ζώδια εβδομαδιαία πρόβλεψη 11-17/02 Ηρεμία πριν την Καταιγίδα

imerisies-22314

ζώδια εβδομαδιαία πρόβλεψη 11-17/02 Β

ζώδια Ζυγός

Η μαγική σας ικανότητα αυτή την εβδομάδα (ειδικά στην αρχή της) είναι η ανικανότητά σας να κρατήσετε κακία. Απλώς δεν σας ενδιαφέρει να κρατάτε αυτού του είδους την ενέργεια πάνω σας. Έχετε πολλά σημαντικά πράγματα να σκεφτείτε. Επιπλέον, ειδικά την Τρίτη θα είστε καταπληκτικοί ακροατές. Από την Τετάρτη μέχρι την Παρασκευή χρησιμοποιήστε αυτές τις ικανότητές σας για να φλερτάρετε.

Το δεύτερο μισό της εβδομάδας είναι γεμάτο ομορφιά και κοινωνική ενέργεια, αλλά το σαββατοκύριακο σας βρίσκει κάπως μουτρωμένους. Τα χρηματικά θέματα σας βαραίνουν, όπως και αυτά της καριέρα σας. Κλείστε ραντεβού με τον καναπέ σας, με μια μάσκα ματιών και με χαλαρωτική μουσική.

zodia-taro-45

ζώδια Σκορπιός

Οι πληροφορίες που λαμβάνετε τη Δευτέρα σας βοηθούν απεριόριστα. Τώρα μπορείτε να σχεδιάσετε. Τώρα ξέρετε πού βαδίζετε. Σηκώστε το τηλέφωνο και βεβαιωθείτε ότι οι φίλοι σας φυλάνε τα νώτα σας. Την Τρίτη, αν χρειαστεί να κάνετε μια παράκαμψη για να φυλάξετε εσείς τα νώτα ενός φίλου, πρέπει οπωσδήποτε να το κάνετε. Ποτέ δεν ξέρετε πότε θα σας χρειαστεί μια χάρη.

Το δεύτερο μισό της εβδομάδας, οι αποφάσεις έρχονται πιο εύκολα απ’ όσο θα περιμένατε. Μια συμβουλή: Μερικές φορές η υποχώρηση είναι καταπληκτική λύση… Αλλά αυτό το σαββατοκύριακο είστε γεμάτοι αυτοπεποίθηση και όλοι σας σέβονται. Γιατί να τους απογοητεύσετε;

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-zodia-33

ζώδια Τοξότης

Οι άλλοι μπορεί να σας τρελάνουν τη Δευτέρα και την Τρίτη, αλλά γιατί να το δείξετε; Αφήστε τα κηρύγματα για καταστάσεις που έχουν σημασία. Υπάρχουν πολλές και δεν χρειάζεται να τσιγκλάτε τις καταστάσεις που είναι γεμάτες δράματα. Η συγκράτησή σας θα αποδώσει καλά. Μέχρι την Τετάρτη θα ανακηρυχτείτε το αγαπημένο άτομο κάποιου.
Η Πέμπτη και η Παρασκευή φέρνουν ακόμα περισσότερο κομπλιμέντα στο κοινωνικό μέτωπο. Ωστόσο, κάτι βαθιά μέσα σας σάς ενοχλεί. Περάστε το σαββατοκύριακο λύνοντάς το. Προσέξτε τα όνειρά σας και αν νιώσετε άνετα, μιλήστε σε έναν φίλο.

ζώδια Αιγόκερως

Ένα τηλεφώνημα από μακριά φέρνει πιο σχετικά νέα απ’ όσο θα περιμένατε στην αρχή της εβδομάδας. Και αν το άτομο στην άλλη άκρη είναι παλιός φίλος, η αλληλεπίδραση θα σας αφήσει προσγειωμένους και ικανοποιημένους. Την Τετάρτη είναι ώρα να αφήσετε το έδαφος. Αλλά μην περιμένετε να κάνετε αμέσως πρόοδο – οι νέες αποστολές θέλουν χρόνο.

Η Πέμπτη και η Παρασκευή είναι όλο δουλειά και σχεδόν καθόλου αποπληρωμή. Ακόμα. Έχετε υπομονή. Το σαββατοκύριακο τα θέματα της δουλειάς θα μοιάζουν ασήμαντα μπροστά στα κοινωνικά. Οι φίλοι σας είναι πολύ καλοί. Αποδεικνύουν τα εφικτά.

chartomantia-098

ζώδια Υδροχόος

Καλά θα κάνετε να φροντίσετε τις λεπτομέρειες από την αρχή, γιατί θα χρειαστεί να τις φροντίσετε κάποια στιγμή. Δεν είναι όλοι στο ίδιο μήκος κύματος με εσάς και το πρόβλημα μπορεί να είναι δικό σας. Καθαρίστε τον λαιμό σας και μιλήστε δυνατά. Την Τετάρτη, μια τυχαία αλληλεπίδραση με κάποιον που ξέρετε ελάχιστα, θα οδηγήσει σε μια ανακάλυψη. Πόσο σας αρέσει όταν συμβαίνει αυτό!

Και την Πέμπτη και την Παρασκευή, καθώς γυρνά το μυαλό σας, μπορεί να μπείτε αντανακλαστικά σε απομόνωση. Αντισταθείτε, οι συνδέσεις σας είναι πολύ σημαντικές τώρα. Το σαββατοκύριακο σας απασχολούν οι φιλοδοξίες για την καριέρα σας, αλλά η τρελή κοινωνική σας ζωή σας αποσπά την προσοχή το βράδυ.

Διαβαστε στο Μεγάλο Ερωτικό Ωροσκόπιο Αφροδίτης για την ημέρα των Ερωτευμένων προβλεψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-66

ζώδια Ιχθύες

Η αναλυτική σκέψη σας μπορεί να είναι υπερβολική για έναν φίλο που χρειάζεται παρηγοριά. Μερικές φορές ο καλύτερος τρόπος δράσης είναι απλώς να τους ακούσετε. Αν χρειάζεται να τους συμβουλεύσετε, ακολουθήστε τη διαίσθησή σας. Η έκρηξη της πραγματικής άποψής σας δεν είναι απαραίτητα αυτό που χρειάζεται… Ειδικά αν η πραγματική σας άποψη είναι επικριτική προς αυτόν που ζητά τη συμβουλή.

Το δεύτερο μισό της εβδομάδας ζητάτε χάρες που έχετε κάνει – και ίσως ακόμα και χρήματα. Αν προκύψει κάποιο πρόβλημα σε μια φιλία, σκεφτείτε τι μπορείτε να κάνετε για να ηρεμήσετε τα πράγματα. Αυτό το σαββατοκύριακο μην υποκύψετε στους καρχαρίες. Είστε από μόνοι σας πανέμορφα ψάρια.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-fotia