ζώδια εβδομαδιαία πρόβλεψη 04-10/02 Ο έρωτας σας περιβάλλει.

zwdio-aderfi-psyxi

ζώδια εβδομαδιαία πρόβλεψη 04-10/02 Β

ζώδια Ζυγός

Δεν έχετε διάθεση για επιφανειακά πράγματα τη Δευτέρα. Αυτό που θέλετε είναι μια διανοητική συζήτηση. Βρείτε κάποιον που σας αρέσει στη συζήτηση – κάποιον πιο έξυπνο από εσάς – και αφεθείτε. Την Τετάρτη και την Πέμπτη θέλετε περισσότερο να κάνετε πράγματα παρά να νοιάζεστε για τα συναισθήματα. Αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να αγνοείτε την ομορφιά που σας περιβάλλει. Μπορεί να σας εμπνεύσει.

Την Παρασκευή και το Σάββατο λαχταράτε να βρεθείτε κοντά σε δημιουργικούς ανθρώπους. Η Κυριακή σας επιτρέπει να δείτε με μεγάλη καθαρότητα την ευρύτερη εικόνα. Οι λεπτομέρειες θα είναι ασήμαντες.

zodia-taro-45

ζώδια Σκορπιός

Μια λεπτομέρεια που μοιάζει μικρή τη Δευτέρα, μπορεί να μετατραπεί σε μεγάλο θέμα. Μπορεί να κάνει τη διαφορά ανάμεσα στην επιτυχία και την αποτυχία. Αν τα χρήματα κάποιου άλλου εμπλέκονται στην προσπάθειά σας, δείξτε μεγάλη προσοχή. Το να διαχειριστείτε τη δική σας χασούρα, είναι πολύ πιο εύκολο απ’ το να είστε υπεύθυνοι για κάποιου άλλου.

Έπειτα, την Τετάρτη και την Πέμπτη πιθανότατα θα πάρετε ό,τι θελήσετε. Αφήστε τον έλεγχο των σχεδίων για βραδινό και θα εκπλαγείτε ευχάριστα απ’ αυτό που θα βρεθεί στο πιάτο σας. Οι προκλήσεις που αντιμετωπίζετε αυτό το σαββατοκύριακο, οδηγούνται εν μέρει από τον δικό σας εγωισμό. Προσέξτε το αυτό.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-zodia-76

ζώδια Τοξότης

Έχετε δουλέψει σκληρά τελευταία. Βάλτε τη μηχανή στη νεκρά και αφήστε τον εαυτό σας να χαλαρώσει στην αρχή της εβδομάδας. Η φιλοδοξία είναι υγεία αλλά είναι και εξαντλητική… Και υπάρχουν πολλοί που θα ήθελαν μέρος της προσοχής σας. Την Τετάρτη και την Πέμπτη νιώθετε σχεδόν πνευματική σύνδεση με τους φίλους σας.

Οι ενέργειες σας δεν είναι συντονισμένες ακριβώς… Αλλά οι αντιθέσεις, συν η έντονη αγάπη μεταξύ σας, οδηγούν σε συναρπαστικές φιλοσοφικές κουβέντες. Αν έχετε να ταξιδέψετε το σαββατοκύριακο, θα πάει καταπληκτικά. Μέρος των θετικών που έχει το να αφήσετε κάποιον άλλον να σας οδηγήσει, είναι ότι έχετε χρόνο να απολαύσετε το ταξίδι.

ζώδια Αιγόκερως

Το να γράψετε αυτά που νιώθετε, είναι ένα πολύ καλός τρόπος για να ανακαλύψετε τα συναισθήματά σας. Σκέφτεστε με λέξεις αυτές τις μέρες – και όσο πιο πολύ εκφράζεστε τόσο το καλύτερο. Επίσης, η σαφήνεια είναι αποτελεσματικό αντίδοτο στην ανευθυνότητα που φαίνεται να σας περιβάλει, τουλάχιστον μέχρι τα μέσα της εβδομάδας.

Την Τετάρτη και την Πέμπτη κάποιος κολλάει πάνω σας. Το να επικεντρωθείτε πάνω του μπορεί να σας εξαντλήσει, αλλά θα λύσει το άγχος του. Η Παρασκευή δεν εύκολη ημέρα, τα πράγματα δεν είναι όπως φαίνονται και αυτό δεν είναι βοηθητικό. Αυτό το σαββατοκύριακο οι φίλοι σας είναι πιο απαιτητικοί από ποτέ. Σας αγαπούν, αυτό είναι όλο.

chartomantia-098

ζώδια Υδροχόος

Μια ερωτική σχέση σας ξεσηκώνει τη Δευτέρα και σας μεταφέρει στη Σελήνη. Έχει περάσει πολύς καιρός από την τελευταία φορά που βρεθήκατε εκεί και η αλλαγή περιβάλλοντος είναι ευχάριστη. Και η Τρίτη είναι καταπληκτική ημέρα: Περάστε τη χτίζοντας κάστρα από αστερόσκονη. Αλλά την Τετάρτη και την Πέμπτη οι ευθύνες σας έχουν προτεραιότητα.

Προσπαθήστε να κάνετε λίγη γυμναστική ενώ κάνετε τις δουλειές σας. Αν πρέπει να κάνετε μια εξωτερική εργασία, πηγαίνετε με τα πόδια και όχι με το αυτοκίνητο. Την Παρασκευή θα μπορέσετε να αφιερωθείτε στον έρωτα που ανθίζει. Αυτό το Σαββατοκύριακο, πειραματιστείτε: Δοκιμάστε ένα νέο μέρος ή φορέστε μια περίεργη μπλούζα.

ζώδια Ιχθύες

Είναι κατανοητό αν νιώθετε πνιγμένοι στην αρχή της εβδομάδας. Αν δεν έχετε διάθεση να κάνετε πολλά, μην κάνετε. Βάλτε μουσική και απασχοληθείτε με δουλειές του σπιτιού. Το πλύσιμο των πιάτων μπορεί να αποδειχθεί θεραπευτικό. Το σκούπισμα διασκεδαστικό.

Την Τετάρτη και την Πέμπτη η διασκέδαση έρχεται με πολύ πιο συναρπαστική μορφή από το πλύσιμο και το σκούπισμα. Με απλά λόγια, ο έρωτας σας περιβάλλει. Αλλά την Παρασκευή και το σαββατοκύριακο θα έχετε διάθεση να μείνετε μόνοι. Δεν φταίτε για τη διάθεσή σας. Απλώς έχετε πολλά στο μυαλό σας.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-66