Ζώδια εβδομαδιαία πρόβλεψη 09-15/09 Θα κολυμπήσετε σε βαθιά συναισθηματικά νερά

efbdc38s-960

Ζώδια εβδομαδιαία πρόβλεψη 09-15/09 Α

Ζώδια Κριός

Γύρω στις 14 Σεπτεμβρίου η Πανσέληνος είναι στον δωδέκατο οίκο σας της πνευματικότητας. Μπορεί να βιώσετε μια έντονη ώθηση να μείνετε μέσα και να περάσετε χρόνο μόνοι σας. Ο διαλογισμός, το γράψιμο ή η αποκαταστατική γιόγκα, είναι δραστηριότητες που μπορούν να βοηθήσουν να αξιοποιήσετε στο έπακρο αυτή τη στιγμή. Ένα μέρος σας ίσως αισθάνεται ότι χρειάζεται να βγει έξω και να κοινωνικοποιηθεί… Αλλά αυτή η περίοδος είναι ιδανική για φροντίδα και συντονισμό με τη διαίσθησή σας. Έτσι θα μπορέσετε να επαναφορτίσετε τις μπαταρίες σας και να είστε ο πιο ζωτικός εαυτός σας.

Επίσης, την ίδια ημέρα ο πλανήτης της επικοινωνίας Ερμής περνά μέσα από τον έβδομο οίκο σας των σχέσεων έως τις 8 Οκτωβρίου. Σας εμπνέει να συνδεθείτε με το ταίρι σας ή με στενούς συναδέλφους σε δημιουργικά έργα. Η εύρεση ισορροπίας στις δυνάμεις που παίζουν στις σχέσεις σας σάς βοηθά να βγείτε και οι δύο νικητές.

zodia-taro-45

ζωδια Ταύρος

Η φαντασία σας θα οργιάζει στις 8 Σεπτεμβρίου. Ο πλανήτης της επικοινωνίας Ερμής στον πέμπτο οίκο σας του ρομαντισμού, σχηματίζει αρμονική γωνία με τον μετασχηματιστικό Πλούτωνα στον ένατο οίκο σας της περιπέτειας. Θέλατε να κάνετε ένα αυθόρμητο ταξίδι το σαββατοκύριακο με τον εραστή ή τους φίλους σας; Θέλετε να προτείνετε να αναλάβετε ένα σημαντικό, συναρπαστικό έργο στους προϊσταμένους σας; Τώρα είναι η ώρα. Η παθιασμένη έκφρασή σας είναι βέβαιο ότι θα είναι ιδιαίτερα πειστική τώρα.

Από 14 Σεπτεμβρίου έως 8 Οκτωβρίου, η κοινωνική Αφροδίτη περνά από τον έκτο οίκο σας της καθημερινής ρουτίνας. Θα είστε σε θέση να προτείνετε ομαδικά σχέδια, να προγραμματίσετε εξόδους με συναδέλφους, να βρείτε τρόπους για να απολαύσετε την παρέα των άλλων ενώ κάνετε τις δουλειές σας. Ως αποτέλεσμα, θα αποκτήσετε τη φήμη του ειρηνοποιού και του ομαδικού παίκτη.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-zodia-76

ζώδια Δίδυμοι

Καλά θα κάνετε να κάνετε μια ουσιαστική συζήτηση με έναν αγαπημένο σας στις 13 Σεπτεμβρίου: Ο επικοινωνιακός Ερμής και η προσανατολισμένη στις σχέσεις Αφροδίτη, ζευγαρώνουν στον τέταρτο οίκο σας της ζωής στο σπίτι. Η έκφραση των βαθύτερων συναισθημάτων σας με λέξεις, έρχεται ακόμη πιο φυσικά τώρα. Και η συζήτηση μπορεί να οδηγήσει σε μια αρμονική, θεραπευτική εμπειρία και για τους δυο σας.

Μπορεί να σας ζητηθεί να ξεκινήσετε ένα σημαντικό επαγγελματικό έργο ή να κάνετε μια κρίσιμη παρουσίαση γύρω στις 14 Σεπτεμβρίου. Τότε η Πανσέληνος είναι στον δέκατο οίκο σας της καριέρας. Βασικά, δεν θα μπορείτε να ξεφύγετε από το προσκήνιο στη δουλειά σας – και δεν θα θέλετε κιόλας: Όσα περισσότερα μπορείτε να κάνετε τώρα, τόσο πιο πιθανό είναι να εντυπωσιάσετε τους ανωτέρους σας. Επίσης, καλά θα κάνετε να υλοποιήσετε τις πιο ευφάνταστες ιδέες σας, ακόμα κι αν αρχικά δεν φαίνονται πρακτικές.

