Ζώδια Εβδομάδας 27/11-03/12 – Λάθος μήνυμα σε λάθος άτομο

erwtikes-27314-ζωδια

Ζώδια Εβδομάδας 27/11-03/12 Β’ .

ζώδια Εβδομάδας 27/11-03/12  ζυγός .

Αυτή την εβδομάδα, βρίσκεστε σε λειτουργία εκδήλωσης. Την Κυριακή 27 Νοεμβρίου, ο Ερμής στον Τοξότη στον Οίκο της επικοινωνίας σας κάνει χιαστί με τον Ουρανό στον Ταύρο. Πρέπει να είστε αρκετά προσεκτικοί σε ό,τι αφορά την επικοινωνία σας σήμερα. Θα ήταν πολύ εύκολο να στείλετε λάθος μήνυμα σε λάθος άτομο. Μπορεί επίσης να πιστέψετε πως κλείσατε το τηλέφωνο, και το άλλο άτομο στη γραμμή, ακούει τα αφιλτράριστα σχόλιά σας. Σήμερα μπορεί να υπάρξουν παρεξηγήσεις, που θα απαιτήσουν από εσάς να δώσετε εξηγήσεις.

Τη Δευτέρα 28 Νοεμβρίου, ο Άρης στους Διδύμους στον Οίκο της εκπαίδευσης τριγωνίζει τον Κρόνο στον Υδροχόο. Αν έχετε να ολοκληρώσετε ένα έγγραφο στη δουλειά σας ή θέλετε να δώσετε μια ομιλία… αυτή είναι η μέρα σας. Έχετε μεγαλύτερες ικανότητες να τα βγάλετε πέρα με δύσκολες δουλειές σήμερα. Δεν θέλετε απαραίτητα να το κάνετε, αλλά η ενέργεια της ημέρας θα σας βοηθήσει. Κλείστε το τηλέφωνό σας και ανοίξτε τα βιβλία σας. Μπορείτε να κάνετε μεγάλη πρόοδο σήμερα.

zodia-taro-45

ζώδια σκορπιός

Έχετε μεγάλη δύναμη και πολλές ευκαιρίες αυτή την εβδομάδα. Την Κυριακή 27 Νοεμβρίου, ο Ερμής στον Τοξότη στον Οίκο των χρημάτων σας κάνει χιαστί με τον Ουρανό στον Ταύρο. Κάτι που θέλετε να αγοράσετε σήμερα ή έχει εξαντληθεί ή δεν είναι στην τιμή που το θέλετε. Ίσως χρειαστεί να φύγετε από το κατάστημα με άδεια χέρια. Ίσως αυτό είναι σημάδι πως δεν πρέπει να χαλάσετε χρήματα. Ξανασκεφτείτε το σήμερα, πριν αποφασίσετε να κάνετε μία αγορά.

Τη Δευτέρα 28 Νοεμβρίου, ο Άρης στους Διδύμους στον Οίκο της εξουσίας και του ελέγχου σας, τριγωνίζει τον Κρόνο στον Υδροχόο. Σήμερα, ίσως γνωρίζετε πολύ καλά ποιος έχει την εξουσία σε μια κατάσταση. Κι εδώ είναι που αγγίζετε την εσωτερική σας ικανότητα… να μετατοπίζει τη δύναμη προς την κατεύθυνση σας. Αν νιώθετε ότι έχετε περιορισμένες επιλογές, ήρθε η ώρα να σκεφτείτε δημιουργικά. Αναρωτηθείτε τι θα συνέβαινε αν κάνατε το αντίθετο από αυτό που αναμένεται από εσάς ή αν αποφεύγατε την κατάσταση. Σύντομα η δύναμη θα μετατοπιστεί υπέρ σας.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-provlepseis-01

ζώδια Εβδομάδας 27/11-03/12  τοξότης

Έχετε την ευκαιρία να εργαστείτε σαν ομάδα, αυτή την εβδομάδα. Την Κυριακή 27 Νοεμβρίου, ο Ερμής στον Τοξότη στον Οίκο της αυτοπεποίθησής σας κάνει χιαστί με τον Ουρανό στον Ταύρο και μάλλον νιώθετε λίγο νευρικοί. Κι αυτό επειδή όλα τα βλέμματα είναι στραμμένα πάνω σας. Μπορεί να παίζετε σε μια παράσταση, να τραγουδήσετε καραόκε σε ένα μπαρ ή να συμμετέχετε σε έναν διαγωνισμό χορού. Είστε έτοιμοι για περιπέτεια σήμερα! Ξεπεράστε τους φόβους σας… και περάστε υπέροχα!

Τη Δευτέρα 28 Νοεμβρίου, ο Άρης στους Διδύμους στον Οίκο των συνεργασιών σας τριγωνίζει τον Κρόνο στον Υδροχόο. Σήμερα, μπορεί να συναντηθείτε με κάποιον και να φανείτε εξαιρετικά χρήσιμοι ο ένας στον άλλον. Πιθανόν αυτό το άτομο να είναι πρόθυμο να σας καθοδηγήσει ή εσείς είστε έτοιμοι να το βοηθήσετε στην επιχείρησή του. Ίσως συναντηθείτε μ’ έναν φίλο για να φτιάξετε έναν ιστότοπο ή να τοποθετήσετε ένα δάπεδο από σκληρό ξύλο. Σήμερα, μπορείτε να σημειώσετε τη μεγαλύτερη πρόοδο, αν εργαστείτε ομαδικά.

