Ζώδια Εβδομάδας 31/10-06/11 – Μην αφήνετε τις απογοητεύσεις να θολώσουν την κρίση σας

imerisies-provlepseis-zodia-savvato-7-6

Ζώδια Εβδομάδας 31/10-06/11 .

ζώδια Εβδομάδας 31/10-06/11 κριός .

Αυτή την εβδομάδα, επικεντρωθείτε σε ό,τι είναι σημαντικό. Μην αφήνετε τις απογοητεύσεις να θολώσουν την κρίση σας. Την Δευτέρα 1 Νοεμβρίου, ο Ερμής στον Ζυγό, στον Οίκο των σχέσεων, τριγωνίζει τον Δία στον Υδροχόο στον Οίκο της φιλίας. Με έναν καλό φίλο μπορεί να ανακαλύψετε πως θέλετε μια πολύ βαθύτερη σχέση. Βασίζεστε ο ένας στον άλλον εδώ και αρκετό καιρό και τώρα ξέρετε ότι μπορείτε να εμπιστευτείτε ο ένας τον άλλον.

Αυτό εξελίσσεται σε πραγματική φιλία. Την Τρίτη 2 Νοεμβρίου υπάρχουν δύο όψεις. Ο Άρης στον Σκορπιό, στον Οίκο των πόρων κάνει χιαστί με τον Βόρειο Δεσμό στον Οίκο της επικοινωνίας. Αυτή είναι προκλητική όψη για να προγραμματίσετε ιατρικά ραντεβού ή για να κάνετε οικονομικές αιτήσεις. Δεν θα μπορέσετε να βγάλετε άκρη, με αποτέλεσμα να νιώσετε απογοητευμένοι.

zodia-taro-45

ζώδια ταύρος

Αυτή την εβδομάδα, οι άλλοι είναι ο καθρέφτης σας. Μπορείτε να αποκτήσετε πολλές γνώσεις καθώς κοιτάτε προς τα έξω. Την Δευτέρα 1 Νοεμβρίου, ο Ερμής στον Ζυγό στον Οίκο της εργασίας, τριγωνίζει τον Δία στον Υδροχόο στον Οίκο της καριέρας. Σήμερα, μπορείτε να δημιουργήσετε μια εξαιρετική επαγγελματική σχέση. Ίσως ξεκινήσετε μια επιχείρηση ή βρείτε μια νέα δουλειά.

Μπορείτε να επικοινωνήσετε με κάποιον μέσω ενός επαγγελματικού ιστότοπου ή να δημοσιοποιήσετε το βιογραφικό σας. Τα αστέρια ευθυγραμμίζονται υπέρ σας για μια προαγωγή ή μια νέα ευκαιρία. Την Τρίτη 2 Νοεμβρίου υπάρχουν δύο όψεις. Ο Άρης στον Σκορπιό, στον Οίκο των σχέσεων κάνει χιαστί με τον Β. Δεσμό στον Οίκο της αυτοεκτίμησης. Οι άλλοι είναι ο καθρέφτης σας σήμερα. Μπορεί να είναι άτομα που θαυμάζετε… και φιλοδοξείτε να γίνετε σαν αυτά. Αν όχι, ίσως χρειαστεί να ξανασκεφτείτε κάποιες από τις φιλίες σας.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις Νοεμβριος 21 για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

