ζώδια εβδομαδιαία πρόβλεψη 04-10/02 Ο έρωτας σας περιβάλλει.

imerisies-14314

ζώδια εβδομαδιαία πρόβλεψη 04-10/02 Α

ζώδια Κριός

Φτάνετε σε ξέφωτο στην αρχή της εβδομάδας, ένα ελάφι χορεύει κοντά σας και μπορείτε να δείτε μίλια μακριά. Με μεγαλύτερη σαφήνεια για το πού πηγαίνετε, έρχεται και περισσότερη ευχέρεια λόγου. Τα σωστά λόγια έρχονται με ευκολία στη γλώσσα σας. Η Τετάρτη και η Πέμπτη δεν είναι μέρες για δισταγμό.

Αν κυνηγήσετε τους στόχους σας με ενέργεια, θα μπορέσετε να κάνετε τα πιο τρελά σας όνειρα πραγματικότητα. Στο τέλος. Είστε ακόμα σε αρχικό επίπεδο. Την Παρασκευή και μέσα στο Σαββατοκύριακο, η αυτοπεποίθησή σας μπορεί να σας δώσει τη φήμη του ψώνιου. Αποφύγετέ το, δείχνοντας έντονο ενθουσιασμό για τα έργα των φίλων σας.

zodia-taro-45

ζώδια Ταύρος

Είστε άνθρωποι, έτσι δεν μπορείτε να κάνετε τα πάντα ή να είστε τα πάντα για τους άλλους. Αλλά αυτό που είναι δύσκολο για εσάς, μπορεί να είναι παιχνιδάκι για κάποιον φίλο σας ή μπορεί να ξέρει κάποιον που ξέρει κάποιον. Αφήστε τα φυσικά ταλέντα των ανθρώπων γύρω σας να καθοδηγήσουν την επόμενη κίνησή σας.

Ένα δείπνο την Τετάρτη ή την Πέμπτη μπορεί να μετατραπεί σε συνάντηση για σχεδιασμό στρατηγικής. Κάντε το στο σπίτι σας, που έχει καλή ενέργεια αυτές τις μέρες. Αυτό το Σαββατοκύριακο, μια διαμάχη για την εξουσία μπορεί να προκύψει ανάμεσα σε εσάς και σε έναν από τους πιο καλούς συμμάχους σας. Αντιμετωπίστε τους καλή την πίστη. Οι προθέσεις τους είναι αγνές.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-zodia-33

ζώδια Δίδυμοι

Η έμπνευση σας χτυπά τη Δευτέρα – ίσως με τη μορφή της ερωτικής μούσας. Το φλερτ έχει έντονη παρουσία και την Τρίτη. Ο τρόπος που σχετίζεστε με τους ανθρώπους που μόλις γνωρίσατε είναι ερωτικός – και γνωρίζετε πολλούς αυτές τις μέρες. Έτσι, η διάκριση ανάμεσα σε φίλους και εραστές είναι κάπως δύσκολη. Ωστόσο, η Τετάρτη και η Πέμπτη σας επιστρέφουν σε τελείως πρακτικά, μη κοινωνικά θέματα.

Την Παρασκευή μπαίνετε ξανά στην κοινωνική σφαίρα και μέσα στο Σαββατοκύριακο συνειδητοποιείτε ότι είστε η ζωή του πάρτι… Αν και στο πίσω μέρος του μυαλού σας σκέφτεστε σοβαρά πράγματα για την καριέρα σας.

ζώδια Καρκίνος

Η καλύτερη λύση τη Δευτέρα, μπορεί να είναι αυτή που μοιάζει πιο τραβηγμένη. Έχετε ταλέντο στην καινοτομία αυτές τις μέρες. Εμπιστευτείτε τα ένστικτά σας, ακόμα κι αν οι ιδέες σας κάνουν τους άλλους να απορούν. Σηκώστε την κορυφή πιο ψηλά! Γίνετε παράξενοι!

Η Τετάρτη και η Πέμπτη είναι ημέρες εκρηκτικές: Η ενέργεια που υπάρχει είναι σχεδόν ορατή και παρέχει πολλές ευκαιρίες, τόσο κοινωνικές όσο και επαγγελματικές. Η ερωτική ζωή σας είναι στο πίσω μέρος του μυαλού σας, γιατί αυτό είναι γεμάτο με δημιουργικότητα και φιλοδοξία. Η έμπνευση είναι ευμετάβλητη, εκμεταλλευτείτε τη όσο την έχετε.

chartomantia-098

ζώδια Λέων

Οι φίλοι σας είναι καλή επιρροή τη Δευτέρα και την Τρίτη. Λειτουργούν ως βατήρες για τις ιδέες σας και έχουν κι εκείνοι μερικές καλές ιδέες. Επιπλέον, δεν τους πειράζει που ξεκινάτε μία από τις τρελές ομιλίες σας για βατράχους ή για το ψήσιμο ή για τη φύση του έρωτα. Είστε μοναδικοί, αυτό είναι σίγουρο. Η Τετάρτη και η Πέμπτη σας βρίσκουν προσγειωμένους, μετριοπαθείς και βαθιά πλήρεις.

Και έπειτα, το κερασάκι στην τούρτα: Η Παρασκευή. Μια μέρα επιτυχίας. Το απόγειό σας. Ένα καλό κλείσιμο της εβδομάδας και μια καλή αρχή για το σαββατοκύριακο. Το Σάββατο και την Κυριακή είστε τόσο περήφανοι για τον εαυτό σας, που θα μπορούσατε να σκάσετε.

ζώδια Παρθένος

Προσπαθήστε να δημιουργήσετε βαθιές συνδέσεις τη Δευτέρα και την Τρίτη. Αυτή η εβδομάδα έχει τη πιθανότητα να γίνει είτε τέλεια είτε χάλια… Και ό,τι γίνει στην αρχή της, θα καθορίσει το πώς θα πάνε τα πράγματα. Οι σχέσεις είναι σημαντικές, όπως και οι λεπτομέρειες. Είστε πολύ καλοί στην επικοινωνία όταν το αποφασίζετε. Γι’ αυτό αποφασίστε το!

Την Τετάρτη και την Πέμπτη παίρνετε την ενέργειά σας από τους άλλους, έτσι βρεθείτε γύρω από ανθρώπους με καλή ενέργεια. Η Παρασκευή είναι τόσο γρήγορη που πρέπει να κρατήσετε το καπέλο πάνω στο κεφάλι σας, αλλά δεν θα ενοχληθείτε. Έχετε διάθεση για ενθουσιασμό και το σαββατοκύριακο σας τον προσφέρει.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-3-zodia