Ζώδια Εβδομάδας 27/03-02/04 Θα χρειαστεί να πάρετε μια απόφαση για τη σχέση σας

apostasi-sti-sxesi

Ζώδια Εβδομάδας 27/03-02/04 Β’ .

ζώδια Εβδομάδας 27/03-02/04  ζυγός .

Κάνετε σωστές επιλογές αυτή την εβδομάδα, παρόλο που δεν θα το μάθετε αμέσως. Την Δευτέρα 28 Μαρτίου, η Αφροδίτη στον Υδροχόο κάνει σύνοδο με τον Κρόνο στον Οίκο της δημιουργικότητας. Σήμερα, είναι πολύ δύσκολο να καταγράψετε σε χαρτί αυτό που ονειρεύεστε, γιατί απλά δεν φαίνεται αρκετά τέλειο. Μπορεί να παίζετε μουσική και να ξεχάσετε τα καλώδια… ή να μουτζουρώνετε αφηρημένα στο χαρτί, όταν πρέπει να γράψετε ένα σημαντικό email. Η καλύτερη χρήση αυτής της ενέργειας είναι να ασχοληθείτε με κάτι δημιουργικό. Φτιάξτε κάτι στο γκαράζ σας από παλιοσίδερα και ανακυκλωμένα καρφιά ή πάρτε μια βαριοπούλα αρχίστε να γκρεμίζετε την κουζίνα σας για μια επικείμενη ανακαίνιση.

Προς τα μέσα της εβδομάδας, την Τετάρτη 30 Μαρτίου, η Αφροδίτη κινείται για ένα τετράγωνο με τους Δεσμούς της Σελήνης. Τώρα βρίσκεστε αντιμέτωποι με κάποιες επιλογές. Θα έχετε την ευκαιρία να χειριστείτε τα χρήματά σας με τρόπο που σας δημιουργεί ευκαιρίες και λαμπρό μέλλον. Πρέπει όμως να σταματήσετε τις άσκοπες δαπάνες. Αυτή η αλλαγή σκέψης μπορεί να οφείλεται σε ένα βίντεο που είδατε ή σε ένα βιβλίο που διαβάσατε. Η μέρα είναι ιδανική, για να εφαρμόσετε ένα νέο σύστημα.

zodia-taro-45

ζώδια σκορπιός

Κάποιες αποφάσεις αυτή την εβδομάδα θα στείλουν τη ζωή σας, σε μια εντελώς νέα κατεύθυνση. Την Δευτέρα 28 Μαρτίου, η Αφροδίτη στον Υδροχόο κάνει σύνοδο με τον Κρόνο στον Οίκο του σπιτιού. Μπορεί να αναδιοργανώνεστε ή να επισκευάζετε το σπίτι σας, από ζημιές που σημειώθηκαν τους χειμερινούς μήνες. Μπορεί επίσης να φτιάξετε τον κήπο για την άνοιξη. Ίσως πάλι επιχειρήσετε να οργανώσετε τη γραφειοκρατία σας ή ετοιμάζετε τη φορολογική σας δήλωση.

Προς τα μέσα της εβδομάδας, την Τετάρτη 30 Μαρτίου, η Αφροδίτη κινείται για ένα τετράγωνο με τους Δεσμούς της Σελήνης. Ίσως χρειαστεί να πάρετε μια απόφαση για τη σχέση σας. Με το ταίρι σας μπορεί να βρίσκεστε σε ένα σταυροδρόμι κι αναρωτιέστε αν πρέπει να προχωρήσει η σχέση σας στο επόμενο επίπεδο. Μπορεί να μιλάτε για συγκατοίκηση ή για γάμο. Αν ψάχνετε για αγάπη, θα αποφασίσετε να απευθυνθείτε σε ένα διαδικτυακό ιστότοπο γνωριμιών – ή να το αναβάλετε για μερικούς μήνες ακόμη. Η επιλογή είναι δική σας… όμως θα είστε πολύ πιο ευχαριστημένοι με τα αποτελέσματα, αν προχωρήσετε με ένα σχέδιο.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