chartomantia-098

ζώδια Εβδομάδας 31/10-06/11 δίδυμοι

Αυτή την εβδομάδα, υπάρχουν ρομαντικές πιθανότητες. Μπορεί να παρασυρθείτε. Την Δευτέρα 1 Νοεμβρίου, ο Ερμής στον Ζυγό, στον Οίκο του ρομαντισμού, τριγωνίζει τον Δία στον Υδροχόο στον Οίκο της περιπέτειας. Αυτή η όψη μοιάζει σαν ρομαντικό τραγούδι, με εσάς να χορεύετε στη βροχή…. ή με εσάς να στέλνετε μηνύματα όλη τη νύχτα, εκμυστηρευόμενοι τα μυστικά σας και ξυπνώντας το πρωί με χαμόγελο. Υπάρχουν πολλές δυνατότητες για σήμερα. Την Τρίτη 2 Νοεμβρίου υπάρχουν δύο όψεις. Ο Άρης στον Σκορπιό, στον εργασιακό σας Οίκο κάνει χιαστί με τον Β. Δεσμό στο ζώδιό σας. Υπάρχει μια μικρή παρανόηση σχετικά με τον τρόπο που εσείς πιστεύετε πως πρέπει να γίνει κάτι … και με αυτό που θέλουν οι άλλοι να κάνουν. Αν αυτό είναι μέρος της δουλειάς σας, τα πράγματα ίσως κολλήσουν λίγο σήμερα. Ωστόσο αν είστε το αφεντικό, θα είστε σε θέση να καθοδηγήσετε τους άλλους, προς τη σωστή κατεύθυνση.

ζώδια καρκίνος

Αυτή την εβδομάδα, ξαναζωντανεύετε. Υπάρχουν μάλιστα αρκετές ρομαντικές πιθανότητες. Την Δευτέρα 1 Νοεμβρίου, ο Ερμής στον Ζυγό, στον Οίκο του σπιτιού και της οικογένειας τριγωνίζει τον Δία στον Υδροχόο στον Οίκο των πόρων σας. Σήμερα, η οικογένεια θα σας δείξει την αγάπη και την υποστήριξή της, κάνοντάς σας ευτυχισμένους. Μπορεί να είναι η μέρα που το παιδί σας συμμετέχει στις δουλειές του σπιτιού χωρίς να του το ζητήσετε… ο/η σύζυγός σας καθαρίζει το σπιτάκι της γάτας ή κάποιος διπλώνει την μπουγάδα.

Θα είναι μια καταπληκτική μέρα για εσάς. Την Τρίτη 2 Νοεμβρίου υπάρχουν δύο όψεις. Ο Άρης στον Σκορπιό, στον Οίκο του ρομαντισμού και της ανάληψης ρίσκου, κάνει χιαστί με τον Βόρειο Δεσμό στον οίκο των σχέσεων. Με τον αγαπημένο ή την αγαπημένη σας, μπορεί να συναντηθείτε σε ένα εστιατόριο που δεν έχετε ξαναπάει. Μπορεί να δειπνήσετε υπό το φως των κεριών, χορεύοντας αισθησιακά… τελειώνοντας τη νύχτα σ’ ένα ξενοδοχείο για μεταμεσονύχτιες απολαύσεις.

zodia-zvdia-22

ζώδια Εβδομάδας 31/10-06/11 λέων

Αυτή την εβδομάδα, ίσως χρειαστεί να προσαρμόσετε τα σχέδιά σας. Όσο και να βρυχάστε… δεν πρόκειται να βοηθήσει. Την Δευτέρα 1 Νοεμβρίου, ο Ερμής στον Ζυγό, στον Οίκο της επικοινωνίας τριγωνίζει τον Δία στον Υδροχόο στον Οίκο των σχέσεων. Σήμερα, μπορείτε να μεταφέρετε το μήνυμά σας στο άτομο με το οποίο βγαίνετε. Το ενημερώνετε για τις προθέσεις σας, τα μελλοντικά σας σχέδια και το πώς αισθάνεστε γι’ αυτό.

Μια ανοιχτή συζήτηση είναι βοηθητική και τελειώνει καλά, όταν ανταλλάσσονται πληροφορίες και από τις δύο πλευρές. Την Τρίτη 2 Νοεμβρίου υπάρχουν δύο όψεις. Ο Άρης στον Σκορπιό, στον Οίκο του σπιτιού και της οικογένειας κάνει χιαστί με τον Β. Δεσμό στον Οίκο των φίλων. Ένας φίλος μπορεί να σας ζητήσει να μείνει στο σπίτι σας. Ίσως όμως ο χώρος σας είναι μικρός ή το δωμάτιό σας είναι ένα χάος. Θα χρειαστούν συμβιβασμοί και από τις δύο πλευρές. Σκεφτείτε καλά τα πράγματα πριν δώσετε θετική απάντηση.

