Ζώδια Εβδομάδας 24-30/10 – Αυτό που θέλετε να ζήσετε

imerisies-21214

Ζώδια Εβδομάδας 24-30/10 . Β΄.

ζώδια Εβδομάδας 24-30/10 ζυγός .

Αυτή την εβδομάδα ο δρόμος μπροστά, είναι λίγο ανώμαλος. Θα πρέπει να κάνετε κάποιους συμβιβασμούς για να ισορροπήσετε την ενέργεια. Την Κυριακή 24 Οκτωβρίου, ο Ερμής στον Ζυγό στον Οίκο της αυτοπεποίθησης, κάνει χιαστί με τον Ουρανό στον Οίκο των πόρων. Μπορεί να είστε έτοιμοι να ζητήσετε αύξηση ή βοήθεια για ένα έργο. Δυστυχώς όμως σήμερα, δεν υπάρχει συγχρονισμός. Θα ζητήσετε 100 και ίσως πάρετε 40. Θα ζητήσετε βοήθεια και θα σας πούνε πως μπορείτε να το κάνετε μόνοι σας. Φυλάξτε τα αιτήματά σας για μια άλλη μέρα.

Τη Δευτέρα 25 Οκτωβρίου ο Ήλιος στον Σκορπιό, στον Οίκο της ιδιοκτησίας κάνει χιαστί με τον Βόρειο Δεσμό στον Οίκο των συμβολαίων. Χρειάζονται περισσότερες προσαρμογές σήμερα, καθώς προσπαθείτε να υπογράψετε μια σύμβαση ή να διαπραγματευτείτε μερικά σημαντικά σημεία. Μια λύση που θα ευνοεί και τα δύο μέρη είναι δυνατή, αλλά μόνο με αρκετή προσπάθεια. Είστε όμως από τη φύση σας διαπραγματευτές, επομένως αν κάποιος μπορεί να το κάνει.. είστε εσείς.

zodia-taro-45

ζώδια Εβδομάδας 24-30/10 σκορπιός

Αυτή την εβδομάδα, σκεφτείτε αυτό που θέλετε να ζήσετε. Θα μπορούσε να σας αποφέρει απροσδόκητα κέρδη.

Την Κυριακή 24 Οκτωβρίου, ο Ερμής στον Ζυγό, στον Οίκο της ανάκαμψης κάνει χιαστί με τον Ουρανό στον Οίκο των σχέσεων. Μπορεί να θελήσετε να πάρετε ρεπό για να ξεκουραστείτε, όμως το ταίρι σας έχει μια λίστα έτοιμη, με πράγματα που θέλει να κάνετε. Πρέπει να υπάρξει συμβιβασμός ανάμεσά σας. Ίσως μπορέσετε να βρείτε έναν τρόπο να αναθέσετε ορισμένες από αυτές τις ευθύνες σε κάποιον άλλο, τουλάχιστον προσωρινά.

Τη Δευτέρα 25 Οκτωβρίου, ο Ήλιος στον Σκορπιό (χρόνια πολλά!) στον Οίκο της αυτοπεποίθησης, κάνει χιαστί με το Β. Δεσμό στον Οίκο των πόρων σας. Θέλετε να κάνετε ένα τρομερό πάρτι γενεθλίων, αλλά δεν το αντέχετε οικονομικά. Μπορείτε να ζητήσετε από τους φίλους και την οικογένειά σας να μην σας πάρουν δώρα και να συνεισφέρουν στο πάρτι σας.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zvdia-22

ζώδια Εβδομάδας 24-30/10 τοξότης

Αυτή την εβδομάδα, ίσως χρειαστεί να αλλάξετε κατεύθυνση. Ευτυχώς, αυτό είναι κάτι στο οποίο είστε αρκετά καλοί.

Η εβδομάδα ξεκινά την Κυριακή 24 Οκτωβρίου, με τον Ερμή στον Ζυγό, στον Οίκο των φίλων να κάνει χιαστί με τον Ουρανό στον επαγγελματικό σας Οίκο. Σήμερα, έχετε κάποια προβλήματα προγραμματισμού. Ίσως προσπαθείτε να ισορροπήσετε την επιθυμία να δείτε τους φίλους σας… με μια επαγγελματική υποχρέωση, που πρέπει να ολοκληρωθεί. Ζητήστε από κάποιον να σας βοηθήσει και θα μπορέσετε να βρείτε τη χρυσή τομή ανάμεσα στις εργασιακές υποχρεώσεις και τις ευχάριστες δραστηριότητες.

Τη Δευτέρα, 25 Οκτωβρίου, ο Ήλιος στον Σκορπιό, στον Οίκο της ξεκούρασης και της ανάρρωσης, κάνει χιαστί με το Β. Δεσμό στον Οίκο των σχέσεων. Μπορεί να είστε αρκετά αναβλητικοί σήμερα κι αυτό να οφείλεται στην κούραση σας. Αυτό που πραγματικά χρειάζεστε είναι ένα ρεπό απ’ τη δουλειά, για να φορτίσετε τις μπαταρίες σας για την αυριανή μέρα. Σκεφτείτε να πάρετε μια μέρα άδεια για να φροντίσετε τον εαυτό σας.

