Ζώδια εβδομάδας 30/10 – 05/11 Φεύγουν τα προβλήματα από τη ζωή σας

panselinos-zwdio-ydroxoos

Ζώδια εβδομάδας 30/10 – 05/11 Β’ .

ζώδια εβδομάδας 30/10 – 05/11 ζυγός .

Αυτή την εβδομάδα, φεύγουν τα προβλήματα από τη ζωή σας. Η εβδομάδα ξεκινά με το Halloween και το τέταρτο Σελήνης στον Υδροχόο. Αυτή η αρχαία γιορτή έχει να κάνει με το τέλος και την απάλειψη του παρελθόντος. Η αρμονική ενέργεια του Υδροχόου μπορεί να σας βοηθήσει να απομακρυνθείτε από συναισθηματικά βάρη που σας έχουν στοιχειώσει τις τελευταίες εβδομάδες, μήνες ή χρόνια. Μπορεί να θέλετε να πάρετε μια σκούπα – σύμβολο της αρχαίας πίστης – και να «σκουπίσετε» τα προβλήματα από το σπίτι σας. Σκουπίστε τη βεράντα σας από την μπροστινή πόρτα προς τα έξω και οραματιστείτε πως καθαρίζετε την αρνητικότητα. Στη συνέχεια, πάρτε μια πρέζα κανέλα και τοποθετήστε την κάτω από το χαλάκι καλωσορίσματος, για να προσελκύσετε ενέργεια ευημερίας.

Την Τετάρτη 2 Νοεμβρίου, η Αφροδίτη στον Σκορπιό στον Οίκο των χρημάτων σας ενώνεται με τον Ν. Δεσμό και μπορεί να ξανακυλήσετε στις παλιές καταναλωτικές σας συνήθειες. Λόγω των διακυμάνσεων στο χρηματιστήριο, μπορεί να αποταμιεύσετε μετρητά στον τραπεζικό σας λογαριασμό.. κι αυτό να σας δελεάσει να ξοδέψετε πάρα πολλά. Σήμερα όμως είναι μια καλή μέρα για να εξετάσετε τις αλλαγές που θέλετε να κάνετε στα οικονομικά σας. Μπορεί να φτάσετε στο σημείο να ακυρώσετε μια πρόσφατη αγορά.. και να επιστρέψετε στο σωστό μονοπάτι!

zodia-taro-45

ζώδια σκορπιός

Αυτή την εβδομάδα, προσελκύετε τους κατάλληλους ανθρώπους. Η εβδομάδα ξεκινά με το Halloween και το τέταρτο της Σελήνης στον Υδροχόο. Αυτή η γιορτή χρονολογείται χιλιάδες χρόνια πίσω και σηματοδοτεί τα οριστικά τελειώματα. Τότε οι άνθρωποι φορούσαν μάσκες για να τρομάξουν τα κακά πνεύματα. Αυτή είναι μια καλή στιγμή για ισχυροποιήσετε την ενέργεια γύρω από το σπίτι σας και να κρατήσετε το κακό μακριά. Μπορείτε να το κάνετε ανάβοντας λίγο φασκόμηλο ή κάποιο από τα βότανα που έχετε σπίτι σας. Ο καπνός καθαρίζει την ενέργεια…απωθώντας την αρνητικότητα και καλωσορίζοντας τη χαρά και την αφθονία. Αυτό είναι κάτι που μπορείτε να κάνετε οποιαδήποτε στιγμή κατά τη διάρκεια της χρονιάς, αλλά είναι ιδιαίτερα αποτελεσματικό τώρα.

Την Τετάρτη 2 Νοεμβρίου, η Αφροδίτη στο δικό σας ζώδιο στον Οίκο των χαρισμάτων σας ενώνεται με τον Ν. Δεσμό. Σήμερα, μπορεί να προσελκύσετε κάποιον από τον παρελθόν σας. Υπάρχει κάτι γνώριμο και οικείο στον τρόπο που γελάει με το σκοτεινό σας χιούμορ. Μπορείτε να τα πάτε καλά μ’ αυτό το άτομο. Είναι μια καλή στιγμή για να έρθετε σε επαφή με κάποιον… που γνωρίζετε εδώ και πολύ καιρό.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-provlepseis-01

ζώδια εβδομάδας 30/10 – 05/11  τοξότης

Αυτή την εβδομάδα, μαθαίνετε να αποδέχεστε τις αλλαγές. Η εβδομάδα ξεκινά με το Halloween και το τέταρτο της Σελήνης στον Υδροχόο. Αυτή είναι μια παλιά γιορτή που σηματοδοτεί το τέλος καταστάσεων του παρελθόντος… και τιμά την αφθονία που επικρατεί, την εποχή της συγκομιδής. Σήμερα μπορείτε να φάτε πεκάν που λέγεται πως προσελκύουν χρήματα και να τα βουτήξετε σε μέλι, το οποίο προάγει την καλή υγεία και τη μεγάλη διάρκεια ζωής. Συνοδεύστε τα με λίγο μηλίτη που προσελκύει την αγάπη, μαζί με κανέλα, τζίντζερ και ζάχαρη. Μπορείτε να φτιάξετε ένα μαγικό γεύμα για τον εαυτό σας σήμερα!

