ζώδια εβδομαδιαία πρόβλεψη 06-12/08 B

erwtikes-14414

ζώδια εβδομαδιαία πρόβλεψη 06-12/08 B

ζώδια Ζυγός

Νιώθετε ερωτικοί; Θα είστε γεννήτρια ρομαντισμού και ασυνήθιστης για εσάς θορυβώδους συμπεριφοράς καθώς ξεκινά η εβδομάδα. Η Δευτέρα, η Τρίτη και το πρωί της Τετάρτης θα σας προσφέρουν αμέτρητες ευκαιρίες για κοινωνικοποίηση. Απολαύστε όλη την προσοχή και μην εκπλαγείτε αν βρεθείτε να ακουμπάτε για λίγο στο πλευρό του έρωτα.

Από το δεύτερο μέρος της Τετάρτης έως την Παρασκευή, θα μετατοπίσετε την προσοχή σας από τους ανθρώπους στα πράγματα. Χρησιμοποιήστε τη διπλωματία, για την οποία φημίζεστε, για να πάρετε αποφάσεις και να προσαρμοστείτε όποτε χρειάζεται και προσπαθήστε να μην είστε πολύ σφιχτοί με τους πόρους σας. Αυτό το Σαββατοκύριακο, η διάνοια και οι ιδέες σας δεν θα έχουν τέλος. Οι άλλοι θα κρέμονται με αγωνία από τα χείλη σας.

zodia-taro-45

ζώδια Σκορπιός

Αναμείνετε σύννεφα θύελλας πάνω από τον πνευματικό σας ορίζοντα καθώς αρχίζει η εβδομάδα. Μια υποσυνείδητη ανησυχία κατευθύνει τα συναισθήματά σας, αλλά αυτό σημαίνει απλά ότι πρέπει να αφιερώσετε λίγο χρόνο στον εαυτό σας. Τη Δευτέρα, την Τρίτη και το πρώτο μισό της Τετάρτης αναζητήστε ευκαιρίες για να αποσυντονιστείτε από τον κόσμο και να στραφείτε προς τα μέσα. Οι αποφάσεις θα έρθουν πιο γρήγορα αν βρείτε τον χρόνο να σκεφτείτε.

Αργότερα την Τετάρτη και μέχρι την Παρασκευή, το μυστήριο που σας περιβάλλει και ο μαγνητισμός σας θα μεγεθυνθούν, οπότε μην εκπλαγείτε αν βρεθείτε στη μέση ενός κύκλου θαυμαστών. Αυτό το Σαββατοκύριακο, αφήστε τον εαυτό σας να παρασυρθεί από τη στιγμή. Μπορείτε να εμπιστευθείτε τα ένστικτά σας, δεν θα σας αφήσουν να το παρακάνετε.

ζώδια εβδομαδιαία πρόβλεψη 06-12/08 B

taro-zodia-76

ζώδια Τοξότης

Η μεγάλη εικόνα θα γίνει ξεκάθαρη καθώς αρχίζει η εβδομάδα σας. Η διαχρονική σας διαίσθηση είναι ακριβέστατη αυτή τη στιγμή και τη Δευτέρα, την Τρίτη και το πρώτο μέρος της Τετάρτης θα διασκεδάσετε και θα κάνετε μεγάλα σχέδια. Από το δεύτερο μισό της Τετάρτης έως την Παρασκευή, ο ρυθμός σας θα αρχίσει να επιβραδύνεται – η συνηθισμένη αγάπη σας για διασκέδαση θα κάνει στην άκρη για να κοιτάξετε λίγο μέσα στον εαυτό σας.

