Ζώδια εβδομάδας 28/08-03/09 Αγκαλιάστε τα μυστικά σας

zwdia-shmera-erwtikes-161014

Ζώδια εβδομάδας 28/08-03/09 Β’.

ζώδια εβδομάδας 28/08-03/09 ζυγός .

Αυτή την εβδομάδα, περιμένετε την κατάλληλη ευκαιρία. Την Κυριακή 28 Αυγούστου, η Αφροδίτη στον Λέοντα στον Οίκο της κοινότητάς σας εναντιώνεται στον Κρόνο στον Υδροχόο. Μπορεί να είστε δυσαρεστημένοι με τη συμμετοχή σας σε μια ομάδα.. που ίσως είναι μια κοινοτική οργάνωση ή κάτι μεγαλύτερο.. όπως ένα πολιτικό κόμμα. Παρόλο που δεν είστε ευχαριστημένοι με την ηγεσία, πρέπει να σκεφτείτε αν επηρεάζει την προσωπική σας ζωή. Αν συμβαίνει ακριβώς αυτό, τότε ίσως χρειαστεί να ψάξετε για άλλη ομάδα.

Την Τρίτη 30 Αυγούστου, ο ήλιος στην Παρθένο στον Οίκο των μυστικών σας κάνει χιαστί με τον Δία στον Κριό στον Οίκο των σχέσεων σας. Μπορεί να μαθευτεί ένα μυστικό. Κάτι ίσως αποκαλυφθεί στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης (που σημαίνει να είστε πολύ προσεκτικοί αν δημοσιεύετε, για να μην αποκαλύπτετε τα δικά σας μυστικά). Ακόμα καλύτερα, αγκαλιάστε τα μυστικά σας. Μ’ αυτόν τον τρόπο, αν μαθευτούν, δεν θα ενοχληθείτε τόσο πολύ.

zodia-taro-45

ζώδια σκορπιός

Αυτή την εβδομάδα, έχετε την ευκαιρία να διαπραγματευτείτε αυτό που θέλετε. Την Κυριακή 28 Αυγούστου, η Αφροδίτη στον Λέοντα στον Οίκο της καριέρας σας κοντράρει τον Κρόνο στον Υδροχόο. Ήρθε η ώρα να ζητήσετε περισσότερα χρήματα στη δουλειά σας. Έχετε ταλέντα και ικανότητες και είστε κακοπληρωμένοι, καταπονημένοι ή σε μια βαρετή δουλειά. Η οικογένεια μπορεί να σας συμβούλεψε να βρείτε μια εντελώς διαφορετική δουλειά και τώρα νιώθετε έτοιμοι να κάνετε το άλμα.

Την Τρίτη 30 Αυγούστου, ο ήλιος στην Παρθένο στον Οίκο της φιλίας, κάνει χιαστί με τον Δία στον Κριό. Σήμερα, ένας φίλος που υποσχέθηκε ότι θα σας βοηθήσει δεν εμφανίζεται ή καθυστερεί πολύ. Γνωρίζετε όμως καλά αυτό το άτομο και τον έχετε δει να δίνει κατά καιρούς μεγάλες υποσχέσεις. Πριν τον βάλετε κάτω για να του εξηγήσετε πώς νιώθετε, σκεφτείτε τα δικά σας όρια.. και πού ακριβώς δεσμεύεστε υπερβολικά. Αυτό μπορεί να είναι ένα μήνυμα από το Σύμπαν.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

chartomantia-098

ζώδια εβδομάδας 28/08-03/09 τοξότης

Τα οφέλη έρχονται όταν νιώθετε έτοιμοι για το τι χρειάζεστε και θέλετε. Την Κυριακή 28 Αυγούστου, η Αφροδίτη στον Λέοντα στον Οίκο της εκπαίδευσης εναντιώνεται με τον Κρόνο στον Υδροχόο. Αν επιστρέφετε στο σχολείο, μπορεί να σας ανατεθούν κάποιες εργασίες για το σπίτι… εντελώς ξαφνικά. Αν έχετε παιδιά που επιστρέφουν στο σχολείο, μπορεί να είναι συγκλονισμένα από την ποσότητα των εργασιών που φέρνουν στο σπίτι.

Την Τρίτη 30 Αυγούστου, ο ήλιος στην Παρθένο στον Οίκο της καριέρας σας κάνει χιαστί με τον Δία στον Κριό και νιώθετε πως λίγα σημεία της δουλειάς σας είναι διασκεδαστικά. Είστε από τη φύση σας δημιουργικοί. Σας αρέσει να δοκιμάζετε νέα πράγματα και είστε έτοιμοι για περιπέτειες. Αν κάποιος μπορεί να μετατρέψει μια συνηθισμένη δουλειά σε κάτι συναρπαστικό, είστε εσείς. Και αν πραγματικά δεν μπορείτε, ίσως είναι καιρός να αναζητήσετε πιο «πράσινα λιβάδια».

