Ζώδια εβδομαδιαία πρόβλεψη 10-16/02 Αντιμέτωποι με παλιές συναισθηματικές πληγές

g-spot-zwdio

Ζώδια εβδομαδιαία πρόβλεψη 10-16/02 Α

Ζώδια Κριός

Επικεντρωθείτε στο να βρείτε καλύτερο τρόπο να ισορροπήσετε τις ανάγκες για την ευεξία σας με τη δουλειά, στις 10 Σεπτεμβρίου. Τότε η συναισθηματική Σελήνη θα είναι στον έκτο οίκο σας της καθημερινής ρουτίνας. Και θα σχηματίζει μια θετική γωνία με τον τυχερό Δία στον δέκατο οίκο σας της καριέρας. Μια συζήτηση με έναν συνάδελφο ή φίλο, μπορεί να εμπνεύσει ένα νέο σχέδιο.

Έπειτα, από 16 Φεβρουαρίου έως 30 Μαρτίου ο Άρης είναι στον δέκατο Οίκο σας και τροφοδοτεί το πάθος σας για επαγγελματικά πρότζεκτ. Είστε έτοιμοι να προσέξουν τα ταλέντα σας και για να το καταφέρετε θα κάνετε τολμηρές κινήσεις. Μόνο φροντίστε να θέσετε από την αρχή καλές βάσεις.

zodia-taro-45

ζώδια Ταύρος

Μπορεί να χρειαστεί να αντιμετωπίσετε μια ξαφνική διαφωνία στις 13 Φεβρουαρίου. Τότε η συναισθηματική Σελήνη από τον έβδομο οίκο σας, σχηματίζει αντίθεση με τον Ουρανό στο ζώδιό σας. Ευτυχώς που έχετε υπομονή, γιατί αυτό ακριβώς χρειάζεται τώρα για να αποτρέψετε τις πολύ χειρότερες διαμάχες.

Από 16 Φεβρουαρίου έως 4 Μαρτίου ο Ερμής αναδρομεί στον δωδέκατο Οίκο σας της πνευματικότητας. Σας ωθεί να σκεφτείτε τη ψυχολογική δουλειά που πρέπει να κάνετε και παλιές συναισθηματικές πληγές. Αν τις αντιμετωπίσετε τώρα, μπορείτε να προχωρήσετε με πιο σταθερό τρόπο. Και από 16 Φεβρουαρίου έως 30 Μαρτίου, ο Άρης είναι στον ένατο οίκο σας της ανώτερης εκπαίδευσης. Θα κάνετε τολμηρές κινήσεις για να βελτιώσετε τις δεξιότητές σας.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-9-zvdia

ζωδια Δίδυμοι

Στις 12 Φεβρουαρίου η συναισθηματική Σελήνη στον πέμπτο Οίκο σας του έρωτα σχηματίζει αντίθεση με την Αφροδίτη στον ενδέκατο Οίκο σας της δικτύωσης: Θα λαχταράτε μια σύνδεση με κάποιον ξεχωριστό. Αυτή η διέλευση σας ωθεί επίσης να αντιμετωπίσετε εντάσεις ή ανισορροπίες στις σχέσεις σας. Μόλις τις αναγνωρίσετε, θα μπορέσετε τις αντιμετωπίσετε με ανανεωμένη ενέργεια.

Από τις 16 Φεβρουαρίου έως τις 4 Μαρτίου, ο Ερμής θα είναι ανάδρομος στον δέκατο Οίκο σας της καριέρας. Ίσως προκαλεί παρεξηγήσεις και καθυστερήσεις στη δουλειά σας. Ξεπεράστε αυτή την περίοδο με μια δόση χιούμορ και ζωηρής φαντασίας και θα βγείτε πιο δυνατοί και πιο επικεντρωμένοι από πριν. Είναι επίσης ιδανική στιγμή για να επεξεργαστείτε ξανά πρότζεκτ που είχαν καθυστερήσει.

