ζώδια εβδομαδιαία πρόβλεψη 11-17/02 Ηρεμία πριν την Καταιγίδα

maxresdefault-erwtikes-zwdia

ζώδια εβδομαδιαία πρόβλεψη 11-17/02 Α

ζώδια Κριός

Αν κολλάτε στην κάθε λεπτομέρεια, το κεφάλι σας θα εκραγεί και κανείς δεν το θέλει αυτό. Τη Δευτέρα και την Τρίτη έχετε αργό ρυθμό, αλλά όχι τόσο αργό που να σας γίνεται εμμονή κάθε θέμα που μπορεί να αποδειχθεί ασήμαντο. Οι προθέσεις σας είναι καλές και σας νοιάζουν πραγματικά οι άνθρωποι που εμπλέκονται, όπως θα δείξετε στα μέσα της εβδομάδας.

Την Παρασκευή γοητεύστε κάποιον με χορό, μέχρι να του περάσει η κακή του διάθεση. Αλλά το σαββατοκύριακο κρατήστε τον χορό στο ελάχιστο – τα πόδια σας θέλουν ένα διάλειμμα και το άνετο κρεβάτι σας σάς περιμένει.

zodia-taro-45

ζώδια Ταύρος

Όλα μοιάζουν καλύτερα όταν υπάρχει μια γεύση ρομαντισμού, σωστά; Η μουσική είναι καλύτερη. Η τέχνη είναι πιο ενδιαφέρουσα. Τα χρήματα προσφέρουν πολύ περισσότερες δυνατότητες. Η Δευτέρα και η Τρίτη είναι σαν ήρεμο ταξίδι στα νερά της αγάπης. Από την Τετάρτη μέχρι την Παρασκευή βρίσκεστε ξανά σε στεριά… Αλλά χαρούμενοι και με νοσταλγία και ενθουσιασμό για τη ζωή – ακόμα και για τις βαρετές, καθημερινές όψεις της.

Η αίσθηση τεμπελιάς υπάρχει στην εβδομάδα σας, αλλά προσπαθήστε να μην την αφήσετε να σας παρασύρει. Το σαββατοκύριακο έχει να κάνει με την ερωτική ζωή σας. Οι σχέσεις και ο γάμος είναι τα θέματα, όπως και το πάθος και η ζήλια. Έντονο!

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-zodia-76

ζώδια Δίδυμοι

Όσο κι αν προσπαθείτε, η επικοινωνία δεν ρέει με ευκολία τη Δευτέρα και την Τρίτη – ειδικά με την οικογένειά σας. Καλύτερα να στείλετε email παρά να πάρετε τηλέφωνο. Την Τετάρτη μπορείτε να επιστρέψετε την προσοχή σας στα ερωτικά ενδιαφέροντα, θα έχετε μεγαλύτερη επιτυχία στην έκφραση στον τομέα αυτό. Είστε σχεδόν ποιητικοί.

Την Πέμπτη και την Παρασκευή είστε πολύ απασχολημένοι και χαρούμενοι που έχετε κάποιον να ονειρεύεστε όλη μέρα. Αλλά το Σάββατο και την Κυριακή δεν σκέφτεστε κανέναν άλλο εκτός από τον εαυτό σας. Η υγεία και η ευεξία έχουν έντονη παρουσία.

Διαβαστε στο Μεγάλο Ερωτικό Ωροσκόπιο Αφροδίτης για την ημέρα των Ερωτευμένων προβλεψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

chartomantia-098

ζώδια Καρκίνος

Αν περιορίσετε το οπτικό πεδίο σας στην αρχή της εβδομάδας, τα σημαντικά στοιχεία θα ξεχωρίσουν. Το ρίσκο όταν υπεραναλύετε, είναι ότι σκέφτεστε υπερβολικά τα πάντα. Το καθάρισμα θα σας βοηθήσει. Μπορεί να ανακαλύψετε κάτι κάτω από τον καναπέ. Θέματα του σπιτιού κυριαρχούν την Τετάρτη μέχρι την Παρασκευή: Όχι μόνο όσα σχετίζονται με τις δουλειές του σπιτιού αλλά και με τους γείτονες, τους συγκατοίκους, τους ενοικιαστές, τα κατοικίδια κ.λπ.

Η οικιακή ευδαιμονία σας μπορεί να αντιμετωπίζει προκλήσεις. Βρείτε δικαιολογίες για να περάσετε χρόνο έξω. Το σαββατοκύριακο χαρακτηρίζεται από ένταση. Ανησυχείτε για μια οικονομική συναλλαγή. Φροντίστε να κατανοήσετε τους όρους πριν υπογράψετε.

ζώδια Λέων

Είστε αφιερωμένοι στην τακτοποίηση των οικονομικών σας στην αρχή της εβδομάδας. Κρατήστε τις περιπέτειες που εμπλέκουν σπατάλη στο ελάχιστο. Ξέρετε πολύ καλά τι μπορούν και τι δεν μπορούν να αγοράσουν τα χρήματα. Η Τετάρτη θα σας το αποδείξει αυτό: Οι φίλοι σας δεν είναι προς πώληση και τους αγαπάτε πιο πολύ απ’ όλα στη ζωή.

Και η Πέμπτη και η Παρασκευή είναι γεμάτες φίλους. Προς το τέλος της εβδομάδας τα ραντεβού, η ικανοποίηση αναγκών και τα καλά συναισθήματα έχουν έντονη παρουσία. Το σαββατοκύριακο μια ιδέα για τη ζωή σας ταρακουνά και κοιτάτε τα πάντα με περισσότερο βάθος.

taro-6-9

ζώδια Παρθένος

Η τακτοποίηση του γραφείου σας, του αυτοκινήτου ή του σπιτιού σας τη Δευτέρα, θα επιτρέψει στο μυαλό σας να βάλει τα πράγματα σε μια σειρά. Μπορεί να είναι πιο παραγωγική δουλειά απ’ όσο νομίζετε. Η Τρίτη είναι ιδανική για να μαζέψετε τα στρατεύματα για μια νέα επιχείρηση, αλλά προσέξτε τα αχρείαστα έξοδα την Τετάρτη και την Πέμπτη. Στο στάδιο αυτό θέλετε κάθε έξοδό σας να είναι απαραίτητο.

Η αναποφασιστικότητα σας καθυστερεί την Παρασκευή και περνάτε το σαββατοκύριακο σε διάθεση να μάθετε τα γεγονότα. Πιστοί στο χαρακτήρα σας, πριν κάνετε δραματικές κινήσεις, θέλετε να ξέρετε ακριβώς τι συμβαίνει.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

tarw-zwdia