Ζώδια εβδομαδιαία πρόβλεψη 07-13/09 Να συμβαδίσετε με το άλλο σας μισό

imerisies-provlepseis-zodia-savvato-7-6

Ζώδια εβδομαδιαία πρόβλεψη 07-13/09 Β

εβδομαδιαία πρόβλεψη 07-13/09 Ζυγός

Από τις 9 Σεπτεμβρίου έως τις 13 Νοεμβρίου, ο ευέλικτος Άρης θα είναι ανάδρομος στον 7ο οίκο σας της συνεργασίας. Ίσως δυσκολευτείτε να προχωρήσετε στόχους που έχετε επεξεργαστεί με τον άλλο σας μισό, έναν στενό φίλο ή συνεργάτη. Φαίνεται πως δεν θα καταφέρνετε να συμβαδίσετε όσον αφορά το σχέδιο δράσης… Ίσως και να αισθανθείτε σαν να μπαίνετε στον δρόμο του άλλου. Καλύτερα να δείτε αυτή τη φάση ως περίοδο χαλάρωσης: Βεβαιωθείτε ότι οι στόχοι που έχετε ορίσει, είναι αυτοί που θέλετε να προχωρήσετε ως ομάδα.

Παράλληλα, ο Ήλιος στον 12ο οίκο σας της πνευματικότητας, δημιουργεί ένα αρμονικό τρίγωνο με τον Δία της εύνοιας στον 4ο οίκο σας του σπιτιού. Πλέον θα εκφράζετε εύκολα και με ενθουσιασμό τις πιο βαθιές ανάγκες στα αγαπημένα σας πρόσωπα!

zodia-taro-45

Ζώδια Σκορπιός

Από τις 9 Σεπτεμβρίου έως τις 13 Νοεμβρίου, ο ευέλικτος Άρης θα κινείται ανάδρομος στον 6ο οίκο σας της ευεξίας και της καθημερινότητας. Ίσως χάσετε το ενδιαφέρον σας για το γυμναστήριο ή το γενικότερο σχέδιο υγείας σας. Καλύτερα να βρείτε έναν ρυθμό, με γνώμονα τους ρεαλιστικούς τρόπους που έχουν λειτουργήσει στο παρελθόν. Απλές κινήσεις, όπως η κατανάλωση αρκετού νερού και η καθημερινή βόλτα, θα μπορούσαν να σας βοηθήσουν!

Στις 11 Σεπτεμβρίου, ο Ήλιος στον 11ο οίκο σας της δικτύωσης αντιτίθεται στον μαγικό Ποσειδώνα από τον 5ο οίκο σας του ρομαντισμού και της έκφρασης. Ίσως υπάρξει ένας εκνευρισμός ανάμεσα σε εσάς και τους συναδέλφους ή/και το άλλο σας μισό. Αναπνεύστε βαθιά και σκεφτείτε ότι τα πράγματα θα γίνουν πιο ξεκάθαρα σύντομα.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

tarw-zwdia

εβδομαδιαία πρόβλεψη 07-13/09 Τοξότης

Στις 9 Σεπτεμβρίου, ο Ήλιος στον 10ο οίκο σας της καριέρας σχηματίζει αρμονικό τρίγωνο με τον Δία της εύνοιας από τον 2ο οίκο σας του εισοδήματος. Θα είστε ενθουσιασμένοι και γεμάτοι αυτοπεποίθηση στην επιδίωξη ενός σημαντικού επαγγελματικού στόχου. Η γνωστοποίηση των μεγάλων ιδεών σας σε ανωτέρους, θα σας ενδυναμώσει και θα αποτελέσει θεμέλιο για καλές ανταμοιβές!

