Ζώδια Εβδομάδας 28/11-04/12 Aφήστε τα πράγματα να γίνουν καυτά και συναρπαστικά!

apostasi-sti-sxesi

Ζώδια Εβδομάδας 28/11-04/12 Β΄ .

ζώδια Εβδομάδας 28/11-04/12 ζυγός .

Αυτή την εβδομάδα, η έκλειψη Ηλίου απαιτεί λιγότερη συζήτηση και περισσότερη δράση. Ζυγέ, επιλέγετε κατεύθυνση. Την Δευτέρα 29 Νοεμβρίου, ο Άρης στον Σκορπιό στον Οίκο των χρημάτων τριγωνίζει τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες στον Οίκο της εργασίας. Έχετε την ευκαιρία να αποκτήσετε περισσότερα χρήματα… αν εργάζεστε περισσότερο. Αυτό μπορεί να σημαίνει ότι αναλαμβάνετε περισσότερες ευθύνες ή εργάζεστε περισσότερες ώρες. Μπορεί όμως και να σχετίζεται με πηγές παθητικού εισοδήματος, που χρειάζονται χρόνο και ενέργεια για να δημιουργηθούν.

Την Τρίτη 30 Νοεμβρίου ο Ερμής στον Τοξότη, στον Οίκο της επικοινωνίας σας, κάνει εξάγωνο με τον Κρόνο στον Οίκο των παιδιών και των νέων. Κάποιος μπορεί να σας πλησιάσει για συμβουλές. Αναζητά τη σοφία και την εμπειρία σας. Ξαφνικά, έχετε τη σπάνια ευκαιρία… ενός κοινού. Αυτό δεν συμβαίνει πολύ συχνά… οπότε απολαύστε το όσο διαρκεί.

zodia-taro-45

ζώδια σκορπιός

Αυτή την εβδομάδα, θα βαδίσετε το δρόμο προς την επιτυχία Σκορπιέ! Την Δευτέρα 29 Νοεμβρίου, ο Άρης στο δικό σας ζώδιο τριγωνίζει τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες στον Οίκο του ρομαντισμού και της περιπέτειας. Σήμερα, μπορεί να συναντήσετε ένα άτομο, βγαλμένο κατευθείαν από ένα ρομαντικό μυθιστόρημα. Η συνάντησή σας θα περιλαμβάνει παρατεταμένες ματιές, απαλά χάδια και ίσως παθιασμένα φιλιά. Σήμερα, ελάτε σε σωματική επαφή με τον αγαπημένο ή την αγαπημένη σας και αφήστε τα πράγματα να γίνουν καυτά… και συναρπαστικά!

Την Τρίτη 30 Νοεμβρίου, ο Ερμής στον Τοξότη στον Οίκο των χρημάτων σας, κάνει εξάγωνο με τον Κρόνο στον Οίκο του σπιτιού. Το σπίτι σας μπορεί να γίνει πηγή εισοδήματος. Ίσως αποφασίσετε να νοικιάσετε ένα δωμάτιο ή να βάλετε το διαμέρισμα πάνω από το γκαράζ, στο Airbnb. Μπορεί επίσης να διαθέσετε πόρους μαζί με μέλη της οικογένειάς σας, για να νοικιάσετε ένα ακίνητο ή να αγοράσετε γη. Σήμερα θα βρείτε τρόπους, να επεκτείνετε την ευημερία σας.

Διαβαστε επισης : Λενορμαν χαρτομαντεία  27-29/11 Νέα από μακριά – Καινούργιος έρωτας

chartomantia-098

ζώδια Εβδομάδας 28/11-04/12 τοξότης

Αυτή την εβδομάδα Τοξότη, η έκλειψη Ηλίου είναι στο δικό σας ζώδιο, φέρνοντας τη δυνατότητα σημαντικών αλλαγών στη ζωή σας. Την Δευτέρα 29 Νοεμβρίου, ο Άρης στον Σκορπιό στον Οίκο της ξεκούρασης και της ανάρρωσης, τριγωνίζει τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες. Δουλεύετε με μεγάλες ταχύτητες στη δουλειά και παράλληλα είστε ευγενικοί οικοδεσπότες για την οικογένεια και τους φίλους σας. Όμως χρειάζεστε μια μέρα άδεια για να ξεκουραστείτε κι έχετε ανάγκη κάποιον να σας φροντίσει. Σκεφτείτε να το προσθέσετε κι αυτό – που είναι ιδιαίτερα σημαντικό – στο πρόγραμμά σας.

Την Τρίτη 30 Νοεμβρίου, ο Ερμής στο δικό σας ζώδιο και στον Οίκο της αυτοπεποίθησης, κάνει εξάγωνο με τον Κρόνο στον Οίκο της επικοινωνίας. Μπορεί να σας ζητηθεί να μιλήσετε μπροστά σε μια ομάδα, να ηγηθείτε μιας συνάντησης ή να κάνετε μια μεγάλη ανακοίνωση. Κάποιος σας δίνει το μικρόφωνο… κι ευτυχώς είστε καλοί στον αυτοσχεδιασμό! Έχετε τα μάτια σας ανοιχτά για μια ευκαιρία, που θα σας επιτρέψει να λάμψετε στο επίκεντρο.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-astra-tarot

