ζώδια εβδομαδιαία πρόβλεψη 06-12/08 Α

gynaika-zygos-rantevoy-antras-karkinos

ζώδια εβδομαδιαία πρόβλεψη 06-12/08 Α

ζώδια Κριός

Η αρχή αυτής της εβδομάδας είναι η ιδανική στιγμή για να γιορτάσετε τη φιλόδοξη στάση σας για την οποία φημίζεστε. Τη Δευτέρα, την Τρίτη και το πρώτο μέρος της Τετάρτης θα η ικανότητά σας να ξεκινάτε έργα και να ολοκληρώνετε πολλά πράγματα θα είναι εκπληκτική (υπό την προϋπόθεση ότι μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη γοητεία σας για να κάνετε τους άλλους να μην νιώθουν ριγμένοι).

Από το απόγευμα της Τετάρτης μέχρι το τέλος της Παρασκευής, περιμένετε κάποια βαθιά συναισθήματα να αρχίσουν να περιπλανούνται μέσα σας. Θα είστε εντάξει, απλώς φροντίστε να μην κατευθύνετε αυτά τα συναισθήματα προς τα έξω –κρατήστε τα για τον εαυτό σας. Αυτό το Σαββατοκύριακο, είστε εσείς οι υπεύθυνοι. Η περιπέτεια βρίσκεται παντού, αλλά πρέπει να πάρετε τα ηνία.

zodia-taro-45

ζώδια Ταύρος

Κουραστήκατε από τη ρουτίνα; Θα βρεθείτε μπροστά σε μια ωραία έκπληξη καθώς ξεκινάει η εβδομάδα. Η έκπληξη αυτή θα αλλάξει το πρόγραμμά σας ή θα σας παρουσιάσει κάποια άλλη μικρή ευκαιρία για να περάσετε καλά. Τη Δευτέρα, την Τρίτη και το πρώτο μέρος της Τετάρτης θα σας προσφέρουν μεγάλες ευκαιρίες για να ξεφύγετε και να διασκεδάσετε.

Από το δεύτερο μέρος της Τετάρτης και μέχρι την Παρασκευή, μπορεί να αισθάνεστε πιο κυκλοθυμικοί από το συνηθισμένο, ειδικά με ένα κτητικό τρόπο, γι’ αυτό τιθασεύστε τη ζήλια σας. Αυτό το Σαββατοκύριακο, να είστε επιλεκτικοί με τα ρίσκα που παίρνετε. Τα τυχερά παιχνίδια πιθανότατα δεν θα αποδώσουν, αλλά η πνευματική τόλμη μπορεί να προσφέρει ένα τεράστιο φιλοσοφικό κέρδος.

ζώδια εβδομαδιαία πρόβλεψη 06-12/08 Α

zwdia-fotia

ζώδια Δίδυμοι

Καθώς αρχίζει η εβδομάδα σας, προετοιμάστε τη μουσική επένδυση για μια ταινία δράσης! Θα χρειαστείτε κάποια καλή μουσική υπόκρουση, αν θέλετε να συμβαδίσετε με όλες τις περιπέτειες που σας περιμένουν (και αν είστε τυχεροί, μπορεί να βρείτε ακόμη και τον έρωτα μέσα στα μεγάλης ταχύτητας κυνηγητά). Μέχρι το απόγευμα της Τετάρτης, χαλιναγωγήστε τον ρυθμό και επιβραδύνετε.

