Ζώδια εβδομάδας 29/01 – 04/02 Οι μεγάλες αλλαγές έρχονται

imerisies-provlepseis-zodia-savvato-7-6

Ζώδια εβδομάδας 29/01 – 04/02 Β’ .

ζώδια εβδομάδας 29/01 – 04/02 ζυγός .

Θα ανακαλύψετε τι πρέπει να ξέρετε, αυτή την εβδομάδα. Την Κυριακή 29 Ιανουαρίου, ο ήλιος στον Υδροχόο στον Οίκο του ρομαντισμού και του ρίσκου τριγωνίζει τον Άρη στους Διδύμους. Αν ταξιδεύετε, μπορεί να συναντήσετε κάποιο αρκετά ενδιαφέρον άτομο. Θα καθίσετε δίπλα του/της στο αεροπλάνο ή θα ξεκινήσετε μια συζήτηση. Αν πάλι δεν πρόκειται να μετακινηθείτε, επισκεφτείτε το τουριστικό τμήμα της πόλης και ίσως συναντήσετε κάποιον/α από μια μακρινή χώρα.

Την Τρίτη 31 Ιανουαρίου, η Αφροδίτη στους Ιχθύες στον Οίκο της υγείας και της ευεξίας κάνει ημι-εξάγωνο με τον Δία στον Κριό. Σήμερα, θα πληροφορηθείτε τρόπους, που θα σας βοηθήσουν να αποκτήσετε καλύτερη υγεία. Ίσως λάβετε πληροφορίες για έναν εξαιρετικό γιατρό, που θα σας βοηθήσει στην αντιμετώπιση του άγχους σας. Είστε τυχεροί αυτή τη στιγμή, σε θέματα που αφορούν χρήσιμες πληροφορίες και συνδέσεις.

zodia-taro-45

ζώδια σκορπιός

Οι μεγάλες αλλαγές αυτή την εβδομάδα, έρχονται μόλις πάρετε την απόφαση. Την Κυριακή 29 Ιανουαρίου, ο ήλιος στον Υδροχόο στον Οίκο του σπιτιού και της οικογένειας τριγωνίζει τον Άρη στους Διδύμους στον Οίκο των οικονομικών σας. Τώρα έχετε την ευκαιρία να κερδίσετε κάποια χρήματα, με βάση τον τόπο διαμονής σας. Μπορείτε να νοικιάσετε ένα δωμάτιο ή να ξεκινήσετε μια επιχείρηση στο υπόγειο του σπιτιού σας. Μπορεί επίσης να νοικιάσετε χώρο στο γκαράζ σας, ώστε κάποιος να παρκάρει το αυτοκίνητό του.

Την Τρίτη 31 Ιανουαρίου, η Αφροδίτη στους Ιχθύες στον Οίκο του έρωτα και του ρομαντισμού κάνει ημι-εξάγωνο με τον Δία στον Κριό. Μπορεί να σας αρέσει κάποιος/α συνάδελφος, αλλά μπορεί να υπάρχουν κανόνες (αν και ανείπωτοι) ενάντια στις σχέσεις μεταξύ συναδέλφων. Μπορεί επίσης αυτό το άτομο να είναι ο προϊστάμενος ή η διευθύντριά σας. Από την άλλη πλευρά, αυτή θα είναι μια πραγματικά διασκεδαστική στιγμή με φλερτ και υπονοούμενα, που κάνουν πιο ενδιαφέρουσα την ατμόσφαιρα στη δουλειά. Αν βγαίνετε ήδη με κάποιο άτομο από τη δουλειά, απλά να έχετε υπόψη, πως οι άλλοι μπορεί να το μάθουν σύντομα.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-0988

ζώδια εβδομάδας 29/01 – 04/02 τοξότης

Αυτή την εβδομάδα, ξέρετε τις μαγικές λέξεις! Την Κυριακή 29 Ιανουαρίου, ο ήλιος στον Υδροχόο στον Οίκο των αδελφών και των συνομήλικων, τριγωνίζει τον Άρη στους Διδύμους. Σήμερα, μπορεί να περάσετε χρόνο με κάποια μέλη της οικογένειας που έχετε να δείτε καιρό. Μια αδερφή που ζει στην άλλη άκρη της χώρας μπορεί να σας επισκεφτεί ή ένας αδελφός να συμμετάσχει σε μια συνομιλία μέσω βίντεο. Μπορεί επίσης να συναντηθείτε με τα ξαδέλφια σας σε μια οικογενειακή συγκέντρωση. Σήμερα, υπάρχει χαρά κι ενθουσιασμός στην επανένωση της οικογένειας.

Την Τρίτη 31 Ιανουαρίου, η Αφροδίτη στους Ιχθύες στον Οίκο της κατοικίας σας κάνει ημι-εξάγωνο με τον Δία στον Κριό. Σήμερα, θα τακτοποιήσετε το χώρο σας. Ίσως να έχετε ήδη τακτοποιήσει την όποια ακαταστασία… και τώρα προσθέτετε μερικά κομμάτια για να αναδείξετε το στυλ στο χώρο σας. Μπορεί επίσης να προσθέσετε μερικές θεραπείες φενγκ σούι για να φέρετε θετική ενέργεια στο σπίτι σας. (Το μπλε χρώμα θα ήταν μια καλή επιλογή για το 2023).

