Ζώδια Εβδομάδας 25 – 31/12 Η αγάπη θα ανθίσει ανάμεσά σας

zwdia-shmera-erwtikes-201014

Ζώδια Εβδομάδας 25 – 31/12 Β’ .

ζώδια Εβδομάδας 25 – 31/12 ζυγός .

Αυτή την εβδομάδα, θα εμβαθύνετε για να βρείτε την αλήθεια. Την Τρίτη 27 Δεκεμβρίου, η Αφροδίτη στον Αιγόκερω στον Οίκο της οικογένειας, κάνει ένα ημι- εξάγωνο με τον Κρόνο στον Υδροχόο στον Οίκο των παιδιών και των μικρότερων συγγενών σας. Επομένως η εστίαση θα είναι στα παιδιά. Μπορεί να επισκεφτείτε τα παιδιά της ευρύτερης οικογένειάς σας. Ίσως να βοηθήσετε μια συγγενή που είναι έγκυος ή έχει γεννήσει πρόσφατα.

Σήμερα, βρίσκεστε τριγυρισμένοι από τη νεότερη γενιά. Την Τετάρτη 28 Δεκεμβρίου, η Αφροδίτη κάνει εξάγωνο με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες στον Οίκο της υγείας και της ευεξίας. Ίσως βυθιστείτε στον ενσυνείδητο διαλογισμό, προσπαθώντας να ισορροπήσετε τα επτά τσάκρα σας ενώ ακούτε χαλαρωτική μουσική. Γενικά σήμερα… είστε συγκεντρωμένοι στον εσωτερικό σας κόσμο.

zodia-taro-45

ζώδια σκορπιός

Αυτή την εβδομάδα, κάνετε όλες τις σωστές ερωτήσεις. Την Τρίτη 27 Δεκεμβρίου, η Αφροδίτη στον Αιγόκερω στον Οίκο των αδελφών, κάνει ένα ημι-εξάγωνο με τον Κρόνο στον Υδροχόο στον Οίκο τους σπιτιού και της οικογένειάς σας. Μπορεί να έχετε προγραμματίσει μια συνάντηση με τ’ αδέλφια σας, όμως τα σχέδια πολύ εύκολα θα ανατραπούν σήμερα. Μπορεί να υπάρξουν καθυστερήσεις λόγω των διαφορετικών προγραμμάτων σας ή λόγω καιρού.

Σήμερα, η ευελιξία θα είναι το κλειδί. Την Τετάρτη 28 Δεκεμβρίου, η Αφροδίτη κάνει εξάγωνο με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες στον Οίκο του ρομαντισμού σας. Σήμερα, με το ταίρι σας μπορεί να κάνετε κάτι πραγματικά διασκεδαστικό. Μπορεί να είναι ένα μασάζ για ζευγάρια ή υδρομασάζ με ατμό στο χιόνι. Αν ψάχνετε για ρομαντισμό, μπορεί να βρείτε ένα ρομαντικό ταίρι… και η αγάπη που θα ανθίσει ανάμεσά σας, θα μοιάζει με ρομαντικό μυθιστόρημα.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-provlepseis-01

ζώδια Εβδομάδας 25 – 31/12 τοξότης

Αυτή την εβδομάδα, κρατάτε τα πράγματα σε ισορροπία. Την Τρίτη 27 Δεκεμβρίου, η Αφροδίτη στον Αιγόκερω στον Οίκο των δαπανών σας κάνει ένα ημι-εξάγωνο με τον Κρόνο στον Υδροχόο στον Οίκο των σχεδίων σας. Σήμερα, παλεύουν η καρδιά με τη λογική. Το μυαλό σας γνωρίζει ποιο είναι το όριο για τις δαπάνες σας, έχει μια ιδέα για τον προϋπολογισμό σας και ξέρει τι θέλετε να πετύχετε με την εξοικονόμηση χρημάτων. Η καρδιά σας όμως, μπορεί να χτυπά δυνατά για ένα υπέροχο ζευγάρι επώνυμων γυαλιών ηλίου ή ένα καταπληκτικό μπουφάν.

Σήμερα δυσκολεύεστε να παραμείνετε πιστοί στον προϋπολογισμό σας. Την Τετάρτη 28 Δεκεμβρίου, η Αφροδίτη κάνει εξάγωνο με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες στον Οίκο της κατοικίας σας. Πιθανόν ο καιρός έξω να δυσκολεύει οποιαδήποτε εξωτερική ενέργεια, με αποτέλεσμα να φωλιάσετε στο σπιτικό σας. Μπορεί να παρακολουθήσετε ταινίες κινουμένων σχεδίων με τα παιδιά σας ή να παίξετε ένα επιτραπέζιο με το ταίρι σας.

