Ζώδια Εβδομάδας 24-30/07 Παραδοθείτε στα όνειρά σας

zwdia-shmera-erwtikes-161014

Ζώδια Εβδομάδας 24-30/07 Β΄ .

ζώδια Εβδομάδας 24-30/07  ζυγός .

Αυτή την εβδομάδα, βρίσκεστε σε καλό σημείο εκκίνησης. Την Κυριακή 24 Ιουλίου, η Αφροδίτη στον Καρκίνο στον Οίκο της υπόληψης και της φήμης σας τετραγωνίζει τον Δία στον Κριό στον Οίκο των σχέσεων. Σήμερα είναι μια εξαιρετική μέρα για να λανσάρετε την τέχνη ή την επιχείρησή σας στον κόσμο. Πιθανόν να έχετε μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση από ό,τι συνήθως και οι άλλοι είναι έτοιμοι να σας υποστηρίξουν.

Είστε πιο εξωστρεφείς κι έτοιμοι να αντιμετωπίσετε τις προκλήσεις κατά μέτωπο. Αυτή είναι ιδανική μέρα για να βρεθείτε με τους θαυμαστές σας. Την Τρίτη 26 Ιουλίου, ο Ερμής στον Λέοντα στον Οίκο της φιλίας, τετραγωνίζει τον Άρη στον Ταύρο στον Οίκο της οικειότητας. Γενικά αντιπαθείτε τις αντιπαραθέσεις, αλλά σήμερα είστε έτοιμοι για καβγά. Μπορεί να θέλετε να υπερασπιστείτε τον σύντροφό σας, τον φίλο ή ένα μέλος της οικογένειάς σας. Μπορεί να έχετε πολλά καταπιεσμένα συναισθήματα που τώρα αναδύονται εκρηκτικά. Να έχετε υπόψη, πως θα θυμώνετε ευκολότερα τώρα.

zodia-taro-45

ζώδια σκορπιός

Η αλλαγή ρουτίνας, σας ωφελεί αυτή την εβδομάδα. Την Κυριακή 24 Ιουλίου, η Αφροδίτη στον Καρκίνο στον Οίκο των ταξιδιών και της περιπέτειας, τετραγωνίζει τον Δία στον Κριό στον Οίκο της δουλειάς και της καθημερινής ρουτίνας. Σήμερα μπορεί να βρείτε έναν τρόπο να προσθέσετε περισσότερη διασκέδαση στη ζωή σας. Γι’ αυτό μπορεί να αναδιοργανώσετε το πρόγραμμά σας ώστε να τελειώσετε νωρίτερα τη δουλειά για να έχετε χρόνο να ασχοληθείτε με κάτι ευχάριστο. Μπορεί επίσης να κάνετε κράτηση για διακοπές μεγάλης διάρκειας …αργότερα μέσα στη χρονιά.

Σήμερα παραδοθείτε στα όνειρά σας για ελευθερία. Την Τρίτη 26 Ιουλίου, ο Ερμής στον Λέοντα στον Οίκο της καριέρας σας τετραγωνίζει τον Άρη στον Ταύρο στον Οίκο των συνεργασιών σας. Σήμερα θα κάνετε εύκολα, ένα σωστό ξεκίνημα. Ο υπόλοιπος κόσμος φαίνεται να θέλει να πάει προς τη λάθος κατεύθυνση. Κάποιος μπορεί να τσακωθεί μαζί σας για να υπερασπιστεί το δικαίωμά του να πάει όπου θέλει. Είστε καλοί στο να αγωνίζεστε για τις πεποιθήσεις σας, αλλά τώρα θα αφήσετε τους άλλους να ακολουθήσουν αυτό που θέλει η καρδιά τους – ακόμα κι αν αυτό σημαίνει ότι κατευθύνονται στο γκρεμό.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

μελλοντολόγος

ζώδια Εβδομάδας 24-30/07 τοξότης

Θα έχετε την τάση να κάνετε υπερβολές, αυτή την εβδομάδα. Την Κυριακή 24 Ιουλίου, η Αφροδίτη στον Καρκίνο στον Οίκο της οικειότητας τετραγωνίζει τον Δία στον Κριό στον Οίκο του ρομαντισμού και της ανάληψης ρίσκου. Κατά καιρούς έχετε την τάση να κάνετε την υπέρβαση, όμως τώρα είστε πραγματικά έτοιμοι να επιδοθείτε σε κάτι απολαυστικό. Με το ταίρι σας μπορεί να περάσετε μια ρομαντική μέρα μαζί. Αν πρόκειται να βγείτε ένα πρώτο ραντεβού, μπορεί να περάσετε από τον καφέ στο δείπνο… στο πρωινό της επόμενης μέρας.

Την Τρίτη 26 Ιουλίου, ο Ερμής στον Λέοντα στον Οίκο της γνώσης τετραγωνίζει τον Άρη στον Ταύρο στον Οίκο της δουλειάς και των συναδέλφων σας. Μπορεί να χάσετε την υπομονή σας καθώς προσπαθείτε να εκπαιδεύσετε κάποιον. Ξαφνικά ανακαλύπτετε ότι πρέπει να υπερασπιστείτε τις ιδέες και τα «πιστεύω» σας. Τα φιλικά σας πειράγματα, μπορεί να ξεφύγουν από τον έλεγχο σήμερα… και να προσγειωθείτε σε εμπόλεμη ζώνη.