chartomantia-098

ζώδια Εβδομάδας 27/03-02/04 τοξότης

Μετά από κάποιες αναταράξεις στην αρχή της εβδομάδας, η πλεύση γίνεται πιο ομαλή. Την Δευτέρα 28 Μαρτίου, η Αφροδίτη στον Υδροχόο κάνει σύνοδο με τον Κρόνο στον Οίκο της επικοινωνίας σας. Σήμερα μπορεί να μην περάσει το μήνυμά σας. Κι αυτό συμβαίνει επειδή το άτομο με το οποίο θέλετε να επικοινωνήσετε δεν είναι διαθέσιμο, το τηλέφωνό σας δεν έχει χρέωση ή δεν μπορείτε να βρείτε χρόνο, για να πραγματοποιήσετε την κλήση. Αυτό όμως μπορεί να λειτουργήσει προς όφελός σας, καθώς αν προσεγγίσετε το άτομο, πιθανόν να λάβετε αρνητική απάντηση. Αυτό που θέλετε σήμερα είναι μπλοκαρισμένο και είναι δύσκολο να το ξεπεράσετε. Καλύτερα εκμεταλλευτείτε αυτή την ενέργεια για να δουλέψετε πάνω σε κάποια δύσκολα έγγραφα – όπως οι φόροι σας.

Προς τα μέσα της εβδομάδας, την Τετάρτη 30 Μαρτίου, η Αφροδίτη κινείται για ένα τετράγωνο με τους Δεσμούς της Σελήνης. Μπορεί να σκέφτεστε μια ευκαιρία στη δουλειά. Πιθανόν να κάνετε μια αλλαγή βάρδιας, να μετακομίσετε σε διαφορετική ομάδα ή να αναλάβετε ένα νέο έργο. Κι αυτή θα είναι μια θέση υψηλού προφίλ, που θα σας διευκολύνει για μελλοντικές προαγωγές, αν αξιοποιήσετε την ευκαιρία. Όμως είναι στο χέρι σας. Μπορεί να αποφασίσετε να μείνετε στη θέση σας, αν καταλήξετε πως αυτό είναι που θέλετε.

Διαβαστε επισης : Λενορμαν χαρτομαντεία 27-29/03 Αισθηματικές παρεξηγήσεις – Λόγια από τρίτο πρόσωπο

zodia-zvdia-75

ζώδια αιγόκερως

Χρησιμοποιείτε τη φυσική σας «αναρριχητική» ικανότητα για να φτάσετε σε νέα ύψη αυτή την εβδομάδα. Βρίσκετε τον δρόμο προς την επιτυχία. Την Δευτέρα 28 Μαρτίου, η Αφροδίτη στον Υδροχόο κάνει σύνοδο με τον πλανητικό κυβερνήτη σας Κρόνο, στον Οίκο των οικονομικών σας. Με το βλέμμα στραμμένο προς την επιτυχία, θα είστε επικεντρωμένοι στο να βάλετε μια τάξη στην οικονομική σας ζωή. Μπορεί να γεμίζετε φακέλους με μετρητά ή να δημιουργείτε λογαριασμούς για να αποταμιεύετε χρήματα. Ενώ τέτοιου είδους δραστηριότητες κάποιους τους κοιμίζουν… εσείς αντιθέτως νιώθετε ενέργεια και ενθουσιασμό, επειδή σας ανοίγει πόρτες για περισσότερες οικονομικές ευκαιρίες. Τα χρήματα θα ρέουν από πολλές κατευθύνσεις.

Προς τα μέσα της εβδομάδας, την Τετάρτη 30 Μαρτίου, η Αφροδίτη κινείται για ένα τετράγωνο με τους Δεσμούς της Σελήνης. Θα λάβετε ένα τελεσίγραφο από το ταίρι σας! Επιθυμεί να προχωρήσει η σχέση σας. Κι ενώ σας ενδιαφέρει αυτό το άτομο, δεν νιώθετε ακόμα σίγουροι για να κάνετε το άλμα. Είστε συγκρατημένοι, περιμένοντας να δείτε τι θα συμβεί. Θέλετε να νιώθετε πιο σίγουροι. Σήμερα, θα νιώσετε διχασμένοι, σε ό,τι αφορά τον έρωτα.