Διαβαστε επισης : Τσιγγάνικη Χαρτομαντεία 25-27/12 – Το Πεπρωμένο του Έρωτα .

zwdia Maketa BUDDHA-8065

ζώδια αιγόκερως

Αυτή την εβδομάδα, βρίσκεστε στο επίκεντρο. Την Τρίτη 27 Δεκεμβρίου, η Αφροδίτη στο δικό σας ζώδιο κάνει ημι-εξάγωνο με τον κυβερνήτη σας Κρόνο στον Υδροχόο στον Οίκο του υλικού σας κέρδους. Όλα γίνονται καλύτερα όταν παρακολουθείτε στενά τα χρήματά σας. Μπορεί μερικές φορές να αντισταθείτε στις λογιστικές αρχές, αλλά νιώθετε πάντα πιο προσγειωμένοι και πιο δυνατοί, όταν ξέρετε τι έχετε και τι χρειάζεστε. Σήμερα είναι μια καλή μέρα για να βάλετε σε τάξη τα οικονομικά σας. Την Τετάρτη 28 Δεκεμβρίου, η Αφροδίτη κάνει εξάγωνο με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες στον Οίκο της φαντασίας, των σεναρίων και της δημιουργικής γραφής.

Ίσως σήμερα πάρετε ένα στυλό στο χέρι και γράψετε μια μικρή ιστορία. Θα μπορούσατε να βρείτε έναν φίλο για να συνεργαστείτε σε ένα σενάριο. Μπορεί επίσης να συμπληρώνετε ένα ημερολόγιο που έχει γραπτές προτροπές που σας καθοδηγούν να εστιάσετε στην ευγνωμοσύνη όσων έχετε πετύχει. Σήμερα, καταθέτετε τις σκέψεις σας στο χαρτί!

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

δωρεάν-προβλέψεις

ζώδια Εβδομάδας 25 – 31/12 υδροχόος

Παίρνετε αυτό που θέλετε, αυτή την εβδομάδα. Την Τρίτη 27 Δεκεμβρίου, η Αφροδίτη στον Αιγόκερω κάνει ένα ημι-εξάγωνο με τον Κρόνο στο δικό σας ζώδιο και στον Οίκο της αυτοπεποίθησής σας. Σήμερα, μπορεί να είστε το άτομο που βρίσκεται στο κέντρο του δωματίου κρατώντας το μικρόφωνο. Μπορεί να νιώθετε απροετοίμαστοι αλλά είστε έτοιμοι για περιπέτεια και ενθουσιασμό. Αυτή η αυτοσχέδια παράσταση, μπορεί να συμβεί επειδή κάποιος άλλος δεν είναι διαθέσιμος! Και τώρα εναπόκειται σε εσάς να ανεβείτε στη σκηνή και να αναλάβετε το προβάδισμα.

Την Τετάρτη 28 Δεκεμβρίου, η Αφροδίτη κάνει εξάγωνο με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες στον Οίκο των οικονομικών σας. Σήμερα, αυτό που θέλετε φαίνεται πως είναι σε προσφορά. Θα βρείτε τα πάντα: από πουπουλένιο παλτό, μέχρι τσαντάκι επώνυμων σχεδιαστών. Μπορεί να βρείτε την ηλεκτρονική συσκευή που ψάχνετε σε χαμηλότερη τιμή από αυτή που περιμένατε. Και ενώ η πρόσθετη δαπάνη για αξεσουάρ θα ξεπεράσει τον προϋπολογισμό σας, μπορείτε να πραγματοποιήσετε μια επιθυμία σας σήμερα.

Διαβαστε επισης : Τσιγγάνικη Χαρτομαντεία 25-27/12 – Το Πεπρωμένο του Έρωτα .

zodia provlepseis

ζώδια ιχθύες

Είστε διαισθητικοί σχεδόν για τα πάντα, αυτή την εβδομάδα. Την Τρίτη 27 Δεκεμβρίου, η Αφροδίτη στον Αιγόκερω στον Οίκο της φιλίας κάνει ένα ημι-εξάγωνο με τον Κρόνο στον Υδροχόο στον Οίκο των φιλανθρωπικών σας προσπαθειών. Ίσως συμμετάσχετε σε μια τράπεζα τροφίμων ή στο μη κερδοσκοπικό κοινοτικό θέατρο στη γειτονιά σας. Αυτή είναι μια καλή μέρα για να προσφέρετε στην κοινότητα.

Την Τετάρτη 28 Δεκεμβρίου, η Αφροδίτη κάνει εξάγωνο με τον Ποσειδώνα στο δικό σας ζώδιο και στον Οίκο της φυσικής σας παρουσίας. Γυρίζουν πολλά κεφάλια στο πέρασμά σας σήμερα. Όλοι λένε πόσο ελκυστικοί φαίνεστε και πόσο υπέροχο είναι το ντύσιμό σας. Βάζετε τα δυνατά σας, γι’ αυτό θα μπορέσετε σήμερα να γνωρίσετε νέους φίλους. Αν ψάχνετε για αγάπη, αυτή είναι μια εξαιρετική στιγμή για να βγείτε ραντεβού, ακόμα κι αν μόλις ξεκινήσατε να επικοινωνείτε με το άτομο που σας ενδιαφέρει, μέσω μηνυμάτων.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-3-zodia