Διαβαστε επισης : Τσιγγάνικη Χαρτομαντεία 27-29/11 – Το Πεπρωμένο του Έρωτα .

xartomanteia

ζώδια αιγόκερως

Αυτή την εβδομάδα, ακολουθείτε το ρεύμα. Την Κυριακή 27 Νοεμβρίου, ο Ερμής στον Τοξότη στον Οίκο της ανάπαυσης και της ανάρρωσης, κάνει χιαστί με τον Ουρανό στον Ταύρο. Ο καλύτερος τρόπος για να ξεκουραστείτε περισσότερο, είναι να κάνετε κάποιες αλλαγές στις ρυθμίσεις του ύπνου σας. Ήρθε η ώρα να ανανεώσετε το χώρο σας. Μπορείτε να αφαιρέσετε συσκευές από την κρεβατοκάμαρά σας ή να προσθέσετε κουρτίνες συσκότισης. Όσα θέλετε μπορούν να συμβούν… αν κάνετε κάτι διαφορετικό.

Τη Δευτέρα 28 Νοεμβρίου, ο Άρης στους Διδύμους στον Οίκο της εργασίας σας τριγωνίζει τον Κρόνο στον Υδροχόο. Θα είστε μαζικά παραγωγικοί σήμερα. Φαίνεται ότι ολοκληρώνετε πολλές από τις εργασίες στη λίστα σας, με πολύ μεγαλύτερη ταχύτητα από ό,τι νομίζατε ότι ήταν δυνατό. Η αναβλητικότητά σας, έχει εξαφανιστεί. Νιώθετε πως ξέρετε ακριβώς τι πρέπει να κάνετε και πώς να το κάνετε. Κι έχετε την ενέργεια να τα κάνετε όλα σήμερα!

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-zodia-astrologia-65

ζώδια Εβδομάδας 27/11-03/12  υδροχόος

Αυτή την εβδομάδα, ακολουθείτε τους ρυθμούς του δικού σας τύμπανου. Την Κυριακή 27 Νοεμβρίου, ο Ερμής στον Τοξότη στον Οίκο της τεχνολογίας, κάνει χιαστί με τον Ουρανό στον Ταύρο. Τα πράγματα δεν φαίνεται να λειτουργούν σήμερα. Υπάρχει πιθανότητα, μια πρόσφατη απότομη αύξηση της τροφοδοσίας να έβγαλε εκτός λειτουργίας τον υπολογιστή σας. Ίσως να μην μπορείτε να βρείτε το σήμα WiFi. Και η ρωγμή στην οθόνη του τηλεφώνου σας είναι τόσο μεγάλη, που είναι δύσκολο να ξεχωρίσετε τα γράμματα. Ίσως χρειαστεί να αποκτήσετε ένα καινούργιο μηχάνημα ή να επισκευάσετε μια συσκευή.

Τη Δευτέρα 28 Νοεμβρίου, ο Άρης στους Διδύμους στον Οίκο της περιπέτειας και της ανάληψης ρίσκου, τριγωνίζει τον Κρόνο στο δικό σας ζώδιο. Σήμερα, ίσως σκεφτείτε να κάνετε μια σημαντική αλλαγή στη ζωή σας. Αναζητάτε περισσότερη ελευθερία και περιπέτεια. Ίσως αποφασίσετε ποιες γέφυρες θα κάψετε. Αυτό σημαίνει πως ίσως πάρετε άδεια από τη δουλειά σας ή αποφασίσετε έναν δοκιμαστικό χωρισμό σε μια σχέση. Σήμερα, εξετάζετε τις πιθανότητες.

Διαβαστε επισης : Τσιγγάνικη Χαρτομαντεία 27-29/11 – Το Πεπρωμένο του Έρωτα .

zodia provlepseis

ζώδια ιχθύες

Αυτή την εβδομάδα, οι προκλήσεις και τα εμπόδια εξαφανίζονται. Την Κυριακή 27 Νοεμβρίου, ο Ερμής στον Τοξότη στον Οίκο της φήμης σας κάνει χιαστί με τον Ουρανό στον Ταύρο. Να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί με τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης σήμερα. Θα ήταν πολύ εύκολο να ακολουθήσετε κάτι, που έχει αμφισβητούμενη προέλευση. Μπορεί επίσης να κάνετε ένα άστοχο σχόλιο στην ανάρτηση ενός φίλου, χωρίς να συνειδητοποιήσετε ότι μόλις υπέστη μια πρόσφατη απώλεια. Σήμερα πρέπει να τσεκάρετε δυο και τρεις φορές, πριν δημοσιεύσετε το παραμικρό.

Τη Δευτέρα 28 Νοεμβρίου, ο Άρης στους Διδύμους στον Οίκο της οικογένειας τριγωνίζει τον Κρόνο στον Υδροχόο. Σήμερα, μπορείτε να κάνετε μια σοβαρή και ωφέλιμη συζήτηση με ένα μέλος της οικογένειας. Μπορείτε διαισθητικά να μπείτε στη θέση του και να δείτε τον κόσμο από τη δική του οπτική γωνία. Ανεξάρτητα από το πόσο καιρό είστε αποξενωμένοι, θα μπορέσετε να έρθετε πολύ κοντά σήμερα.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-3-zodia