ζώδια εβδομαδιαία πρόβλεψη 13-19/08 Α

erwtikes-provlepseis-zodia-triti-3-6

ζώδια εβδομαδιαία πρόβλεψη 13-19/08 Α

ζώδια Κριός

Η υπεράνθρωπη ορμή σας να κάνετε πράγματα είναι σε πλήρη ισχύ καθώς αρχίζει η εβδομάδα. Τη Δευτέρα και την Τρίτη θα σημειώσετε μεγάλη πρόοδο. Απλώς φροντίστε να μην παραγκωνίσετε κάποιον που αγαπάτε καθώς τρέχετε στο μονοπάτι σας. Την Τετάρτη και την Πέμπτη θα κρατήσετε τη μηχανή της φιλοδοξίας σας σε υψηλή ταχύτητα, αλλά θα βρείτε μέσα σας τη γνώση και τη γοητεία για να τραβήξετε τη βοήθεια άλλων ανθρώπων που σκέφτονται σαν κι εσάς.

Την Παρασκευή και το Σάββατο επιβραδύνετε μέχρι να σταματήσετε τελείως, αν μπορείτε. Τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή να εστιάσετε στις ανάγκες των άλλων και να βάλετε τις δικές σας στην άκρη. Αυτή την Κυριακή, χρησιμοποιήστε την άφθονη ενέργειά σας για να κάνετε κάτι αυθόρμητο.

zodia-taro-45

ζώδια Ταύρος

Κρατήστε σφιχτά τα όπλα σας καθώς αρχίζει η εβδομάδα. Αισθάνεστε ότι πατάτε στα πόδια σας και είστε σίγουροι για τον εαυτό σας (και για τα σχέδιά σας) τη Δευτέρα και την Τρίτη και αυτή η αυτοπεποίθηση θα μεταφραστεί σε μια βαθύτερη οπτική της τρέχουσας κατάστασης. Την Τετάρτη και την Πέμπτη, μπορεί να βρεθείτε σε σύγκρουση με κάποιον που προσπαθεί να σας ξεσηκώσει –αλλά μην τον αφήσετε να πάρει αυτό που θέλει. Απλώς δείξτε την περίφημη υπομονή σας.

Την Παρασκευή και το Σάββατο, βρείτε έναν κοινό σκοπό (ειδικά με τους φίλους σας). Θα θέλουν και θα ανυπομονούν να σας βοηθήσουν. Αυτή την Κυριακή, απολαύστε μια έκρηξη ενθουσιασμού και ενέργειας –ακόμα κι αν νιώθετε ότι βιάζεστε, ενώ δεν έχετε πουθενά να πάτε.

zwdia-zodia-33

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

ζώδια Δίδυμοι

Ποιος είναι ο υπεύθυνος εδώ; Μπορεί να βρεθείτε να τρέχετε για να αποκτήσετε το προβάδισμα τη Δευτέρα και την Τρίτη, αλλά προσπαθήστε να μην πάρετε πολύ στα σοβαρά αυτόν το διαγωνισμό. Ο λόγος πίσω από αυτόν τον αγώνα –και τα κίνητρα των συναγωνιστών σας– θα φανούν αρκετά σύντομα. Την Τετάρτη και την Πέμπτη, οι απόψεις σας θα ταρακουνηθούν από κάποιον πολύ χαρισματικό. Είτε πιστεύετε αυτό που ακούτε είτε όχι, είναι η ιδανική στιγμή για βαθιά σκέψη.

Την Παρασκευή και το Σάββατο, η σαφήνεια δεν θα είναι εύκολη και μην βασίζεστε στις συνήθως απίστευτες επικοινωνιακές δεξιότητές σας για να σας βοηθήσουν να ξεκαθαρίσετε τα πράγματα. Αναζητήστε μια πιο δημιουργική λύση αντ’ αυτού. Αυτή την Κυριακή, ακούστε τη συμβουλή ενός φίλου και αναλάβετε την πρωτοβουλία.

ζώδια εβδομαδιαία πρόβλεψη 13-19/08 Α

ζώδια Καρκίνος

Μπορεί να μην έχετε όρεξη να βγείτε καθώς αρχίζει η εβδομάδα, αλλά προσπαθήστε να είστε γενναίοι. Τη Δευτέρα και την Τρίτη, θα πρέπει να συγκεντρώσετε τη δύναμή σας για να διορθώσετε κάποια πράγματα σε μια προσωπική σχέση. Την Τετάρτη και την Πέμπτη, θα πιάσετε ένα δυο κόλπα παρακολουθώντας τους άλλους να αλληλεπιδρούν –η πνευματική έκκληση είναι μερικές φορές καλύτερη από τη συναισθηματική και έχετε την ευαισθησία για να δείτε τη διαφορά.

Αυτή την Παρασκευή και το Σάββατο, το μυαλό σας θα περιπλανάται. Ευτυχώς, οι ονειροπολήσεις είναι το πνευματικό καύσιμό σας και θα κάνουν τη διαίσθησή σας εξαιρετική. Την Κυριακή, να σκέφτεστε πριν μιλήσετε.

zodia-543

ζώδια Λέων

Ξέρετε τι θέλετε και δεν φοβάστε να το κυνηγήσετε καθώς αρχίζει η εβδομάδα. Η Δευτέρα και η Τρίτη είναι καλές μέρες για να πραγματοποιήσετε τις περιπετειώδεις φιλοδοξίες σας και περιμένετε ότι οι άλλοι θα εντυπωσιαστούν από την ενθουσιώδη στάση σας. Την Τετάρτη και την Πέμπτη, η ίδια ενέργεια μπορεί να σας οδηγήσει σε μια σύγκρουση αν δεν είστε προσεκτικοί.

Να είστε ευαίσθητοι με τον εγωισμό των άλλων και ψάξτε τρόπους που θα κάνουν τους πάντες να βγουν κερδισμένοι (ακόμα και αν χρειάζεται περισσότερη υπομονή). Την Παρασκευή και το Σάββατο, ακούστε τα ένστικτά σας. Είναι η ιδανική στιγμή να κάνετε λίγη έρευνα και να ξεκαθαρίσετε τα κίνητρα των άλλων. Αυτή την Κυριακή, μάθετε κάτι νέο (και διασκεδάστε κάνοντας το!).

ζώδια εβδομαδιαία πρόβλεψη 13-19/08 Α

ζώδια Παρθένος

Η σκληρή δουλειά και η δημιουργικότητά σας αποδίδουν καθώς αρχίζει η εβδομάδα! Το μετά είναι πάντα ανταμοιβή από μόνο του, αλλά τη Δευτέρα και την Τρίτη θα πάρετε απτά αποτελέσματα από τις προσπάθειές σας. Και μην εκπλαγείτε αν οι άλλοι βρουν ελκυστική τη φιλόδοξη ενέργειά σας. Την Τετάρτη και την Πέμπτη, εξετάστε το ενδεχόμενο να πειραματιστείτε για να επεκτείνετε τις ήδη εξαιρετικές σας οργανωτικές δεξιότητες –ίσως και να βρείτε έναν ακόμα καλύτερο τρόπο να κάνετε κάποια πράγματα.

Την Παρασκευή και το Σάββατο, μην υπολογίζετε ότι θα ολοκληρώσετε πολλά (ή ότι θα κάνετε τους άλλους να κινηθούν όσο γρήγορα θα θέλατε). Να είστε ευέλικτοι και εκμεταλλευτείτε την ευκαιρία για να χαλαρώσετε. Την Κυριακή, αναζητήστε αυτό που σας δίνει πραγματική αίσθηση σκοπού –και θα το βρείτε.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zvdia-75