Ζώδια εβδομαδιαία πρόβλεψη 09-15/12 Συναισθηματικές δυνάμεις κάτω από την επιφάνεια

tumblr_l3q72zffSm1qalt7yo1_1280-600×375

Ζώδια εβδομαδιαία πρόβλεψη 09-15/12 Β

Ζώδια Ζυγός

Μπορεί να είναι πιο δύσκολο να συνδεθείτε με τους αγαπημένους σας στις 11 Δεκεμβρίου. Τότε η Αφροδίτη ζευγαρώνει με τον Κρόνο, στον τέταρτο οίκο σας της οικογενειακής ζωής. Μπορεί να νιώθετε μια παράξενη, ακατανόητη απόσταση ή ψυχρότητα που στέκεται στο δρόμο της δυνατότητας να βρείτε κοινό έδαφος. Μείνετε ψύχραιμοι και αφήστε αυτή την περίοδο να περάσει.

Γύρω στις 12 Δεκεμβρίου έχετε την Πανσέληνο στον ένατο οίκο σας της περιπέτειας. Θα νιώθετε ότι ήρθε η ώρα να αφήσετε τη μονοτονία και να τροφοδοτήσετε το μυαλό και το πνεύμα σας. Μπορεί να ξεκινήσετε μια νέα γυμναστική, να σχεδιάζετε τις διακοπές σας ή ακόμα και να παίξετε κρυφτό ένα απόγευμα, ώστε να πάτε να δείτε μια έκθεση.

zodia-taro-45

ζωδια Σκορπιός

Κοιτάξτε προσεκτικά τα χρήματα, τον προϋπολογισμό και άλλα οικονομικά σχέδια το διάστημα 9 με 28 Δεκεμβρίου, που θα είναι ιδιαίτερα παραγωγικό. Τότε ο πλανήτης της επικοινωνίας Ερμής, περνά από τον δεύτερο οίκο σας του εισοδήματος. Θα έχετε τη συγκέντρωση και την αναλυτική ενέργεια για οργανωτικές δουλειές και για να βάλετε οικονομικούς και επενδυτικούς στόχους. Συμβουλευτείτε έναν οικονομικό σύμβουλο.

Έπειτα, στις 12 Δεκεμβρίου, η Πανσέληνος είναι στον όγδοο οίκο σας της σεξουαλικής οικειότητας. Θα σας κάνει να σκεφτείτε τις ανάγκες του ταιριού ή των αγαπημένων σας, όπως και τις δικές σας. Αν δίνατε περισσότερα απ’ όσα παίρνατε ή το αντίθετο, θα πρέπει να κάνετε βήματα για να το διορθώσετε τώρα.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zwdia-9988

ζώδια Τοξότης

Είναι βασικό για σας να βρείτε κοινό έδαφος με συναδέλφους, φίλους ή το ταίρι σας στις 12 Δεκεμβρίου. Τότε η Πανσέληνος είναι στον έβδομο οίκο σας των σχέσεων. Αν νιώθετε ότι οι παρορμήσεις και η συγκέντρωσή σας ήταν σε αντίθεση, είτε απλώς δεν είστε όσο συντονισμένοι θα θέλατε, αυτή η στιγμή είναι ιδανική για να βρείτε λύσεις.

Έπειτα, μια συναρπαστική ευκαιρία να βγάλετε χρήματα μπορεί να παρουσιαστεί ξαφνικά στις 15 Δεκεμβρίου. Τότε ο τυχερός Δίας στον δεύτερο οίκο σας του εισοδήματος, σχηματίζει αρμονικό τρίγωνο με τον Ουρανό στον έκτο οίκο σας της ρουτίνας. Αν μπορέσετε να χρησιμοποιήσετε τις δεξιότητές σας σε καθημερινή βάση και να κερδίσετε το εισόδημα που νιώθετε ότι αξίζετε, θα νιώθετε ευλογημένοι και κινητοποιημένοι.

