Ζώδια εβδομάδας 28/04 – 03/05 Καλά πράγματα έρχονται στο δρόμο σας

erwtikes-evdomadiaies-provlepseis-9-15-6

Ζώδια εβδομάδας 28/04 – 03/05 Β’ .

ζώδια εβδομάδας 28/04 – 03/05 ζυγός .

Θα κάνετε μια σημαντική γνωριμία, αυτή την εβδομάδα.

Την Κυριακή 28 Απριλίου, ο Άρης ενώνεται με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες… και θα ριχτείτε στη μάχη της επιτυχίας με πείσμα κι ενθουσιασμό, μέχρι να καταφέρετε να υλοποιήσετε το όραμά σας.

zodia-taro-45

Θα νιώσετε επίσης την ανάγκη να εκφράσετε στο ταίρι σας τις ερωτικές σας φαντασιώσεις. Η Αφροδίτη μπαίνει στο ζώδιο του Ταύρου τη Δευτέρα 29 Απριλίου, όπου θα παραμείνει μέχρι τις 23 Μαΐου. Τώρα θα εστιάσετε στην απόδοση των επενδύσεών σας.

Μπορεί να μετακινήσετε κάποιες επενδύσεις για να επωφεληθείτε από τις αλλαγές στην αγορά. Αν είστε καινούργιος στις επενδύσεις, αυτή είναι μια καλή στιγμή για να γίνετε μέλος μιας επενδυτικής ομάδας ή να παρακολουθήσετε μαθήματα επενδύσεων.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-provlepseis-01

ζώδια σκορπιός

Αυτή την εβδομάδα υπάρχουν ευκαιρίες για δουλειά και διασκέδαση! Την Κυριακή 28 Απριλίου, ο Άρης ενώνεται με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες. Θα δείξετε μεγάλο ενδιαφέρον σήμερα εσείς και το ταίρι σας, για τη ρομαντική πλευρά της σχέσης σας. Νιώθετε και οι δύο μάλλον πιο ζωηροί κι αυτό θα οδηγήσει σε μερικές πολύ διασκεδαστικές νύχτες. Αν ψάχνετε για αγάπη, θα συναντήσετε κάποιο άτομο με το οποίο θα νιώσετε ισχυρή έλξη.

Η Αφροδίτη μπαίνει στο ζώδιο του Ταύρου τη Δευτέρα 29 Απριλίου, όπου θα παραμείνει μέχρι τις 23 Μαΐου. Κάνετε εξαιρετικές συνδέσεις τώρα. Προσελκύετε θετικούς ανθρώπους που θα θέλουν να συνεργαστούν μαζί σας ή θα κάνετε καινούργιους φίλους. Προσελκύετε τους ανθρώπους προς το μέρος σας… σαν μαγνήτης.

zwdia Maketa BUDDHA-8065

ζώδια εβδομάδας 28/04 – 03/05 τοξότης

Αυτή την εβδομάδα, λίγος ενθουσιασμός θα είναι πολύ διασκεδαστικός. Την Κυριακή 28 Απριλίου, ο Άρης ενώνεται με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες και θα δείξετε ενδιαφέρον για κάποιες αλλαγές στο σπίτι σας. Θα τοποθετήσετε καινούργιες υδραυλικές εγκαταστάσεις. Ίσως κατασκευάσετε μια πισίνα, εγκαταστήσετε ένα σύστημα καταιονισμού ή αλλάξετε εξολοκλήρου το μπάνιο σας.

Η Αφροδίτη μπαίνει στο ζώδιο του Ταύρου τη Δευτέρα 29 Απριλίου, όπου θα παραμείνει μέχρι τις 23 Μαΐου. Μπορεί να ασχολείστε μ’ ένα επαγγελματικό έργο που απλώς αγαπάτε ή να συνεργάζεστε με ανθρώπους που είναι ευχάριστοι, εξυπηρετικοί και διασκεδαστικοί. Αν ψάχνετε για δουλειά, θα μπορέσετε να βρείτε κάτι, που θα σας αρέσει να κάνετε σε καθημερινή βάση.

taro-zodia-098

ζώδια αιγόκερως

Προσελκύετε θετική ενέργεια αυτή την εβδομάδα. Την Κυριακή 28 Απριλίου, ο Άρης ενώνεται με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες… και θα σας απασχολήσουν γραφειοκρατικά θέματα. Ίσως χρειαστεί να εξετάσετε ένα συμβόλαιο, να μελετήσετε ένα νομικό θέμα ή να αρχειοθετήσετε τα οικονομικά σας έγγραφα. Μπορεί να απαντάτε όλη μέρα σε email και τηλεφωνήματα. Θα αναλάβετε πολλά, για να τελειώσετε όσο το δυνατόν συντομότερα.

