να αγοράσετε σε κάποιον ένα πολύ ωραίο δώρο γενεθλίων.

zodia-taro-45

Σήμερα, μπορείτε να κάνετε κάποια επιπλέον έξοδα. Τη Δευτέρα 25 Μαρτίου, υπάρχει μια έκλειψη Σελήνης στο δικό σας ζώδιο και η μέρα θα είναι ιδιαίτερα συναισθηματική για εσάς. Αισθάνεστε ότι η ζωή σας είναι εκτός ισορροπίας και οι άνθρωποι σας φέρονται άδικα.

Νιώθετε πως κουβαλάτε στους ώμους σας το βάρος του κόσμου. Όμως το Σύμπαν απλώς σας ζητάει να εξετάσετε τι συμβαίνει και να δείτε τις αλλαγές που μπορείτε να κάνετε. Ακόμη και οι μικρές αλλαγές που γίνονται σήμερα… μπορούν να σας ανακουφίσουν αύριο.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-0988

ζώδια σκορπιός

Αυτή την εβδομάδα, ψάχνετε εναλλακτικές. Την Κυριακή 24 Μαρτίου, η Αφροδίτη στους Ιχθύες κάνει εξάγωνο με τον Δία στον Ταύρο στον Οίκο των σχέσεων σας. Θα είναι πολύ δυνατή η ερωτική σας σχέση σήμερα. Φαίνεται ότι συμφωνείτε σε όλα και δουλεύετε συγχρονισμένα. Αν ψάχνετε για αγάπη, θα μπορέσετε να βρείτε το κατάλληλο ταίρι σήμερα. Είναι ιδανική μέρα για να αποδεχτείτε μια πρόσκληση σε ένα πάρτι ή μια εκδήλωση.

Τη Δευτέρα 25 Μαρτίου, υπάρχει έκλειψη Σελήνης στον Ζυγό. Οι άνθρωποι γύρω σας φαίνεται να είναι εκτός ισορροπίας. Κι ενώ αυτό δεν σας επηρεάζει άμεσα, ίσως παρασυρθείτε από τον απόηχο της ενέργειας. Αν αισθάνεστε ευαίσθητοι, θα θελήσετε να απομακρυνθείτε από τα πλήθη ή τις ομάδες. Είναι καλή στιγμή για να καθίσετε και να παρατηρήσετε απλά… την ανθρώπινη φύση!

zwdia-tarw-zodia-19

ζώδια εβδομάδας 24-30/03 τοξότης

Αυτή την εβδομάδα, κάτι καινούργιο φέρνει μεγάλα οφέλη. Την Κυριακή 24 Μαρτίου, η Αφροδίτη στους Ιχθύες κάνει εξάγωνο με τον Δία στον Ταύρο στον Οίκο της τεχνολογίας σας. Σήμερα, θα ξοδέψετε κάποια χρήματα σε μια συσκευή που σας εξοικονομεί χρόνο. Μπορεί να είναι μια σκούπα ρομπότ ή μία συσκευή για να μαγειρεύετε το φαγητό σας στο μισό χρόνο. Επίσης μπορεί να είναι κάποιες ηλεκτρονικές συσκευές που κάνουν την εργασία σας πολύ πιο εύκολη.

Τη Δευτέρα 25 Μαρτίου υπάρχει έκλειψη Σελήνης στον Ζυγό. Ένας από τους φίλους σας θα είναι πολύ αγχωμένος και ίσως βρεθείτε στη μέση. Μπορεί να περνάει μια δύσκολη περίοδο στη σχέση του ή να νιώθει πως πρέπει να βρει μια νέα δουλειά. Όμως ως επί το πλείστο προσπαθεί να εξευμενίσει τα συναισθήματά του και θα σας «πάρουν τ’ αυτιά» για αρκετό καιρό. Αναγνωρίστε ότι πολλοί άνθρωποι μπορεί να αισθάνονται εκτός ισορροπίας σήμερα.

zwdia-zodia-astrologia-65

ζώδια αιγόκερως

Ανακαλύπτετε τη δύναμη της συνεργασίας αυτή την εβδομάδα. Την Κυριακή 24 Μαρτίου, η Αφροδίτη στους Ιχθύες κάνει εξάγωνο με τον Δία στον Ταύρο στον Οίκο της δημιουργικότητας και της τέχνης σας. Σήμερα, μπορεί να ξοδέψετε χρήματα σε κάτι όμορφο. Ίσως ένα έργο τέχνης για τον τοίχο σας ή τα απαραίτητα εργαλεία για να δημιουργήσετε μόνοι σας τέχνη – κι αυτό ίσως περιλαμβάνει τεχνολογία… όπως το ηλεκτρονικό σχέδιο.