xartomanteia

ζώδια Καρκίνος

Ενδεχομένως να κάνετε διανοητικά διεγερτικές, ζωηρές συζητήσεις στις 13 Σεπτεμβρίου. Τότε ο περίεργος Ερμής και η προσανατολισμένη στις σχέσεις Αφροδίτη, ζευγαρώνουν στον τρίτο οίκο σας της επικοινωνίας. Η ανταλλαγή ιδεών με φίλους και με το ταίρι σας μπορεί να αποδειχθεί ικανοποιητική για εσάς, τόσο διανοητικά όσο και συναισθηματικά. Η εμπειρία αυτού του είδους σύνδεσης, μπορεί να και ενισχύσει τους δεσμούς σας.

Αν αισθανόσασταν εξαντλημένοι ή έχετε βαρεθεί τη δουλειά σας, μπορεί να λαχταράτε να βγείτε από τη ζώνη άνεσής σας γύρω στις 13 Σεπτεμβρίου. Τότε η Πανσέληνος επηρεάζει τον ένατο οίκο σας της περιπέτειας. Θα εμπνευστείτε να αφήσετε πίσω τη ρουτίνα, ώστε να μπορέσετε να εξερευνήσετε νέα εγχειρήματα και να αγκαλιάσετε κάθε ευκαιρία για να διευρύνετε τους ορίζοντές σας. Η ατμόσφαιρα της στιγμής σας ενθαρρύνει να αφήσετε τις φαντασιώσεις σας να σας οδηγήσουν για αλλαγή.

ζωδια Λέων

Γύρω στις 13 Σεπτεμβρίου η Πανσέληνος είναι στον όγδοο οίκο σας της σεξουαλικής οικειότητας. Ίσως θελήσετε να πειραματιστείτε με τα όρια της σχέσης σας. Αυτή η στιγμή είναι μια ευκαιρία για εσάς: Να καταλάβετε πολύ ξεκάθαρα τις ανάγκες σας, ενώ σέβεστε και τις ανάγκες του συντρόφου ή ενός αγαπημένου φίλου σας. Πρέπει να είστε ανοιχτοί να κολυμπήσετε σε μερικά βαθιά συναισθηματικά νερά, ενώ κατανοείτε πώς να επιτύχετε την ισορροπία.

zwdia-tarw-zodia-19

Από την επόμενη μέρα, η προσανατολισμένη στις σχέσεις Αφροδίτη θα είναι στον τρίτο οίκο σας της επικοινωνίας μέχρι τις 8 Οκτωβρίου. Ευνοείται η ανταλλαγή πνευματικών ιδεών και η απόλαυση παιχνιδιάρικων συζητήσεων με φίλους, συναδέλφους, συνεργάτες ή με έναν πιθανό σύντροφο: Μπορεί να σας κάνει να αισθάνεστε ακόμα πιο κοντά στον άλλον και θα παρέχει πολλές ευκαιρίες για μάθηση.

Ζώδια εβδομαδιαία πρόβλεψη 09-15/09 Α

ζώδια Παρθένος

Θα εμπνευστείτε να εκφράσετε τα βαθύτερα, πιο γλυκά σας συναισθήματα στις 13 Σεπτεμβρίου. Τότε ο πλανήτης της επικοινωνίας Ερμής, ζευγαρώνει με τη ρομαντική Αφροδίτη στο ζώδιό σας. Γράψτε στο ταίρι σας ένα ερωτικό σημείωμα, σε κάποιον άλλον αγαπημένο ένα εγκάρδιο μήνυμα, σε ένα τετράδιο τις πρόσφατες ερωτικές εμπειρίες σας: Μπορεί να είναι ιδιαίτερα θεραπευτικό. Αφήστε τη διαίσθηση και την καρδιά σας να σας καθοδηγήσουν, αξιοποιείστε οποιεσδήποτε δημιουργικές παρορμήσεις έχετε. Θα νιώσετε ότι είστε στον σωστό δρόμο.

Από 14 Σεπτεμβρίου έως 3 Οκτωβρίου, ο Ερμής διασχίζει τον δεύτερο οίκο σας του εισοδήματος. Σας προτρέπει να γράψετε και να εκφράσετε τις πιο καλλιτεχνικές, συναρπαστικές επιχειρηματικές προτάσεις σας. Το πάθος που δείχνετε στις συζητήσεις με συναδέλφους και φίλους για το όραμά σας, μπορεί να σας βοηθήσει να βάλετε τους τροχούς σε κίνηση και τελικά να φέρει οικονομικές ανταμοιβές.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

δωρεάν-προβλέψεις