Ζώδια Εβδομάδας 26/06-02/07 Μάτια γεμάτα έρωτα

kerato-7-logoi-na-fugeis

Ζώδια Εβδομάδας 26/06-02/07 Β΄ .

ζώδια Εβδομάδας 26/06-02/07 ζυγός .

Αυτή την εβδομάδα, η αγάπη μπορεί να είναι ακριβώς μπροστά σας. Τη Δευτέρα 27 Ιουνίου, ο Άρης στον Κριό στον Οίκο των σχέσεων κάνει εξάγωνο με τον Κρόνο στον Υδροχόο. Μπορεί να συζητάτε μια επιχειρηματική ευκαιρία με έναν φίλο ή μία φίλη και να τον/την δείτε να σας κοιτάζει με μάτια γεμάτα έρωτα. Πιθανόν να θέλει η σχέση σας να ακολουθήσει διαφορετική κατεύθυνση. Ίσως να είστε ανοιχτοί σ’ αυτήν την αλλαγή κατεύθυνσης, γι’ αυτό προσέξτε σήμερα. Με την εμπλοκή του Κρόνου, τα «σήματα» θα μπορούσαν να είναι αρκετά διακριτικά.

Την Τρίτη 28 Ιουνίου, ο ήλιος στον Καρκίνο στον Οίκο της καριέρας σας, τετραγωνίζει τον Δία στον Κριό. Μπορεί να είστε υπεύθυνοι για μια συνάντηση σήμερα. Ο κόσμος σας θεωρεί ηγέτη. Εκμεταλλευτεί το για να ζητήσετε προαγωγή στη δουλειά. Μπορεί επίσης να λάβετε θετική αναγνώριση από άτομο εξουσίας. Αν είστε ιδιοκτήτης μιας επιχείρησης, μπορεί να έχετε μια επαγγελματική συνάντηση για να συζητήσετε κάποια σχέδια επέκτασης. Θα συγκεντρώσετε τα στελέχη σας για να σκιαγραφήσουν μια καμπάνια μάρκετινγκ.

zodia-taro-45

ζώδια σκορπιός

Αυτή την εβδομάδα, οι ικανότητές σας στην επίλυση προβλημάτων, είναι πολύ δυνατές. Τη Δευτέρα 27 Ιουνίου, ο Άρης στον Κριό στον Οίκο της εργασίας, κάνει εξάγωνο με τον Κρόνο στον Υδροχόο. Αυτή είναι μια εξαιρετική μέρα για να αντιμετωπίσετε δύσκολα έργα. Η εστίασή σας είναι έντονη και μπορείτε να λύσετε ένα πρόβλημα που σας ταλαιπωρούσε εδώ και καιρό. Μπορεί επίσης να βάλετε σε εφαρμογή έργα που καθυστερούσατε.

Την Τρίτη 28 Ιουνίου, ο ήλιος στον Καρκίνο στον Οίκο των ταξιδιών και της περιπέτειας τετραγωνίζουν τον Δία στον Κριό. Σήμερα, μπορεί να αγοράζετε ταξιδιωτικά εισιτήρια σε καλή τιμή, να ελέγχετε διαφορετικές κρουαζιέρες ή να κάνετε κάτι πραγματικά περιπετειώδες, όπως να σχεδιάζετε ένα ταξίδι με σακίδιο σε όλο τον κόσμο. Ίσως περάσει λίγος χρόνος μέχρι να ξεκινήσετε πραγματικά αυτό το ταξίδι, αλλά προς το παρόν μπορείτε να ανοίξετε τον χάρτη και να αρχίσετε να σχεδιάσετε τη διαδρομή.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-astra-tarot

ζώδια Εβδομάδας 26/06-02/07 τοξότης

Υπάρχει μπόλικη διασκέδαση, αυτή την εβδομάδα! Τη Δευτέρα 27 Ιουνίου, ο Άρης στον Κριό στον Οίκο της περιπέτειας κάνει εξάγωνο με τον Κρόνο στον Υδροχόο. Μπορεί να φαίνεται αντιφατικό, αλλά ο πραγματικός αυθορμητισμός πηγάζει μέσα από προσεκτικό σχεδιασμό. Σήμερα εξετάστε πού μπορεί να καθυστερείτε και πιέστε προς τα εμπρός, ώστε να φύγετε νωρίς από τη δουλειά και να χαρείτε τον ελεύθερο χρόνο σας.

Την Τρίτη 28 Ιουνίου, ο ήλιος στον Καρκίνο στον Οίκο των επενδύσεων τετραγωνίζει τον Δία στον Κριό. Μπορεί να είστε ενθουσιασμένοι με μια πιθανή επένδυση. Ίσως εμπλέκεται ένας στενός φίλος ή μέλος της οικογένειας που τώρα σας ενθαρρύνει να κάνετε το ίδιο. Κι ενώ μπορεί να θέλετε να επενδύσετε αμέσως, είναι καλή ιδέα να το ελέγξετε για να δείτε αν όλα είναι αρμονικά. Παρόλο που είστε ενθουσιασμένοι, καλό είναι να ερευνήσετε την κατάσταση, πριν κάνετε την οποιαδήποτε κίνηση.

