Ζώδια Εβδομάδας 30/05-05/06 Ένα δώρο για αυτήν την εβδομάδα

afroditi-ixtheis-zvdia

Ζώδια Εβδομάδας 30/05-05/06 .

ζώδια Εβδομάδας 30/05-05/06 κριός .

Αυτή την εβδομάδα, έχετε την επιθυμία να εκφράσετε την ατομικότητά σας. Βαδίζετε στο ρυθμό του δικού σας τυμπάνου.

Η εβδομάδα ξεκινά την Κυριακή 30 Μαΐου, με τον Άρη στον Καρκίνο – στον οίκο της οικογένειας- να κάνει τρίγωνο με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες. Σήμερα είναι πολύ πιθανό, να βοηθήσετε κάποια μέλη της οικογένειάς σας. Ίσως χρειαστεί να μετακινηθεί ένα μέλος ή να εγκατασταθεί, μετά από μια πρόσφατη μετακίνηση. Τη Δευτέρα 31 Μαΐου, ο ήλιος στους Διδύμους κάνει σύνοδο με τον Βόρειο Δεσμό στον οίκο της επικοινωνίας σας. Αγαπάτε την οικογένειά σας…. ωστόσο, έχετε και τη δική σας ταυτότητα που πρέπει να λάβετε υπόψη. Σήμερα, η πίστη στον εαυτό σας είναι απαραίτητη. Και η αγαπημένη σας οικογένεια θα καταλάβει (αρκεί να τους δώσετε χρόνο για να συνηθίσουν την ιδέα).

zodia-taro-45

ζώδια ταύρος

Ένα άτομο με αρμοδιότητες μπορεί να σας ζητήσει να αλλάξετε κάτι επάνω σας και θα εκνευριστείτε. Την Κυριακή 30 Μαΐου ο Άρης στον Καρκίνο, τριγωνίζει τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες στον οίκο της κοινότητας. Σήμερα είναι μια εξαιρετική μέρα για να ασχοληθείτε με κοινοτικά έργα. Είστε από τη φύση σας γενναιόδωροι, γι’ αυτό και βοηθάτε τακτικά μια φιλανθρωπική οργάνωση, όμως τώρα το χρειάζεστε περισσότερο από ποτέ.

Τη Δευτέρα 31 Μαΐου, ο ήλιος στους Διδύμους κάνει σύνοδο με τον Βόρειο Δεσμό στον οίκο των χρημάτων. Σήμερα, θα αναγνωρίσετε τη σημασία της διαχείρισης των οικονομικών σας. Οι άνθρωποι δεν λειτουργούν σωστά όταν απομονώνονται και για να ευδοκιμήσουν χρειάζεται να γίνουν ενεργά μέλη της κοινότητας. Εσείς όμως έχετε την ικανοποίηση να γνωρίζετε, πως έχετε πετύχει χάρη στις προσωπικές σας προσπάθειες. Τώρα μπορείτε να δείτε πως ο δρόμος ανοίγει για πιο σημαντικά οφέλη στο μέλλον. Ήρθε η ώρα να προχωρήσετε στο σωστό δρόμο.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

μελλοντολόγος

ζώδια Εβδομάδας 30/05-05/06 δίδυμοι

Αυτή την εβδομάδα, ο κόσμος σας επεκτείνεται. Ίσως συναντήσετε ένα άτομο με ενδιαφέρουσες ιδέες.

Την Κυριακή 30 Μαΐου, ο Άρης στον Καρκίνο κάνει τρίγωνο με τον Ποσειδώνα στον οίκο της καριέρας σας. Σήμερα, ίσως νιώσετε πως δεν κάνατε τον αντίκτυπο που θα θέλατε στον κόσμο. Είναι μια καλή μέρα για να σκεφτείτε κάτι μεγαλύτερο και να χρησιμοποιήσετε τα πολλά ταλέντα και τις ικανότητές σας. Αυτή είναι μια εξαιρετική στιγμή για να ερευνήσετε τη ζωή των ανθρώπων που θαυμάζετε και να μελετήσετε το ταξίδι τους στην επιτυχία.

