Ζώδια Εβδομάδας 25/09 – 01/10 Καυτό ανυπέρβλητο πάθος

imerisies-provlepseis-zodia-savvato-7-6

Ζώδια Εβδομάδας 25/09 – 01/10 Β’.

ζώδια Εβδομάδας 25/09 – 01/10 ζυγός .

Γίνεται ένα καινούργιο ξεκίνημα αυτή την εβδομάδα. Την Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου, η Αφροδίτη στην Παρθένο στον Οίκο της ψυχικής σας ικανότητας τριγωνίζει τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω. Υπάρχει επίσης μια νέα σελήνη στο δικό σας ζώδιο, που σηματοδοτεί την αρχή του σεληνιακού σας έτους. Τις επόμενες τέσσερις εβδομάδες, ασχοληθείτε με νέα πράγματα. Γνωρίστε νέους ανθρώπους, δοκιμάστε ένα καινούργιο χόμπι, νέα φαγητά, ακόμη και μια νέα διαδρομή για τη δουλειά. Με όσο περισσότερα πράγματα ασχοληθείτε, τόσο μεγαλύτερες θα είναι οι απολαβές σας στη διάρκεια αυτής της σεληνιακής χρονιάς.

Τη Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου, ο ανάδρομος Ερμής ενώνεται με την Αφροδίτη στην Παρθένο στον Οίκο της πνευματικότητάς σας. Αυτή είναι μια υπέροχη μέρα για να ασχοληθείτε με λίγη μαγεία. Αν θέλετε να προσελκύσετε περισσότερη ευημερία, μπορείτε να βάλετε μια πρέζα κανέλα κάτω από το χαλάκι σας. Αν θέλετε να προσελκύσετε τον έρωτα, μπορείτε να κάψετε θυμίαμα βανίλιας και να κάνετε μια ευχή. Αναζητήστε τρόπους για να «υφάνετε» λίγη μαγεία στην καθημερινότητα και στη ρουτίνα σας.

zodia-taro-45

ζώδια σκορπιός

Αυτή την εβδομάδα, λαμβάνετε μηνύματα από το Σύμπαν. Την Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου, η Αφροδίτη στην Παρθένο στον Οίκο της φιλίας τριγωνίζει τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω. Μπορεί να νιώθετε αρκετά συναισθηματικοί σήμερα, ειδικά για ένα θέμα που προέκυψε με έναν στενό φίλο – αλλά ως συνήθως, δεν το δείχνετε. Αυτή δεν είναι καλή όψη για να κρατήσετε μέσα σας τη στενοχώρια, επειδή αυτό το άτομο μπορεί να μην ξέρει καν ότι σας πρόσβαλε. Γι’ αυτό σήμερα μπορείτε να του ανοιχτείτε και να του πείτε πώς νιώθετε.

Τη Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου, ο ανάδρομος Ερμής ενώνεται με την Αφροδίτη στην Παρθένο στον Οίκο της κοινότητάς σας. Πιθανόν σήμερα, κάποιος να προσπαθεί να επανορθώσει. Σήμερα, η ενέργεια είναι πολύ πιο ανάλαφρη, επομένως ήρθε η ώρα να αφήσετε τα περασμένα να ξεχαστούν. Μπορείτε να εγκαταλείψετε το άγχος που σας πνίγει. Αυτή είναι μια καλή στιγμή για να φιλιώσετε και να φτιάξετε.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-provlepseis-01

ζώδια Εβδομάδας 25/09 – 01/10 τοξότης

Αυτή την εβδομάδα μια ενοχλητική περίοδος, τελειώνει καλά. Την Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου, η Αφροδίτη στην Παρθένο στον Οίκο της φήμης και της δημοτικότητάς σας τριγωνίζει τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω. Μπορεί να δείτε κάτι στο Διαδίκτυο που θα σας κεντρίσει το ενδιαφέρον και στη συνέχεια, θα μπείτε στο «τρυπάκι» να εντρυφήσετε περισσότερο στο θέμα. Σύντομα θα ξέρετε αρκετά για να γράψετε το δικό σας βιβλίο για το θέμα. Είστε σφουγγάρι πληροφόρησης σήμερα.

Τη Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου, ο ανάδρομος Ερμής ενώνεται με την Αφροδίτη στην Παρθένο στον Οίκο της καριέρας σας. Μπορεί να λάβετε κάποια θετικά σχόλια για τη δουλειά σας. Ένας πελάτης ίσως γράψει εγκωμιαστικά σχόλια για την δουλειά σας ή ο προϊστάμενός σας θελήσει να σας κάνει ένα κομπλιμέντο. Σήμερα, θα λάβετε την αναγνώριση και την υποστήριξη από τους συναδέλφους σας.