ζώδια Εβδομάδας 31/10-06/11 παρθένος

Αυτή την εβδομάδα, ελέγξτε δύο φορές τα μηνύματά σας, πριν πατήσετε «αποστολή». Είστε πάντα προσεκτικοί… σήμερα όμως πρέπει να είστε ακόμη περισσότερο. Την Δευτέρα 1 Νοεμβρίου, ο Ερμής στον Ζυγό στον οικονομικό σας Οίκο τριγωνίζει τον Δία στον Υδροχόο στον Οίκο της εργασίας. Μπορεί να λάβετε ένα απροσδόκητο εισόδημα σήμερα. Ίσως είναι χρήματα από τη δουλειά που κάνατε στο παρελθόν ή μια αύξηση που τελικά εμφανίζεται στο μισθό σας.

Μπορεί επίσης να λάβετε μια επιταγή για έναν διακανονισμό από μια ομαδική αγωγή, στην οποία δεν γνωρίζατε πως συμμετείχατε. Την Τρίτη 2 Νοεμβρίου υπάρχουν δύο όψεις. Ο Άρης στον Σκορπιό, στον Οίκο της επικοινωνίας, κάνει χιαστί με τον Βόρειο Δεσμό στον Οίκο της καριέρας σας. Να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί με την επικοινωνία σας σήμερα, ειδικά με την αποστολή μηνυμάτων ή email. Βεβαιωθείτε ότι γνωρίζετε σε ποιον στέλνετε ένα μήνυμα πριν πατήσετε το κουμπί της αποστολής. Επίσης είναι εξίσου πιθανό να είστε ο παραλήπτης ενός μηνύματος που δεν προοριζόταν για εσάς κι αυτό να σας δώσει κάποιες πολύτιμες πληροφορίες.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις Νοεμβριος 21 για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

κρυσταλλομαντείαζώδια Εβδομάδας 31/10-06/11 ζυγός

Αυτή την εβδομάδα, οι οικονομικές ευκαιρίες είναι φευγαλέες. Σκεφτείτε συντηρητικά για να κερδίσετε φιλελευθεροποίηση. Την Δευτέρα 1 Νοεμβρίου, ο Ερμής, στο δικό σας ζώδιο και στον Οίκο της αυτοπεποίθησης τριγωνίζει τον Δία στον Οίκο του ρομαντισμού σας. Εσείς και το ταίρι σας θα περάσετε αισθησιακές και ρομαντικές στιγμές σήμερα. Αν ψάχνετε για αγάπη, αυτή είναι μια εξαιρετική στιγμή για να ξεκινήσετε μια συζήτηση με έναν ελκυστικό άγνωστο.

Την Τρίτη 2 Νοεμβρίου υπάρχουν δύο όψεις. Ο Άρης στον Σκορπιό, στον Οίκο των χρημάτων κάνει χιαστί με τον Β. Δεσμό στον Οίκο των πεποιθήσεων. Σήμερα, μπορεί να αναγνωρίσετε πως αντιμετωπίζετε ένα οικονομικό μπλοκάρισμα. Αυτό μπορεί να συνδέεται με τα μαθήματα που πήρατε μεγαλώνοντας, σχετικά με την έλλειψη και τη σκληρή δουλειά που συνδέεται με τα χρήματα. Σήμερα, μπορείτε να ξετυλίξετε αυτόν τον κόμπο και να ελευθερωθείτε, καλωσορίζοντας μεγαλύτερη ευημερία.