Χρησιμοποιήστε αυτόν το χρόνο για να καταλάβετε τι πραγματικά θέλετε. Τα όνειρα μπορεί να φανούν σημαντικά. Αυτό το Σαββατοκύριακο, ψάξτε καλές στιγμές με μια μεγάλη ομάδα. Θα περάσετε καλύτερα αν περιβάλλεστε από φίλους.

zodia-543

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

ζώδια Αιγόκερως

Κάντε την αρχή! Το φιλόδοξο πνεύμα σας δεν γνωρίζει όρια καθώς αρχίζει η εβδομάδα. Τη Δευτέρα, την Τρίτη και το πρωί της Τετάρτης είστε ενθουσιώδεις και στα καλύτερά σας επιχειρηματικά. Οι άλλοι μπορεί να μην μοιράζονται τον ενθουσιασμό σας, αλλά θα θαυμάσουν αυτά που μπορείτε να κάνετε.

Από το απόγευμα της Τετάρτης έως την Παρασκευή, θα βρείτε τον εαυτό σας προικισμένο με ασυνήθιστη οπτική και σχεδιαστικές δεξιότητες. Χρησιμοποιήστε αυτή την ορμή για να οργανωθείτε και να πάρετε τυχόν αποφάσεις που έχετε καθυστερήσει. Αυτό το Σαββατοκύριακο, σκεφτείτε την ευρύτερη εικόνα. Τι πραγματικά θέλετε να κάνετε; Θα βρείτε απαντήσεις και θα νιώσετε το πρώτο κύμα επιμονής που χρειάζεστε για να κάνετε αυτά τα σχέδια να πετύχουν.

ζώδια εβδομαδιαία πρόβλεψη 06-12/08 B

ζώδια Υδροχόος

Σταματάτε ποτέ να κάνετε φίλους; Καθώς αρχίζει η εβδομάδα, η φυσική σας φιλικότητα οδηγεί σε νέους ανθρώπους και σε νέες καταστάσεις. Η Δευτέρα, η Τρίτη και το πρώτο μέρος της Τετάρτης παρέχουν πολλές ευκαιρίες για να δοκιμάσετε νέα πράγματα και να κάνετε συνδέσεις που κανονικά δεν θα κάνατε. Από το απόγευμα της Τετάρτης μέχρι το βράδυ της Παρασκευής, μπορεί το μυαλό σας να παρασύρεται σε σκέψεις για τη σταδιοδρομία σας και για τις μεγάλες φιλοδοξίες σας.

Μην φοβάστε να κόψετε ταχύτητα και να εξετάσετε αυτά τα πράγματα –ακόμα κι αν αυτό σημαίνει ότι πρέπει να κάνετε ένα διάλειμμα από το κοινωνικό σας πρόγραμμα και να μείνετε για λίγο μόνοι. Αυτό το Σαββατοκύριακο, ταξιδέψτε ομαδικά. Περιτριγυρίστε τον εαυτό σας με φίλους και με όποιον θα θέλατε να κάνετε φίλο.

zwdia-zodia-astrologia-65

ζώδια Ιχθύες

Πάει το παλιό, έτοιμοι για το νέο! Καθώς αρχίζει η εβδομάδα, μπορείτε να επιλύσετε προβλήματα σε μια συνεργασία ακολουθώντας απλώς μια νέα οπτική. Τη Δευτέρα, την Τρίτη και το πρωί της Τετάρτης θα παρουσιαστούν ευκαιρίες για τη διευθέτηση διαφορών και τη βελτίωση των σχέσεών σας με τους άλλους –αλλά μόνο αν επιλέξετε ένα νέο μονοπάτι για να ακολουθήσετε.

Από το απόγευμα της Τετάρτης μέχρι την Παρασκευή μπορεί να νιώθετε συναισθηματικά αναστατωμένοι. Μην το πάρετε ως αποτυχία, όμως –είναι μια ευκαιρία να υψώσετε το ανάστημά σας και να σταθείτε στα πόδια σας. Ακόμα κι αν αυτό σημαίνει ότι πρέπει να παλέψετε. Αυτό το Σαββατοκύριακο, κάντε το σωστό. Ακολουθήστε τη συνείδησή σας και θα έχετε την τύχη στο πλευρό σας.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-66