Διαβαστε τις ετησιες  προβλεψεις 2020 για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

chartomantia-098

ζώδια Αιγόκερως

Είναι ιδιαίτερα ελκυστικά τα σημαντικά, ψυχολογικά θέματα… Όσο ο Ερμής της επικοινωνίας περνά από τον δωδέκατο οίκο σας της πνευματικότητας, από 9 έως 28 Δεκεμβρίου. Μπορείτε να κρατήσετε ημερολόγιο, να εκφραστείτε μέσω μιας μορφής τέχνης ή ακόμα και να χειριστείτε πληγές του παρελθόντος με θεραπεία. Όσο πιο πολλή φωνή δώσετε στις πνευματικές και συναισθηματικές δυνάμεις που βρίσκονται κάτω από την επιφάνεια της καθημερινής ζωής σας, τόσο πιο ζωντανοί θα νιώθετε.

Στις 12 Δεκεμβρίου έχετε την Πανσέληνο στον έκτο οίκο σας της ρουτίνας. Μπορεί να εμπνευστείτε να πετάξετε συνήθειες που δεν εξυπηρετούν την υγεία σας. Ένα ολιστικό σχέδιο θα σας βοηθήσει να ανανεώσετε την πνευματική, σωματική και συναισθηματική ευεξία σας… Και θα μοιάζει όχι μόνο απαραίτητο, αλλά και εφικτό.

Ζώδια εβδομαδιαία πρόβλεψη 09-15/12 Β

ζώδια Υδροχόος

Μπορεί να νιώθατε ότι η δουλειά ήταν στο επίκεντρο της ζωής σας τις τελευταίες δύο εβδομάδες. Πρέπει να κάνετε ένα διάλειμμα, για να περάσετε χρόνο με τους ανθρώπους σας στις 12 Δεκεμβρίου. Τότε η Πανσέληνος επηρεάζει τον πέμπτο οίκο σας του ρομαντισμού. Μπορεί να κινδυνεύετε με εξουθένωση, αν δεν επιτρέψετε στον εαυτό σας να χαλαρώσει και να περάσει καλά.

Έπειτα θα θέλετε να παρουσιάσετε τις πιο ευφάνταστες ιδέες σας στη δουλειά, στις 13 Δεκεμβρίου. Τότε ο Άρης στον δέκατο οίκο σας της καριέρας, σχηματίζει αρμονική γωνία με τον ονειρικό Ποσειδώνα στον δεύτερο οίκο σας του εισοδήματος. Όσο νιώθετε αυτοπεποίθηση και πάθος για τους στόχους σας, θα μπορέσετε να εντυπωσιάσετε όλους όσους μπορούν να δώσουν πράσινο φως στο σχέδιό σας.

taro-6-9

ζωδια Ιχθύες

Μιλήστε με προϊσταμένους για τους βραχυπρόθεσμους και μακροπρόθεσμους στόχους σας: Ο πλανήτης της επικοινωνίας Ερμής περνά από τον δέκατο οίκο σας της καριέρας, από 9 έως 28 Δεκεμβρίου. Με τη γλώσσα και την αυτοέκφραση μπορείτε να στείλετε ένα σημαντικό μήνυμα, είτε σχετίζεται με περισσότερες ευθύνες είτε με περισσότερη αναγνώριση.

Έπειτα, θα νιώθετε αποφασισμένοι να εκφραστείτε δημιουργικά και να διευρύνετε τους ορίζοντές σας στις 13 Δεκεμβρίου. Τότε ο Άρης στον ένατο οίκο σας της περιπέτειας, σχηματίζει αρμονικό τρίγωνο με τον πνευματικό Ποσειδώνα στο ζώδιό σας. Αφήστε τη φαντασία σας ελεύθερη και κάντε πράξη τις ονειροπολήσεις σας και θα νιώσετε ότι εκμεταλλεύεστε πλήρως την περίσταση. Αν η διαίσθησή σας λέει ναι, ακούστε τη!

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-66