ζώδια σκορπιός

Αυτή την εβδομάδα μαγνητίζετε τα πλήθη. Προσελκύετε ευκαιρίες κι ενδιαφέροντες ανθρώπους. Την Δευτέρα 1 Νοεμβρίου, ο Ερμής στον Ζυγό στον Οίκο της διαίσθησης, τριγωνίζει τον Δία στον Οίκο του σπιτιού και της οικογένειας. Σήμερα, είστε σε συγχρονισμό με τα παιδιά σας και τον/την σύντροφό σας. Μπορείτε επίσης να βοηθήσετε να μην δημιουργηθούν διαφωνίες και να εξετάσετε τι ενοχλεί κάποιον πριν το καταλάβει ο ίδιος. Αυτή είναι μια εξαιρετική στιγμή για να αλληλοεπιδράσετε και να μάθετε τι συμβαίνει στα παρασκήνια.

Την Τρίτη 2 Νοεμβρίου υπάρχουν δύο όψεις. Ο Άρης, στο δικό σας ζώδιο και στον οίκο της αυτοπεποίθησης κάνει χιαστί με τον Βόρειο Δεσμό στον Οίκο των πόρων σας. Σήμερα, μπορεί να απογοητευτείτε από κάποιον. Μια υπόσχεση μπορεί να αθετηθεί. Αυτό μπορεί να σας ταλαιπωρήσει… επειδή ένας φίλος δεν εμφανίζεται στην ώρα του ή αλλάζει γνώμη την τελευταία στιγμή. Γενικά αυτή είναι μια μέρα γεμάτη εκνευρισμό… και το Σύμπαν σας ζητά να ακολουθήσετε τη ροή.

taro-zodia-76

ζώδια τοξότης

Αυτή την εβδομάδα, η δημοτικότητά σας αυξάνεται. Είστε στη λίστα επιθυμιών… όλων! Την Δευτέρα 1 Νοεμβρίου ο Ερμής στον Ζυγό, στον Οίκο της φιλίας τριγωνίζει τον Δία στον Οίκο της επικοινωνίας. Σήμερα, το τηλέφωνό σας μπορεί να χτυπάει συνεχώς από προσκλήσεις. Μπορεί να ακούσετε φίλους που βρίσκονται στην πόλη σας ή στην επαρχία. Μπορεί επίσης να σχεδιάζετε κάποιες διακοπές και να στέλνετε προσκλήσεις. Την Τρίτη 2 Νοεμβρίου υπάρχουν δύο όψεις. Ο Άρης στον Σκορπιό, στον Οίκο των μυστικών κάνει χιαστί με τον Βόρειο Δεσμό στον Οίκο των σχέσεων. Μπορεί να μπείτε σε κρυφή σχέση ή να έχετε ένα μυστικό ειδύλλιο αφού συναντιέστε κρυφά σε ένα σκοτεινό εστιατόριο όπου μπορείτε να μιλήσετε ιδιωτικά. Αν είστε ήδη σε σχέση, μπορεί να αποκαλύψετε μερικές μυστικές φαντασιώσεις που έχετε στον/την σύντροφό σας και να εξερευνήσετε τον ρομαντισμό.. με διαφορετικό τρόπο!

ζώδια αιγόκερως

Αυτή την εβδομάδα, στέκεστε στην πόρτα της ευκαιρίας. Απλά φωνάξτε: Άνοιξε σουσάμι. Την Δευτέρα 1 Νοεμβρίου, ο Ερμής στον Ζυγό στον Οίκο της καριέρας, τριγωνίζει τον Δία στον Οίκο των χρημάτων. Κλείστε ραντεβού με τον εργοδότη σας για να ζητήσετε αύξηση. Αν δεν μπορείτε να τον δείτε αυτοπροσώπως, στείλτε ένα email για να του μιλήσετε για το μέλλον σας στην εταιρεία. Αν πάλι ψάχνετε καινούργια δουλειά, αυτή είναι μια εξαιρετική μέρα για να δημοσιεύσετε το βιογραφικό σας ή να κανονίσετε μερικές συνεντεύξεις.