Από τις 9 Σεπτεμβρίου έως τις 13 Νοεμβρίου, ο ευέλικτος Άρης θα είναι ανάδρομος στον 5ο οίκο σας του ρομαντισμού και της έκφρασης. Ίσως επιβραδύνει τις προσπάθειές σας που σχετίζονται με την τέχνη, την ευχαρίστηση και τις διασκεδαστικές σχέσεις. Ωστόσο, είναι ωφέλιμη στιγμή για να επιστρέψετε στη σχεδίαση ενός δημιουργικού έργου. Επίσης, θα καταφέρετε να προσεγγίσετε τις ερωτικές σχέσεις σας με μια πιο ώριμη οπτική!

xartomanteia

Ζώδια Αιγόκερως

Από τις 9 Σεπτεμβρίου έως τις 13 Νοεμβρίου, ο πολεμιστής Άρης θα είναι ανάδρομος στον 4ο οίκο σας του σπιτιού. Ίσως να σας αγχώσουν κάποιες συγκρούσεις με αγαπημένα πρόσωπα για παλιές συναισθηματικές πληγές… Επίσης, θα καθυστερούν θέματα που αφορούν το σπίτι. Γι’ αυτό πρέπει να βάλετε προτεραιότητες.

Στις 12 Σεπτεμβρίου, ο Δίας της εύνοιας λήγει τον 4μηνο ανάδρομο κύκλο του στο ζώδιό σας. Πλέον θα αρχίσετε να βλέπετε πραγματικά αποτελέσματα στα συναρπαστικά όνειρα που αιωρούνταν στο πίσω μέρος του μυαλού σας! Φροντίστε να συνεχίσετε κάποιο έργο πάθους που αισθάνεστε ότι είναι σωστό. Έχετε ό,τι χρειάζεται για να το μετατρέψετε σε κάτι συγκεκριμένο, ανταμείβοντας την πραγματικότητα.

taro-6-9

εβδομαδιαία πρόβλεψη 07-13/09 Υδροχόος

Από τις 9 Σεπτεμβρίου έως τις 13 Νοεμβρίου, ο ευέλικτος Άρης θα είναι ανάδρομος στον 3ο οίκο σας: Η πραγμάτωση σχεδίων για κοινωνικοποίηση ή συμμετοχή σε μια ανταλλαγή ιδεών, μπορεί να αποδειχθεί δύσκολη. Αν προσαρμοστείτε σε αυτή την απρόβλεπτη ατμόσφαιρα, θα σας βοηθήσει να διατηρήσετε την παραγωγικότητα σας.

Στις 11 Σεπτεμβρίου, ο Ήλιος στον 8ο οίκο σας των δεσμών και των κοινών ταμείων αντιτίθεται στον ονειρικό Ποσειδώνα από τον 2ο οίκο σας του εισοδήματος. Ίσως δυσκολευτείτε να βρεθείτε στην ίδια σελίδα με ένα αγαπημένο πρόσωπο, όταν πρόκειται για χρήματα. Το ζήτημα είναι ότι τα γεγονότα είναι ασαφή και η σύγχυση ανεξέλεγκτη… Γι’ αυτό καλύτερα να περιμένετε να κατακαθίσει η σκόνη, πριν κάνετε βήματα προς τα εμπρός.

zwdia-taro-astra

Ζώδια Ιχθύες

Από τις 9 Σεπτεμβρίου έως τις 13 Νοεμβρίου, ο ευέλικτος Άρης θα είναι ανάδρομος στον 2ο οίκο σας του εισοδήματος. Θα δυσκολευτείτε να δείτε σημαντική πρόοδο στις προσπάθειες είσπραξης χρημάτων. Αντί να προωθήσετε έργα που δεν έχουν απήχηση, διατηρήστε την ενέργειά σας και προσηλωθείτε σε σχέδια που πραγματικά σας παθιάζουν. Αυτό θα βοηθήσει να βελτιώσετε και να προχωρήσετε σε επαγγελματικούς στόχους!

Στις 11 Σεπτεμβρίου, ο Ήλιος στον 7ο οίκο σας της συνεργασίας αντιτίθεται στον ονειρικό Ποσειδώνα. Ίσως δυσκολευτείτε να συμβαδίσετε με το άλλο σας μισό, έναν συνάδελφο ή έναν αγαπητό φίλο. Αυτό μπορεί να σας προκαλέσει νευρικότητα όσον αφορά για το μέλλον… Γι’ αυτό είναι καλύτερα να ασχοληθείτε με το παρόν και να μείνετε σε αυτά που γνωρίζετε!

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-astra-tarot