Ζώδια εβδομαδιαία πρόβλεψη 03-09/02 Να είστε έτοιμοι για μεγαλύτερα πράγματα

imerisies-provlepseis-zodia-triti-3-6

Ζώδια εβδομαδιαία πρόβλεψη 03-09/02 Α

Ζώδια Κριός

Το πρώτο μισό της εβδομάδας έχετε διάθεση να μείνετε σπίτι. Σκέφτεστε την οικογένεια και τις επισκευές του σπιτιού πριν από άλλα θέματα. Μια συζήτηση με το ταίρι σας θα είναι αρκετά καρποφόρα τώρα, αν μπορείτε να την αντέξετε.

Ενθουσιώδης ενέργεια πλημμυρίζει τις αισθήσεις μέσα στην εβδομάδα, θα καταφέρετε να περάσετε καλά κάνοντας τα πάντα σχεδόν. Προωθήστε κάτι καινούργιο. Το σαββατοκύριακο είναι καλύτερα να κόψετε ταχύτητα και να απολαύσετε τη διαδρομή, δεν χρειάζεται να βιαστείτε ακόμα!

zodia-taro-45

ζωδια Ταύρος

Ακούστε προσεκτικά και μιλήστε όταν έρχεται η σειρά σας την Τετάρτη. Η επικοινωνία είναι πολύ πιο σημαντική απ’ ό,τι συνήθως και θα είναι πιο εύκολο για σας να την κατευθύνετε. Προσπαθήστε να κάνετε τους άλλους να δουν τι είναι πιο σημαντικό για σας.

Μην το παρακάνετε αργότερα μέσα στην εβδομάδα, διαφορετικά θα διαπιστώσετε ότι οι άλλοι σταματάνε να ακούνε όταν αποφασίζουν ότι είπατε αρκετά. Είναι λεπτή η γραμμή! Η καλή ενέργεια που έχετε το σαββατοκύριακο ελκύει τους άλλους κοντά σας, θα είναι εύκολο να τους κάνετε να ανοιχτούν.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

tarw-taro-xartomanteia

 

ζώδια Δίδυμοι

Προσέξτε την κακή διάθεση το πρώτο μισό της εβδομάδας, του εαυτού σας όπως και των γύρω σας. Είναι μια περίοδος που κάνει την απογοήτευση δέκα φορές μεγαλύτερη και πρέπει να αποφύγετε να έχετε πολύ μεγάλες προσδοκίες. Δείτε αν μπορείτε να το πάτε χαλαρά ως την Πέμπτη, γιατί τότε η διανοητική σας ενέργεια αρχίζει να αυξάνεται δραματικά.

Θα μπορέσετε να κάνετε ένα καινούριο σχέδιο, που είναι πολύ πιο λογικό για σας. Αν και η συναισθηματική πλευρά σας είναι λίγο άκαμπτη αυτό το σαββατοκύριακο, θα μπορείτε να δείχνετε κατανόηση γι’ αυτά που περνάνε οι γύρω σας.

Διαβαστε στο Ωροσκοπιο του Αγίου Βαλεντίνου τις  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-66

Ζώδια Καρκίνος

Κάντε συζήτηση με τον εαυτό σας τις πρώτες μέρες της εβδομάδας. Αν κάποιος σκεφτεί ότι είστε τρελοί, θα τον διαψεύσετε πολύ σύντομα! Είναι καλή περίοδος για να δείτε αν μπορείτε να κάνετε τους άλλους να δεσμευτούν σε κάτι νέο και σημαντικό.

Εάν αυτοπροβληθείτε λίγο την Πέμπτη και την Παρασκευή, θα είναι για καλό λόγο. Και πρέπει να εντυπωσιάσετε τους σωστούς ανθρώπους και να βάλετε τον εαυτό σας σε καλή θέση για το μέλλον. Φροντίστε τις μικρές λεπτομέρειες της ζωής αυτό το σαββατοκύριακο, αν μη τι άλλο για να είστε έτοιμοι όταν θα έρθουν μεγαλύτερα πράγματα.

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

μελλοντολόγος

 

ζώδια Λέων

Νωρίς την εβδομάδα θα έχετε μεγάλες ιδέες, μέσα από την έμπνευσή σας ή από καθημερινά μέσα. Σκέφτεστε απλώς με τον σωστό τρόπο και δίνετε προσοχή εκεί που πρέπει.
Τουλάχιστον ένα πράγμα θα οδηγήσει σε σημαντική αναγνώριση την Πέμπτη ή την Παρασκευή και θα μπορέσετε να αξιοποιήσετε πλήρως την καταπληκτική σας ενέργεια τότε. Το σαββατοκύριακο καλύτερα να σκεφτείτε την οικονομική σας κατάσταση, πρέπει να κάνετε μερικές αλλαγές αν θέλετε να πετύχετε!

ζωδια Παρθένος

Στραφείτε στους καλούς σας φίλους καθώς ξεκινά η εβδομάδα. Ξέρετε ότι είναι εκεί για σας και είναι πιο εύκολο από ποτέ να τους ζητήσετε αυτά που χρειάζεστε. Είστε πολύ συντονισμένοι, οπότε συνεργαστείτε! Προσπαθήστε να χαλαρώσετε την Πέμπτη και την Παρασκευή, ειδικά όταν σας έρθουν νέες ιδέες ή απαιτήσεις.

Η ευελιξία θα κάνει πολύ πιο εύκολη τη ζωή σας. Το σαββατοκύριακο θα είναι όσο καλό το κάνετε – και εάν βάλετε λίγη δουλειά, θα είναι υπέροχο!

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-6-9