Σήμερα, επιδίδεστε σε κάτι που κάνει την καρδιά σας χαρούμενη. Τη Δευτέρα 25 Μαρτίου, υπάρχει έκλειψη Σελήνης στον Ζυγό. Μπορεί να υπάρχει κάτι εκτός ισορροπίας στη δουλειά σας και τώρα η διοίκηση αναλαμβάνει να κάνει προσαρμογές. Αυτό σημαίνει ότι ίσως γίνουν κάποιες αλλαγές στο προσωπικό ή στις ώρες λειτουργίας. Είναι επίσης πιθανό να μεταφερθεί μέρος του προσωπικού από το ένα τμήμα στο άλλο. Να είστε έτοιμοι για αλλαγές!

Διαβαστε επισης : αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια και ζωδια

tilefonikes-provlepsis

ζώδια εβδομάδας 24-30/03 υδροχόος

Αυτή την εβδομάδα, κάνετε τη ζωή σας πιο άνετη. Την Κυριακή 24 Μαρτίου, η Αφροδίτη στους Ιχθύες κάνει εξάγωνο με τον Δία στον Ταύρο στον Οίκο της κατοικίας σας. Ίσως ξοδέψετε κάποια χρήματα για να κάνετε το σπίτι σας πιο άνετο. Μπορεί να αγοράσετε έναν καναπέ, κάποια έργα τέχνης ή ένα νέο κρεβάτι.

Σήμερα, κάνετε τη ζωή σας στο σπίτι λίγο καλύτερη. Τη Δευτέρα 25 Μαρτίου, υπάρχει έκλειψη Σελήνης στον Ζυγό. Κάτι φαίνεται εκτός ισορροπίας. Μπορεί να αισθάνεστε ότι ξοδεύετε υπερβολικό χρόνο δουλεύοντας και δεν σας μένει χρόνος για άλλα πράγματα… Ή ότι δίνετε αρκετή προσοχή στη δουλειά σας. Τώρα θα επαναφέρετε τα πράγματα σε ισορροπία καθώς αλλάζετε το πρόγραμμά σας και τις προτεραιότητές σας.

Το τηλεφωνημα που μπορει να αλλαξει τη ζωη σου…!!! – Διάλεξε τον Αστρολόγο σου

zodia provlepseis

ζώδια ιχθύες

Λαμβάνετε τις ευλογίες του σύμπαντος αυτή την εβδομάδα! Την Κυριακή 24 Μαρτίου, η Αφροδίτη στους Ιχθύες κάνει εξάγωνο με τον Δία στον Ταύρο στον Οίκο της διασκέδασης. Σήμερα, ίσως ξοδέψετε λίγα χρήματα για να διασκεδάσετε. Μπορεί να κάνετε ιππασία ή θαλάσσιο σκι ή νοικιάσετε ένα πολύ ωραίο αυτοκίνητο για να πάτε στην παραλία. Σήμερα χαίρεστε κι απολαμβάνετε τη ζωή!

Τη Δευτέρα 25 Μαρτίου, υπάρχει έκλειψη Σελήνης στον Ζυγό. Κάτι φαίνεται εκτός ισορροπίας. Μπορεί να μην έχετε καμία επιρροή στη ζωή σας, επιτρέποντας σε κάποιον άλλο να παίρνει αποφάσεις για εσάς. Όμως θέλετε πίσω τη δύναμή σας! Κι αυτό σημαίνει ότι θα το συζητήσετε – όμως το πιθανότερο είναι να αποφασίσετε μόνοι σας για το τι θα κάνετε.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-zodia-098