Ζώδια Εβδομάδας 25-31/07 – Ρομαντικές προθέσεις που θα αποκαλυφθούν

erwtikes-25314

Ζώδια Εβδομάδας 25-31/07 .

ζώδια Εβδομάδας 25-31/07 ζυγός .

Αφού συλλέξετε τις πληροφορίες που χρειάζεστε αυτήν την εβδομάδα, επωφελείστε εργαζόμενοι στα παρασκήνια.

Την Κυριακή, 25 Ιουλίου ο Ερμής στον Καρκίνο, κάνει αντίθεση με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω στον οίκο των κεκτημένων σας. Σαν δομικός μηχανικός, μπορείτε να δημιουργήσετε μια ισχυρή βάση για τη δημιουργία της επιτυχίας που θέλετε. Σχεδιάστε τώρα να ξεκινήσετε μια επιχείρηση ή την καριέρα σας. Θα δημιουργήσετε ένα βιογραφικό, ένα επιχειρηματικό σχέδιο ή έναν ιστότοπο για να ανακοινώσετε στον κόσμο τη νέα σας επιχείρηση.

zodia-taro-45

Την Τρίτη 27 Ιουλίου, ο Ερμής μπαίνει στο ζώδιο του Λέοντα και αρχίζει να ταξιδεύει μέσα από τον οίκο της φιλίας. Τώρα θα σχηματίσει όψη χιαστί με τον Δία στον Ιχθύες στον οίκο του σχεδιασμού. Να είστε ευέλικτοι με σχέδια που περιλαμβάνουν φίλους. Σήμερα υπάρχουν προκλήσεις με χρονοδιαγράμματα και ημερομηνίες. Είναι πιθανό να χάσετε το αεροπλάνο, να μην προλάβετε το τρένο ή να εμφανιστείτε σε λάθος καφενείο. Βεβαιωθείτε ότι έχετε μαζί σας αριθμούς τηλεφώνου και το φορτιστή του τηλεφώνου σας.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

chartomantia-098

ζώδια Εβδομάδας 25-31/07 σκορπιός

Ένα οικονομικό απροσδόκητο θα συμβεί. Αυτή την εβδομάδα, είναι ευκαιρία να πληρωθείτε «χοντρά».

Την Κυριακή 25 Ιουλίου ο Ερμής στον Καρκίνο, στον οίκο της γνώση, κάνει αντίθεση με τον Πλούτωνα στον οίκο της επικοινωνίας. Σας αρέσει να γνωρίζετε την αλήθεια κι αυτός ο συνδυασμός μπορεί να σας αποκαλύψει ό, τι θέλετε να μάθετε. Οι άνθρωποι θα σας εξομολογηθούν τα μυστικά τους. Επίσης θα βρείτε νόημα στις δικές σας ενέργειες. Σήμερα, ο εσωτερικός σας κόσμος αποκαλύπτει αυτό που σας ενδιαφέρει.

Την Τρίτη 27 Ιουλίου, ο Ερμής μπαίνει στο ζώδιο του Λέοντα και αρχίζει να ταξιδεύει στον οίκο της καριέρας σας. Τώρα θα σχηματίσει όψη χιαστί με τον Δία στους Ιχθύες στον οίκο της διασκέδασης. Αυτή η ενέργεια θα σας κάνει να νιώσετε αποκλεισμένοι από τις ευχάριστες πτυχές της εργασίας σας. Αυτή είναι η κατάλληλη στιγμή να μιλήσετε με τον επόπτη σας σχετικά με νέα πρότζεκτ ή να αναζητήσετε αγγελίες για καλύτερη θέση εργασίας.

δωρεάν-προβλέψεις

ζώδια Εβδομάδας 25-31/07 τοξότης

Αυτή την εβδομάδα, από μαθητής γίνεστε δάσκαλος. Κάποιος χρειάζεται τη σοφία σας.

Την Κυριακή 25 Ιουλίου ο Ερμής στον Καρκίνο, στον οίκο των πόρων σας, κάνει αντίθεση με τον Πλούτωνα στον οίκο των χρημάτων. Σήμερα, θα κάνετε μια σημαντική ανακάλυψη και θα κατανοήσετε καλύτερα τον τρόπο που θα πετύχετε έναν οικονομικό σας στόχο. Μπορεί ξαφνικά να αναθεωρήσετε και να επανεξετάσετε τα οικονομικά σας. Μπορεί να λάβετε έναν όρκο λιτότητας μέχρι να εξοφληθούν τα χρέη σας. Θα εστιάσετε την ενέργειά σας στην επιτυχία της καριέρας σας. Ξεσκονίστε τα παπούτσια σας, Τοξότη και τρέξτε στα μεγάλα πρωταθλήματα!

Την Τρίτη 27 Ιουλίου, ο Ερμής μπαίνει στο ζώδιο του Λέοντα και αρχίζει να ταξιδεύει μέσα από τον οίκο της γνώσης. Θα σχηματίσει τώρα όψη χιαστί με τον Δία στους Ιχθύες στον οίκο του σπιτιού και της οικογένειας. Μπορεί να νιώθετε πως δεν λαμβάνετε την πλήρη υποστήριξη της οικογένειάς σας για τα νέα οικονομικά ή επαγγελματικά σας σχέδια. Μπορεί να σας προειδοποιήσουν ότι ο δρόμος που παίρνετε είναι επικίνδυνος ή πως δεν πιστεύουν ότι έχετε τα «κότσια» να το κάνετε. Δείχνουν αυξημένο φόβο και ανησυχία. Δεν είναι απαραίτητο να συμμετάσχετε σ’ αυτήν τη ρητορική.