Η Αφροδίτη μπαίνει στο ζώδιο του Ταύρου τη Δευτέρα 29 Απριλίου, όπου θα παραμείνει μέχρι τις 23 Μαΐου. Θα βιώσετε ρομαντικές στιγμές αυτό το διάστημα. Μπορεί να συναντήσετε κάποιον που ενδιαφέρεται πολύ για εσάς. Αν ψάχνετε για αγάπη, θα βρείτε ένα άτομο που σας ελκύει πολύ. Αν είστε ήδη σε ερωτική σχέση, θα κάνετε μικρές αποδράσεις με το ταίρι σας, για να περάσετε λίγο ποιοτικό χρόνο μαζί.

Διαβαστε επισης : αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια και ζωδια

κρυσταλλομαντεία

ζώδια εβδομάδας 28/04 – 03/05 υδροχόος

Καλά πράγματα έρχονται στο δρόμο σας, αυτή την εβδομάδα. Την Κυριακή 28 Απριλίου, ο Άρης ενώνεται με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες. Θα είναι έξυπνη και χρήσιμη κίνηση αυτή τη στιγμή, οποιαδήποτε προσπάθεια για εξοικονόμηση χρημάτων. Μπορείτε επίσης ν’ ασχοληθείτε με λίγη μαγεία. Να ανάψετε για παράδειγμα ένα χρυσό κερί για να προσελκύσετε χρήματα ή να τοποθετήσετε στοίβες με νομίσματα στο παράθυρο της κουζίνας σας για να φέρετε εισόδημα στο νοικοκυριό. Καθαρίστε το χαλάκι καλωσορίσματος και υποδεχτείτε την νέα ενέργεια.

Η Αφροδίτη μπαίνει στο ζώδιο του Ταύρου τη Δευτέρα 29 Απριλίου, όπου θα παραμείνει μέχρι τις 23 Μαΐου. Θα νιώσετε την επιθυμία να ομορφύνετε το σπίτι σας. Θα ξεφορτωθείτε πράγματα και θα προσθέσετε ευχάριστες πινελιές στο χώρο σας. Μπορεί να αλλάξετε χρώματα στους τοίχους ή να κρεμάσετε πίνακες που έχετε ζωγραφίσει εσείς.

Το τηλεφωνημα που μπορει να αλλαξει τη ζωη σου…!!! – Διάλεξε τον Αστρολόγο σου

zodia-zwdia-9988

ζώδια ιχθύες

Ανοίγεται μια οικονομική ευκαιρία, αυτή την εβδομάδα. Την Κυριακή 28 Απριλίου, ο Άρης ενώνεται με τον Ποσειδώνα στο δικό σας ζώδιο. Αυτή είναι μια καλή στιγμή για διαλογισμό ή για να δημιουργήσετε έναν πίνακα οράματος που θα τον κρεμάσετε στον τοίχο – ή έναν ψηφιακό για το τηλέφωνό σας. Σήμερα το μήνυμά σας ακούγεται από το Σύμπαν.

Η Αφροδίτη μπαίνει στο ζώδιο του Ταύρου τη Δευτέρα 29 Απριλίου, όπου θα παραμείνει μέχρι τις 23 Μαΐου. Σήμερα, θα δεχτείτε κομπλιμέντα για τη φωνή σας. Κάποιος μπορεί να σας ακούσει να μιλάτε… και θα ενθουσιαστεί! Αν ψάχνετε για αγάπη, ο ήχος της φωνής σας θα προσελκύσει πολλούς μνηστήρες. Μπορεί κι εσείς να ερωτευτείτε κάποιον/α χάρη στον ποιητικό τρόπο έκφρασής του/της.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-66