Ζώδια εβδομαδιαία πρόβλεψη 10-16/02 Α

ζωδια Καρκίνος

Από τις 16 Φεβρουαρίου έως τις 4 Μαρτίου ο Ερμής είναι ανάδρομος στον ένατο οίκο σας της ανώτερης εκπαίδευσης. Καλά θα κάνετε να βελτιώσετε τις δεξιότητές σας. Μια ανανέωση αυτών που ξέρετε, θα σας κρατήσει συνδεδεμένους με μακροπρόθεσμους στόχους αλλά και προετοιμασμένους για την καριέρα σας.

Θα έχετε επίσης πολλή ενέργεια, για προθέσεις που μοιράζεστε με φίλους ή το ταίρι σας. Ο Άρης θα είναι στον έβδομο οίκο σας των σχέσεων, από τις 16 Φεβρουαρίου έως τις 30 Μαρτίου. Η ικανότητά σας να συνεργάζεστε είναι αυξημένη τώρα. Δεν σημαίνει ότι δεν θα έχετε στιγμές διαφωνίας. Αλλά αν συμβούν, θα μπορείτε να τις λύσετε εύκολα.

zwdia-66

ζωδια Λέων

Μιλήστε για κάτι δημιουργικό που σκεφτόσασταν ή για τρόπους που θα φέρουν περισσότερη ισορροπία στο πρόγραμμά σας στις 10 Φεβρουαρίου. Η συναισθηματική Σελήνη από τον δεύτερο οίκο σας του εισοδήματος, σχηματίζει αρμονικό τρίγωνο με τον τυχερό Δία στον έκτο οίκο σας της ρουτίνας. Η έκφραση μπορεί να οδηγήσει σε απτά σχέδια, που θα φέρουν ικανοποιητικά αποτελέσματα… Ειδικά αν εμπιστευτείτε τη διαίσθησή σας στις 11 Φεβρουαρίου: Τότε η Σελήνη θα σχηματίσει τρίγωνο με τον Πλούτωνα και τον Κρόνο.

Έπειτα, από τις 16 Φεβρουαρίου έως τις 4 Μαρτίου, ο Ερμής θα είναι ανάδρομος στον όγδοο Οίκο σας της σεξουαλικής οικειότητας. Θα σας ενθαρρύνει να σκεφτείτε ξανά επιθυμίες σας που θέλατε πάντα να κάνετε πραγματικότητα. Μπορεί να είναι μια περίοδος πραγματικής ανακάλυψης του εαυτού σας.

taro-6-9

ζωδια Παρθένος

Έχετε την τέλεια ευκαιρία να νιώσετε πιο επικεντρωμένοι στη δουλειά και τα μακροπρόθεσμα οράματά σας στις 13 Φεβρουαρίου. Η συναισθηματική Σελήνη από τον δεύτερο οίκο σας του εισοδήματος, σχηματίζει αρμονικό τρίγωνο με τον Ήλιο στον έκτο οίκο σας της ρουτίνας. Αν υπάρχει κάποιο ξεχωριστό πρότζεκτ που θέλετε, τώρα είναι η ιδανική στιγμή. Μπορείτε επίσης να προτείνετε νέους τρόπους δουλειάς, που θα ενισχύσουν την παραγωγικότητα και το πάθος σας.

Και από τις 16 Φεβρουαρίου έως τις 30 Μαρτίου, ο Άρης θα είναι στον πέμπτο Οίκο σας του έρωτα. Θα θέλετε να εκφραστείτε δημιουργικά και να περάστε χρόνο ευχάριστο χρόνο με τους αγαπημένους σας. Μόνο προσπαθήστε να βρείτε ισορροπία ανάμεσα στο παιχνίδι και τη ξεκούραση.

Διαβαστε στο Ωροσκοπιο του Αγίου Βαλεντίνου τις  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-fotia