Διαβαστε επισης : Οι Ρούνοι δείχνουν το μέλλον για την αγάπη μέσα στο καλοκαίρι

zodia-zwdia-9988

ζώδια αιγόκερως

Αυτή την εβδομάδα, η ολοκλήρωση των απαραίτητων εγγράφων φέρνει μια ευκαιρία. Μην αφήσετε την τελειομανία σας να σας συγκρατήσει.

Την Κυριακή 25 Ιουλίου ο Ερμής στον Καρκίνο, στον οίκο των σχέσεων κάνει αντίθεση με τον Πλούτωνα στον οίκο της εμπιστοσύνης. Μια σχέση αγάπης είναι διαθέσιμη, αλλά μπορεί να δυσκολεύεστε να κάνετε το πρώτο βήμα. Αυτή είναι μια υπέροχη μέρα για να συνδεθείτε… όμως προτιμάτε να κάνετε οτιδήποτε άλλο! Ακούστε τις συμβουλές κάποιου φίλου αναφορικά με τις σχέσεις ή αφήστε τον να σας κλείσει ένα ερωτικό ραντεβού. Υπάρχουν ευκαιρίες σήμερα.

Την Τρίτη 27 Ιουλίου, ο Ερμής μπαίνει στο Λέοντα και αρχίζει να ταξιδεύει μέσα από τον οίκο των πόρων σας. Τώρα θα σχηματίσει όψη χιαστί με τον Δία στους Ιχθύες στον οίκο των συμβολαίων σας. Θα υπάρξουν κάποιες ταλαιπωρίες σήμερα στις υπογραφές συμβολαίων. Θα χρειαστούν διαπραγματεύσεις και σίγουρα θα πρέπει να γίνουν ορισμένοι συμβιβασμοί για να πετύχετε αυτό που θέλετε. Αν μπορείτε να αναβάλλετε τις υπογραφές, κάντε το γιατί θα υπάρξουν πιο ευοίωνες μέρες στο μέλλον!

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-66

ζώδια υδροχόος

Μια πιθανή συνεργασία θα οδηγήσει σε μεγάλα οφέλη. Αυτήν την εβδομάδα, μπορείτε να πετύχετε μια συμφωνία.

Την Κυριακή 25 Ιουλίου, ο Ερμής στον Καρκίνο, στον οίκο της εργασίας, κάνει αντίθεση με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω στον οίκο των κρυφών ταλέντων σας. Η επιτυχία προέρχεται από μικρά δομικά στοιχεία που στοιβάζονται το ένα πάνω από το άλλο. Εσκεμμένες πρακτικές σας προσφέρουν εμπειρογνωμοσύνη και επιτυχία. Σήμερα, δουλέψτε πίσω από τα παρασκήνια πάνω σε κάτι που σας παρακινεί, όπως μουσική, τέχνη ή συγγραφή, ακόμα κι αν είναι μόνο για λίγα λεπτά. Τα μικρά βότσαλα μπορούν να κάνουν ένα βουνό.

Την Τρίτη 27 Ιουλίου, ο Ερμής μπαίνει στο Λέοντα και αρχίζει να ταξιδεύει μέσα από τον οίκο των σχέσεών σας. Θα σχηματίσει όψη χιαστί με τον Δία στους Ιχθύες στον οίκο των χρημάτων σας. Με το ταίρι σας θα διαπιστώσετε ότι ενώ συμφωνείτε στα περισσότερα πράγματα…. σήμερα μπορεί να υπάρξει σύγκρουση σχετικά με τα έξοδά σας. Μπορεί να έχετε διαφορετικά επίπεδα ανοχής κινδύνου ή διαφορετικούς οικονομικούς στόχους. Θα ήταν χρήσιμο να βρείτε κάποιο κοινό έδαφος. Και θα χρειαστεί να συμβιβαστείτε.

Διαβαστε επισης : Οι Ρούνοι δείχνουν το μέλλον για την αγάπη μέσα στο καλοκαίρι

tarw-taro-xartomanteia

ζώδια ιχθύες

Κάποιες ρομαντικές προθέσεις θα αποκαλυφθούν. Αυτή την εβδομάδα, είστε το αντικείμενο του θαυμασμού, για κάποιον.

Την Κυριακή 25 Ιουλίου ο Ερμής στον Καρκίνο, στον οίκο της ευχαρίστησης, κάνει αντίθεση με τον έντονο Πλούτωνα στον Αιγόκερω στον οίκο της φιλίας. Σήμερα ένας φίλος ίσως γίνει κάτι πολύ…. πολύ περισσότερο! Μπορεί να ξεκινήσει αθώα με μια αγκαλιά και να προχωρήσει γρήγορα έξω από τη ζώνη της φιλίας. Αν ψάχνετε για έρωτα, αυτή είναι μια εξαιρετική μέρα για να δημοσιεύσετε το διαδικτυακό σας προφίλ.

Την Τρίτη 27 Ιουλίου, ο Ερμής μπαίνει στο Λέοντα και αρχίζει να ταξιδεύει στον οίκο της εργασίας σας. Θα σχηματίσει όψη χιαστί με τον Δία στο δικό σας ζώδιο. Είστε αναβλητικοί για δύο λόγους: Η δουλειά σας είναι πολύ δύσκολη.. ή πολύ βαρετή. Σήμερα, θα νιώθετε αρκετά βαριεστημένοι. Είναι όμως καλή μέρα για να βρείτε τρόπους να αναθέσετε σε άλλους τη δουλειά σας, για να απλοποιήσετε ή για να απαλλαχτείτε από μια δουλειά, που δεν σας ενδιαφέρει πλέον.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

dream