Διαβαστε επισης : Τσιγγάνικη Χαρτομαντεία 25-27/09 – Το Πεπρωμένο του Έρωτα.

zwdia Maketa BUDDHA-8065

ζώδια αιγόκερως

Η σκληρή δουλειά σας, αποδίδει καρπούς αυτή την εβδομάδα. Την Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου, η Αφροδίτη στην Παρθένο στον Οίκο της εκπαίδευσης τριγωνίζει τον Πλούτωνα στο δικό σας ζώδιο. Αν σπουδάζετε, μπορεί να αγχωθείτε επειδή πλησιάζουν οι προθεσμίες και δεν έχετε τελειώσει ακόμη με ένα εξάμηνο ή με την προετοιμασία ενός τεστ. Ομοίως, αν έχετε παιδιά στο σχολείο, ίσως τα βοηθήσετε να ετοιμαστούν. Βρίσκεστε σε διαρκή τρέξιμο. Ενημερώστε με τον τρόπο σας τους άλλους, να μην μπουν εμπόδιο στο δρόμο σας σήμερα.

Τη Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου, ο ανάδρομος Ερμής ενώνεται με την Αφροδίτη στην Παρθένο στον Οίκο των ταξιδιών σας. Νιώθετε καλύτερα σήμερα, ειδικά αν κάνετε σχέδια για ένα ταξίδι. Κάποιος μπορεί να σας προσκαλέσει σε ένα ταξίδι στο εγγύς μέλλον και πιθανότατα εξετάζετε ήδη κρατήσεις αεροπορικών εισιτηρίων.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

dream

ζώδια Εβδομάδας 25/09 – 01/10 υδροχόος

Αυτή την εβδομάδα, υπάρχουν ευκαιρίες για εσάς. Την Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου, η Αφροδίτη στην Παρθένο στον Οίκο της οικειότητας τριγωνίζει τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω. Εσείς και το ταίρι σας μπορεί να μπερδευτείτε σε μια συναισθηματική συζήτηση που θα «ζεσταθεί» επικίνδυνα. Μπορεί να διατηρήσετε μια ανάλαφρη παιχνιδιάρικη ατμόσφαιρα στην αρχή και να καταλήξετε σε καυτό ανυπέρβλητο πάθος μέχρι το τέλος της ημέρας.

Τη Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου, ο ανάδρομος Ερμής ενώνεται με την Αφροδίτη. Αν δεν επανορθώσατε χθες, τώρα έχετε την ευκαιρία να αφήσετε πίσω σας το παρελθόν και να κάνετε μια νέα αρχή. Αυτή είναι μια καλή στιγμή για μικρές ρομαντικές χειρονομίες που θα ενθουσιάσουν το ταίρι σας… όπως ένα δωράκι ή ένα ερωτικό σημείωμα.

Διαβαστε επισης : Τσιγγάνικη Χαρτομαντεία 25-27/09 – Το Πεπρωμένο του Έρωτα.

zwdia-taro-astra

ζώδια ιχθύες

Αυτή την εβδομάδα, λαμβάνετε υποστήριξη από πολλές πηγές. Την Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου, η Αφροδίτη στην Παρθένο στον Οίκο των σχέσεων τριγωνίζει τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω. Ένα μικρό θέμα ανάμεσα σε εσάς και τον αγαπημένο ή την αγαπημένη σας, θα μετατραπεί σε μεγάλο πονοκέφαλο. Οι δουλειές του σπιτιού μπορεί να αποτελέσουν μήλο της έριδος σήμερα και θα τσακωθείτε για το ποιος πρέπει να πλύνει τα πιάτα. Αν θέλετε να ξεπεράσετε την ακαταστασία, ίσως χρειαστεί να χωρίσετε τις δουλειές.

Τη Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου, ο ανάδρομος Ερμής ενώνεται με την Αφροδίτη και είστε πιο ισορροπημένοι σήμερα, τόσο συναισθηματικά όσο και σωματικά. Είναι σαν η χθεσινή ακραία ενέργεια… να έχει πλέον διαλυθεί. Μερικές φορές είστε σαν ένα ενεργειακό σφουγγάρι που μαζεύει πολλούς κραδασμούς, αλλά τώρα μπορείτε να απελευθερώσετε αυτή την ενέργεια στο Σύμπαν.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-zodia-098