Τη Δευτέρα 31 Μαΐου, ο Ήλιος μπαίνει στους Διδύμους (χρόνια πολλά!) και κάνει μια σύνοδο με τον Βόρειο Δεσμό στον οίκο της αυτοπεποίθησης. Όσο κι αν αγαπάτε τους φίλους και την οικογένειά σας, αυτή τη στιγμή πρέπει να ακολουθήσετε το δικό σας μονοπάτι. Αυτό μπορεί να σημαίνει ότι εγκαταλείπετε κάτι που πιστεύατε πως θα κάνατε για το υπόλοιπο της ζωής σας. Τους επόμενους μήνες, ενδέχεται να μετακινηθείτε ή να κάνετε σημαντικές αλλαγές σε μια σημαντική σχέση.

ζώδια καρκίνος

Κάποιος σας προσφέρει ένα δώρο αυτήν την εβδομάδα. Δεν είστε σίγουροι όμως, αν είναι αυτό που θέλετε. Την Κυριακή 30 Μαΐου, ο Άρης στο ζώδιό σας, τριγωνίζει τον Ποσειδώνα στον οίκο της σοφίας. Ώρα να αποκτήσετε πνευματική ωριμότητα. Ίσως αποφασίσετε να αναλάβετε ηγετικό ρόλο στην ομάδα σας. Εξετάστε το ενδεχόμενο εθελοντισμού για μια οργάνωση ή μια εικονική ομάδα μελέτης για ένα πνευματικό θέμα συζήτησης.

Τη Δευτέρα 31 Μαΐου, ο ήλιος στους Διδύμους κάνει σύνοδο με τον Βόρειο Δεσμό στον οίκο της ενδοσκόπησης και του ψυχισμού σας. Μερικές φορές είστε τόσο απασχολημένοι βοηθώντας τους άλλους… και στην προσπάθειά σας να βεβαιωθείτε ότι είναι εντάξει, ξεχνάτε αυτό που πραγματικά θέλετε. Αυτή είναι μια καλή στιγμή για να δημοσιεύσετε θέματα σχετικά με τις ανάγκες σας. Καθώς εκφράζετε τον εαυτό σας στο χαρτί, το Σύμπαν σας ακούει.

Διαβαστε επισης : Χαρτομαντεία HAL G – Ανατροπές στα ζευγάρια και στους συντρόφους

zwdia-66

ζώδια Εβδομάδας 30/05-05/06 λέων

Αυτήν την εβδομάδα, οι άλλοι σάς αποδίδουν τα εύσημα όπου απαιτείται. Λέοντες, υποκλιθείτε στο χειροκρότημα!

Την Κυριακή 30 Μαΐου, ο Άρης στον Καρκίνο στον οίκο των μυστικών σας τριγωνίζει τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες. Μπορεί να θελήσετε να αποδράσετε για λίγο με το ταίρι σας – φανταστικά ή φυσικά. Αν ψάχνετε για αγάπη, μπορείτε να βρείτε κάποιον και να μοιραστείτε τα μυστικά σας.

Τη Δευτέρα 31 Μαΐου, ο ήλιος στους Δίδυμους σχηματίζει σύνοδο με τον Βόρειο Δεσμό στον οίκο της κοινωνικότητας και των φιλικών σχέσεων. Έχετε μια καταπληκτική συλλογή φίλων… και ο κύκλος σας ολοένα και αυξάνεται. Θα επεκτείνετε τις επαφές σας συμμετέχοντας σε μια ομάδα που εστιάζει σε ένα χόμπι που λατρεύετε… όπως μια συγγραφική ομάδα , μια λέσχη πεζοπορίας ή μια τοπική, κοινοτική οργάνωση.

ζώδια παρθένος

Αυτή την εβδομάδα, θα λάβετε την ειλικρινή και εγκάρδια εκτίμηση των άλλων. Μην το αναλύσετε όμως.

Την Κυριακή 30 Μαΐου, ο Άρης στον Καρκίνο, τριγωνίζει τον Ποσειδώνα στον οίκο των σχέσεων. Η επόμενη ερωτική σας σχέση μπορεί να είναι ήδη κάποιος γνωστός σας. Στην πραγματικότητα, η αγάπη μπορεί να στέκεται ακριβώς μπροστά σας – αν ανοίξετε τα μάτια σας σε μια νέα πιθανότητα.

Τη Δευτέρα 31 Μαΐου, ο ήλιος στους Δίδυμους κάνει σύνοδο με τον Βόρειο Δεσμό στον οίκο της καριέρας σας. Ανεξάρτητα από το τι ήθελαν οι γονείς σας να ακολουθήσετε, μπορεί να θέλετε να κάνετε κάτι άλλο. Είναι σημαντικό να παραδεχτείτε στον εαυτό σας ότι μπορεί να θέλετε να οδηγήσετε σε διαφορετική κατεύθυνση την καριέρα σας. Τώρα μπορείτε να δείτε την εξέλιξή σας.

κρυσταλλομαντείαΔιαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

ζώδια Εβδομάδας 30/05-05/06 ζυγός

Σας περιμένουν καινούργιες περιπέτειες με νέες γνωριμίες. Αυτή την εβδομάδα, κάποιος ανοίγει την πόρτα για σας.

Την Κυριακή 30 Μαΐου, ο Άρης στον Καρκίνο, τριγωνίζει τον Ποσειδώνα στον εργασιακό σας οίκο. Σήμερα, ίσως προσελκύεστε από εργασίες με κοινωφελές έργο. Αν θέλετε να εργαστείτε για φιλανθρωπικούς ή μη κερδοσκοπικούς οργανισμούς, είναι η κατάλληλη στιγμή να δημοσιεύσετε το βιογραφικό σας. Μπορεί επίσης να ξεκινήσετε τη δική σας επιχείρηση όπου μπορείτε να καθοδηγήσετε και να βοηθήσετε τους άλλους να βρουν το δρόμο τους. Τη Δευτέρα 31 Μαΐου, ο ήλιος στους Διδύμους, σχηματίζει σύνοδο με τον Βόρειο Δεσμό στον οίκο της σοφίας και της πνευματικότητας. Ίσως σκεφτείτε να επιστρέψετε στα θρανία ή να εργαστείτε με άτομα από το εξωτερικό. Η ενέργεια σήμερα αφορά το να βρείτε το δικό σας μονοπάτι – που μπορεί να είναι διαφορετικό από αυτό που βαδίζατε μέχρι στιγμής.

ζώδια σκορπιός

Έρχεται ένας δυνατός άνεμος αυτήν την εβδομάδα, Σκορπιέ. Ένας πρόσθετος πόρος θα παχύνει το πορτοφόλι σας.

Την Κυριακή 30 Μαΐου, ο Άρης στον Καρκίνο, τριγωνίζει τον Ποσειδώνα στον οίκο της ευχαρίστησης. Σήμερα, δεν θα είστε εξαιρετικά επικριτικοί- κάτι που θα λειτουργήσει καλά- αν το ταίρι σας προτείνει κάτι ασυνήθιστο. Μπορεί να είστε πρόθυμοι να εξερευνήσετε νέους δρόμους στο ρομαντισμό. Τη Δευτέρα 31 Μαΐου, ο ήλιος στους Διδύμους κάνει σύνοδο με τον Βόρειο Δεσμό στον οίκο των πόρων σας. Ακολουθώντας το μονοπάτι σας, ανοίγετε ευκαιρίες για να λάβετε υποστήριξη. Δυστυχώς, δεν υπάρχουν εγγυήσεις, πως αυτό που προσπαθείτε θα λειτουργήσει. Αλλά αν ακολουθήσετε την καρδιά σας και εμπιστευτείτε τον εαυτό σας, θα βρείτε πόρτες που θ’ ανοίξουν για σας.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

ζώδια τοξότης

Οι άλλοι εντυπωσιάζονται με το λαμπερό σας πνεύμα. Αυτήν την εβδομάδα, έχετε θαυμαστές. Την Κυριακή 30 Μαΐου, ο Άρης στον Καρκίνο, στο σπίτι των επενδύσεών σας, κάνει ένα τρίγωνο με τον Ποσειδώνα στον οίκο της οικογένειας. Σήμερα, σκέφτεστε αρκετά αλτρουιστικά και ίσως αποφασίσετε να πουλήσετε κάτι σημαντικό, για να βοηθήσετε ένα μέλος της οικογένειας.

Μπορεί επίσης να δώσετε ένα οικογενειακό κειμήλιο σε έναν νεότερο συγγενή. Τη Δευτέρα 31 Μαΐου, ο ήλιος στους Διδύμους σχηματίζει σύνοδο με τον Βόρειο Δεσμό στον οίκο των σχέσεων. Αν ψάχνετε για αγάπη, αυτή είναι μια από τις καλύτερες ευκαιρίες που είχατε εδώ και μήνες για να συνδεθείτε με κάποιον που μπορεί να είναι αληθινός σύντροφος. Για τις επόμενες ημέρες, επικοινωνήστε με άτομα που σας ενδιαφέρουν. Αφήστε κάποιο φίλο να σας κλείσει ένα ραντεβού στα τυφλά. Χαιρετήστε τον ελκυστικό ξένο που περιμένει στη σειρά μαζί σας, στο τοπικό φαρμακείο.