Την Τετάρτη 2 Νοεμβρίου, η Αφροδίτη στον Σκορπιό στον Οίκο της ξεκούρασης και της χαλάρωσης, ενώνεται με τον Ν. Δεσμό. Θα σας φανεί πολύ δελεαστικό να χαλαρώσετε μπροστά στην τηλεόραση σήμερα, παρακολουθώντας μια αγαπημένη παλιά τηλεοπτική εκπομπή. Αναπολώντας τα περασμένα… ίσως χάσετε την αίσθηση του χρόνου. Κάπου – κάπου όμως, είναι καλό να αναπολούμε το παρελθόν.

Διαβαστε επισης : Love Horoscope – Νοέμβριος 2022 – Ερωτικά σκάνδαλα και παγίδες!

tarw-taro-xartomanteia

ζώδια αιγόκερως

Αυτή την εβδομάδα, επανασυνδέεστε με μερικούς υπέροχους ανθρώπους. Η εβδομάδα ξεκινά με το Halloween και το τέταρτο Σελήνης στον Υδροχόο. Το Halloween αντιπροσωπεύει την εποχή του χρόνου που το πέπλο μεταξύ του ζωντανού και του πνευματικού κόσμου, είναι πιο λεπτό. Οι άνθρωποι προστατεύονταν από τα κακά πνεύματα που περιπλανιόντουσαν στη γη, δημιουργώντας φανάρια από κολοκύθες. Μπορείτε να χαράξετε ένα φανάρι και να το βάλετε στη βεράντα ή στο τραπέζι της εισόδου σας για να προστατέψετε το σπίτι, την οικογένειά σας και την τύχη σας.

Την Τετάρτη 2 Νοεμβρίου, η Αφροδίτη στον Σκορπιό στον Οίκο της φιλίας, κάνει σύνοδο με τον Ν. Δεσμό. Σήμερα, μπορεί να επανασυνδεθείτε με κάποιον που έχετε να μιλήσετε εδώ και πολύ καιρό – ένας φίλος από το λύκειο ή από το γυμνάσιο – μέσω διαδικτύου. Μπορεί να τον καλέσετε στο σπίτι σας και να μείνετε ξύπνιοι όλη τη νύχτα μιλώντας για το παρελθόν.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-0988

ζώδια εβδομάδας 30/10 – 05/11  υδροχόος

Αυτή την εβδομάδα, βρίσκετε το δρόμο προς την επιτυχία. Η εβδομάδα ξεκινά με το Halloween και το τέταρτο της Σελήνης στον Υδροχόο. Αυτή η γιορτή χρονολογείται χιλιάδες χρόνια πίσω και είναι μια εποχή τελειώματος και εγκατάλειψης. Μπορείτε να διώξετε την αρνητικότητα από τη ζωή σας εκτελώντας μικρές τελετουργίες. Γράψτε ό,τι θέλετε να αφήσετε πίσω σας, σε μικρά κομμάτια χαρτιού και κάψτε τα. Βλέποντάς τα να καίγονται και τον καπνό να ανεβαίνει, θα νιώσετε την ενέργεια να απελευθερώνεται.

Την Τετάρτη 2 Νοεμβρίου, η Αφροδίτη στον Σκορπιό στον Οίκο της φήμης σας ενώνεται με τον Ν. Δεσμό. Σήμερα θα σας αναγνωρίσουν. Κάποιος μπορεί να διαβάσει το ιστολόγιό σας και ξαφνικά να αποκτήσετε έναν θαυμαστή.. ή να συναντηθείτε με κάποιον/α που βγαίνατε παλιά. Τους είχατε κάνει εντύπωση στο παρελθόν.. και τώρα θέλουν να αναθερμάνετε τη σχέση σας.

Διαβαστε επισης : Love Horoscope – Νοέμβριος 2022 – Ερωτικά σκάνδαλα και παγίδες!

zodia provlepseis

ζώδια ιχθύες

Αυτή την εβδομάδα, ανακαλύπτετε και απελευθερώνετε εμπόδια. Η εβδομάδα ξεκινά με το Halloween και το τέταρτο της Σελήνης στον Υδροχόο. Το Halloween είναι μια αρχαία γιορτή που συνδέει τον κόσμο των πνευμάτων και τιμά τα περασμένα. Είναι μια καλή στιγμή για να θυμηθείτε τους προγόνους σας. Μπορείτε να ξεφυλλίσετε ένα άλμπουμ με φωτογραφίες των παππούδων σας και να νιώσετε πως είναι μαζί σας. Υπάρχει ακόμη και μια παράδοση που ονομάζεται «σιωπηλό δείπνο». Φάτε το δείπνο σας στη σιωπή, καθώς σκέφτεστε τους συγγενείς και τους φίλους που βρίσκονται πλέον στον πνευματικό κόσμο.

Την Τετάρτη 2 Νοεμβρίου, η Αφροδίτη στον Σκορπιό στον Οίκο της εκπαίδευσης κάνει σύνοδο με τον Ν. Δεσμό και ίσως νιώσετε μια νοσταλγία για το σχολείο. Αυτό μπορεί να συμβεί ενώ βοηθάτε τα παιδιά σας με τις σχολικές τους εργασίες. Ένας φίλος από το γυμνάσιο μπορεί να επικοινωνήσει μαζί σας, ενημερώνοντάς σας για την επανένωση που έρχεται τον επόμενο χρόνο. Είναι καιρός για αναπολήσεις… ειδικά εκείνες, που αφορούν τους παλιούς συμμαθητές.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-astra-tarot