Διαβαστε επισης : Love Stories – Φεβρουάριος 2023.

μελλοντολόγος

ζώδια αιγόκερως

Αυτή την εβδομάδα, προχωράτε μπροστά ό,τι κι αν γίνει. Την Κυριακή 29 Ιανουαρίου, ο ήλιος στον Υδροχόο στον Οίκο των χρημάτων σας τριγωνίζει τον Άρη στους Διδύμους. Υπάρχουν χρήματα που μπορείτε να κερδίσετε σήμερα, αν αφοσιωθείτε στην εργασία σας. Υπάρχει περίπτωση να ξεχάσετε να κάνετε ένα τηλεφώνημα ή να στείλετε ένα email σε έναν πιθανό αγοραστή ή σε κάποιον συνεργάτη σας. Είναι όμως μια πολύ καλή και εύκολη ενέργεια η σημερινή. Το γεγονός πως είναι Κυριακή δεν πρέπει να σας επηρεάσει, για να μην κάνετε κάτι που αφορά τα επαγγελματικά ή τα οικονομικά σας.

Την Τρίτη 31 Ιανουαρίου, η Αφροδίτη στους Ιχθύες στον Οίκο των μετακινήσεων, κάνει ημι-εξάγωνο με τον Δία στον Κριό. Σήμερα, μπορεί να πάτε να χορέψετε ή να ασκηθείτε. Είστε σε κίνηση και χρησιμοποιείτε την επιδεξιότητα και την ισορροπία σας για να περάσετε τέλεια. Δεν είναι μέρα για να μείνετε ακίνητοι.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-tarw-zodia-19

ζώδια εβδομάδας 29/01 – 04/02 υδροχόος

Μπορείτε να προχωρήσετε με τόλμη, σε νέα κατεύθυνση αυτή την εβδομάδα. Την Κυριακή 29 Ιανουαρίου, ο ήλιος στον Υδροχόο (χρόνια πολλά!) στον Οίκο της αυτοπεποίθησής σας, τριγωνίζει τον Άρη στους Διδύμους. Σήμερα, δεν χρειάζεστε την άδεια κανενός, για να είστε τολμηροί. Είναι μια μέρα που προχωράτε με αυτοπεποίθηση μπροστά, για να διεκδικήσετε αυτό που θέλετε. Είναι καλή στιγμή για να στείλετε το βιογραφικό σας σε μια δουλειά που θέλετε ή να υποβάλετε μια πρόταση σε έναν πιθανό επιχειρηματικό συνεργάτη.

Την Τρίτη 31 Ιανουαρίου, η Αφροδίτη στους Ιχθύες στον Οίκο των χρημάτων σας κάνει ημι-εξάγωνο με τον Δία στον Κριό. Σήμερα, θα βρείτε πρόσθετους πόρους για κάτι που θέλετε να κάνετε… αλλά θα χρειαστεί λίγη προσπάθεια. Πιθανόν επίσης να να δανειστείτε χρήματα ή να βρείτε κάποιον να υποστηρίξει τον σκοπό σας. Είναι εφικτό αυτό τώρα και θα κερδίσετε περισσότερα από όσα περιμένετε.

Διαβαστε επισης : Love Stories – Φεβρουάριος 2023.

tarw-taro-xartomanteia

ζώδια ιχθύες

Έχετε καλή αίσθηση της ενέργειας γύρω σας, αυτή την εβδομάδα. Την Κυριακή 29 Ιανουαρίου, ο ήλιος στον Υδροχόο στον Οίκο της διαίσθησής σας τριγωνίζει τον Άρη στους Διδύμους. Η πνευματική σας κεραία είναι ευθυγραμμισμένη σήμερα. Μπορεί να λάβετε μηνύματα από άλλες σφαίρες, προγόνους και πνευματικούς οδηγούς. Ίσως χρησιμοποιήσετε κάρτες Ταρώ ή το εκκρεμές. Μπορεί να καταγράψετε στο ημερολόγιό σας, τις εντυπώσεις που λαμβάνετε.

Την Τρίτη 31 Ιανουαρίου, η Αφροδίτη στο δικό σας ζώδιο κάνει ημι-εξάγωνο με τον Δία στον Κριό στον Οίκο των χρημάτων σας. Μπορεί να λάβετε κάποια επιπλέον χρήματα σήμερα. Πιθανόν να δουλέψατε για αυτά τα χρήματα νωρίτερα και τώρα εμφανίζονται. Μπορεί να πουλήσατε κάτι παλιό, που βελτιώσατε με κάποιο τρόπο. Σήμερα, θα λάβετε ένα απροσδόκητο εισόδημα.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-66