Θα νιώσετε πιο εσωστρεφείς απ’ ότι συνήθως αλλά και πιο διορατικοί και θα διαπιστώσετε ότι ήρθε η ώρα να βάλετε αυτή τη διαίσθησή σας να δουλέψει για τους άλλους. Αυτό το Σαββατοκύριακο, η καλύτερη δουλειά σας θα είναι ομαδική. Θα είστε στα πάνω σας διανοητικά, αλλά η πρόσθετη επιρροή ενός φίλου (ή κάποιου ακόμα πιο κοντινού;) μπορεί να εξισορροπήσει την οπτική σας.

zodia-zvdia-75

ζώδια Καρκίνος

Προσέξτε τα προβλήματα στο σπίτι καθώς αρχίζει η εβδομάδα! Η Δευτέρα, η Τρίτη και το πρώτο μέρος της Τετάρτης θα μπορούσαν να φέρουν προβλήματα στην πόρτα σας και θα χρειαστεί να χρησιμοποιήσετε πολλή υπομονή (μαζί με τη συνήθη συμπόνια και καλοσύνη σας) για να εξομαλύνετε τα πράγματα.

Από το απόγευμα της Τετάρτης μέχρι την Παρασκευή, θα αισθάνεστε λίγο ανήσυχοι συναισθηματικά και ίσως δυσκολευτείτε να βρείτε σταθερό έδαφος. Απλώς έχετε υπομονή και εμπιστευτείτε τους καλούς φίλους σας για να σας καθοδηγήσουν ή να σας δώσουν κάποιο προσωπικό χώρο, αν αυτό χρειάζεστε. Αυτό το Σαββατοκύριακο, βγείτε έξω από την πόλη (ή απλώς μείνετε μακριά από τα συνηθισμένα μέρη) και κάντε κάτι διασκεδαστικό για τον εαυτό σας.

zwdia-tarw-zodia-19

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

ζώδια Λέων

Δεν μπορείτε να κάνετε λάθος καθώς αρχίζει η εβδομάδα –όλοι είναι στο πλευρό σας! Τη Δευτέρα, την Τρίτη και το μεγαλύτερο μέρος της Τετάρτης η διορατική σας παρουσία και οι χαρισματικές επικοινωνιακές δεξιότητές σας κερδίζουν τόσο φίλους όσο και αυτούς που είναι παραπάνω από φίλοι (αν είστε δεκτικοί στην ερωτική προσοχή αυτή τη στιγμή).

Ξεκινώντας από το δεύτερο μισό της Τετάρτης και μέχρι την Παρασκευή, θα διαπιστώσετε ότι έχετε ορισμένες ασυνήθιστες ιδέες. Χρησιμοποιήστε αυτή τη νέα διαίσθηση με σύνεση και αναζητήστε ευκαιρίες για να βοηθήσετε τους άλλους. Μια μεγάλη έκρηξη ενέργειας θα σας μεταφέρει μέσα στο Σαββατοκύριακο –γεγονός πολύ θετικό, καθώς θα έχετε ευκαιρίες για περιπέτεια και έρωτα.

ζώδια εβδομαδιαία πρόβλεψη 06-12/08 Α

ζώδια Παρθένος

Κοιτάξτε τον εαυτό σας! Όλοι οι άλλοι σας κοιτούν, καθώς ξοδεύετε ασυνήθιστα και κάνετε κάτι διαφορετικό καθώς αρχίζει η εβδομάδα. Η Δευτέρα, η Τρίτη και η αρχή της Τετάρτης θα παρουσιάσουν εξαιρετικές ευκαιρίες για επίδειξη. Απλώς μην εκπλαγείτε αν ο αυθορμητισμός σας σάς κάνει να νιώθετε αναποφάσιστοι.

Από το δεύτερο μέρος της Τετάρτης και μέχρι την Παρασκευή, θα επιστρέψετε στον πιο ελεγχόμενο, αναλυτικό εαυτό σας, αλλά αυτός θα εξισορροπηθεί με πολύ έντονη περιέργεια. Αφήστε αυτή την πνευματική περιέργεια να τρέξει ελεύθερη. Αυτό το Σαββατοκύριακο, χαλαρώστε με χάρη και ακολουθήστε τη ροή (ακόμα κι αν νιώθετε ότι η χαλάρωση είναι ρίσκο).

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia shmera