Διαβαστε επισης : Λενορμαν χαρτομαντεία  23-25/10 Λόγια αγάπης από άντρα – Ειδήσεις από μακριά

zodia-zvdia-75

ζώδια αιγόκερως

Αυτή την εβδομάδα, τα πράγματα μπορεί να δυσκολέψουν. Ευτυχώς όμως, είστε καλοί με τα δύσκολα.

Την Κυριακή 24 Οκτωβρίου, ο Ερμής στον Ζυγό, στον Οίκο της καριέρας, κάνει χιαστί με τον Ουρανό στον Οίκο της απόλαυσης. Θα είστε αναποφάσιστοι μεταξύ δουλειάς και διασκέδασης. Αν μείνετε σπίτι θα σκέφτεστε όλη μέρα τη δουλειά σας. Αν πάτε στη δουλειά… θα περάσετε την ημέρα επιθυμώντας να βρισκόσασταν αλλού. Προσπαθήστε να βρείτε μια μέση λύση.

Τη Δευτέρα 25 Οκτωβρίου, ο Ήλιος στον Σκορπιό στον Οίκο της κοινότητας κάνει χιαστί με τον Β. Δεσμό στον Οίκο της καθημερινότητας. Σήμερα, μπορεί να είστε απογοητευμένοι με τους γείτονές σας ή τις ανέσεις της γειτονιάς σας. Μπορεί να ενοχληθείτε που δεν υπάρχουν πεζοδρόμια ή που πρέπει να μετακινήσετε το αυτοκίνητό σας, επειδή έρχονται οι οδοκαθαριστές. Το Σύμπαν ξέρει ότι δεν φαντάζεστε κάτι καλύτερο! Αυτό όμως παύει να ισχύει, αν σας εκνευρίσουν.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

xartomanteia

ζώδια υδροχόος

Αυτή την εβδομάδα, ίσως χρειαστεί να αλλάξετε κατεύθυνση. Όταν φτάσετε σε μια διασταύρωση, επιλέξτε μια νέα κατεύθυνση.

Η εβδομάδα ξεκινά την Κυριακή 24 Οκτωβρίου, με τον Ερμή στον Ζυγό, στον Οίκο της γνώσης να κάνει χιαστί με τον Ουρανό στον Οίκο του σπιτιού και της οικογένειας. Σήμερα θα βρεθείτε σε έντονη διαμάχη με κάποιον, για θέματα πολιτικής, αθλητισμού ή προσωπικών φιλοσοφιών. Αποφύγετε να τσιμπήσετε το δόλωμα και απλώς υποχωρήστε… παρόλο που μπορείτε να σκεφτείτε ένα σωρό πράγματα για να εκμηδενίσετε το επιχείρημά του.

Τη Δευτέρα 25 Οκτωβρίου, ο Ήλιος στον Σκορπιό, στον Οίκο της καριέρας κάνει χιαστί με τον Β. Δεσμό στον Οίκο της δημιουργικότητας. Μια ιδέα που παρουσιάζετε στο συμβούλιο της εταιρίας, πιθανόν να απορριφθεί από τον διευθυντή. Οι άνθρωποι δεν αναζητούν σήμερα την καινοτομία. Γι’ αυτό καλύτερα αφήστε τους, να ακολουθήσουν τις καθιερωμένες τακτικές τους.

Διαβαστε επισης : Λενορμαν χαρτομαντεία  23-25/10 Λόγια αγάπης από άντρα – Ειδήσεις από μακριά

zwdia-taro-astra

ζώδια ιχθύες

Αυτή την εβδομάδα, όλα είναι ρευστά και συνεχώς αλλάζουν. Ευτυχώς όμως είστε καλοί κολυμβητές.

Η εβδομάδα ξεκινά την Κυριακή 24 Οκτωβρίου, με τον Ερμή στον Ζυγό στον Οίκο των πόρων να κάνει χιαστί με τον Ουρανό στον Οίκο της επικοινωνίας. Μπορεί να αντιμετωπίσετε προκλήσεις, αν ζητήσετε από άλλους να υποστηρίξουν την επιχείρησή σας ή να λάβουν βοήθεια από μια εταιρεία. Επιλέξτε τις μάχες σας προσεκτικά, καθώς δεν θα λυθούν πολλά, σήμερα.

Τη Δευτέρα 25 Οκτωβρίου, ο ήλιος στον Σκορπιό, στον Οίκο της γνώσης, κάνει χιαστί με τον Β. Δεσμό στον Οίκο του σπιτιού και της οικογένειας. Σήμερα, μπορεί να αμφισβητήσετε μια οικογενειακή παράδοση που αφορά τα οικονομικά ή την καριέρα σας. Αυτός είναι ένας τομέας, όπου οι συμβιβασμοί θα είναι δύσκολοι. Για να αποφύγετε έναν καβγά, δεν θα συζητήσετε τα σχέδιά σας.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-astra-tarot