Διαβαστε επισης : Κάρτες Αγγέλων 10 ημερών – Τα μυστικά της Αγάπης και των Συντρόφων

zwdia-tarw-zodia-19ζώδια αιγόκερως

Αυτή την εβδομάδα, ψάχνετε για απαντήσεις. Την Κυριακή 28 Αυγούστου, η Αφροδίτη στον Λέοντα στον Οίκο των επενδύσεών σας κοντράρει τον Κρόνο στον Υδροχόο. Ήταν μια ασταθής εποχή για το χρηματιστήριο. Αν χρησιμοποιείτε μια συγκεκριμένη οικονομική στρατηγική, η αποφασιστικότητά σας μπορεί να δοκιμαστεί. Ίσως δυσκολεύεστε να παραμείνετε στην πορεία όταν πρόκειται για θέματα αποταμίευσης ή συνταξιοδότησης.

Την Τρίτη 30 Αυγούστου, ο ήλιος στην Παρθένο στον Οίκο της εκπαίδευσης κάνει χιαστί με τον Δία στον Κριό. Ίσως επιστρέφετε στο σχολείο ενώ προσπαθείτε ταυτόχρονα να τακτοποιήσετε θέματα στη δουλειά σας και στο σπίτι. Μπορεί επίσης τα παιδιά σας να επιστρέφουν στο σχολείο… και το σπίτι είναι ήσυχο. Εσείς και η οικογένειά σας, προσαρμόζεστε στα νέα προγράμματα και στις πολυάσχολες εποχές.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

δωρεάν-προβλέψεις

ζώδια εβδομάδας 28/08-03/09 υδροχόος

Αυτή την εβδομάδα αποκαλύπτεται η αλήθεια. Την Κυριακή 28 Αυγούστου, η Αφροδίτη στον Λέοντα στον Οίκο των σχέσεων σας κοντράρει τον Κρόνο στον Υδροχόο. Πιθανότατα θα δείτε τα οφέλη μιας μακροχρόνιας σύνδεσης και θα βρείτε τρόπο να υποστηρίξετε ο ένας τον άλλον. Ταυτόχρονα, μπορεί πραγματικά να μισείτε τα ρομαντικά ραντεβού. Μπορεί να νιώθετε άβολα να συναντάτε ανθρώπους και να προσπαθείτε να καταλάβετε ποιος είναι καλός.. και ποιος τα έχει εντελώς χαμένα. Και μπορεί πραγματικά να αντιπαθείτε τα διαδικτυακά ραντεβού. Αυτό είναι ένα εμπόδιο, γιατί οι γνωριμίες με νέους ανθρώπους, είναι σημαντικό βήμα για την έναρξη μιας σχέσης.

Την Τρίτη 30 Αυγούστου, ο ήλιος στην Παρθένο στον Οίκο των επενδύσεών σας κάνει χιαστί με τον Δία στον Κριό. Μπορεί να είστε έτοιμοι να προχωρήσετε σε μια νέα επένδυση. Ίσως είναι ένα εμπόρευμα που πιστεύετε ότι θα έχει ζήτηση. Μπορεί να κάνετε μερικές υπερβολές σήμερα. Ό,τι κι αν σκέφτεστε να κάνετε όμως, ίσως είναι καλύτερα να αλλάξετε γνώμη.

Διαβαστε επισης : Κάρτες Αγγέλων 10 ημερών – Τα μυστικά της Αγάπης και των Συντρόφων

zodia-taro-45

ζώδια ιχθύες

Αυτή την εβδομάδα, βλέπετε τι είναι αληθινό. Την Κυριακή 28 Αυγούστου, η Αφροδίτη στον Λέοντα στον Οίκο της καθημερινότητάς σας κοντράρει τον Κρόνο στον Υδροχόο. Μόλις ξεκινάτε μια νέα υγιεινή ρουτίνα… κερδίζετε μια δωρεάν τούρτα παγωτό. Μόλις αποφασίσετε να ξυπνήσετε νωρίς την επόμενη μέρα, το ξυπνητήρι σας χαλάει. Φαίνεται ότι το Σύμπαν συνωμοτεί εναντίον σας, αλλά αυτό δεν ισχύει. Αυτές είναι προκλήσεις που πρέπει να τις ξεπεράσετε. Απλά αγοράστε καινούργιο ξυπνητήρι – ή μην φάτε την τούρτα.

Την Τρίτη 30 Αυγούστου, ο ήλιος στην Παρθένο στον Οίκο των σχέσεων, κάνει χιαστί με τον Δία στον Κριό. Μπορεί να γνωρίσετε έναν νέο συνάδελφο ή μέντορα, αλλά δεν είναι σωστός ο συγχρονισμός. Μην πιέζετε για να συμβεί αμέσως. Αντίθετα πάρτε την επαγγελματική τους κάρτα και στη συνέχεια αφήστε στο Σύμπαν την εξέλιξη. Αφήστε τη μοίρα να πάρει τον δρόμο της.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-zodia-098