Την Τρίτη 2 Νοεμβρίου υπάρχουν δύο όψεις. Ο Άρης στον Σκορπιό, στον Οίκο της φιλίας κάνει χιαστί με τον Β. Δεσμό στον Οίκο της εργασίας. Μπορεί να σας απασχολήσουν κάποια θέματα προγραμματισμού σήμερα. Μπορεί να σας καλέσουν στη δουλειά ενώ είχατε υποσχεθεί σε έναν φίλο σας ότι θα τον βοηθήσετε να μετακομίσει.. ή λόγω δουλειάς, καθυστερείτε σε ένα δείπνο. Ρυθμίστε το ρολόι σας για να προλάβετε τα ραντεβού σας.

tarw-taro-xartomanteia

ζώδια υδροχόος

Αυτή την εβδομάδα, τραβάτε πολλά βλέμματα. Τα φώτα της δημοσιότητας είναι στραμμένα επάνω σας. Την Δευτέρα 1 Νοεμβρίου, ο Ερμής στον Ζυγό, στον Οίκο του συγχρονισμού τριγωνίζει τον Δία στο ζώδιό σας. Σήμερα, μπορεί να συναντηθείτε με κάποιον άγνωστο και τελικά να δημιουργήσετε φιλική σχέση μαζί του. Βλέπει πως θα ωφεληθεί, αν σας βοηθήσει. Να έχετε έτοιμη τη λίστα με τις επιθυμίες σας και ορίστε όσο το δυνατόν περισσότερες συναντήσεις για σήμερα. Την Τρίτη 2 Νοεμβρίου υπάρχουν δύο όψεις. Ο Άρης στον Σκορπιό, στον Οίκο της καριέρας σας, κάνει χιαστί με τον Βόρειο Δεσμό στον Οίκο του ρομαντισμού σας. Σήμερα, μπορεί να κάνετε ρομαντικές σκέψεις για έναν συνάδελφο. Μπορεί όμως η ενέργεια να αναστραφεί… και να σας «κυνηγήσει» κάποιος με τον οποίο συνεργάζεστε. Όμως υπάρχουν δυσκολίες γι’ αυτή τη σχέση. Καλύτερα να παραμείνετε στη ζώνη της φιλίας.

ζώδια ιχθύες

Ιχθύες, η επιτυχία αυτής της εβδομάδας έρχεται.. αν ακολουθήσετε τις ενδείξεις. Την Δευτέρα 1 Νοεμβρίου, ο Ερμής στον Ζυγό στον Οίκο των πόρων σας, τριγωνίζει τον Δία στον Οίκο της αγγελικής προστασίας σας. Αυτή είναι μια εξαιρετική στιγμή για να ζητήσετε αύξηση, να κάνετε αίτηση για δάνειο ή να ζητήσετε από τον καλύτερό σας φίλο να σας πάει στο αεροδρόμιο, παρόλο που έχετε πτήση στις 5 το πρωί. Είναι πιθανό να πάρετε θετική απάντηση. Την Τρίτη 2 Νοεμβρίου υπάρχουν δύο όψεις. Ο Άρης στον Σκορπιό, στον Οίκο των ταξιδιών κάνει χιαστί με τον Β. Δεσμό στον Οίκο του σπιτιού και της οικογένειάς σας. Μπορεί να σχεδιάζετε ένα ταξίδι, αλλά υπάρχουν κάποια ζητήματα, όπως για παράδειγμα ποιος θα προσέχει τα κατοικίδια. Πρέπει να υπάρξουν συμβιβασμοί και από τις δύο πλευρές, αλλά αν είστε διατεθειμένοι να διαπραγματευτείτε, θα βρεθεί λύση.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις Νοεμβριος 21 για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-66