Διαβαστε επισης : Λενορμαν χαρτομαντεία 27-29/03 Αισθηματικές παρεξηγήσεις – Λόγια από τρίτο πρόσωπο

zwdia-tarw-zodia-19ζώδια Εβδομάδας 27/03-02/04 υδροχόος

Είστε λιγάκι βραδυκίνητοι στη αρχή της εβδομάδας, όμως προς το τέλος, τα πράγματα παίρνουν θετική τροπή. Την Δευτέρα 28 Μαρτίου, η Αφροδίτη στο δικό σας ζώδιο κάνει σύνοδο με τον Κρόνο στον Οίκο του εαυτού σας. Νιώθετε ιδιαίτερα εξαντλημένοι σήμερα. Ίσως το παρακάνατε το Σαββατοκύριακο ή απλά ήταν ένας πολυάσχολος μήνας. Θα ήταν καλή ιδέα να αφιερώσετε λίγο χρόνο για να φροντίσετε τον εαυτό σας. Προσπαθήστε να ξεκαθαρίσετε το πρόγραμμά σας για να τα καταφέρετε. Μάλλον θα παραλείψετε το γυμναστήριο και θα πέσετε για ύπνο.

Προς τα μέσα της εβδομάδας, την Τετάρτη 30 Μαρτίου, η Αφροδίτη κινείται για ένα τετράγωνο με τους Δεσμούς της Σελήνης. Θα βρεθείτε αντιμέτωποι με μια επιλογή στη δουλειά. Ίσως η διοίκηση θέλει να επιστρέψετε στο γραφείο ή ίσως το θέλετε εσείς… όμως αυτό θα είναι πρόκληση για τη μετακίνηση ή την φροντίδα των παιδιών. Ίσως επίσης να μετακομίζετε σε διαφορετικό γραφείο ή αναλαμβάνετε δουλειά σε άλλη περιοχή. Υπάρχουν επιλογές για τις οποίες σταθμίζετε τα υπέρ και τα κατά. Πιθανόν όμως η καλύτερη επιλογή να είναι αυτή, που σας οδηγεί σε μια νέα κατεύθυνση.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες προβλεψεις Απρίλιος 22  για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

ζώδια ιχθύες

Βρίσκετε καινούργιους τρόπους για να ξεπερνάτε τα εμπόδια. Υπάρχει καθαρός δρόμος μπροστά. Την Δευτέρα 28 Μαρτίου, η Αφροδίτη στον Υδροχόο κάνει σύνοδο με τον Κρόνο στον Οίκο του υποσυνείδητου. Ίσως υπάρχει μια επικείμενη προθεσμία για το σχολείο ή τη δουλειά σας, που δεν μπορείτε να αναβάλλετε άλλο, κι αυτό σας δυσκολεύει πολύ. Η Αφροδίτη κυβερνά την επιθυμία, αλλά ο Κρόνος κάνει τα πράγματα να φαίνονται δύσκολα – ίσως πιο δύσκολα από ό,τι πραγματικά είναι.

Προς τα μέσα της εβδομάδας, την Τετάρτη 30 Μαρτίου, η Αφροδίτη κινείται για ένα τετράγωνο με τους Δεσμούς της Σελήνης. Ίσως σκεφτείτε να υιοθετήσετε μια νέα νοοτροπία. Μπορεί να βαρεθήκατε να νιώθετε ανασφαλείς και να είστε υπερβολικά προσεκτικοί. Θα συνειδητοποιήσετε πως δεν φταίει αυτό που σας συμβαίνει… αλλά το πώς ερμηνεύετε τα γεγονότα. Η αλλαγή του τρόπου σκέψης σας σε μια νοοτροπία ανάπτυξης, θα είναι πραγματικά ευεργετική αυτή τη στιγμή. Όταν δεν ξέρετε πώς να κάνετε κάτι… δείτε το σαν μια περιπέτεια. Όταν κάτι πάει στραβά, να ξέρετε ότι θα μάθετε από την εμπειρία. Σύντομα θα είστε οι κορυφαίοι στον τομέα σας.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

δωρεάν-προβλέψεις