ζώδια εβδομαδιαία πρόβλεψη 11-17/03 Κοιτάξτε κατάματα τα συναισθήματα σας

imerisies-provlepseis-zwdia-paraskeyi-23-5

ζώδια εβδομαδιαία πρόβλεψη 11-17/03 B

ζώδια Ζυγός
Μια ενοχλητική φωνή μέσα στο κεφάλι σας, είναι σαν ο δικός σας προσωπικός σχολιασμός τη Δευτέρα και την Τρίτη. Μακάρι να είχε τουλάχιστον αίσθηση του χιούμορ! Η σχολαστικότητά σας μπορεί να είναι η καταστροφή σας: Υπάρχουν τόσες πολλές λεπτομέρειες που χρειάζονται τακτοποίηση.

Έπειτα, την Τετάρτη, τα άσχετα περιφερικά χάνονται… Και βρίσκεστε να κοιτάτε κατάματα κάποιον για τον οποίο έχετε πολύ δυνατά συναισθήματα. Αχ, η ομορφιά! Αχ, ο έρωτας! Το πάθος σας γι’ αυτό το άτομο σας κάνει να νιώθετε κτητικοί την Παρασκευή, αλλά δώστε του χώρο. Το Σάββατο νιώθετε ότι κάποιες μεγάλες αλλαγές στη ζωή σας έρχονται, και την Κυριακή λάμπετε.

ζώδια Σκορπιός

zodia-taro-45

Ένα μυστικό βρίσκει το δρόμο του προς το μέρος σας, τη Δευτέρα ή την Τρίτη. Γίνεστε ο έμπιστος κάποιου. Νιώθετε κολακευμένοι από την εμπιστοσύνη τους. Εσωτερικά, η εβδομάδα αυτή είναι αρκετά θετική για σας. Στα μέσα της εβδομάδας, βέβαια, δεν έχετε υπομονή για ψιλοκουβέντες, λήψη αποφάσεων ή κοινωνικές καταστάσεις με όλες αυτές τις σκέψεις που κολυμπούν στο μυαλό σας.

Την Παρασκευή, ωστόσο, θα περιτριγυρίζεστε από ανθρώπους που δείχνουν πραγματικό ενδιαφέρον για εσάς. Τους ελκύετε. Και πρακτικά σας κάνουν είδωλα. Το Σάββατο και την Κυριακή παρασύρεστε λίγο από όλη αυτή την προσοχή.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-fotia

ζώδια Τοξότης

Όσο κι αν αξίζετε το μπόνους, η αρχή της εβδομάδας δεν είναι η κατάλληλη στιγμή για να το ζητήσετε. Καλύτερα θα κάνετε να προσέχετε να μην ρίξετε τον καφέ σας. Κάνετε πενήντα χιλιάδες πράγματα ταυτόχρονα. Η γρήγορη και θολή κίνηση της Δευτέρας και της Τρίτης, χαλαρώνει σε φυσιολογικούς ρυθμούς την Τετάρτη και την Πέμπτη. Μπορεί ακόμα και να βρείτε χρόνο να κοινωνικοποιηθείτε!

Και μέχρι την Παρασκευή είστε σε κανονική αργή κίνηση. Αυτό σας δίνει αρκετό χρόνο για να σκεφτείτε το μέλλον. Αυτό το σαββατοκύριακο, ειδικά η Κυριακή, είναι ιδανικό για να βάλετε στόχους.

ζώδια Αιγόκερως

Ένα απλό γεγονός, μικρό, όμορφο και αληθινό, σημαίνει τα πάντα για σας τη Δευτέρα. Λύνει ένα αίνιγμα που παιδεύατε εβδομάδες μέσα στο μυαλό σας. Μπορεί να σας φέρει τη διάθεση να κάνετε λίγη παραπάνω έρευνα, να μιλήσετε στο τηλέφωνο, να περάσετε στο επόμενο βήμα του έργου. Ή ίσως είστε έτοιμοι για ένα νέο έργο: Η Τετάρτη είναι ιδανική για να ξεκινήσετε κάτι.

Την Πέμπτη η ενέργεια σας περισσεύει. Η αποστασιοποίησή σας από συναισθηματικά θέματα την Παρασκευή, σας χαρίζει το ιδανικό πλαίσιο για να πάρετε μια σημαντική απόφαση. Και το Σάββατο και την Κυριακή τρέχετε με πλήρη ταχύτητα προς την επίτευξη ενός μεγάλου στόχου.

chartomantia-098

ζώδια Υδροχόος

Όλα μοιάζουν ρόδινα στην επιφάνεια… Αλλά το ενδιαφέρον σας για τα κίνητρα των άλλων, σας κάνει να ερευνάτε βαθιά τη ζωή τη Δευτέρα και την Τρίτη. Δεν είναι ξεκάθαρο τι θα φέρει το μέλλον, ειδικά στα οικονομικά σας, γι’ αυτό προσέξετε στις επαγγελματικές συμφωνίες σας.

Η Τετάρτη και η Πέμπτη έχουν να κάνουν λιγότερο με τα επαγγελματικά και περισσότερο με φίλους: Μπορεί να γνωρίσετε κάποιον καινούργιο ή να συνδεθείτε με κάποιον όπως ποτέ άλλοτε. Η Παρασκευή σας βρίσκει ξανά επικεντρωμένους σε επαγγελματικά θέματα. Το Σάββατο, αποφύγετε καταστάσεις στις οποίες μπορεί να νιώσετε εκτεθειμένοι. Έπειτα, την Κυριακή, βγείτε τρέχοντας από το σπίτι και αξιοποιήστε την ημέρα.

ζώδια Ιχθύες

Η διαίσθησή σας δεν θα σας απογοητεύσει στην αρχή της εβδομάδας. Μπορείτε να πάρετε μια απόφαση, χωρίς να ξέρετε όλα όσα πιστεύετε ότι θα έπρεπε να ξέρετε. Αν είναι απαραίτητο, μπορείτε να αλλάξετε πορεία αν μάθετε νέες πληροφορίες. Οι νέες πληροφορίες που φτάνουν την Τετάρτη και την Πέμπτη, μπορεί να έρθουν παραδόξως με τη μορφή διαφωνίας από κάποιον που συνήθως συμφωνείτε. Αντιμετωπίστε τον με καλή πίστη.

Αλλά αν υποπτευθείτε ότι κάποιοι προσπαθούν να σας εκμεταλλευτούν, όπως μπορεί να συμβεί αυτή την Παρασκευή ή το Σάββατο; Τότε, τι να κάνουμε, είστε πολύ υπέροχοι για να τους αφήσετε. Υψώστε το ανάστημά σας και θα ανταμειφθείτε την Κυριακή.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-66