ζώδια εβδομαδιαία πρόβλεψη 10-16/09 B

ζώδια εβδομαδιαία πρόβλεψη 10-16/09 B

ζώδια Ζυγός

Ξεπεράστε τα παλιά όρια καθώς αρχίζει η εβδομάδα. Τη Δευτέρα (και μέχρι το πρωί της Τρίτης), μπορεί να βρεθείτε σε μια έντονη συναισθηματική κατάσταση, αποδεχτείτε τη και αγκαλιάστε τη εσωτερική σας αισιοδοξία. Από το απόγευμα της Τρίτης μέχρι την Πέμπτη, ξεκινήστε να δοκιμάζετε νέα πράγματα –και να συναντάτε νέους ανθρώπους. Ο χρόνος είναι κατάλληλος για ρομαντικές και πνευματικές ανακαλύψεις.

Από το απόγευμα της Πέμπτης μέχρι το Σάββατο, περιμένετε να διαταραχθεί η ρουτίνα σας. Τα πράγματα δεν θα πάνε όπως τα είχατε προγραμματίσει, αλλά αυτό θα μπορούσε να σας βγει σε καλό, υπό την προϋπόθεση ότι μπορείτε να παραμείνετε ευέλικτοι. Το απόγευμα του Σαββάτου μέχρι την Κυριακή, επικεντρωθείτε στις σχέσεις σας.

zodia-taro-45

ζώδια Σκορπιός

Αισθάνεστε εξαιρετικά φιλόδοξοι καθώς αρχίζει η εβδομάδα. Από τη Δευτέρα μέχρι και την Τρίτη το απόγευμα, η θέληση και η αυτοπεποίθησή σας θα ανεβάσουν ταχύτητα και είναι η κατάλληλη στιγμή για να κάνετε δεσμεύσεις και να υπογράψετε συμβόλαια. Από το απόγευμα της Τρίτης μέχρι το απόγευμα της Πέμπτης, η δουλειά σας με τους άλλους μπορεί να γίνει λιγότερο αρμονική, ειδικά αν δεν είστε ανοιχτοί στις ιδέες τους.
Από το απόγευμα της Πέμπτης μέχρι το Σάββατο, τα κρυφά ταλέντα σας θα μπουν στο παιχνίδι (όποια κι αν είναι αυτά). Σε περίπτωση αμφιβολίας, χρησιμοποιήστε τη φαντασία σας. Από το απόγευμα του Σαββάτου έως την Κυριακή, αναζητήστε ευκαιρίες για να αποδείξετε την ανιδιοτέλειά σας.

zwdia-zodia-33

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

ζώδια Τοξότης

Η εβδομάδα ξεκινά με μια μεγάλη αλλαγή για σας. Δεν ασχολείστε συνήθως με το πώς θα τα βγάλετε πέρα, αλλά ενοχλητικά οικονομικά προβλήματα μπορεί να έρθουν στο προσκήνιο τη Δευτέρα (και μέχρι το απόγευμα της Τρίτης). Εξοικονομήστε, αλλά κάντε το δημιουργικά. Από το απόγευμα της Τρίτης μέχρι την Πέμπτη, ανακαλύψτε έναν εντελώς νέο κόσμο, στον οποίο οι άνθρωποι έχουν έναν εντελώς νέο κόσμο ιδεών για σας.
Από το απόγευμα της Πέμπτης μέχρι το Σάββατο, ίσως να δυσκολεύεστε να εστιάσετε, αλλά προσπαθήστε να απολαύσετε τη στιγμιαία φυγή σας. Από το απόγευμα του Σαββάτου έως την Κυριακή, είστε γεμάτοι ενέργεια. Περιμένετε τόσο διασκέδαση όσο και έρωτα.

ζώδια εβδομαδιαία πρόβλεψη 10-16/09 B

ζώδια Αιγόκερως

Καθώς αρχίζει η εβδομάδα, είστε γεμάτοι ενέργεια και φιλοδοξία. Τη Δευτέρα και την Τρίτη το πρωί, θα καταφέρετε πολλά και θα απολαύσετε πολλούς επαίνους στην πορεία. Από το απόγευμα της Τρίτης έως την Πέμπτη, θα πρέπει να είστε προσεκτικοί με τα νέα σχέδια και τα μη δοκιμασμένα σχήματα (και μην διστάσετε να μοιραστείτε την καθοδήγησή σας).
Από το απόγευμα της Πέμπτης μέχρι το Σάββατο, η δημιουργικότητά σας θα ανθίσει. Βρείτε απρόσμενες λύσεις και ονειρευτείτε τολμηρές ιδέες. Οι άλλοι θα εντυπωσιαστούν. Από το απόγευμα του Σαββάτου έως την Κυριακή, αφιερώστε χρόνο στην οικογένειά σας.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-zodia-astrologia-65

ζώδια Υδροχόος

Τι συμβαίνει; Μπορεί να βρεθείτε μπερδεμένοι από μια σειρά γεγονότων τη Δευτέρα ή την Τρίτη, αλλά μην παλεύετε με τη ροή. Αφήστε τα πράγματα να εξελιχθούν και προσαρμοστείτε ανάλογα με τις ανάγκες. Από το απόγευμα της Τρίτης έως την Πέμπτη, θα εμπνέετε τους άλλους. Είστε σίγουροι για τον εαυτό σας και χαρισματικοί και θα αγγίξετε τους άλλους με τη λάμψη σας.
Από το απόγευμα της Πέμπτης μέχρι το Σάββατο, πρέπει να κάνετε ένα βήμα πίσω και να επανεξετάσετε την κατάστασή σας –ακόμα κι αν αυτό σημαίνει ότι θα βάλετε πρώτα τον εαυτό σας. (Υπάρχει χρόνος για τα πάντα, συμπεριλαμβανομένου και του εγωισμού.) Από το απόγευμα του Σαββάτου μέχρι την Κυριακή, γίνετε άτακτοι και κακομάθετε τον μποέμ εαυτό που κρύβετε μέσα σας.

ζώδια εβδομαδιαία πρόβλεψη 10-16/09 B

ζώδια Ιχθύες

Θέλετε να οδηγήσετε; Ή ίσως απλά θέλετε να συνδέσετε μια ομάδα με κάποια πολύ αναγκαία ηγεσία. Σε κάθε περίπτωση, οι ικανότητές σας στη διαχείριση θα είναι απαραίτητες καθώς αρχίζει η εβδομάδα. Μέχρι το απόγευμα της Τρίτης και την Πέμπτη, θα βρεθείτε αντιμέτωποι με μια πληθώρα νέων ιδεών. Είδατε; Η ονειροπόληση μπορεί πραγματικά να γίνει παραγωγική! Συζητήστε τις με φίλους για να διαχωρίσετε τις πραγματικά τρελές ιδέες από τις απλώς μη ρεαλιστικές.
Από το απόγευμα της Πέμπτης μέχρι το Σάββατο, θέστε αυτές τις ιδέες σε δράση αλλάζοντας την οπτική σας. Το βράδυ του Σαββάτου και την Κυριακή, αναζητήστε κρυφές λύσεις σε δύσκολα παζλ.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-zodia-098