Διαβαστε επισης : Τσιγγάνικη Χαρτομαντεία 24-26/07 – Το Πεπρωμένο του Έρωτα

tarw-taro-xartomanteia

ζώδια αιγόκερως

Αυτή την εβδομάδα, μια σχέση σας δυναμώνει. Την Κυριακή 24 Ιουλίου, η Αφροδίτη στον Καρκίνο στον Οίκο των σχέσεων τετραγωνίζει τον Δία στον Κριό στον Οίκο του σπιτιού και της οικογένειας. Μπορεί σήμερα να συστήσετε την αγαπημένη ή τον αγαπημένο σας, στην οικογένειά σας… ή το καινούργιο σας ταίρι να σας συστήσει στους γονείς του. Αυτά είναι ξεκάθαρα σημάδια πως αυτή η σχέση προχωρά. Την Τρίτη 26 Ιουλίου, ο Ερμής στον Λέοντα στον Οίκο των πόρων τετραγωνίζει τον Άρη στον Ταύρο στον Οίκο της δημιουργικότητας.

Σήμερα, η τελειομανία σας, θα σας οδηγήσει στα πρόθυρα της αγανάκτησης και του εκνευρισμού. Ίσως πάλι να εργάζεστε σε ένα έργο και το έχετε βαρεθεί. Όμως εξαιτίας της απογοήτευσης και της ανυπομονησίας σας, θα είναι εύκολο να κάνετε ένα σημαντικό λάθος που δεν θα μπορεί να διορθωθεί. Γι’ αυτό μην βιάζεστε. Να είστε προσεκτικοί σε ό,τι αφορά ευαίσθητους χειρισμούς.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-tarw-zodia-19ζώδια Εβδομάδας 24-30/07 υδροχόος

Γίνεστε όλο και καλύτεροι αυτή την εβδομάδα. Την Κυριακή 24 Ιουλίου, η Αφροδίτη στον Καρκίνο στον Οίκο της υγείας και της ευημερίας, τετραγωνίζει τον Δία στον Κριό στον Οίκο των πληροφοριών σας. Μπορεί να «σκοντάψετε» σε μερικές από τις καλύτερες πληροφορίες για θέματα υγείας, που έχετε βρει ποτέ. Μπορεί να είναι μια ειδική βιταμίνη, ένας επαγγελματίας με μια μοναδική θεραπευτική τεχνική ή μια αλλαγή στη σκέψη σας για να κάνετε την υγεία σας προτεραιότητα στη ζωή σας. Σήμερα, θα ακολουθήσετε έναν καλύτερο δρόμο.

Την Τρίτη 26 Ιουλίου, ο Ερμής στον Λέοντα στον Οίκο των σχέσεων, τετραγωνίζει τον Άρη στον Ταύρο στον Οίκο του σπιτιού και της οικογένειας. Μπορεί να υπάρξει κάποια διαμάχη μεταξύ του/της συντρόφου σας και ενός μέλους της οικογένειάς σας. Αν αυτό συνεχιστεί, μπορεί να κλιμακωθεί και από τις δύο πλευρές (και ενδεχομένως να αφήσει πίσω του καμένη γη). Στην ιδανική περίπτωση, θα μπορούσατε να κρατήσετε χωριστά τα αντιμαχόμενα μέρη. Αν αυτό δεν είναι εφικτό, μπορείτε να κουβαλάτε ωτοασπίδες μαζί σας, σε κάθε οικογενειακή συνάντηση.

Διαβαστε επισης : Τσιγγάνικη Χαρτομαντεία 24-26/07 – Το Πεπρωμένο του Έρωτα

zodia-zvdia-75

ζώδια ιχθύες

Αυτή η εβδομάδα είναι διασκεδαστική… με οποιοδήποτε κόστος. Την Κυριακή 24 Ιουλίου, η Αφροδίτη στον Καρκίνο στον Οίκο του ρομαντισμού και της διασκέδασης τετραγωνίζει τον Δία στον Κριό στον Οίκο των δαπανών σας. Θα ρισκάρετε, για να προσφέρετε στο ταίρι σας μια εντυπωσιακή εμπειρία. Μπορεί να αγοράσετε εισιτήρια για μια ζωντανή θεατρική παράσταση ή να κάνετε κράτηση στο καλύτερο εστιατόριο της πόλης.

Σήμερα, ξεχάστε τον προϋπολογισμό και απλώς διασκεδάστε. Την Τρίτη 26 Ιουλίου, ο Ερμής στον Λέοντα στον Οίκο της δουλειάς και της ρουτίνας, τετραγωνίζει τον Άρη στον Ταύρο στον Οίκο της γραφειοκρατίας και των συμβολαίων. Σήμερα βιάζεστε. Αν προσπαθήσετε να ξεσπάσετε στην εργασία σας, θα ήταν πολύ εύκολο να μην συμπληρώσετε σωστά μια αίτηση, να στείλετε μια σύμβαση σε λάθος άτομο ή να υπογράψετε κάτι που δεν έχετε διαβάσει καλά. Το γρήγορο, δεν σημαίνει πάντα αποτελεσματικό. Πάρτε το χρόνο σας όταν ασχολείστε με θέματα γραφειοκρατίας σήμερα.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

astrologia-provlepseis-44