ζώδια αιγόκερως

Αιγόκερε, η σκληρή δουλειά σας αποδίδει. Αυτή την εβδομάδα θα λάβετε ένα δώρο ως ένδειξη εκτίμησης.

Την Κυριακή 30 Μαΐου, ο Άρης στον Καρκίνο τριγωνίζει τον Ποσειδώνα στον οίκο της επικοινωνίας σας. Σήμερα, με ένα φίλο σας μπορεί να κάνετε κάτι για την κοινότητα. Μπορεί να μοιράσετε γεύματα στην εκκλησία ή να συμμετέχετε σε μια ιατρική μελέτη. Θα κάνετε ό, τι μπορείτε για να νιώσετε πιο συνδεδεμένοι με τη γειτονιά σας και τους ανθρώπους γύρω σας. Τη Δευτέρα 31 Μαΐου, ο ήλιος στους Διδύμους σχηματίζει σύνοδο με τον Βόρειο Δεσμό στον οίκο της εργασίας και της καθημερινότητας. Οι μικρές καθημερινές ενέργειες που κάνετε κάθε μέρα δημιουργούν και χτίζουν τη ζωή σας. Σήμερα, δείτε τι μπορείτε να κάνετε για να δημιουργήσετε οικονομική ανεξαρτησία ή να υιοθετήσετε υγιείς συνήθειες.

Διαβαστε επισης : Χαρτομαντεία HAL G – Ανατροπές στα ζευγάρια και στους συντρόφους

zwdia Maketa BUDDHA-8065

ζώδια υδροχόος

Γυρίζουν πολλά κεφάλια στο πέρασμά σας αυτή την εβδομάδα, Υδροχόε. Έχετε πολλούς θαυμαστές.

Την Κυριακή 30 Μαΐου, ο Άρης στον Καρκίνο τριγωνίζει τον Ποσειδώνα στον οίκο των χρημάτων. Ίσως έχετε την εντύπωση πως ένα νέο gadget θα σας βοηθήσει να περάσετε τη μέρα σας.

Αλλά προσέξτε να μην ξοδέψετε πολλά χρήματα τώρα… επειδή η φανταχτερή κάμερα που λαχταράτε… μπορεί να μην σας βοηθήσει να γίνετε αστέρι του YouTube… ούτε ένας ατμομάγειρας θα σας ωθήσει να φάτε περισσότερα λαχανικά στον ατμό. Τη Δευτέρα 31 Μαΐου, ο ήλιος στους Διδύμους κάνει σύνοδο με τον Βόρειο Δεσμό στον οίκο της διασκέδασης. Σήμερα, ίσως αναρωτηθείτε γιατί εργάζεστε τόσο σκληρά. Ίσως είναι απαραίτητο να κοιτάξετε πώς περνάτε το χρόνο σας και να εξετάσετε, αν είναι ποιοτικός αυτός ο ελεύθερος χρόνος. Αναζητήστε κάτι που πραγματικά σας ικανοποιεί.

ζώδια ιχθύες

Ιχθύες, υπάρχει πιθανώς μια επιστροφή. Αυτή την εβδομάδα, κάποιον καλωσορίζετε με ανοιχτές αγκάλες.

Την Κυριακή 30 Μαΐου, ο Άρης στον Καρκίνο, τριγωνίζει τον Ποσειδώνα στον οίκο της αυτοπεποίθησης. Σήμερα είναι μια εξαιρετική μέρα για να εξερευνήσετε τη σχέση με το ταίρι σας, μ’ έναν ιδιαίτερα ρομαντικό κι αισθησιακό τρόπο. Τη Δευτέρα 31 Μαΐου, ο ήλιος στα Διδύμους, κάνει σύνοδο με τον Βόρειο Δεσμό στον οίκο της οικογένειας. Σήμερα, θα αντιδράσετε σε μια οικογενειακή παράδοση. Αγαπάτε την οικογένειά σας, αλλά πρέπει να ζήσετε και τη ζωή σας. Αυτό ισχύει ιδιαίτερα για τον/την σύντροφο και τους φίλους σας.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-3-zodia