ζώδια αιγόκερως

Αυτή την εβδομάδα η ηλιακή έκλειψη μπορεί να ανανεώσει το ενδιαφέρον για τη διαισθητική σας ικανότητα. Περπατάτε το πνευματικό μονοπάτι, Αιγόκερε! Την Δευτέρα 29 Νοεμβρίου, ο Άρης στον Σκορπιό στον Οίκο της φιλίας, τριγωνίζει τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες. Μπορεί να έχετε μια έντονη σχέση με έναν φίλο. Μπορεί να είναι μια βαθιά και ουσιαστική σχέση, επειδή θα γνωρίσετε ο ένας, τα πιο σκοτεινά μυστικά του άλλου. Είναι ένα άτομο στο οποίο μπορείτε πραγματικά να βασιστείτε για να του μιλάτε όταν και όποτε αισθάνεστε φοβισμένοι ή αβέβαιοι. Μπορείτε επίσης, να του προσφέρετε τον ίδιο πυλώνα δύναμης. Αυτή είναι μια καλή μέρα για να συναντηθείτε και να συνεχίσετε να εργάζεστε πάνω σ’ αυτή τη φιλία.

Την Τρίτη 30 Νοεμβρίου, ο Ερμής στον Τοξότη στον Οίκο της ανάπαυσης και της ανάρρωσης, κάνει εξάγωνο με τον Κρόνο στον Υδροχόο, στον Οίκο των αξιών σας. Ήρθε η ώρα να μεταφέρετε σε υψηλότερη θέση της λίστας των προτεραιοτήτων σας, τον ποιοτικό ύπνο! Σκεφτείτε να χρησιμοποιήσετε μια εφαρμογή, που θα σας ξεκουράζει και θα σας χαλαρώνει.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-zodia-astrologia-65

ζώδια Εβδομάδας 28/11-04/12 υδροχόος

Αυτή την εβδομάδα, η έκλειψη Ηλίου σας βοηθά να αναγνωρίσετε πού έχετε κολλήσει. Υδροχόε, πρόκειται να απελευθερωθείτε! Την Δευτέρα 29 Νοεμβρίου, ο Άρης στον Σκορπιό στον Οίκο της καριέρας σας, τριγωνίζει τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες στον Οίκο των χρημάτων σας. Αυτή είναι μια εξαιρετική μέρα για να συζητήσετε με τον προϊστάμενό σας την πιθανότητα για μια προαγωγή στην εταιρεία σας. Σκεφτείτε να συζητήσετε πώς μπορείτε να κερδίσετε περισσότερα χρήματα την ώρα ή να λάβετε καλύτερο ποσοστό προμήθειας. Αν δεν πιστεύετε ότι υπάρχουν δυνατότητες για εσάς σ’ αυτήν την εταιρεία, μάλλον ήρθε η ώρα να δημοσιεύσετε το βιογραφικό σας για μια διαφορετική δουλειά.

Την Τρίτη 30 Νοεμβρίου, ο Ερμής στον Τοξότη στον Οίκο της φιλίας, κάνει εξάγωνο με τον Κρόνο στο δικό σας ζώδιο. Πιθανόν να έχετε μια καλή ομάδα από φίλους που σας υποστηρίζουν, αλλά δεν θα μπορείτε να περάσετε πολύ χρόνο μαζί τους. Αυτή είναι μια καλή μέρα για να ορίσετε μελλοντικά ραντεβού, ώστε να μπορέσετε να κάνετε παρέα. Αυτό είναι ιδιαίτερα σημαντικό… αν οι φίλοι σας μένουν μακριά και πρέπει να κανονίσετε το ταξίδι σας.

Διαβαστε επισης : Λενορμαν χαρτομαντεία  27-29/11 Νέα από μακριά – Καινούργιος έρωτας

zwdia-fotia

ζώδια ιχθύες

Αυτή την εβδομάδα, η έκλειψη Ηλίου φωτίζει τον τομέα της καριέρας και του επαγγέλματός σας Ιχθύες. Αυτή μπορεί να είναι η αρχή μιας μεγάλης αλλαγής. Την Δευτέρα 29 Νοεμβρίου, ο Άρης στον Σκορπιό στον Οίκο της εκπαίδευσης, τριγωνίζει τον Ποσειδώνα στο δικό σας ζώδιο. Μπορεί να σπουδάζετε ή να βοηθάτε ένα από τα παιδιά σας στα μαθήματά του. Αυτή είναι μια καλή στιγμή για να επικοινωνήσετε με έναν σχολικό σύμβουλο ή με τη διοίκηση. Αν προσπαθείτε να αποκτήσετε επαγγελματική άδεια, είναι καλή στιγμή να επικοινωνήσετε με την κρατική υπηρεσία που διαχειρίζεται αυτές τις άδειες.

Την Τρίτη 30 Νοεμβρίου, ο Ερμής στον Τοξότη στον Οίκο της καριέρας σας, κάνει εξάγωνο με τον Κρόνο στον Υδροχόο στον Οίκο του παρασκηνίου. Μπορεί να εργάζεστε πάνω σε ένα μεγάλο έργο. Σήμερα εξετάστε το ενδεχόμενο να κλείσετε την πόρτα του γραφείου σας, ώστε να μπορέσετε να αφοσιωθείτε στη δουλειά σας. Είναι πιθανό να εργάζεστε μόνοι σας σ’ αυτό το έργο. Η εύρεση καλής βοήθειας σήμερα… μπορεί να είναι δύσκολη.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-zodia-098