ζώδια εβδομαδιαία πρόβλεψη 08-14/04 B συναισθηματική αποκορύφωση

sex-orgasmoi

ζώδια εβδομαδιαία πρόβλεψη 08-14/04 B

ζώδια Ζυγός

Ποτέ δεν ξέρετε από πού πρόκειται να έρθει η επόμενη μεγάλη ιδέα. Ακούτε τη Δευτέρα, σε κάθε κατάσταση: όταν κάθεστε στην απέναντι πλευρά του τραπεζιού από έναν φίλο, όταν συναντιέστε με κάποιον για δουλειά, όταν το ραδιόφωνο παίζει κάτι στο παρασκήνιο.
Την Τρίτη και την Τετάρτη η προσοχή σας γυρνάει προς τα μέσα και γίνεστε το θέμα όλων των ενδιαφερόντων. Αλλά η Πέμπτη και η Παρασκευή είναι πιο ψυχρές ημέρες συγκριτικά, πιο πρακτικές και επαγγελματικές. Τα λεφτά είναι το κυρίως θέμα το Σάββατο, αλλά την Κυριακή είναι ο ιδεαλισμός και οι καλές πράξεις.

ζώδια Σκορπιός

zodia-taro-45

Μια μικρή χάρη σε έναν φίλο τη Δευτέρα – κάτι που θα σκεφτείτε μετά βίας – θα επιστρέψει δέκα φορές αργότερα μέσα στην εβδομάδα. Στο μεταξύ, η Τρίτη και η Τετάρτη απαιτούν υπομονή. Οι αποφάσεις θα είναι δύσκολες, οι φιγούρες εξουσίας θα είναι δύσκολες, η κοινωνικοποίηση θα είναι δύσκολη. Αλλά είναι απλώς ένα κομμάτι.

Μέχρι την Πέμπτη και την Παρασκευή ο άνεμος γυρνάει και ξαφνικά είστε το πιο τυχερό άτομο. Μαγνητισμός, ενέργεια και δύναμη αυξάνουν τα ήδη δυνατά ταλέντα σας. Η αναγέννηση και η αναζωογόνηση είναι τα θέματα του Σαββάτου – και την Κυριακή παίρνετε ρίσκα.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zwdia-9988

ζώδια Τοξότης

Μόνο και μόνο επειδή ο εργοδότης σας είναι ενοχλητικός τη Δευτέρα, δεν σημαίνει ότι μπορείτε να φύγετε μετά το μεσημεριανό και να μην γυρίσετε ποτέ. Έχετε υποχρεώσεις απέναντι σε κάποιους. Ευτυχώς, την Τρίτη και την Τετάρτη οι αλληλεπιδράσεις σας με τους άλλους σας ανταμείβουν. Οι άλλοι σας γεμίζουν δώρα.

Παθαίνετε παραλήρημα από την ευγνωμοσύνη, γεγονός που εξηγεί γιατί είστε χαμένοι στις σκέψεις σας την Πέμπτη και την Παρασκευή. Η φαντασία σας είναι ενεργή και είστε απολύτως ικανοποιημένοι μόνοι σας. Μέχρι το Σάββατο αναρωτιέστε για την ευρύτερη εικόνα… Αλλά την Κυριακή είστε πολύ απασχολημένοι να παίζεται παιχνίδια με φίλους για να σκεφτείτε οτιδήποτε άλλο.

ζώδια Αιγόκερως

Οι πιο χρήσιμες πληροφορίες μπορεί να έρθουν από μακριά τη Δευτέρα, μέσω τηλεφώνου ή email. Έχετε καλή διάθεση – το επιπλέον όφελος από την επαφή με έναν παλιό φίλο. Όλα είναι πιθανά – αυτή είναι η αρχή την Τρίτη και την Τετάρτη. Την Πέμπτη και την Παρασκευή επικεντρώνεστε τόσο σε μια δουλειά, που μπορείτε να κλείσετε εκτός όλο τον θόρυβο. Μερικές από τις καλύτερες ιδέες σας μπορεί να έρθουν στη μέση ενός εστιατορίου.

Το Σάββατο αποσπάστε από τον κοινωνικό κύκλο σας τόσο πολύ, που κάποιος μπορεί να σας χαιρετά μπροστά στο πρόσωπό σας και να μην ακούτε. Η Κυριακή είναι καλή ημέρα για να επανασυνδεθείτε.

chartomantia-098

ζώδια Υδροχόος

Η επιφάνεια μπορεί να είναι ομαλή και καθαρή: Τόσο ομαλή που μπορείτε να γλιστρήσετε πάνω της, τόσο καθαρή που μπορείτε να φάτε – αλλά τι συμβαίνει από κάτω; Είναι το μονοπάτι σας τόσο σταθερό όσο πιστεύετε; Ο σκεπτικισμός είναι χρήσιμος στην αρχή της εβδομάδας. Αλλά μην είστε τόσο σκεπτικιστές που να πιστεύουν οι άλλοι (λανθασμένα) ότι τους κρίνετε… Αυτό μπορεί να συμβεί την Τετάρτη.

Η Πέμπτη και η Παρασκευή φέρνουν ένα αργό τέλος στην εβδομάδα. Νιώθετε περίεργα για κάτι, αλλά δεν μπορείτε να καταλάβετε για τι. Θα γίνει ξεκάθαρο το Σάββατο: Σχετίζεται με την ένταση ανάμεσα στην ιδιωτικότητα και την έκθεση. Μην κοινωνικοποιηθείτε μέχρι την Κυριακή.

ζώδια Ιχθύες

Μαθαίνετε περισσότερα για κάποιον κάθε μέρα, ακόμα και τις μέρες που δεν βρίσκεστε. Το μόνο πρόβλημα με το να μην βρίσκεστε, είναι ότι σας δίνει τον χρόνο να υπεραναλύετε τα πράγματα. Μέχρι τα μέσα της εβδομάδας μπορεί να έχετε κατασκευάσει μια πολύπλοκη ιστορία συναισθηματικών αποθέσεων και αποσύρσεων… Που πιθανώς να μην έχει καμία σχέση με την πραγματικότητα.

Γι’ αυτό προσέξτε. Ηρεμήστε. Η αίσθηση που έχετε στο τέλος της εβδομάδας, ότι γίνεστε χαλί και σας πατάνε, μπορεί να είναι εν μέρει αληθής. Αλλά προσεγγίστε το θέμα χωρίς να είστε προκατειλημμένοι. Η Κυριακή είναι ημέρα τύχης.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-66