Διαβαστε επισης : Λενορμαν χαρτομαντεία 26-28/06 Εξηγήσεις αγάπης – Ενδιαφέρουσες προτάσεις

chartomantia-098

ζώδια αιγόκερως

Ετοιμαστείτε για κάτι απολαυστικό, αυτή την εβδομάδα! Τη Δευτέρα 27 Ιουνίου, ο Άρης στον Κριό στον Οίκο του σπιτιού και της οικογένειας κάνει εξάγωνο με τον Κρόνο στον Υδροχόο. Πιθανόν να προετοιμάζεστε να υποδεχτείτε επισκέπτες… και τακτοποιείτε το σπίτι σας. Κι ενώ σκέφτεστε να τα κάνετε όλα αυτά μόνοι σας, υπάρχουν μερικοί άνθρωποι που θα σας βοηθήσουν αν το ζητήσετε.

Την Τρίτη 28 Ιουνίου, ο ήλιος στον Καρκίνο στον Οίκο των σχέσεων, τετραγωνίζει τον Δία στον Κριό. Μπορεί με το ταίρι σας να κάνετε μια μεγάλη ανακοίνωση στους φίλους και την οικογένειά σας και ανυπομονείτε. Πιθανόν να επισημοποιήσετε αυτή τη σχέση. Ίσως πάλι να περιμένετε ένα νέο μέλος στην οικογένεια μέσω εγκυμοσύνης ή υιοθεσίας. Μπορεί επίσης να ανακοινώσετε στους συγγενείς ότι αγοράσατε ένα σπίτι ή ότι βρήκατε καινούργια δουλειά.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-0988

ζώδια Εβδομάδας 26/06-02/07 υδροχόος

Θα εμπλακείτε απροσδόκητα σε μια ενοχλητική κατάσταση, αυτή την εβδομάδα. Τη Δευτέρα 27 Ιουνίου, ο Άρης στον Κριό στον Οίκο της επικοινωνίας σας κάνει εξάγωνο με τον Κρόνο στο ζώδιό σας. Θα προλάβετε να τακτοποιήσετε κάθε είδους αλληλογραφία, από τα εισερχόμενα email σας, μέχρι παλιά τηλεφωνικά μηνύματα. Την Τρίτη 28 Ιουνίου, ο ήλιος στον Καρκίνο στον Οίκο της εργασίας και της ρουτίνας σας τετραγωνίζει τον Δία στον Κριό.

Η διοργάνωση συνεχίζεται. Ίσως αποκτήσετε έναν νέο σαρωτή για να αποθηκεύσετε ό,τι είναι σημαντικό για εσάς. Εξετάστε το ενδεχόμενο να αναθεωρήσετε τα βιβλία και τα περιοδικά σας και να ξεσκαρτάρετε φωτογραφίες που είναι ανακατεμένες σε ένα κουτί. Θα έχετε μεγάλη εμμονή με αυτή τη διαδικασία σήμερα.

Διαβαστε επισης : Λενορμαν χαρτομαντεία 26-28/06 Εξηγήσεις αγάπης – Ενδιαφέρουσες προτάσεις

zwdia-fotia

ζώδια ιχθύες

Αυτή την εβδομάδα, εστιάζετε σε ό,τι είναι σημαντικό. Τη Δευτέρα 27 Ιουνίου, ο Άρης στον Κριό στον Οίκο των οικονομικών σας κάνει εξάγωνο με τον Κρόνο στον Υδροχόο. Μπορεί να νιώθετε αρκετά φειδωλοί και ίσως δημιουργήσετε έναν προϋπολογισμό, για να κάνετε περικοπές εξόδων. Εξετάστε τις επιμέρους κατηγορίες στις οποίες ξοδεύετε τα περισσότερα. Εκεί ο πειρασμός είναι ισχυρός και η δύναμη της θέλησής σας αδύναμη. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτή την ενέργεια σήμερα, για να κάνετε μειώσεις.

Την Τρίτη 28 Ιουνίου, ο ήλιος στον Καρκίνο στον Οίκο του ρομαντισμού, τετραγωνίζει τον Δία στον Κριό. Θα έχετε ένα πολύ αισθησιακό ραντεβού σήμερα, που θα σας οδηγήσει σε κάποιες προσωπικές στιγμές αργότερα. Η γοητεία σας είναι έντονη τώρα. Ίσως με το άτομο αυτό, να έχετε εξαιρετική σεξουαλική χημεία. Αν είστε ήδη σε σχέση, ψιθυρίστε στο αυτί του εραστή ή της ερωμένης σας ό,τι θέλετε να κάνετε πίσω από κλειστές πόρτες.Πιθανόν η απάντηση να σας ενθουσιάσει!

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

δωρεάν-προβλέψεις