ζώδια εβδομαδιαία πρόβλεψη 10-16/09 A

zodia-zwdia-imerisies

ζώδια εβδομαδιαία πρόβλεψη 10-16/09 A

ζώδια Κριός

Ποιος μπορεί να συμβαδίσει μαζί σας; Κανείς, προφανώς –τουλάχιστον όχι στην αρχή αυτής της εβδομάδας. Τη Δευτέρα και την Τρίτη το πρωί, θα ρίξετε σκόνη στον ανταγωνισμό σας και οι άλλοι θα σας κοιτούν με θαυμασμό. Το υπόλοιπο της Τρίτης και μέχρι το πρωί της Πέμπτης, οι φιλοδοξίες σας θα βρουν ακόμα ευρύτερη υποστήριξη. Τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή για τη διαμόρφωση νέων συμμαχιών και τη δημιουργία μεγάλων, τολμηρών σχεδίων.

Μπορεί να δυσκολευτείτε περισσότερο από το απόγευμα της Πέμπτης μέχρι το απόγευμα του Σαββάτου, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν μπορεί να επιτευχθούν συνεργασίες. Βρείτε νέα προοπτική βοηθώντας κάποιον άλλον με τους στόχους του. Το βράδυ του Σαββάτου και την Κυριακή, να είστε οι πρώτοι που θα μπουν στη δράση.

zodia-taro-45

ζώδια Ταύρος

Καθώς αρχίζει η εβδομάδα θα αισθάνεστε καλά και θα είστε γειωμένοι. Η υπομονετική, ανοιχτόμυαλη στάση σας αποδίδει και η Δευτέρα (και το πρωί της Τρίτης) θα πάνε ακριβώς όπως τις σχεδιάζατε. Από την Τρίτη το απόγευμα έως την Πέμπτη το πρωί, προσπαθήστε να είστε ευέλικτοι –οι άλλοι ίσως να προσπαθήσουν να σας εκνευρίσουν, γι’ αυτό μην τους δώσετε την ικανοποίηση. Εκτός κι αν μια σύγκρουση σας ακούγεται ελκυστική.
Από το απόγευμα της Πέμπτης μέχρι το Σάββατο το πρωί, αναζητήστε ευκαιρίες για να μοιραστείτε κοινούς στόχους με φίλους και άλλους ομοϊδεάτες. Το βράδυ του Σαββάτου και την Κυριακή, πάρτε το χρόνο σας και κάντε έρευνα αγοράς (είτε κυριολεκτικά είτε μεταφορικά).

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-zodia-76

ζώδια Δίδυμοι

Είναι παράξενο για σας, αλλά θα σας είναι δύσκολο να περάσετε τις ιδέες σας καθώς ξεκινά η εβδομάδα. Από τη Δευτέρα μέχρι το πρωί της Τρίτης, θα πρέπει να δουλέψετε ιδιαίτερα σκληρά για να εξαλείψετε τη σύγχυση και να καταλάβετε τα σχέδια των άλλων. Από το απόγευμα της Τρίτης έως την Πέμπτη το πρωί, θα επηρεαστείτε από κάποιες πειστικές ιδέες (και ενδεχομένως απόλυτα τρελές). Απολαύστε την πνευματική άσκηση και μην υποχωρήσετε μπροστά στα καλά επιχειρήματα.
Το μυαλό σας θα πετά στα σύννεφα από το απόγευμα της Πέμπτης μέχρι το Σάββατο, οπότε μην εκπλαγείτε αν βρείτε τη δημιουργικότητά σας στα ύψη μαζί του. Την Κυριακή, αναζητήστε (και ακολουθήστε!) τις συμβουλές αξιόπιστων φίλων.

ζώδια εβδομαδιαία πρόβλεψη 10-16/09 A

ζώδια Καρκίνος

Εάν προσπαθείτε να αποφύγετε παρεξηγήσεις και ατυχίες, πάρτε το χαλαρά καθώς αρχίζει η εβδομάδα. Από τη Δευτέρα έως την Τρίτη το πρωί, η σαφήνεια θα είναι δύσκολο να επιτευχθεί. Από την Τρίτη το απόγευμα μέχρι το απόγευμα της Πέμπτης, θα έχετε πολύ καλύτερη τύχη στην επικοινωνία –ειδικά αν μπορέσετε να απευθυνθείτε στα μυαλά των άλλων και όχι στις καρδιές τους.
Από το απόγευμα της Πέμπτης μέχρι το Σάββατο, το μυαλό σας ενθουσιάζεται και θέλει να περιπλανηθεί. Αφήστε τα λουριά –θα μπορούσατε να μάθετε πολλά από μια διανοητική περιπλάνηση αυτή τη στιγμή. Το Σάββατο το βράδυ και την Κυριακή, σκεφτείτε πριν μιλήσετε (και κοιτάξτε πριν κάνετε το άλμα).

zodia-zvdia-75

ζώδια Λέων

Ξέρετε τι θέλετε καθώς αρχίζει η εβδομάδα, οπότε προχωρήστε και κυνηγήστε το! Τη Δευτέρα και μέχρι την Τρίτη το πρωί, θα βρείτε πολλές ευκαιρίες για να πετύχετε τους στόχους σας (και ίσως ακόμη και να αναδείξετε τα ταλέντα σας στην πορεία). Οι άλλοι θα θαυμάσουν τα επιτεύγματά σας, αλλά από το απόγευμα της Τρίτης και μέχρι την Πέμπτη, προσπαθήστε να χαλαρώσετε το εγώ σας. Οι άλλοι μπορεί να ψάχνουν λόγω για καβγά και η υπερηφάνειά σας μπορεί να σας οδηγήσει σε σύγκρουση.
Από το απόγευμα της Πέμπτης μέχρι το Σάββατο, πάρτε το χρόνο σας και εμπιστευθείτε τα ένστικτά σας –ειδικά σε οικονομικά θέματα. Από το απόγευμα του Σαββάτου μέχρι την Κυριακή, μάθετε κάτι νέο (και διασκεδάστε το).

ζώδια εβδομαδιαία πρόβλεψη 10-16/09

ζώδια Παρθένος

Θα βρείτε τον εαυτό σας να αισθάνεστε ασυνήθιστα κοινωνικός και αισιόδοξος καθώς αρχίζει η εβδομάδα –και οι άλλοι θα το προσέξουν! Από τη Δευτέρα ως την Τρίτη το απόγευμα, μην εκπλαγείτε αν βρείτε ευκαιρίες για δημιουργικές (και ενδεχομένως ρομαντικές!) ιδέες και σχέδια. Από το απόγευμα της Τρίτης μέχρι το απόγευμα της Πέμπτης, θα πετύχετε έναν οργανωτικό θρίαμβο. Ίσως να μην πιστεύατε ότι μπορείτε να βάλετε περισσότερη τάξη στη ζωή σας, αλλά υπάρχει πάντα κάτι νέο να μάθετε.
Από το απόγευμα της Πέμπτης μέχρι το Σάββατο, προσέξτε τα προβλήματα σε μια σχέση σας. Τώρα δεν είναι η ώρα να είστε επικριτικοί. Από το απόγευμα του Σαββάτου μέχρι την Κυριακή, θα έρθετε σε επαφή με την πραγματική αίσθηση του σκοπού σας.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

chartomantia-087